Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ να κάνω update μέσο motocast όλο κολλάει

Κάντο με wifi από τις ενημερώσεις κατευθείαν από το τηλέφωνο.

Και εγώ την κατεβάζω τώρα.. Αγορασμένο από Wind..

Ελπίζω οι εφαρμογές να λειτουργούν μετά..

Τουλάχιστον το Sygic...

Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Θα τα χάσεις όλα και τα ξαναπερνάς μετά.

Ήρθε και σε μένα και ευτυχώς πριν τα Χριστούγεννα :lol: . Έκανα wipe data και cache από recovery.14% and counting :D. Μετά αρχίζει ο αγώνας για το στήσιμο.

Περιμένανε το iphone για να την δώσουνε :lol:.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να κάνω share wifi το coneectify δεν θέλει !! επειδή εχω 3G internet και πρέπει να εχω pro εκδοσή :mad: ολο μ@λ@κ!3ς συμβαίνουν... βάζω στην συσκευή λειτουργιά υπολογιστή και αυτό αυτόματα γυρίζει στην μαζική αποθήκευση:mad:

ηρθε το ISC και κολλάμε στις λεπτομέρειες

και ουτε τα contacts δεν κάνει back up το motocast

:ninja:

Δεν μπορώ να κάνω share wifi το coneectify δεν θέλει !! επειδή εχω 3G internet και πρέπει να εχω pro εκδοσή :mad: ολο μ@λ@κ!3ς συμβαίνουν... βάζω στην συσκευή λειτουργιά υπολογιστή και αυτό αυτόματα γυρίζει στην μαζική αποθήκευση:mad:

ηρθε το ISC και κολλάμε στις λεπτομέρειες

και ουτε τα contacts δεν κάνει back up το motocast

Περι conectify δεν ξέρω. Δεν μπορείς να συνδεθείς σε wifi? Τα contacts κάντα sync με google.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Θα τα χάσεις όλα και τα ξαναπερνάς μετά.

Ήρθε και σε μένα και ευτυχώς πριν τα Χριστούγεννα :lol: . Έκανα wipe data και cache από recovery.14% and counting :D. Μετά αρχίζει ο αγώνας για το στήσιμο.

Περιμένανε το iphone για να την δώσουνε :lol:.

Μα, για ποιό λόγο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? :blink:

Περι conectify δεν ξέρω. Δεν μπορείς να συνδεθείς σε wifi? Τα contacts κάντα sync με google.

Την παλεύω .... θα μου βγάλει τα μάτια και εχω ΜΒ για update απευθείας άλλα το κακό είναι το σούπερ ταχύτητα της WInd τα 300ΜΒ θα τα κατεβάσει στο τέλος του μήνα...

Απροετοίμαστο μας έπιασε η Motorola :mad:

Μα, για ποιό λόγο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? :blink:

Για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Αναφέρθηκαν προβλήματα σε πολλούς που έκαναν το update χωρίς επαναφορά.

ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΣΩ PC ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟ WIFI ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Αναφέρθηκαν προβλήματα σε πολλούς που έκαναν το update χωρίς επαναφορά.

Παντως η moto και η verizon στις οδηγιες ,για το update δεν αναφερουν πουθενα ,για επαναφορα.

Οποτε αν δεν υπαρξει καποιο προβλημα ,νομιζω δεν χρειαζεται

ρε παιδιά screenshot πως παίρνουμε?Πατάω power+vol down αλλά μόνο reset κάνει(όπως στη gb)

http://www.razrforums.com/forum/droid-razr-general-discussions/2146-ics-screenshot.html

Παντως η moto και η verizon στις οδηγιες ,για το update δεν αναφερουν πουθενα ,για επαναφορα.

Οποτε αν δεν υπαρξει καποιο προβλημα ,νομιζω δεν χρειαζεται

Έτσι λένε και αν θες δεν το κάνεις. Αυτά στην θεωρία. Στην πράξη πολλοί είχαν προβλήματα. Αν δεις και δεν τα έχεις μην το κάνεις. Εγώ θα στο συνιστούσα.

δεν το πέτυχα με κανέναν τρόπο:mad:

και πως γίνεται να φαίνοντε μόνο οι επαφές με τηλέφωνο?(αρχίζει να με ξενερώνει το ics)

Να περάσω πρώτα την ics και μέτα να κάνω wipe ή το αντίθετο;;;

Και πριν και μετά , δεν πρόλαβες πρίν, κάνε μόνο μετά.. Μιας που ρώτησε κάποιος φίλος με πμ, το βάζω και εδώ πως κάνεις wipe.

Kλείνεις την συσκευή και πατάς ταυτόχρονα το power και τα volume(και τα 2). Θα σε βγάλει σε ένα μενού. Με το vol- διαλέγεις recovery και με το vol+ την επιλέγεις. Θα σε βγάλει σε ένα android. Εκεί πάτα και τα 2 volume μαζί και θα μπείς recovery. Κάνε wipe data και wipe cache. Με τα volume πας πάνω κάτω και με το power επιλέγεις. Μετά επιλέγεις το reboot sytem now.

ρε παιδιά screenshot πως παίρνουμε?Πατάω power+vol down αλλά μόνο reset κάνει(όπως στη gb)

Θα πατήσεις πραγματικά ταυτόχρονα (όχι πρώτα το power) και τα δυο κουμπιά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.

frastgr

Έβαλα να κάνει ολική επαναφορά μπας και στρώσει γιατί απο wifi είναι πεθαμένη ιστορία πρέπει να φταίνε τα 64αρια windows

αλλιώς αύριο θα κάνω wifi share απο N97mini να τελειώσει η υπόθεση..

edit... Λύθηκε το πρόβλημα τώρα κάνει αναβάθμιση αφού έκανα ολική επαναφορά και έσβησα data στην μνήμη και κάρτα

Θα πατήσεις πραγματικά ταυτόχρονα (όχι πρώτα το power) και τα δυο κουμπιά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.

οκ, δούλεψε:)

Πως γίνεται τώρα να βλέπω τηλεφ κατάλογο τις επαφές που έχουν τηλέφωνο και όχι αυτές που έχουν μόνο mail?

.............

μετά την επαναφορά κάνε και ένα wipe data cache από το stock recovery.

μη με κραξετε.. πώς γινεται αυτο..?

Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? )

Εχω κατεβασει το update.. θα διαγραφει και θα πρεπει να το ξανακατεβασω?

Και μετα την αναβαθμιση, παλι ξανακανουμε τα ιδια?

Αν μπορει καποιος ας γραψει εναν οδηγο..

Επισης αντιγραφο των δεδωμενων wifi, λογαριασμων google κτλ πώς γινεται?

σορυ για της χαζες ερωτησεις αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω..

Εκδοση συστήματος : 672.180.41.XT910.NonEFIGDRetail.en.EU

Αριθμός έκδοσης :6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6

Screenshot αργότερα.

Sorry για το double post. Αντί για edit πάτησα παράθεση.

Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? )

Λίγα post πιο πάνω #4444.

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Έτσι λένε και αν θες δεν το κάνεις. Αυτά στην θεωρία. Στην πράξη πολλοί είχαν προβλήματα. Αν δεις και δεν τα έχεις μην το κάνεις. Εγώ θα στο συνιστούσα.

Σωστος,αυτο λεω και εγω

Δεν πρόσεξα πως το κατέβασες sorry. Κάνε wipe μετά μόνο.

καλησπερα παιδια επειδη εχω χαθει λιγο βγηκε η επισημη ics για την συσκευη μας? αν ναι οσοι εχουμε την retail 4.0.4 ics μπορουμε να την αντικαταστησουμε με την επισημη; η οχι;

και αν γινετε με ποιο τροπο μπορουμε να το κανουμε?

επισης μια απορια που εχω ειναι πως εμεις που εχουμε την retail update(λογισμικου κτλπ) απο την μοτορολα παιρνουμε κανονικα;

απαντηστε μου παρακαλω!!!!!!

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• The title was changed to Motorola RAZR XT910