Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάποιος/α κάτι νεότερο για αναβαθμίσεις?!

Μπαίνει καλοκαίρι... Βλέπω Sony, Samsung, HTC να έχουν ήδη αναβαθμίσει τις νεότερες συσκευές τους και να αρχίζει η αναβάθμιση των παλαιότερων.

Edited by netblaster

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κάποιος/α κάτι νεότερο για αναβαθμίσεις?!

Μπαίνει καλοκαίρι... Βλέπω Sony, Samsung, HTC να έχουν ήδη αναβαθμίσει τις νεότερες συσκευές τους και να αρχίζει η αναβάθμιση των παλαιότερων.

εγω τσεκαρω καθημερινα αλλα δεν βλεπω φως :-/

Coolpad F1 (8297W)

Ρε δεν μας μαμουν?:mad:

Θα κανουμε και τη δουλεια τους? σορρυ παιδια, αλλα ποτε δεν ημουν αυτου του πνευματος, ειδικα οταν προκειται για πολυεθνικες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ρε δεν μας μαμουν?:mad:

Θα κανουμε και τη δουλεια τους? σορρυ παιδια, αλλα ποτε δεν ημουν αυτου του πνευματος, ειδικα οταν προκειται για πολυεθνικες.

μας βλεπω να φθινοπωριαζουμε..εκτος κι αν η ανακοινωση αυτη για το beta testers needed ειναι σχετικα παλια :wacko:

Coolpad F1 (8297W)

Απο οτι εχω διαβασει στο επισημο site της motorola εχει δεσμεφτει για αρχες του q2 δηλαδή μεχρι τελος ιουνι οποτε δεν νομιζω να αργισει πολυ https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c. Δειτε εκει που λεει (EMEA)

παιδια σας εχω παρα πολυ καλα νεα..!! ( οχι για το ics) :P

μπηκα σε ενα γερμανικο φορουμ http://www.android-hilfe.de/motorola-razr-forum/169857-wie-lange-haelt-der-akku-eures-motorola-razr-der-akku-thread-11.html και διαβασα οτι υπαρχει ενα σετακι που λεγεται Maxx Akku Conversion Kit..!! αυτο κανει 100-110$ και το παραγγελνεις απο την αμερικη νομιζω με 80-90ευρω και σου στελνουν την μπαταρια του maxx μαζι με το αντιστοιχο καπακι του και τα τοποθετεις ευκολα ο ιδιος..!! http://www.droid-life.com/2012/03/27/droid-razr-to-razr-maxx-conversion-kit-available-for-110-features-all-genuine-motorola-parts/

δηλαδη οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση της μπαταριας του και νομιζει οτι πιαστηκε μ*****ς που πηρε το απλο, επειδη μετα βγαλανε την maxx version, το κανει ο ιδιος maxx...!! :)

http://www.cellphone-repair-shop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/

εδω μπορειτε να το παραγγειλετε το πακετακι και πιο κατω βλεπετε ενα αναλυτικο βιντεακι για το πως να το φτιαξετε....! :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

http://www.cellphone-repair-shop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/

εδω μπορειτε να το παραγγειλετε το πακετακι και πιο κατω βλεπετε ενα αναλυτικο βιντεακι για το πως να το φτιαξετε....! :)

Και η αδιαβροχοποίηση?!?!

Και η αδιαβροχοποίηση?!?!

Και η εγγυηση??

Παίδες τώρα που έπεσε η τιμή στα 350 σκέφτομαι να το πάρω αντί για το galaxy advance

Το λευκό στην οθόνη πως είναι?γενικά έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με την οθόνη?η μπαταρία ελπίζω 1 μέρα να με βγάζει.

Επίσης,έχει δει η πάρει κανείς το λευκό?τι λέει σε σχέση με το μαύρο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παίδες τώρα που έπεσε η τιμή στα 350 σκέφτομαι να το πάρω αντί για το galaxy advance

Το λευκό στην οθόνη πως είναι?γενικά έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με την οθόνη?η μπαταρία ελπίζω 1 μέρα να με βγάζει.

Προσωπικα, το λευκο θα το προτιμουσα, αν το επαιρνα σημερα. Αλλα δεν το εχω δει απο κοντα, μονο απο φωτο.

Η οθονη ειναι σουπερ ταξιδιωτη. Και η μπαταρια οπως ειναι τα περισσοτερα της κατηγοριας. Μια μερα την βγαζεις ευκολα.

Οσον αφορα την μετατροπή του σε maxx... Δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιαίτερη αναγκη.. Το κινητο έχει μια χαρά μπαταρία.. Γιατι να μπεις σε τετοιες διαδικασιες ειδικά αν χάνεται η στεγανοποιηση και η εγγύηση..

Η οθονη ειναι απτις πιο ωραιες που εχω πιασει και η αίσθηση της άλλο πραγμα! Τα αξιζει χωρις ιδιαίτερη σκέψη τα 350 που κοστίζει τωρα.

Coolpad F1 (8297W)

Καλησπέρα .. μου ήρθε το κινητό από servis στην motorola.. Και έχω αυτά τα δυο μηνύματα ...To (1).. μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο το motobul και το (2)... οτι εχει σφάλμα και ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε στη υπερεσία blur ..μπορεί να μου πει κάποιος τη κάνουμε ώστε να του Κάνω ενεργοποιήσει .. του έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις Και ξανά έστησα το κινητό από την άρχει αλλά τίποτα... δεν μπορώ να βγάλω Άκρη ..

:(:(:(:(:(:(

Edited by fanispan
Στέφανος

Οσον αφορα την μετατροπή του σε maxx... Δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιαίτερη αναγκη.. Το κινητο έχει μια χαρά μπαταρία.. Γιατι να μπεις σε τετοιες διαδικασιες ειδικά αν χάνεται η στεγανοποιηση και η εγγύηση..

Η οθονη ειναι απτις πιο ωραιες που εχω πιασει και η αίσθηση της άλλο πραγμα! Τα αξιζει χωρις ιδιαίτερη σκέψη τα 350 που κοστίζει τωρα.

Ελπίζω να είναι απροβλημάτιστο σαν συσκευή

Καλησπέρα .. μου ήρθε το κινητό από servis στην motorola.. Και έχω αυτά τα δυο μηνύματα ...To (1).. μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο το motobul και το (2)... οτι εχει σφάλμα και ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε στη υπερεσία blur ..μπορεί να μου πει κάποιος τη κάνουμε ώστε να του Κάνω ενεργοποιήσει .. του έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις Και ξανά έστησα το κινητό από την άρχει αλλά τίποτα... δεν μπορώ να βγάλω Άκρη ..

δηλαδη εχεις συνδεθει στο wifi και ξαναεβαλες τα στοιχεια που δηλωσες στην αρχη στο motoblur και δεν στο ενεργοποιει? περιεργο αν ναι.. καθως αυτο ειχα κανω και εγω καποτε σε ενα defy+ (του αλλαξα σιμ & κλειδωσε το motoblur και απλα εβαλα τα passwords κτλ και ενεργοποιηθηκε κανονικα)

Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το Razr ή το Xperia U(γνωρίζω πως είναι διαφορετικές σαν συσκευές...). Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το μέγεθός του. Επειδή δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη για τη φορητότητα από τις συσκευές δοκιμής των καταστημάτων θέλω τη γνώμη σας.

Ελπίζω να είναι απροβλημάτιστο σαν συσκευή

Ειναι. Μια χαρα ειναι ταξιδιωτη, σβελτο, χωρις κολληματα, με τελειο σημα και ακουστικη αλλου επιπεδου....

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το Razr ή το Xperia U(γνωρίζω πως είναι διαφορετικές σαν συσκευές...). Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το μέγεθός του. Επειδή δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη για τη φορητότητα από τις συσκευές δοκιμής των καταστημάτων θέλω τη γνώμη σας.

Ειναι αρκετα πλατυ. Εγω το εχω συνηθισει και δεν εχει κανενα προβλημα. Αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι πλατυ. Πλατυ και sexy:p

Μπορεί να είναι πλατύ και λίγο μεγάλο σε σχέση με την οθόνη του, αλλά η αίσθηση που αποκομίζει κάποιος κρατώντας τη συσκευή είναι άλλου επιπέδου. Ο συνδυασμός των υλικών είναι πολύ πιο ιδιαίτερος από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά. Προσωπικά, χαίρομαι που έχω αυτή τη συσκευή...

Ειναι. Μια χαρα ειναι ταξιδιωτη, σβελτο, χωρις κολληματα, με τελειο σημα και ακουστικη αλλου επιπεδου....

Ειναι αρκετα πλατυ. Εγω το εχω συνηθισει και δεν εχει κανενα προβλημα. Αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι πλατυ. Πλατυ και sexy:p

Το παρέλαβα πριν λίγο,ωραίο είναι:)η οθόνη βεβαία στο λευκό δεν είναι απόλυτα λευκό,κιτρινιζει σε κάποιο σημείο,λίγο βεβαία

Το παρέλαβα πριν λίγο,ωραίο είναι:)η οθόνη βεβαία στο λευκό δεν είναι απόλυτα λευκό,κιτρινιζει σε κάποιο σημείο,λίγο βεβαία

Το λευκό δεν είναι στα υπέρ των Amoled.

Πάντως, στις ρυθμίσεις της οθόνης έχει μια ρύθμιση (που είναι προεπιλεγμένη) για να μειώνει τη φωτεινότητα στις φωτεινές (λευκές) οθόνες, που ενισχύει λίγο το κιτρίνισμα.

No problem, καθώς απότι έχουμε δει στο ΙCS θα κυριαρχεί το μαύρο.

Για την οθονη, εχεις χρησιμοποιησει και αλλες συσκευες με amoled, οποτε, τα ξερεις αυτα.

Ταξιδιωτη , θελω τις εντυπωσεις σου, οταν θα εισαι ετοιμος:)

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.....Καμία λύση????

αυτο φιλε μου δεν το γνωριζω για την εγγυηση και την αδιαβροχοποιηση.. αμα το πας στην αντιπροσωπεια δεν παιζει να στο κανουν εκει??

παντως το θεωρω τοπ για ταξιδια με τετοια μπαταρια...! αλλα αν λετε οτι ειναι μια χαρα η μπαταρια του τοτε παω πασο..! :)

φιλε ταξιδιωτη σε λευκο το πηρες? αν ναι πως ειναι απο κοντα..? :D

• The title was changed to Motorola RAZR XT910