TASOS1988 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδες ειμαι στην 4.0.4 retail.en.eu βαλτε εναν οδηγο για να παω στην 4.1. jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδες ειμαι στην 4.0.4 retail.en.eu βαλτε εναν οδηγο για να παω στην 4.1. jb Καλησπέρα, Δύο posts παραπάνω υπάρχουν και video tutorials. Δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε τόσο επικίνδυνο αν ακολουθηθούν οι οδηγίες. Εγώ το εγκατέστησα και επειδή τρωγόμουν, έβαλα και μέσω SafeStrap 3.11 την CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR για να ψάχνομαι με 4.2.2. Όλα καλά ως τώρα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εγω που εχω το maxx περνω κατι τελικα;η μενω παγωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εγω που εχω το maxx περνω κατι τελικα;η μενω παγωτο; Δες σχετικό post λίγο πιο πάνω, μην βαριέσαι ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδες την περασα κ εγω την ευρωπαϊκή jb σημερα και το κινητο αναγεννήθηκε!!!:) Πεταει πραγματικά και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την ics η οποια δεν ειχε κατσει καλα στο κινητο μου! Μπραβο ρε μοτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 η οθονη οταν την κλεινεται η την ανοιγεται παει λιγο σαν σε σταδια απο μαυρο σε ανοικτη και το αναποδο? η κυλαει ωραια? (με το 4.1.2) Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδες την περασα κ εγω την ευρωπαϊκή jb σημερα και το κινητο αναγεννήθηκε!!!:) Πεταει πραγματικά και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την ics η οποια δεν ειχε κατσει καλα στο κινητο μου! Μπραβο ρε μοτο! μια απορία για να την κάνω καμία βλακεία...τώρα είμαι στην nonefigs όπως και οι περισσότεροι από μας...για να πάω στην σωστή EU αρκεί απλά να φλασσάρω την αντίστοιχη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) μια απορία για να την κάνω καμία βλακεία...τώρα είμαι στην nonefigs όπως και οι περισσότεροι από μας...για να πάω στην σωστή EU αρκεί απλά να φλασσάρω την αντίστοιχη rom? Οχι κατευθειαν.Κ εγω την non efigs retail.eu ειχα, αλλα αυτη δεν μπορει να παρει το update.Πρεπει να περασεις την σκετη retail.eu 4.0.4 πρωτα και μετα φλασαρεις την jb.Εγω ακολουθησα επακριβως τα 2 βιντεακια που ανεβασε ενα παιδι λιγα ποστ πιο πανω και δουλεψε τελεια,αν και εκανα wipe data και εχασα το ρουτ μου αλλα δεν πειραζει,θα περιμενω να βγει για jb:) η οθονη οταν την κλεινεται η την ανοιγεται παει λιγο σαν σε σταδια απο μαυρο σε ανοικτη και το αναποδο? η κυλαει ωραια? (με το 4.1.2) Εμενα μια χαρα κυλαει αν και ουτε στην ics ειχα καποιο τετοιο θεμα. Edited March 19, 2013 by Erartemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οχι κατευθειαν.Κ εγω την non efigs retail.eu ειχα, αλλα αυτη δεν μπορει να παρει το update.Πρεπει να περασεις την σκετη retail.eu 4.0.4 πρωτα και μετα φλασαρεις την jb.Εγω ακολουθησα επακριβως τα 2 βιντεακια που ανεβασε ενα παιδι λιγα ποστ πιο πανω και δουλεψε τελεια,αν και εκανα wipe data και εχασα το ρουτ μου αλλα δεν πειραζει,θα περιμενω να βγει για jb:) αυτό ήθελα να πω κι εγώ αλλά δεν το εξέφρασα καλά...στα βιντεάκια αυτός κάνει και επαναφορά του cid κάτι που εμάς δε μας νοιάζει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) αυτό ήθελα να πω κι εγώ αλλά δεν το εξέφρασα καλά...στα βιντεάκια αυτός κάνει και επαναφορά του cid κάτι που εμάς δε μας νοιάζει σωστά; Οχι δεν μας νοιαζει γιατι εμεις εχουμε ηδη ευρωπαικη ics και παμε σε ευρωπαικη ρομ ενω επαναφορα του cid χρειαζονται αυτοι που ερχονται απο ασιατικες ρομ ή αμερικανικες κλπ οπως αυτος στο βιντεο για να μην τους βγαζει error.Εγω δεν χρειαστηκε να το κανω και δουλεψε μια χαρα! Edited March 19, 2013 by Erartemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Αν σου ειναι ευκολοφτιαξε εναν οδηγο εσυ με τα βηματα που εκανες ενα ενα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Παιδες το εκανα τελικα ειμουν στην Retail.en.eu και εκανα αυτα που λεει εδω http://tehparadox.com/forum/f124/%5Bgsm%5D-jelly-bean-ota-982-124-14-xt910-retail-en-eu-5054736/ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited March 19, 2013 by TASOS1988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Εμενα μια χαρα κυλαει αν και ουτε στην ics ειχα καποιο τετοιο θεμα. ουτε εγω στην ics ειχα θεμα... μαλλον θελει μια επαναφορα αλλα δε αξιζει γιαυτο να την κανω... btw και κατι που ειδα τωρα στην stock app για τα μνμτα οταν σβηνω ολοκληρη συζητηση πρεπει να βγω και να ξαναμπω στη εφαρμογη για να την εξαφανισει μετα την διαγραφη... (αλλα αυτο μπορει να φταιει επειδη εβαλα και αλλες εφαρμογες για μνμτα, go sms και big sms) οσο για να βαλετε την 4.1.2 ειπαμε ρε παιδια αν εχετε την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU με τα 7 βήματα εδώ ειστε ετοιμοι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192532 αν εχετε την nonefigs απλα me to rsd περνατε πρωτα την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU και μετα παλι τα 7 βήματα ps. το απο πανω link του τασου τα ιδια λεει με το link του xda Edited March 19, 2013 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδες την περασα κ εγω την ευρωπαϊκή jb σημερα και το κινητο αναγεννήθηκε!!!:) Πεταει πραγματικά και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο την ics η οποια δεν ειχε κατσει καλα στο κινητο μου! Μπραβο ρε μοτο! η μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 η μπαταρια πως παει? Ειναι νωρις ακομα για να πω αλλα ισως ενα μικρο τικ χειροτερα αλλα οχι μεγαλη διαφορα σε σχεση με πριν. Η βελτιωση σε smoothness με αποζημιωνει παντως. Θα δω πως θα εξελιχθει στη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Έχω το τηλέφωνό με την nonefigs, όχι ιδιαίτερα φορτωμένο και γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από την ταχύτητά του. Αξίζει να μπω στη διαδικασία για το JB; Πέρα από την ταχύτητα έχει κάτι άλλο να προσφέρει; Να σημειώσω ότι είμαι λίγο battery freak και με δεδομένο ότι η "αλλαγή" είναι μη αναστρέψιμη, έτσι κι έχει αισθητή διαφορά στην μπαταρία, την πάτησα! :p Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 κατα τη γνώμη μου αξίζει...γενικά παντού λένε ότι η jb είναι πολύ καλύτερη από τη ICS, η οποία δεν βγήκε και η καλύτερη έκδοση του android...όσον αφορά τη μπαταρία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στη χειρότερη θα κρατάει το ίδιο με την ICS... //θέλω να κάνω το update και το κινητό μου είναι αφόρτηστο γμτ...λέτε αν κάνω flash me to rsd και με μπαταρία στο 60% να έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) θέλω να κάνω το update και το κινητό μου είναι αφόρτηστο γμτ...λέτε αν κάνω flash me to rsd και με μπαταρία στο 60% να έχω πρόβλημα? Το δικό μου όπου να 'ναι τελειώνει το update του και το ξεκίνησα με 50%. No problem so far... EDIT: Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Όλα ΟΚ. Το Root διατηρήθηκε! Edited March 20, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis40 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Πέρασα και εγώ την jb 4.1.2 σύμφωνα με τον οδηγό παραπάνω όλα πήγαν καλα και είναι και root:), αλά τώρα που θέλω να βάλω το titanium backup μου γράφει οτι δεν είναί δυνατόν Γιατί δεν υπάρχει επαρκής χώρος. Είναι δυνατόν με τόσα GB χώρο πού έχει η συσκευή:worry: :mad: ,και κάτι ακόμα το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνική αυτόματη διόρθωση:X Edited March 20, 2013 by panorifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εχει καποιος δοκιμασει το webdock με την 4.1? Μοτοκαστ υπαρχει διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση? Η Συνδσειμοτητα εχει αλλαξει? Σημα wifi? Γενικα εντυπωσεις? Ατακες του στυλ "πεταει" το κινητο τωρα με την 4.1 δεν μου λενε και πολλα για να αλλαξω σε 4.1 ! Νο οφενσ! Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 το αρχειο της JB δεν κατεβαινει με τιποτα απο το MEGA ,ξερει κανεις γιατι? η αν υπαρχει πουθενα αλλου το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πέρασα κι εγώ σε 4.1...όλα οκ και εδώ..από μπαταριά δε μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς πριν το είχα μπουκώσει με 100+ εφαρμογές και η μπαταρία έφευγε με μισή μέρα... ένα πρόβλημα βρήκα μόνο...παίζει να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή για μηνύματα...σε όσους παρόλο που έχω την κωδικοποίηση στα 7bit σε όσους έστειλα έλειπαν χαρακτήρες....(και συγκεκριμένα οι χαρακτήσε που είχαν τόνο) με το handcent sms μια χαρά...μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?ή να πει αν γνωρίζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εχει καποιος δοκιμασει το webdock με την 4.1? Μοτοκαστ υπαρχει διαθεσιμο σε αυτη την εκδοση? Η Συνδσειμοτητα εχει αλλαξει? Σημα wifi? Γενικα εντυπωσεις? Ατακες του στυλ "πεταει" το κινητο τωρα με την 4.1 δεν μου λενε και πολλα για να αλλαξω σε 4.1 ! Νο οφενσ! Απ'οσοεχω διαβάσει,δούλευε σε όλους κανονικά,δεν έχει υπάρξει ενημέρωση του λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 πέρασα κι εγώ σε 4.1...όλα οκ και εδώ..από μπαταριά δε μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς πριν το είχα μπουκώσει με 100+ εφαρμογές και η μπαταρία έφευγε με μισή μέρα... ένα πρόβλημα βρήκα μόνο...παίζει να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή για μηνύματα...σε όσους παρόλο που έχω την κωδικοποίηση στα 7bit σε όσους έστειλα έλειπαν χαρακτήρες....(και συγκεκριμένα οι χαρακτήσε που είχαν τόνο) με το handcent sms μια χαρά...μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?ή να πει αν γνωρίζει κάτι; Στα 7bit είναι για 160 χαρακτήρες και στέλνει μόνο κεφαλαία(ή και μικρά χωρίς τόνους νομίζω- δεν χρησιμοποίησα το στοκ σχεδόν ποτέ). Αν θέλεις Ελληνικά με τόνους, βάζεις τα 16bit με 70 χαρακτήρες. Στο handcent απλά τα μετατρέπει σε κεφαλαία. Όσοι βάλατε την jb και έχετε root, καλό θα ήταν να κάνετε και ένα calibration την μπαταρία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd. Και μετά 2-3 κύκλους από πλήρη φόρτιση σε 20-15% και κατα προτίμηση να μην γίνουν διακοπές στην φόρτιση. Πείτε και καμιά αναλυτική εντύπωση για την jb. Με το τσιγκέλι να σας πάρουμε ένα ρημαδοreview :lol:. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts