c0rpse_grinder Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Aν είσαι στη Βραζιλία, αυτό είναι! Αν είσαι στην Λαμία...αυτό δεν είναι!:lol: YΓ: Μέσα στη βία μου, τώρα είδα ότι απαντήθηκε ήδη! Δεν πάμε καλά!:dash: Θέλω διακοπές! χαχααχχα οντως για την Λαμια δεν ειναι! απλα ημουν πτωμα να ψαξω backwards το νημα κτλ.. θα το ψαξω αυριο με τα links που δωσαν τα παιδια! :lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα καμια καινουργια ενημερωση ως προσ το παγωτακι για την μαματη συσκευη παντως εμενα προσωπικα δεν με χαλαει που αργει(κ η υπομονη εχει κ τα ορια της) γιατι κ με το sg2 που εχω κιολας κ γιαυτο αργησε παραδειγματικα κ αφου βγηκε εχω μεινει παγωτο!!!! με την εκφραση ''vibrunen un glinglen'' :confused::confused::confused::confused::confused: σε μια φαση νομιζα οτι βρισκομουν γερμανια βρε........ που θα επρεπε να ντρεπεται για μενα η μαμα εταιρια της ελλαδος ελπιζω κ η μοτο να μη με απογοητευση!! Edited July 31, 2012 by alexanderth1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα Δυστυχώς φίλε το κάνουν και άλλες εταιρίες. Το s2 παράδειγμα, είχε πέσει το περασμένο καλοκαίρι(νομίζω Αύγουστο; ) και μετά ανέβηκε πάλι και έμεινε ακριβότερο από την προσφορά για πολλούς μήνες. Όταν βρίσκεις προσφορά σε κάτι που σου αρέσει και μπορείς.....χτύπα το. Αλλιώς, πας για άλλα.Συλλογική καταναλωτική συνείδηση, μην περίμένεις να βρείς.Δυστυχώς(......δεν το συνεχίζω γιατι πάμε για εντελώς off topic). @haki Lol :D :D :D Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα μηπως θες να σου κανουν δωρο και ραντεβου με την οπτασια που δουλευει στο service της μοτορολα? ναι ηταν προσφορα και ναι ειναι χαζομαρα να το πουλανε τωρα ακριβοτερα. αλλα αν το ηθελες τοσο πολυ ας το αγοραζες στην προσφορα του media. δηλαδη περιμενες συσκευη με τετοια specs να πεσει κατω απο 250 τουλαχιστον μεχρι το φθινοπωρο? μην τρελαθουμε κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Οντως, το να έχει άνοδος, συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, σε κάνει εξοργιζόμενος! :( Δεν μας απομένει από να τα διατηρούμε αγρατζούνιστα...όχι τίποτε άλλα...για τα Razr μιλάμε.... ...πάντα! Είσαι λίγο είρωνας στα posts σου πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Προφανώς είναι δυσδιάκριτο σε λίγους, αλλά γράφω με διάθεση χιούμορ...πάντα http://img84.imageshack.us/img84/249/fiatpanda.jpg Μόνος σου το κάνεις δυσδιάκριτο με το να μην πηγαίνεις για κανένα μπάνιο μέρες που είναι. Καλό μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ'αρχας εγώ είμαι Ελλάδα μόνο τα σαββατοκυριακα. Αν το ήθελα θα το είχα πάρει αλλά επί του παρόντος δεν με εξυπηρετεί τέτοιο κινητό με την δουλειά που κάνω. Απλά θαύμαζα τα χαρακτηρηστικά, το πάθος όσων γραφαν εδώ μέσα και την κίνηση της εταιρείας σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εσένα δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου η συμπεριφορά τους; αυτό που κάνουν μεταφράζεται σε ασυδοσία τουλάχιστον και δεν το λεω για μένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δεν το πρόλαβαν σαν προσφορά. Προσωπικά είμαι με το μέρος του καταναλωτή και θα είμαι πάντα. Δεν κοιτάω μόνο την πάρτυ μου αλλά και τους γύρω μου. Ρίξε μια μάτια να δεις ποσό ντορο κάνατε με τόσες σελίδες και σκέψου και αυτούς που τώρα θα το ήθελαν. Επενέσαμε την πρώτη κίνηση ΤΗΣ εταιρείας και δεν καταλαβαινω γιατί θα πρέπει να τους την φέρει έτσι τώρα. Αφού έβγαζαν κέρδος γιατί να βγάλουν μεγαλύτερο δε καταλαβαίνω. Φιλικά προς εσάς και μόνο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ'αρχας εγώ είμαι Ελλάδα μόνο τα σαββατοκυριακα. Αν