Mmosgr Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 έχεις απόλυτο δίκιο απλά δεν μου ερχότανε η λέξη :lol: Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αυτό είναι χαρακτηριστικό των wp ? γιατί τότε το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και στο lumia 920. Σε ευχαριστώ για την απάντηση τα 8 στελνουν αρχεια μεσω μπλε δοντι οποτε το 920 στεελνει κανονικα στα 7 υπαρχει εφαρμογη αλλα πρεπει να το εχεις ξεκλειδωσει αλλιως περιμενεις την νοκια να βγαλε την δικια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ερώτηση, ένα ακομα bug;εχεις στο μέιλ 2 account Gmail Kai outlook. Εχεις εισερχόμενο μέιλ και θές να το κανεις forward...εσεις σας ρωτάει από ποιο από τα δυο account να το στείλει; γιατι εμένα το στέλνει από από έρθει αρχικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για χειρισμό του υπολογιστή μέσω bt?? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyMontana Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Γεια σας παιδες εχω ενα νοκια λουμια 800 το οποιο με εχει ρημαξει για να το φτιαξω .... Για να αρχησω λοιπον (εχω ψαξει σε απειρα φορουμ και ωρες) το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο και ξεκλειδωτο (bootloader) Που απο οσο ξερω δεν επειρεαζει την λειτουργια του.... Λοιπον το συγκεκριμενο κινητο στο marketplace δεν γινεται να κατεβασει τιποτα εμφανιζει ενα error message (805a0190 ) και δεν μπορεις ουτε με 3g ουτε με wifi ... Επισης δεν κανει update στις εφαρμογες.. Αποφασησα και εγω λοιπον να κανω reset. Δεν εγινε τιποτα, επισης ουτε με το συδιασμο κουμπιων (hard reset). Οποτε εχω αρχισει και ψαχνω πως μπορω να το επαναφερω μαμα εργοστασιακα δηλαδη για να μην εχω τετοια προβληματα μα δεν χρησιμοποιω και πολλα προγραματα εκτος τα ελευθερα... Εψαξα λοιπον και βρηκα τροπους απο το Nokia care suite , αλλα στην διαδικασια που ξεκιναει να το φλασαρει μου λεει οτι εχασε επαφη με το κινητο ... Εκει εντοπισα οτι κατι παιζει με τους qualcomm drivers και τους βρηκα και τους εγκατεστησα...Αλλα και παλι τζιφος.... Με το nokia downloader και παλι δεν εντοπιζει την συσκευη....Δεν μπορω να βρω λυση και ειναι κριμα για ενα τοσο καλο κινητο... Σας παρακαλω οποιος γνωριζει καποιο τροπο να με ενημερωσει... Ευχαριστω για τον χρονο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 προσπαθησε με το προγραμμα phoenix.. γραψε το product code για να σου βρει την original custom rom κ κανε flash.. Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyMontana Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θα το τσεκάρω κ θα σ πω...!! Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyMontana Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Προσπαθησα αλλα το προγραμμα δν βρισκει το κινητο μου.... Βρηκα και ενα προγραμμα που λεγεται JAF αλλα δν μπορω να το δουλεψω και αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Προσπαθησα αλλα το προγραμμα δν βρισκει το κινητο μου.... Βρηκα και ενα προγραμμα που λεγεται JAF αλλα δν μπορω να το δουλεψω και αυτο... κατεβασε το NaviFirm+ 1.6.1 και μαθε το product code του κινητου σου στην ρομ του παροχου σου και περασε του την ρομ μεσω του nokia care suite 5.0 <2012.22.1.3> **διαφορετικα αν ξερεις το product code του κινητου ακομα και αν δεν ειναι για το παροχο σου, μην κανεις το πρωτο βημα βαλε τον αριθμο στο nokia care suite και θα σου βρει τις διαθεσιμες ρομ, τις οποιες περνας με DFU mode. Edited September 17, 2012 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyMontana Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 κατεβασε το NaviFirm+ 1.6.1 και μαθε το product code του κινητου σου στην ρομ του παροχου σου και περασε του την ρομ μεσω του nokia care suite 5.0 <2012.22.1.3> **διαφορετικα αν ξερεις το product code του κινητου ακομα και αν δεν ειναι για το παροχο σου, μην κανεις το πρωτο βημα βαλε τον αριθμο στο nokia care suite και θα σου βρει τις διαθεσιμες ρομ, τις οποιες περνας με DFU mode. Εαν διαβασεις καλητερα παραπανω το εχω κανει αυτο...το νοκια care suite χανει την συνδεση με το κινητο μου την στιγμη που πατας start sto flashing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παιδες,ειδα την τιμη του κινητου στο birdphone και επαθα πλακα!εχει πεσει στα 260! επειδη λοιπον ψηθηκα αγριως να το παρω,αλλα αν το κανω,θα δωσω το se xperia arc S μου,το οποιο μαρεσει σαν σχεδιο και ειναι anroid (που σημαινει οτι εχω ολες τις εφαρμογες που θελω,λειτουργει BT και γενικα εχω βολευτει..) και θαθελα να σας ρωτησω, ποσες διαφορες στην ευχρηστια μπορει να συναντησω με το 800αρι! δηλαδη κατι για ηχους κλησης που ακουσα,κατι που δεν παιρνει καρτα μνημης,κατι που δεν υπαρχουν πολλες εφαρμογες (πχ sportstracker,runkeeper,ραδιοφωνο,ΒΤ,κτλ) τι γινεται??? γενικα δηλαδη ειστε ικανοποιημενοι? ή θα το παρω και θα ξενερωσω?οσο αφορα κολληματα,αν τρεχουν εφαρμογες μαζι...πως τα παει?το arc S κωλωνει ευκολα ας πουμε,μιας και anroid! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παιδες,ειδα την τιμη του κινητου στο birdphone και επαθα πλακα!εχει πεσει στα 260! επειδη λοιπον ψηθηκα αγριως να το παρω,αλλα αν το κανω,θα δωσω το se xperia arc S μου,το οποιο μαρεσει σαν σχεδιο και ειναι anroid (που σημαινει οτι εχω ολες τις εφαρμογες που θελω,λειτουργει BT και γενικα εχω βολευτει..) και θαθελα να σας ρωτησω, ποσες διαφορες στην ευχρηστια μπορει να συναντησω με το 800αρι! δηλαδη κατι για ηχους κλησης που ακουσα,κατι που δεν παιρνει καρτα μνημης,κατι που δεν υπαρχουν πολλες εφαρμογες (πχ sportstracker,runkeeper,ραδιοφωνο,ΒΤ,κτλ) τι γινεται??? γενικα δηλαδη ειστε ικανοποιημενοι? ή θα το παρω και θα ξενερωσω?οσο αφορα κολληματα,αν τρεχουν εφαρμογες μαζι...πως τα παει?το arc S κωλωνει ευκολα ας πουμε,μιας και anroid! Φιλε μου καμία σχέση το ενα με το αλλο...απλα. Γενικα εγω ειμαι ικανοποιημενος. Αλλα θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής το wp οταν ερχεσαι απο αλλο OS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παιδες,ειδα την τιμη του κινητου στο birdphone και επαθα πλακα!εχει πεσει στα 260! επειδη λοιπον ψηθηκα αγριως να το παρω,αλλα αν το κανω,θα δωσω το se xperia arc S μου,το οποιο μαρεσει σαν σχεδιο και ειναι anroid (που σημαινει οτι εχω ολες τις εφαρμογες που θελω,λειτουργει BT και γενικα εχω βολευτει..) και θαθελα να σας ρωτησω, ποσες διαφορες στην ευχρηστια μπορει να συναντησω με το 800αρι! δηλαδη κατι για ηχους κλησης που ακουσα,κατι που δεν παιρνει καρτα μνημης,κατι που δεν υπαρχουν πολλες εφαρμογες (πχ sportstracker,runkeeper,ραδιοφωνο,ΒΤ,κτλ) τι γινεται??? γενικα δηλαδη ειστε ικανοποιημενοι? ή θα το παρω και θα ξενερωσω?οσο αφορα κολληματα,αν τρεχουν εφαρμογες μαζι...πως τα παει?το arc S κωλωνει ευκολα ας πουμε,μιας και anroid! ολα αυτα που λες απο εφαρμογες υπαρχουν και ραδιο και bt θα φερει εφαρμογη δικια της η νοκια και αντιθετα με τα ανδροιντ αυτων των τιμων το 800 πεταει. δεν προκειται να δεις κολλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) ολα αυτα που λες απο εφαρμογες υπαρχουν και ραδιο και bt θα φερει εφαρμογη δικια της η νοκια και αντιθετα με τα ανδροιντ αυτων των τιμων το 800 πεταει. δεν προκειται να δεις κολλημα εισαι σιγουρος? viber ειδα οτι εχει σαν το symbian,χωρις κλησεις.. whatsapp βλεπω παραπονα στα σχολια πολλα.. runkeeper δε βρηκα. sportstracker επισης παραπονα! ομοιως και για nimbuzz Που ηθελα για μσν...μιας και νομιζα οτι θα υπαρχει το ebuddy αλλα ουτε εκεινο βρηκα!! και κυριως swype! Που πιστευα οτι θα υπαρχει αλλα δεν το βλεπω ουτε αυτο! εχω το Ν8,μην ειναι χειροτερα και απο αυτο.. απλα δε θα ηθελα να το μετανοιωσω στο θεμα των εφαρμογων! 10 εφαρμογες θελω ολες και ολες.. δηλαδη ραδιο σαν δεκτης υπαρχει και απλα λειπει η επιλογη?η εφαρμογη απο το κινητο?γιατι κανουν τετοιες ********** οσο για το ΒΤ δε με καιει τοσο πλεον αλλα οκ,βολευει. απλα σκεφτομαι να χαρισω στην κοπελα μου το ARC S και να το παρω ή να της παρω ενα SE xperia U Που ειναι στα ιδια λεφτα και πιστευω οτι θα πηγαινει καλυτερα και απο το δικο μου..με τη διαφορα οτι ειναι πανασχημο. Edited September 20, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) εισαι σιγουρος? viber ειδα οτι εχει σαν το symbian,χωρις κλησεις.. whatsapp βλεπω παραπονα στα σχολια πολλα.. runkeeper δε βρηκα. sportstracker επισης παραπονα! ομοιως και για nimbuzz Που ηθελα για μσν...μιας και νομιζα οτι θα υπαρχει το ebuddy αλλα ουτε εκεινο βρηκα!! και κυριως swype! Που πιστευα οτι θα υπαρχει αλλα δεν το βλεπω ουτε αυτο! εχω το Ν8,μην ειναι χειροτερα και απο αυτο.. απλα δε θα ηθελα να το μετανοιωσω στο θεμα των εφαρμογων! 10 εφαρμογες θελω ολες και ολες.. δηλαδη ραδιο σαν δεκτης υπαρχει και απλα λειπει η επιλογη?η εφαρμογη απο το κινητο?γιατι κανουν τετοιες *********** οσο για το ΒΤ δε με καιει τοσο πλεον αλλα οκ,βολευει. απλα σκεφτομαι να χαρισω στην κοπελα μου το ARC S και να το παρω ή να της παρω ενα SE xperia U Που ειναι στα ιδια λεφτα και πιστευω οτι θα πηγαινει καλυτερα και απο το δικο μου..με τη διαφορα οτι ειναι πανασχημο. γουατς απ οσο το ειχα δεν ειχα καποιο προβλημα συν θα βγαλει η νοκια δικια της εκδοση για τα λουμια σπορτ τρακερ το εχω και δουλευει σωστα νιμ μπαζ δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν το θες για μσν τοτε δεν σουχρειαζεται γιατι ειναι ενσωματωμενα στο λειτουργικο ραδιο τι εννοεις ? φμ τρανσμιτερ? δεν εχει κατι τετοιο ουτε σουαιπ. Edited September 20, 2012 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 γουατς απ οσο το ειχα δεν ειχα καποιο προβλημα συν θα βγαλει η νοκια δικια της εκδοση για τα λουμια σπορτ τρακερ το εχω και δουλευει σωστα νιμ μπαζ δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν το θες για μσν τοτε δεν σουχρειαζεται γιατι ειναι ενσωματωμενα στο λειτουργικο ραδιο τι εννοεις ? φμ τρανσμιτερ? δεν εχει κατι τετοιο ουτε σουαιπ. θελω μσν,αν εχει ενσωματωμενο ακομα καλυτερα! απλα το ebuddy ή το nimbuz βολευουν γιατι βαζεις πολλους λογαριασμους,και FB.. ραδιο εννοω ραδιο receiver,πως το λενε?οχι τρανσμιτερ,δε με νοιαζει.αλλα να μπορω οταν βγαινω προπονηση με το ποδηλατο και εχω πχ το sportstracker,να ακουω και εναν σταθμο..οπως κανω με το Ν79,το Ν8 και το arcS...τα τελευταια χρονια. Απλα σε θελω να δωσω 250 ευρω και να παω σε κατι λιγοτερο απο αυτο που εχω..αντικειμενικα ειναι υπερκαταναλωτισμος αυτο που παω να κανω και επειδη το ξερω θα ξενερωσω διπλα αν μου βγει κατωτερο των περιστασεων. οσο για το swype,το θελω για 2 λογους,1ον γιατι αν χασω τα ελληνικα (οπως στα symbian) να μπορω να τα εχω στην γραφη,και 2ον γιατι με βολευει απιστευτα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 θελω μσν,αν εχει ενσωματωμενο ακομα καλυτερα! απλα το ebuddy ή το nimbuz βολευουν γιατι βαζεις πολλους λογαριασμους,και FB.. ραδιο εννοω ραδιο receiver,πως το λενε?οχι τρανσμιτερ,δε με νοιαζει.αλλα να μπορω οταν βγαινω προπονηση με το ποδηλατο και εχω πχ το sportstracker,να ακουω και εναν σταθμο..οπως κανω με το Ν79,το Ν8 και το arcS...τα τελευταια χρονια. Απλα σε θελω να δωσω 250 ευρω και να παω σε κατι λιγοτερο απο αυτο που εχω..αντικειμενικα ειναι υπερκαταναλωτισμος αυτο που παω να κανω και επειδη το ξερω θα ξενερωσω διπλα αν μου βγει κατωτερο των περιστασεων. οσο για το swype,το θελω για 2 λογους,1ον γιατι αν χασω τα ελληνικα (οπως στα symbian) να μπορω να τα εχω στην γραφη,και 2ον γιατι με βολευει απιστευτα! ραδιο εχει και fb chat ενσωματομενο αρα δεν σου χρειαζονται τριτες εφαρμογες δεν χανεις ελληνικα δεν ειναι οπως το συμπιαν καλο το σουαιπ δεν λεω αλλα και το πληκτρολογιο στα 7 ειναι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 ραδιο εχει και fb chat ενσωματομενο αρα δεν σου χρειαζονται τριτες εφαρμογες δεν χανεις ελληνικα δεν ειναι οπως το συμπιαν καλο το σουαιπ δεν λεω αλλα και το πληκτρολογιο στα 7 ειναι το καλυτερο καταλαβα!ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να βγει?οσο κ καλο ναναι το πληκτρολογιο,η ταχυτητα που γραφεις δεν συγκρινεται..και κυριως οτι γραφεις πιο ευκολα.ακομα στο arc S που λογω της οθονης με βολευε και το παλιο στυλ,μονο swype βαζω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 καταλαβα!ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να βγει?οσο κ καλο ναναι το πληκτρολογιο,η ταχυτητα που γραφεις δεν συγκρινεται..και κυριως οτι γραφεις πιο ευκολα.ακομα στο arc S που λογω της οθονης με βολευε και το παλιο στυλ,μονο swype βαζω δεν θα βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 δεν θα βγει πηγα και το δοκιμασα σημερα στα media markt, και μαλιστα το ειδα σε λευκο!η αληθεια ειναι οτι παντα ημουν λατρης των δυνατοτητων σε συνδυασμο με ομορφια (Ν8, xperia arc S ) που δινονταν σε λογικες τιμες αλλα τωρα το lumia800 το ερωτευτηκα μονο για το design του..το πληκτρολογιο του οντως ειναι ευκολο και πιστευω οτι δε θα με δυσκολεψει αν και θα μου λειψει το swype απιστευτα μιας και μπορουσα να γραφω και λιγο τυφλα..μιας και στο περιπου να πας βρισκει τη λεξη που θες. ομως νομιζω οτι με 260 ευρω δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη..και ειδικα για δωρο (στο ενδεχομενο που κρατησω το arc και το κανω δωρο στην κοπελα μου) ελπιζω να μην το μετανοιωσω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 το λευκό ειναι amazing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπέρα και από μένα παιδια, χθες παρήγγειλα από το bird phone το black lumia στα 260 ευρώ!!!! ελπίζω να μην βιάστηκα, μιας και δεν ξέρω αν θα είναι εντάξη με κάποιο update. επειδή προφανώς δεν είναι ελληνική συσκευή για να είναι τόσο φθηνή!!! και καθώς αυτες που γράφουν gr δίπλα εχουν 50 ευρώ πάνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπέρα και από μένα παιδια, χθες παρήγγειλα από το bird phone το black lumia στα 260 ευρώ!!!! ελπίζω να μην βιάστηκα, μιας και δεν ξέρω αν θα είναι εντάξη με κάποιο update. επειδή προφανώς δεν είναι ελληνική συσκευή για να είναι τόσο φθηνή!!! και καθώς αυτες που γράφουν gr δίπλα εχουν 50 ευρώ πάνω :p επειδη το εχω και εγω απορια γιατι θα το παραγγειλω μαλλον,ξερουμε αν χανει ελληνικα με καποιο update?ή τι συνεπεια εχει το οτι δεν ειναι GR??στο symbian μονο τα ελληνικα εχασα αλλα με το swype τα εχω στη γραφη οπου με ενδιαφερει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 επειδη το εχω και εγω απορια γιατι θα το παραγγειλω μαλλον,ξερουμε αν χανει ελληνικα με καποιο update?ή τι συνεπεια εχει το οτι δεν ειναι GR??στο symbian μονο τα ελληνικα εχασα αλλα με το swype τα εχω στη γραφη οπου με ενδιαφερει.. Μην ανυσηχείς!Στα wp υπάρχουν όλες οι γλώσσες από όποια χώρα και να προέρχεται το τηλέφωνο!Δεν είναι σαν τα symbian που οι γλώσσες που εχεί κάθε συσκευή είναι ανάλογα το product code της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 δηλαδη απο οπου και να το αγορασουμε ειναι το ιδιο? αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη? θα παρει τα windows 8? σκεφτομαι να δωσω το 4s και να παρω αυτο και να μου μεινει και κανα φραγκο δυσκολες εποχες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts