Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι,

Επειδή την Δευτέρα θα αγοράσω μάλλον το Maxx, κάποιες ερωτήσεις για όποιον έχει την έκδοση 4.0 και άρα θα μπορεί να απαντήσει καλύτερα.

1. Υποστήριξη σε Roms; Στο XDA-DEVELOPERS δεν βρήκα για το Maxx ειδικά αλλά για το Razr εδώ -> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1360 - Το έχει ψάξει κανείς; Πχ βρήκα το OTA Update εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064931 για 4.2

2. Θα το πάρω από Amazon.de ξέρετε αν θα έχει Ελληνικά μέσα;

3. Όντως η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 3 μέρες που λένε τα ξένα Reviews;;

4. Έρχομαι από ενα HTC Desire. Ένα από τα πιο σπαστικά που είχαμε εκεί (μέχρι που το έκανα root) ήταν ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές. Εδώ πως είναι τα πράγματα; Διάβασα πως έχει αρκετές σπαστικές εφαρμογές που δεν βγαίνουν πχ.

5. Σήμα σε WiFi; Είχα προβλήματα στο Desire, γνώμη για αυτό;

6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Θα το χρησιμοποιήσω πολύ ως GPS

7. Έχει κάποιος αγοράσει το Lapdock? Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ μαζί του κυρίως Word + Excel, γίνεται δουλειά; (πχ πληκτρολόγηση στο κρεββάτι). Διορθωτή κειμένου στα Ελληνικά, αν ζητήσω θα με πάρετε με τις πέτρες ε; :X

8. Μέγεθος. Ένα παλικάρι είπε παραπάνω πως χωράει και στην τσέπη και ένας ακόμα πως είνα λίγο πιο ψηλό το SG3 (το οποίο θεωρώ προσωπικά παντόφλα). Αντίστοιχο σε μέγεθος θα λέγατε;

9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο;

Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί, καλή χρονιά να έχουμε όλοι!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και πάλι,

Επειδή την Δευτέρα θα αγοράσω μάλλον το Maxx, κάποιες ερωτήσεις για όποιον έχει την έκδοση 4.0 και άρα θα μπορεί να απαντήσει καλύτερα.

1. Υποστήριξη σε Roms; Στο XDA-DEVELOPERS δεν βρήκα για το Maxx ειδικά αλλά για το Razr εδώ -> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1360 - Το έχει ψάξει κανείς; Πχ βρήκα το OTA Update εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064931 για 4.2

2. Θα το πάρω από Amazon.de ξέρετε αν θα έχει Ελληνικά μέσα;

3. Όντως η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και 3 μέρες που λένε τα ξένα Reviews;;

4. Έρχομαι από ενα HTC Desire. Ένα από τα πιο σπαστικά που είχαμε εκεί (μέχρι που το έκανα root) ήταν ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές. Εδώ πως είναι τα πράγματα; Διάβασα πως έχει αρκετές σπαστικές εφαρμογές που δεν βγαίνουν πχ.

7. Έχει κάποιος αγοράσει το Lapdock? Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ μαζί του κυρίως Word + Excel, γίνεται δουλειά; (πχ πληκτρολόγηση στο κρεββάτι). Διορθωτή κειμένου στα Ελληνικά, αν ζητήσω θα με πάρετε με τις πέτρες ε; :X

8. Μέγεθος. Ένα παλικάρι είπε παραπάνω πως χωράει και στην τσέπη και ένας ακόμα πως είνα λίγο πιο ψηλό το SG3 (το οποίο θεωρώ προσωπικά παντόφλα). Αντίστοιχο σε μέγεθος θα λέγατε;

9. Πόσο γρήγορο είναι; Πχ με αρκετές εφαρμογές μέσα, βλέπετε κολλήματα στα ανοίγματα και στο scrolling; Παίζει ρόλο δλδ που δεν είναι 4πύρηνο (όπως πχ το SG3) και είναι διπύρηνο;

Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί, καλή χρονιά να έχουμε όλοι!

1. υποστιριξη συγκριτικα με αλλα μοντελα δεν εχει τοσο καλη.. ελαχιστες rom για εμας με το GSM μοντελο . Η ΟΤΑ που βρικες ειναι για το αμερικανικο μοντελο και δεν κανει για εμας (cdma only)

2.Λογικα θα εχει γτ εινα ιτο ευρωπαικο μοντελο

3.Λενε (εγω εχω το απλο) οτι εχει την κορυφαια μπαταρια σε android κινητο

4. υπεραρκετος χωρος!! εχω φορτω σει 120 εφαρμογες τωρα και ολα καλα!

5. Μετριο το σημα του , αλλαμε την ics εχει βελτιωθει πολυ!

6. Εμενα κλειδωνει σε δευτερολεπτα...

7. To lapdock ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει! αυτοματη διορθωση μπορεις να βαλεις στο πληκτρολογιο που εχει το κινητο. Το swiftkey εχει

8. Συγκρινε μεγεθη απλα βαλε σωστη διασταση οθονης

9. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την ταχυτητα!!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Εχω το razr xt910 εδω και ενα εξαμηνο. Αποφασισα να το κανω root αλλα ειληκρινα δεν εχω ιδεα.μπορει καποιος να βοηθησει?

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Εχω το razr xt910 εδω και ενα εξαμηνο. Αποφασισα να το κανω root αλλα ειληκρινα δεν εχω ιδεα.μπορει καποιος να βοηθησει?

Δες το τριτο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774

1. υποστιριξη συγκριτικα με αλλα μοντελα δεν εχει τοσο καλη.. ελαχιστες rom για εμας με το GSM μοντελο . Η ΟΤΑ που βρικες ειναι για το αμερικανικο μοντελο και δεν κανει για εμας (cdma only)

2.Λογικα θα εχει γτ εινα ιτο ευρωπαικο μοντελο

3.Λενε (εγω εχω το απλο) οτι εχει την κορυφαια μπαταρια σε android κινητο

4. υπεραρκετος χωρος!! εχω φορτω σει 120 εφαρμογες τωρα και ολα καλα!

5. Μετριο το σημα του , αλλαμε την ics εχει βελτιωθει πολυ!

6. Εμενα κλειδωνει σε δευτερολεπτα...

7. To lapdock ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει! αυτοματη διορθωση μπορεις να βαλεις στο πληκτρολογιο που εχει το κινητο. Το swiftkey εχει

8. Συγκρινε μεγεθη απλα βαλε σωστη διασταση οθονης

9. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την ταχυτητα!!

Baspats σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, καλή χρονιά να έχεις!

1. Περίεργο που δεν έχουν βγει πάντως για εμάς, αν σκεφτείς πως έχει κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες το Maxx

7. Μιας και έχεις Lapdock, μπορείς άνετα να γράψεις σε Word μέσα από αυτό; Σε αυτό εννοώ διορθωτή κειμένου, για ένα blog που φτιάχνω ;)

Σε ευχαριστώ και πάλι

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Baspats σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, καλή χρονιά να έχεις!

1. Περίεργο που δεν έχουν βγει πάντως για εμάς, αν σκεφτείς πως έχει κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες το Maxx

7. Μιας και έχεις Lapdock, μπορείς άνετα να γράψεις σε Word μέσα από αυτό; Σε αυτό εννοώ διορθωτή κειμένου, για ένα blog που φτιάχνω ;)

Σε ευχαριστώ και πάλι

Καλη χρονια!!

Το MAXX ειναι το ιδιο με το απλο αλλα με αλλη μπαταρια... Αρα ολες οι rom ιδιες!

Με το lapdock οποτε χρειαστηκα εγραψα μια χαρα... τωρα μεγαλο κειμενο δεν εχω δοκιμασει...

Έχεις δοκιμάσει στο lapdock να συνδέσεις ethernet ? η με μετατροπέα Ethernet>USB στο αλουμινένιο όχι το πλαστικό lapdock γιατί νομίζω έχει ethernet
:ninja:

παιδια μια ερωτηση αν και χαζη αλλα τεσπα οι αλλαγες rom στη συσκευη μπορει να προκαλεσουν καποιο προβλημα πχ στην gpu;

ρωταω γιατι εχω παρατηρησει οτι στα παιχνιδια μου κανει κατι μικροκολληματακια εχω δει τα ιδια παιχνιδια και σε αλλες δυπηρινες συσκευες και τα τρεχουν νερο smooth τελειως ενω σε εμενα κανει κατι ελαφρυα κολλιματα.επισης εχω παρατηρησει κολλιματα στο scrolling πχ οταν μπαινω στο titanium back oπως και αλλου.

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Καλησπέρα και πάλι,

Καλησπέρα,

3. Η μπαταρία του κρατάει περίπου 3.5 μέρες (χρήση νορμάλ - όχι πολύ σκάλισμα)

5. Σήμα σε WiFi; Αν και με το παγωτό βελτιώθηκε, δεν το συγκρίνω με τα: iphone 3G, galaxy sii, mi2

6. Σήμα σε GPS; Κλειδώνει εύκολα; Πολύ καλό!

Τα πάει πάααααρα πολύ καλά για 2πύρινο!

Καλορίζικο και καλή χρονιά!!!

Εχω το αλουμινενιο και δεν εχει ethernet , αλλα δεν εχω καν δοκιμασει να το συνδεσω

Σε ευχαριστώ Ecep το περιμένω πλέον ;) Καλή χρονιά σε όλους!

---------------

Παιδια Καλησπερα χρονια πολλα κ καλη χρονια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος κ συγωμη αν ειναι τιποτα ασχετο αλλα εχω πολλη σοβαρα παραπονα με την cellcom ειμαι απο Θεσσαλονικη

Τελη Νοεμβριου πηγα το ξυραφι στο media market παρουσιαζε προβλημα στην Οθονη του τους εστειλα τζιτζι που λεμε μονο με αυτο το προβλημα λενε το φταιξανε οκ το παρινω στα χερια μου 14 Δεκεμβριου κ παρατηρω κατι το οποιο θα πρωσπαθησω να το ανεβασω κ σε φωτογραφια για αποδεικτικο κ μου το στειλανε πισω με το εξις προβλημα

Στης ρύθμισεις του πληκτρολογιου οταν πηγαινα να αλλαξω πληκτρολογιο η

κ με το να κανω εγκατασταση το swiftkey απο play store οταν φτανω στο βημα 3 απο την εφαρμογη με πεταει εξω κ μου παρουσιαζει ενα μυνημα λεγοντας οτι ''Δυστηχως Η Εφαρμογη Ρυθμισεις Διακοπηκε''

Το στελνω παλι μεσω Media Market με αυτο το προβλημα που διαπιστωνω εγω την επομενη μερα κ τωρα μετα απο επικοινωνια μαζι τους μου λενε δηθεν οτι ο τεχνικος δεν διαπιστωσε τιποτα κ οτι ειναι προβλημα που βγαζει ειναι μεσω απο της εφαρμογης

Γινεται αυτο ρε παιδια γιατι την ιδια ακριβως εφαρμογη εχω κ στο SGS2 κ ολα δουλευουν ρολοι με ή χωρις την εφαρμογη

Παιδια Καλησπερα χρονια πολλα κ καλη χρονια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος κ συγωμη αν ειναι τιποτα ασχετο αλλα εχω πολλη σοβαρα παραπονα με την cellcom ειμαι απο Θεσσαλονικη

Τελη Νοεμβριου πηγα το ξυραφι στο media market παρουσιαζε προβλημα στην Οθονη του τους εστειλα τζιτζι που λεμε μονο με αυτο το προβλημα λενε το φταιξανε οκ το παρινω στα χερια μου 14 Δεκεμβριου κ παρατηρω κατι το οποιο θα πρωσπαθησω να το ανεβασω κ σε φωτογραφια για αποδεικτικο κ μου το στειλανε πισω με το εξις προβλημα

κ με το να κανω εγκατασταση το swiftkey απο play store οταν φτανω στο βημα 3 απο την εφαρμογη με πεταει εξω κ μου παρουσιαζει ενα μυνημα λεγοντας οτι ''Δυστηχως Η Εφαρμογη Ρυθμισεις Διακοπηκε''

Το στελνω παλι μεσω Media Market με αυτο το προβλημα που διαπιστωνω εγω την επομενη μερα κ τωρα μετα απο επικοινωνια μαζι τους μου λενε δηθεν οτι ο τεχνικος δεν διαπιστωσε τιποτα κ οτι ειναι προβλημα που βγαζει ειναι μεσω απο της εφαρμογης

Γινεται αυτο ρε παιδια γιατι την ιδια ακριβως εφαρμογη εχω κ στο SGS2 κ ολα δουλευουν ρολοι με ή χωρις την εφαρμογη

Και σε μένα το κάνει αυτο με το swiftkey. Δεν ρωτάς και συ πριν το στείλεις.. :rolleyes: Μπες στην εφαρμογή και κάνε τις ρυθμίσεις

Και σε μένα το κάνει αυτο με το swiftkey. Δεν ρωτάς και συ πριν το στείλεις.. :rolleyes: Μπες στην εφαρμογή και κάνε τις ρυθμίσεις

Τα ίδια και σε εμένα!...

Γεια σε όλους. Ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις ως κάτοχος ενός razr. Έχω παρατηρήσει ένα καμένο pixel στην οθόνη μου. Φτάνει το ένα καμένο pixel για να ζητήσω αλλαγή της οθόνης αφού είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση ή χρειάζεται συγκεκριμένος μεγαλύτερος αριθμός; Δεύτερον μετά την αναβάθμιση του λογισμικού σε 4 η οθόνη δεν σβήνει όταν την πλησιάζω στο αυτί μου όπως έκανε πριν την αναβάθμιση και να ξανανάβει όταν το απομακρύνω κάτι πολύ χρήσιμο κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Συνήθως για ένα καμμένο pixel δεν κάνουν αλλαγή γενικά. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις πάντως(εκτός του χρόνου σου δυστυχώς).

Το ότι σταμάτησε να σβήνει η οθόνη μετά την αναβάθμιση σε ics, είναι πολύ πιθανό να είναι το ότι δεν έκανες wipe/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Σε μένα δουλεύει κανονικά και δεν είναι γνωστό bug. Αν κάνεις wipe πολύ πιθανό να λυθεί και καλύτερα να το κάνεις από την recovery της συσκευής(αν δεν ξέρεις πως ρώτα πάλι). Να ξέρεις πάντως πως θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου και η συσκευή θα είναι σαν να την αγόρασες σήμερα(ότι έχεις στην sd δεν θα πειραχτεί). Καλό θα είναι να κάνεις backup σε ότι μπορείς πριν το κάνεις.

Δοκίμασε πάντως και αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iYXJ0YXQuYW5kcm9pZC5lbGl4aXIiXQ... Μόλις την ανοίξεις επιλέγεις αισθητήρες και μετά πάτα το play στον αισθητήρα εγγύτητας. Αμέσως μετά κάλυψε με το δάχτυλο σου την περιοχή ανάμεσα στην οθόνη και το Motorola(ο αισθητήρας είναι κάπου στα αριστερά βλέποντας την συσκευή) και δες αν αντιδρά.Αν όχι μπορεί να είναι και hardware ζήτημα.

παιδια μια ερωτηση αν και χαζη αλλα τεσπα οι αλλαγες rom στη συσκευη μπορει να προκαλεσουν καποιο προβλημα πχ στην gpu;

ρωταω γιατι εχω παρατηρησει οτι στα παιχνιδια μου κανει κατι μικροκολληματακια εχω δει τα ιδια παιχνιδια και σε αλλες δυπηρινες συσκευες και τα τρεχουν νερο smooth τελειως ενω σε εμενα κανει κατι ελαφρυα κολλιματα.επισης εχω παρατηρησει κολλιματα στο scrolling πχ οταν μπαινω στο titanium back oπως και αλλου.

Δεν έχω ακούσει για πρόβλημα με τις αλλαγές rom στην gpu. Τα κολλήματα μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Μπορεί να φταίει η custom ρομ, μπορεί να έχεις κακογραμμένες εφαρμογές που επίμονα να τρέχουν στο παρασκήνιο, μπορεί τα άλλα με 2 πυρήνες να έχουν καλύτερη cpu , μπορεί τα game να έχουν ζόρι με την συσκευή μας(κάποια τουλάχιστον) κτλ.

Καλή χρονιά σε όλους και σας εύχομαι ότι καλύτερο!!!

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Όντως, δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν. Πρόκειται για πρόβλημα που υπάρχει σε όλους και εμφανίστηκε από την πρώτη μέρα που πήραμε την έκδοση ics. Ελπίζουμε να διορθωθεί όταν με το καλό πάρουμε jelly bean.

Δεν έχω ακούσει για πρόβλημα με τις αλλαγές rom στην gpu. Τα κολλήματα μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Μπορεί να φταίει η custom ρομ, μπορεί να έχεις κακογραμμένες εφαρμογές που επίμονα να τρέχουν στο παρασκήνιο, μπορεί τα άλλα με 2 πυρήνες να έχουν καλύτερη cpu , μπορεί τα game να έχουν ζόρι με την συσκευή μας(κάποια τουλάχιστον) κτλ.

ευχαριστω για την απαντηση αδερφε! αν μπορεις πες μου καποια καλη custom rom για την συσκευη μας να την περασω να δω εαν οντως παιζει καποιο προβλημα με την rom που ιδη εχω.και επισης πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο;ξερω πως πατωντας το "home" γινετε αυτο αλλα υπαρχει και καποια αλλη επιλογη για να δω τις εφαρμογες που τρεχουν;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

1. Υπαρχει τροπος να δω τις επαφες της Micro Sim?

2. Μπορω να μεταφερω τις επαφες απο την συσκευη στο gmail ?

Καλη χρονια !

Και σε μένα έκανε έτσι το SwiftKey 3 ιδικά το stock swype συχνά δεν έβγαζε το πληκτρολόγιο ότι και να έκανα...

Έχω πρόβλημα με tethering ενώ κάνει σύνδεση το netbook η άλλο κινητό δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Έχω κάνει τη διαδικασία εκατό φορές χωρίς πρόβλημα τώρα δεν δουλεύει

:ninja:

Υπάρχει κάτι επίσημο όσον αφορά την jb στην Ευρώπη;

Εδώ βλέπω να γράφει για το ευρωπαϊκό XT910 τα εξής: "Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers". Κάποιοι, κάποτε θα την πάρουν. Τώρα, για το ποιοι και πότε... σε χαρτορίχτρα! :)

1. Υπαρχει τροπος να δω τις επαφες της Micro Sim?

2. Μπορω να μεταφερω τις επαφες απο την συσκευη στο gmail ?

Καλη χρονια !

1.επαφεw------> αρ.κατω soft key (3 γραμμουλες) ------>εισαγωγη εξαγωγη------->εισαγωγη απο sim.

2. οταν κανεις σγχρονισμο με gmail θα εμφανιστουν οι επαφες στο gmail.

ευχαριστω για την απαντηση αδερφε! αν μπορεις πες μου καποια καλη custom rom για την συσκευη μας να την περασω να δω εαν οντως παιζει καποιο προβλημα με την rom που ιδη εχω.και επισης πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο;ξερω πως πατωντας το "home" γινετε αυτο αλλα υπαρχει και καποια αλλη επιλογη για να δω τις εφαρμογες που τρεχουν;

Custom δεν δοκίμασα ακόμα. Διαβάζω για διάφορα bugs και δεν μπήκα στον κόπο. Όσο για τις εφαρμογές, από home screen πατάς μενού->διαχείριση εφαρμογών->εκτελούνται. Θα μπορούσες πάλι να βάλεις και ένα task killer(advanced task killer πχ) αλλά μην το βάλεις να κάνει kill μόνο του εφαρμογές και απέφυγε και το manual kill εκτός αν κάτι κολλήσει κτλ. Βοηθάει να βλέπεις συμπεριφορές εφαρμογών που μόλις εγκατέστησες.Αν κάποιο game πχ τρέχει επίμονα ακόμα και αν το κλείσω το στέλνω από κει που ήρθε.

Μην κλείνεις εφαρμογές συστήματος πάντως και εφαρμογές που χρησιμοποιείς widgets.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εδώ βλέπω να γράφει για το ευρωπαϊκό XT910 τα εξής: "Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers". Κάποιοι, κάποτε θα την πάρουν. Τώρα, για το ποιοι και πότε... σε χαρτορίχτρα! :)

Καλά το βασικό είναι να το πάρει έστω και ένας στην Ευρώπη, μετά μέσω των γνωστών καναλιών θα το πάρουμε όλοι, όπως δλδ έκαναν οι Αμερικάνοι στο παραπάνω post!

Ελπίζω να το έχουμε σύντομα!

---------------

Καλά το βασικό είναι να το πάρει έστω και ένας στην Ευρώπη, μετά μέσω των γνωστών καναλιών θα το πάρουμε όλοι, όπως δλδ έκαναν οι Αμερικάνοι στο παραπάνω post!

Ελπίζω να το έχουμε σύντομα!

Το κακό είναι πως δεν μπορείς να γυρίσεις σε ics αν βάλεις jb. Σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση την πάτησες ,αν δεν έχει έρθει επίσημα η jb Ελλάδα. Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε σε στοκ ics πάλι θα μπορούσαν να δούνε αν είχες βάλει άλλη rom αλλά θα είχες και πιθανότητες να μην το ψάξουν καν.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910