το ήθελα θα το είχα πάρει αλλά επί του παρόντος δεν με εξυπηρετεί τέτοιο κινητό με την δουλειά που κάνω. Απλά θαύμαζα τα χαρακτηρηστικά, το πάθος όσων γραφαν εδώ μέσα και την κίνηση της εταιρείας σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εσένα δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου η συμπεριφορά τους; αυτό που κάνουν μεταφράζεται σε ασυδοσία τουλάχιστον και δεν το λεω για μένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δεν το πρόλαβαν σαν προσφορά. Προσωπικά είμαι με το μέρος του καταναλωτή και θα είμαι πάντα. Δεν κοιτάω μόνο την πάρτυ μου αλλά και τους γύρω μου. Ρίξε μια μάτια να δεις ποσό ντορο κάνατε με τόσες σελίδες και σκέψου και αυτούς που τώρα θα το ήθελαν. Επενέσαμε την πρώτη κίνηση ΤΗΣ εταιρείας και δεν καταλαβαινω γιατί θα πρέπει να τους την φέρει έτσι τώρα. Αφού έβγαζαν κέρδος γιατί να βγάλουν μεγαλύτερο δε καταλαβαίνω. Φιλικά προς εσάς και μόνο φίλε μου δεν θα διαφωνήσω μαζί σου άλλα, όπως όλοι γνωρίζουμε τα διάφορα εμπορεύματα και προϊόντα σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων έχουν χαμηλότερη τιμή. Δεν μπορεί μετά από αυτή την περίοδο, που στην προκειμένη περίπτωση για αυτό το κινητό πέρασε δυστυχώς, η τιμή να διατηρείται πάλι χαμηλή. Μακάρι να γινόταν αυτό σε όλα τα προϊόντα και αγαθά και να μην περιμένουμε κάθε φορά προσφορές και εκπτώσεις.:cool: ΥΓ εξάλλου δεν κατέβασε την τιμή η motorola, άλλα ήταν μια κίνηση ''κράχτη'' από το media markt και ως συνήθως τσίμπησαν για μικρό χρονικό διάστημα και κάποια άλλα καταστήματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 @tsourisg: Tίποτε από αυτά που γράφω δεν είναι "δυσδιάκριτο" για όσους διαθέτουν επαρκές χιούμορ και στοιχειώδη ευφυία. ;) Η μέγιστη πλειοψηφία διαπιστώνω ότι ευτυχώς τα διαθέτει...αμφότερα! Μειώνεις τον εαυτό σου. Θεωρείς χιούμορ και ευφυία το να ειρωνεύεσαι σε ένα φόρουμ για κινητά συνεχώς κάποιους για το γραπτό τους λόγο και τα ορθογραφικά τους λάθη. Επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι και ούτε σε απόφοιτο πανεπιστήμιου του εξωτερικού ταιριάζει. Πιο ευδιάκριτο δεν γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ'αρχας εγώ είμαι Ελλάδα μόνο τα σαββατοκυριακα. Αν το ήθελα θα το είχα πάρει αλλά επί του παρόντος δεν με εξυπηρετεί τέτοιο κινητό με την δουλειά που κάνω. Απλά θαύμαζα τα χαρακτηρηστικά, το πάθος όσων γραφαν εδώ μέσα και την κίνηση της εταιρείας σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εσένα δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου η συμπεριφορά τους; αυτό που κάνουν μεταφράζεται σε ασυδοσία τουλάχιστον και δεν το λεω για μένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δεν το πρόλαβαν σαν προσφορά. Προσωπικά είμαι με το μέρος του καταναλωτή και θα είμαι πάντα. Δεν κοιτάω μόνο την πάρτυ μου αλλά και τους γύρω μου. Ρίξε μια μάτια να δεις ποσό ντορο κάνατε με τόσες σελίδες και σκέψου και αυτούς που τώρα θα το ήθελαν. Επενέσαμε την πρώτη κίνηση ΤΗΣ εταιρείας και δεν καταλαβαινω γιατί θα πρέπει να τους την φέρει έτσι τώρα. Αφού έβγαζαν κέρδος γιατί να βγάλουν μεγαλύτερο δε καταλαβαίνω. Φιλικά προς εσάς και μόνο Εδώ φίλε μιλάμε για την διαφορά της προσφοράς με την μόνιμη πτώση μιας τιμής.Αν πέσει μόνιμα, δεν είναι προσφορά και δεν θα καταφέρουν να ξεστοκάρουν γρήγορα(....ο στόχος τους). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αυτό φίλε είναι για συσκευές Λατινικής Αμερικής, LATAM είναι για αυτή τη περιοχή. πέρασε αυτή την έκδοση http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ μετά αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 και ρουτ από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/79-toolrootrazr-eternityproject-easyrootics/ ξεκινησα τη διαδικασια του να κατεβασω τα απαραιτητα :) θα ποσταρω αργοτερα για αποτελεσματα! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια. Το βασικό email που χρησιμοποιώ είναι το hotmail.com και πριν λίγο το έκανα μετατροπή σε outlook.com Έσβησα τον λογαριασμό λοιπόν από το Razr και πάω να περάσω τον outlook. Πάω Λογαριασμούς----Προσθήκη κλπ Επιλέγω Εταιρικό ή αλλιώς Exchange βάζω το email, από κάτω τον κωδικό επόμενη σελίδα τώρα: Τομέας\Όνομα χρήστη μου έχει μόνο \όνομα χρήστη...δηλαδή τομέα δεν γράφει κάτι και επίσης σαν όνομα χρήστη έχει χωρίς @outlook.com Από κάτω κωδικό πρόσβασης: OK μετά από κάτω Διακομιστής outlook.com και από κάτω 2 κουτάκια Χρήση ασφαλούς σύνδεσης (SSL) Αποδοχή όλων των πιστοποιητικών SSL το 1ο ήταν τικαρισμένο το 2ο το τίκαρα εγώ Από κάτω Πιστοποιητικό πελάτη και δίπλα ένα κουτάκι ΕΠΙΛΟΓΗ, δεν το πειράζω αυτό Από κάτω Αναγνωριστικό συσκευής και γράφει ένα νούμερο μακρυνάρι και κλασσικά κάτω έχει την επιλογή Προηγούμενο Επόμενο Πατάω Επόμενο και μου πετάει παράθυρο Δεν ολοκληρώθηκε Λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης. Επεξεργασία λεπτομερειών. Τα φώτα σας παιδιά....καίγομαι!!! Έχω όλες τις επαφές στο Outlook και πρέπει να περαστούν. EDIT: http://www.theverge.com/2012/7/31/3207820/how-to-setup-your-shiny-new-outlook-com-mail-on-your-android-today Edited August 1, 2012 by jg_sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) παιδια μια ερωτηση αν και λεπτομερια ειναι αλλα τεσπα ειχα κατεβασει ενα παιχνιδι απο το play store που λεγεται "mega jump" γενικα ωραιο παιχνιδακι για να περναει η ωρα αλλα καποιες φορες μου κανει κατι ελαφρυα κολληματακια ειναι σαν πχ καποιες φορες να πεφτουν τα frames και καλα κατι σαν lag το εχω παρατηρησει και σε καποια αλλα παιχνιδια αλλα οπως ειπα ειναι ελαφρυα τα κολληματακια μου κανει το εχετε προσεξει lag στα παιχνιδια και εσεις?η κατι παιζει με την συσκευη? απαντηστε μου αν μπορειτε! Edited August 1, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Θα ήθελα λίγο περισότερο βοήθεια για το πώς μπορώ να περάσω αυτο το τελικό update της έκδοσης 4.04 . Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 παιδια μια ερωτηση αν και λεπτομερια ειναι αλλα τεσπα ειχα κατεβασει ενα παιχνιδι απο το play store που λεγεται "mega jump" γενικα ωραιο παιχνιδακι για να περναει η ωρα αλλα καποιες φορες μου κανει κατι ελαφρυα κολληματακια ειναι σαν πχ καποιες φορες να πεφτουν τα frames και καλα κατι σαν lag το εχω παρατηρησει και σε καποια αλλα παιχνιδια αλλα οπως ειπα ειναι ελαφρυα τα κολληματακια μου κανει το εχετε προσεξει lag στα παιχνιδια και εσεις?η κατι παιζει με την συσκευη? απαντηστε μου αν μπορειτε! μήπως έχεις αρκετά app ανοιχτά ? Τι παίζει και αναβοσβήνει κάθε 1 λεπτό η οθόνη τι πάτησα και δεν το ξέρω :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpagkali Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παίδες να σας ρωτήσω.Official παγωτάκι μόνο εγώ δεν έχω φάει για την κινητάρα ή υπάρχουν κι άλλοι;Τι γίνεται τελικά θα το φάμε το καλοκαίρι η πάμε για Σεπτέμβριο;Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παίδες να σας ρωτήσω.Official παγωτάκι μόνο εγώ δεν έχω φάει για την κινητάρα ή υπάρχουν κι άλλοι;Τι γίνεται τελικά θα το φάμε το καλοκαίρι η πάμε για Σεπτέμβριο;Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Official leak έχουν βάλει ,όσοι έχουν βάλει.Η Motorola λέει για Αύγουστο.Τώρα αν Αύγουστο απλά ξεκινήσει και το δίνουνε σταδιακά....δεν ξέρω πότε θα φτάσει εδώ(υποθέσεις κάνω). Μακάρι να μην αργήσει. Μέχρι τότε υπομονή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 μου ξεκινουν στο background εφαρμογές λίγο άσχετες, όπως το my music, χωρίς να τις έχω ανοίξει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα μου μπλοκάρει το άνοιγμα αυτων των εφαρμογών? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Tην 4.0.4 πώς την πέρασες; Eχεις σίγουρα την 672.180.33.XT910.Retail.en.EU; Εχεις κατεβάσει και το update για να συνεχίσουμε; Βεβαίως και την έχω εγκαταστήσει την 4.04 σύμφωνα με τις οδηγίες απο τον taigetos , και έχω κατεβάσει και το update σε zip αρχείο , και το έχω τοποθετήσει στην sd κάρτα του κινητού , και έχω κάνει και εκτέλεσει του αρχείου . Αλλά όμως δεν βλέπω η δεν ξέρω εάν έχει πετύχει η ενημέρωση που κάνει την 672χχχ έκδοση σε 676.226.3χχχ . Μέχρι εκεί έχω φτάσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Βεβαίως και την έχω εγκαταστήσει την 4.04 σύμφωνα με τις οδηγίες απο τον taigetos , και έχω κατεβάσει και το update σε zip αρχείο , και το έχω τοποθετήσει στην sd κάρτα του κινητού , και έχω κάνει και εκτέλεσει του αρχείου . Αλλά όμως δεν βλέπω η δεν ξέρω εάν έχει πετύχει η ενημέρωση που κάνει την 672χχχ έκδοση σε 676.226.3χχχ . Μέχρι εκεί έχω φτάσει . Αν καταλαβα καλα, αυτο που θελεις ειναι να δεις τι εκδοση εχεις. Πηγαινε Ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο. Καπου εκει λεει την εκδοση. Αν θυμαμαι καλα, θα πρεπει να τελειωνει σε .33 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αν καταλαβα καλα, αυτο που θελεις ειναι να δεις τι εκδοση εχεις. Πηγαινε Ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο. Καπου εκει λεει την εκδοση. Αν θυμαμαι καλα, θα πρεπει να τελειωνει σε .33 676.226.3.XT910.Retail.en.EU γραφει το δικο μου παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημέρα! Μου ήρθε σήμερα η παρακάτω θήκη που παρήγγειλα από ebay http://viewitem.eim.ebay.gr/Momax-i-Case-Pro-for-Motorola-RAZR-XT910-White-EdgeT-White-w-Screen-Protector/221077205455/item Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ταιριάζει γάντι στο κινητό, είναι σχετικά σκληρή αλλά έχει κάποια ελαστικότητα χωρίς όμως να βγαίνει εύκολα το κινητό από μέσα όπως οι πολύ ελαστικές. Έχει εγκοπές για όλα (ακόμα κ το πίσω μικρόφωνο) όπως θα δείτε κ στις φώτος, εκτός από το πορτάκι που μπαίνει η σιμ κ η κάρτα μνήμης. Επίσης μπορείς να φορτίσεις το κινητό με την θήκη, χωράει άνετα το βύσμα του φορτιστή. Μεγάλο ΣΥΝ αισθητικά είναι πως το πίσω μέρος τις θήκης είναι διάφανο κ φαίνεται το απίστευτο σχέδιο του κέβλαρ. Μέσα στην συσκευασία είχε κ μια προστασία οθόνης την οποία δεν έχω βάλει διότι έχω ακόμα την απαράδεκτη case mate. Επίσης με την θήκη, το κινητό δεν γλυστράει έυκολα απ' το χέρι όπως γινόταν χωρίς την θήκη. Γενικά για τα λεφτά της πιστεύω είναι πάρα πολύ καλή!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Σας παραθέτω κ τις φώτος να την δείτε... http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/2012-08-02_09-16-13_149.jpg http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140116.jpg http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140115.jpg http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140121.jpg http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140119.jpg http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140118.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τρομερή...μεγειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τι πάτησα και ανάβει κάθε 1 λεπτό οθόνη κλειδώματος :worry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts