Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα το πρωί ήρθε ΟΤΑ η 651.167.19 Retail.en.eu official!!

Πρώτες εντυπώσεις: Smoother εφέ μεταξύ των καρτελών, φαίνεται να εμφανίζει ένα κόμπιασμα όταν πατάς το κουμπί της αρχικής οθόνης για να κλείσει της τρέχουσα εφαρμογή, καινούργια Lock Screen, καινούργια εικονίδια Settings, το μαύρο φόντο στις επαφές που έχουν αναφέρει άλλα παιδιά δεν το είδα και γενικά με το WiFi δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα τόσο υπερβολικά έντονο όσο το αναφέρετε πάρα πολλοί. Ούτε με την προηγούμενη έκδοση είχα βέβαια. Επίσης αναβαθμίστηκε σε 2.3.6. Και επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας Juice Defender!! Απλα δεν υπάρχει το πρόγραμμα! Και όσοι είναι τρελαμένοι αξίζει να δώσουν τα 2€ για την Plus έκδοση.

Γιατί σε κάποια razr βγαίνει το update και σε αλλά όχι αν και έχουν τη ίδια 651.73.30;πρέπει να κάνω κάτι για να το βγάλει και το δικό μου;

Sorry, αλλά είμαι νέος στο android...

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες εκδοσεις, γι αυτο δεν παιρνουμε κσι τις ιδιες αναβαθμισεις.

Μην αγχωνεσαι. Αν υπαρχει αναβαθμιση, θα σου ερθει. Αν και κανονικα τωρα κανονικα πρεπει να βγει η 4.0 :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχουμε καιρό ακόμα πιστεύω.. Και εδώ η ανακοίνωση για το 2ο τρίμηνο του 2012

Motorola outs Android 4.0 upgrade schedule, adds Atrix 4G, Photon 4G and others to the ICS party list

http://www.engadget.com/2012/02/15/motorola-outs-android-4-0-upgrade-schedule-adds-atrix-4g-photo/

Έχουμε καιρό ακόμα πιστεύω.. Και εδώ η ανακοίνωση για το 2ο τρίμηνο του 2012

Motorola outs Android 4.0 upgrade schedule, adds Atrix 4G, Photon 4G and others to the ICS party list

http://www.engadget.com/2012/02/15/motorola-outs-android-4-0-upgrade-schedule-adds-atrix-4g-photo/

Που υποτίθεται πως επειδή την αγόρασε η Google η κατάσταση θα βελτιωνόταν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποιος ο λόγος της τεράστιας γκάμας με συσκευές. Λέγεσαι Google και θες να χτυπήσεις την Apple που έχει ένα μόνο κινητό ενώ εσύ έχεις πολύ χονδρικά γύρω στις 20 διαφορετικές συσκευές. Γιατί δεν μαζεύεις όλες τις εταιρίες που υπστηρίζουν το λειτουργικό σου, Samsung Motorola HTC Sony Huawei ZTE LG, και ξεκαθάρισε ότι η κάθε εταιρία θα μπορεί να βγάλει το maximum 2 κινητά, ένα για το μέσο χρήστη και ένα για τον σκληροπυρηνικό. Και τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Galaxy S2. Πρέπει να έχουν βγει κοντά στις 10 διαφορετικές εκδόσεις. Με αυτή τη λογική δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις να χτυπήσεις τον αναταγωνισμό γιατί αφενός δεν θα μπορούν να συμβαδίσουν τα update σε όλες τις συσκευές και αφετέρου λόγω φόρτου δεν θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις και όλες τις συσκευές. Έχουν περάσει ήδη 3 μήνες από τότε που βγήκε το Nexus και ακόμα περιμένουμε για το πολυπόθητο ICS. Και αν ισχύουν τα χρονοδιαγράμματα, όταν θα βγάζει το Jelly Bean εμείς θα παίρνουμε το ICS. Οπότε ή η Google δεν σέβεται τις εταιρίες που χρησιμοποιούν το λειτουργικό της ή αν θέλουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι των update να αγοράζουμε κινητά με το επίσημο λογότυπο. Συγγνώμη αλλά έτσι δεν πας μπροστά. Υποτίθεται ότι με το ICS θα υπήρχε η ενοποίηση όλων των συσκευών - λειτουργικών κάτω από ένα μόνο λειτουργικό αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Θέλω να φαντάζομαι πως σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα της τάξης των 7-8 μηνών θα έχει μπεί σε μια τάξη η όλη κατάσταση και με την έλευση του Jelly Bean θα είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, καθολική ενοποίηση Chrome OS - Android OS.

Galaxy S8 / 8.0

Εντάξει αν υπόθεσουμε ότι καμιά άλλη εταιρία δεν έχει βγάλει συσκευή με ICS κάποιος λόγος θα υπάρχει..

Εμένα μου φτάνει που θα πάρει ics και ας έρθει και πιο μετά..

:-)

Νομίζω ότι υπάρχει ένα γενικό κλίμα καχυποψίας για τη μοτορόλα, που όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Καλά τα πάει με τις αναβαθμίσεις, έτσω και με μικρή ίσως καθυστέρηση. Στα ακριβά μοντέλα τις δίνει τις αναβαθμίσεις η μοτορόλα. Θα αναβαθμιστεί και το atrix. :)

Νομίζω ότι υπάρχει ένα γενικό κλίμα καχυποψίας για τη μοτορόλα, που όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Καλά τα πάει με τις αναβαθμίσεις, έτσω και με μικρή ίσως καθυστέρηση. Στα ακριβά μοντέλα τις δίνει τις αναβαθμίσεις η μοτορόλα. Θα αναβαθμιστεί και το atrix. :)

Προσωπικά δεν έχω καχυποψία με καμία εταιρία! Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ Android οπότε να θεωρήσω ότι κάτι δεν πάει καλά. Η παραπάνω άποψη είναι γενική και σχετίζεται με το πως αντιμετωπίζει η Google τις αναβαθμίσεις και πως τις αντιμετωπίζουν οι εταιρίες! :cool:

Galaxy S8 / 8.0

Παιδιά έχεις κανείς χρησιμοποιήσει στο Razr κάρτα 2 σε 1 της Wind ?

Θέλω να μάθω αν δουλεύει απροβλημάτιστα απλώς...

Παρακολουθώντας το forum των XDA, έχω κάνει εδώ και αρκετό διάστημα update στην 651.167.20.ΧΤ910.Retail.en.EU. Να σημειώσω πως είναι επίσημο update και άρχισε από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Εκτός από το ότι είναι βασισμένη στη έκδοση 2.3.6, έχει πιο καινούρια Radio και Kernel από την 73.30 και νέα έκδοση του Webtop.

Πολύ γρήγορο γενικά, κανένα κόλλημα ακόμα και μετά από 10 μέρες χρήσης χωρίς κλείσιμο-άνοιγμα της συσκευής.

Έχω αναφερθεί και στο θέμα της μπαταρίας όσον αφορά το ποσοστό του "Λειτουργικού Android". Είναι αρκετά χαμηλό πλέον (μεταξύ 15% και 20%). Όμως μια μικρή λεπτομέρεια, όταν το κλείσω και το ανοίξω μετά από πλήρη φόρτιση μπαταρίας (οπότε και αρχίζει από μηδενική βάση ο υπολογισμός των ποσοστών), το ποσοστό χρήσης του "Android" φτάνει πάλι υψηλά επίπεδα (πάνω από 30%), και επανέρχεται σε χαμηλά ποσοστά μετά από την επόμενη πλήρη φόρτιση (χωρίς όμως να κλείσω τη συσκευή). Περίεργο.

Με αυτή την έκδοση λογισμικού πάντως, αντέχει 2 μέρες χρήσης, τη στιγμή που πριν άντεχε 1 και κάτι.

Edited by netblaster

Φίλε μου μπορείς να εξηγήσεις σε αυτές τις 2 ημέρες που κρατάει η μπαταρία περίπου τί χρήση του κάνεις ?

Φίλε μου μπορείς να εξηγήσεις σε αυτές τις 2 ημέρες που κρατάει η μπαταρία περίπου τί χρήση του κάνεις ?

Data ενεργά, αλλά πολύ λίγο σε 3G mode, καθώς οι ενημερώσεις έρχονται το ίδιο γρήγορα και η πλοήγηση στο Internet μέσω opera mini είναι αρκετά καλή και γρήγορη, wifi ανοιχτό μόνο όταν ξέρω ότι εκεί που βρίσκομαι έχω πρόσβαση, gps κλειστό, 1ώρα (πάνω κάτω) ομιλία με και χωρίς bluetooth. Χρησιμοποιώ Smart Actions για φωτεινότητα οθόνης και για χαμηλή μπαταρία, αλλά και το SetCPU για έλεγχο της CPU ανάλογα με το φορτίο της μπαταρίας.

Μου φαίνεται μακράν πολύ καλό σε σύγκριση με τα περισσότερα smartphones...

Σχετικό είναι αυτό. Φίλος με Galaxy S2 έχει παρόμοια απόδοση.

Το παλιό μου Desire, μετά από 2 χρόνια και διαρκή φλασαρίσματα (τελευταία έχω σταθερά μια Rom) κρατάει σχεδόν το ίδιο και καλύτερα. Και αν πει κάποιος πως έχει μικρότερη οθόνη κτλ, θα συμφωνήσω, αλλά έχει και μικρότερη μπαταρία και 2 χρόνια χρήσης.

Άρα και για το Razr υπάρχουν μερικα περιθώρια βελτίωσης. Ελπίζω η Rom με ICS να απογειώσει το τηλέφωνο.

Σχετικό είναι αυτό. Φίλος με Galaxy S2 έχει παρόμοια απόδοση.

Το παλιό μου Desire, μετά από 2 χρόνια και διαρκή φλασαρίσματα (τελευταία έχω σταθερά μια Rom) κρατάει σχεδόν το ίδιο και καλύτερα. Και αν πει κάποιος πως έχει μικρότερη οθόνη κτλ, θα συμφωνήσω, αλλά έχει και μικρότερη μπαταρία και 2 χρόνια χρήσης.

Άρα και για το Razr υπάρχουν μερικα περιθώρια βελτίωσης. Ελπίζω η Rom με ICS να απογειώσει το τηλέφωνο.

Λόγω καλύτερων τεχνικών χαρακτηριστικών το λέω και εγώ :)

Dual Core 1.2 κτλ..

Όσοι έκαναν update σε ICS στα XOOM είδαν τεράστια διαφορά προς το καλύτερο. Αυτό περιμένω να δω κεγώ στο RAZR. Με τα τωρινά δεδομένα είναι απλώς μια καλή high end συσκευή που ξεχωρίζει σε ποιότητα υλικών και κατασκευής (αντικειμενικά) και σε εμφάνιση (υποκειμενικά).

Παρακολουθώντας το forum των XDA, έχω κάνει εδώ και αρκετό διάστημα update στην 651.167.20.ΧΤ910.Retail.en.EU. Να σημειώσω πως είναι επίσημο update και άρχισε από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Εκτός από το ότι είναι βασισμένη στη έκδοση 2.3.6, έχει πιο καινούρια Radio και Kernel από την 73.30 και νέα έκδοση του Webtop.

Πολύ γρήγορο γενικά, κανένα κόλλημα ακόμα και μετά από 10 μέρες χρήσης χωρίς κλείσιμο-άνοιγμα της συσκευής.

Έχω αναφερθεί και στο θέμα της μπαταρίας όσον αφορά το ποσοστό του "Λειτουργικού Android". Είναι αρκετά χαμηλό πλέον (μεταξύ 15% και 20%). Όμως μια μικρή λεπτομέρεια, όταν το κλείσω και το ανοίξω μετά από πλήρη φόρτιση μπαταρίας (οπότε και αρχίζει από μηδενική βάση ο υπολογισμός των ποσοστών), το ποσοστό χρήσης του "Android" φτάνει πάλι υψηλά επίπεδα (πάνω από 30%), και επανέρχεται σε χαμηλά ποσοστά μετά από την επόμενη πλήρη φόρτιση (χωρίς όμως να κλείσω τη συσκευή). Περίεργο.

Με αυτή την έκδοση λογισμικού πάντως, αντέχει 2 μέρες χρήσης, τη στιγμή που πριν άντεχε 1 και κάτι.

φίλε με αυτή την έκδοση πως κάνουμε ρουτ; επίσης έχω ένα θέμα έχω περάσει το λογαριασμό μου του φεησμπουκ και δε μου περνά τις εικόνες των επαφών καθόλου ενώ με τη προηγούμενη FR έκδοση που είχε τις εμφάνιζε κανονικά(στον τηλεφωνικό κατάλογο λέω). Το άλλο θέμα που έχω είναι με τα .mp3 που έχω περάσει δεν εμφανίζει η εξ'ορισμού εφαρμογή σωστά τα ονόματα κάτι παίζει με τα fonts

Rules are meant to be broken :shifty:

:worry:

φίλε με αυτή την έκδοση πως κάνουμε ρουτ; επίσης έχω ένα θέμα έχω περάσει το λογαριασμό μου του φεησμπουκ και δε μου περνά τις εικόνες των επαφών καθόλου ενώ με τη προηγούμενη FR έκδοση που είχε τις εμφάνιζε κανονικά(στον τηλεφωνικό κατάλογο λέω). Το άλλο θέμα που έχω είναι με τα .mp3 που έχω περάσει δεν εμφανίζει η εξ'ορισμού εφαρμογή σωστά τα ονόματα κάτι παίζει με τα fonts

Το είχα κάνει ήδη root και απλά, μέσω του Voodoo OTA Keeper, μου το επανέφερε όταν πέρασα αυτή την ενημέρωση. Αν ψάξεις στο XDA forum θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε τρόπος να κάνεις root απευθείας με αυτή την έκδοση πάντως.

Facebook δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να σου πω γιατί, αλλά εμένα μου δείχνει κανονικά τις φωτό από τις επαφές μου που έχουν Skype.

Στα mp3 δεν εμφανίζει ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες? Μια δοκιμή που έκανα, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα...

παιδια μια μικρη βοηθεια.. σχετικα με την 2.3.6 ακολουθησα ολα τα βηματα. και πανω στο install μου πεταει ενα error και μου γραφει Installation aborted. καμία ιδεα?

ευχαριστώ :ninja:

Data ενεργά, αλλά πολύ λίγο σε 3G mode, καθώς οι ενημερώσεις έρχονται το ίδιο γρήγορα και η πλοήγηση στο Internet μέσω opera mini είναι αρκετά καλή και γρήγορη, wifi ανοιχτό μόνο όταν ξέρω ότι εκεί που βρίσκομαι έχω πρόσβαση, gps κλειστό, 1ώρα (πάνω κάτω) ομιλία με και χωρίς bluetooth. Χρησιμοποιώ Smart Actions για φωτεινότητα οθόνης και για χαμηλή μπαταρία, αλλά και το SetCPU για έλεγχο της CPU ανάλογα με το φορτίο της μπαταρίας.

Καλημέρα!

Για πρώτη φορά χθές κατάφερα και έσπασα το φράγμα των 14 ωρών αλλά με παπάδες, Juice Defender/Smart Actions!!

Πραγματικά οι 2 μέρες που αναφέρεις είναι ΟΥΑΟΥ!!!! Και θα πρέπει να αρχίσω να αναρωτιέμαι αν η μπαταρία μου έχει κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή για τις 14 ώρες η χρήση που έκανα ήταν η υπερβολικά τυπική. Κοντά στα 30 λεπτά κλήσεις, κανά 10λεπτο interenet και κάποια mail. Εκτός και αν το SetCPU είναι που κάνει την τρελλή διαφορά.

Galaxy S8 / 8.0

Καλημέρα!

Για πρώτη φορά χθές κατάφερα και έσπασα το φράγμα των 14 ωρών αλλά με παπάδες, Juice Defender/Smart Actions!!

Πραγματικά οι 2 μέρες που αναφέρεις είναι ΟΥΑΟΥ!!!! Και θα πρέπει να αρχίσω να αναρωτιέμαι αν η μπαταρία μου έχει κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή για τις 14 ώρες η χρήση που έκανα ήταν η υπερβολικά τυπική. Κοντά στα 30 λεπτά κλήσεις, κανά 10λεπτο interenet και κάποια mail. Εκτός και αν το SetCPU είναι που κάνει την τρελλή διαφορά.

Κάνει μια διαφορά το SetCPU είναι η αλήθεια. Η μεγάλη διαφορά όμως, προέρχεται από τη μείωση κατανάλωσης από το "Λειτουργικό Android". Όταν το ποσοστό κυμαίνεται από 30% και πάνω η μπαταρία δαρκεί σχεδόν μια μέρα. Όταν κυμαίνεται μεταξύ 15% και 20% φτάνει στις 2 μέρες περίπου.

για ρουτ από ότι κατάλαβα πρέπει να κατέβω έκδοση να το κάνω και να το κρατήσω με το routkeeper; Τώρα το θέμα με τα ελληνικά mp3 λύθηκε αν αποσυνδέσω τελείως το μοτοκαστ από την εφαρμογή μουσικής, το άλλο με τις εικόνες λύθηκε με μιά επαναφορά(διαγραφή δεδομένων από ρεκόβερι)

Rules are meant to be broken :shifty:

Ερώτηση: Η εφαρμογή για το ραδιόφωνο μπορεί να μου πεί κάποιος που βρίσκεται;; Το μόνο παρεμφερές που βρήκα είναι μέσα από το Music αλλά αναφέρεται στο internet radio.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:D

Galaxy S8 / 8.0

Καλημέρα!

Κατι εχεις ρυθμισει λαθος.

Μηπως γινονται συγχρονισμοι στο παρασκηνιο που δεν τους ξερεις? Οι 14 ωρες ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος για το συγκεκριμενο τηλ. με τη χρηση που αναφερεις.

Επισης για το φιλο που ρωταει, δεν εχει ραδιοφωνο.

Κατι εχεις ρυθμισει λαθος.

Μηπως γινονται συγχρονισμοι στο παρασκηνιο που δεν τους ξερεις? Οι 14 ωρες ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος για το συγκεκριμενο τηλ. με τη χρηση που αναφερεις.

Επισης για το φιλο που ρωταει, δεν εχει ραδιοφωνο.

Συγχρονισμοί στο παρασκήνιο δεν γίνονται γιατί είχα απενεργοποιήσει το 'Background Data'. Επίσης το 'Λειτουργικό Android' είναι μόνιμα κοντά στο 13%-18% οπότε δεν υπάρχει μεγάλο θέμα. Αλλά πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να αντέξει η μπαταρία 2 μέρες με τη χρήση που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή θα πρέπει να αφήσω το κινητό και απλά να το κοιτάω για να υποθέσω ότι θα αντέξει τόσο και αν. Οι ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω οι default. Τα smart actions γενικά παίζουν όλη τη μέρα για οθόνη και δεδομένα και το juice defender ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα. Τες πα. Εγώ είμαι και ευχαριστημένος που αντέχει όσο αντέχει και κάθε βράδυ κουμπώνεται στην μπρίζα και όλα ΟΚ!!:lol:

Galaxy S8 / 8.0

Μέσα σε όλα, ελπίζω να ενεργοποιήσουν και το ραδιόφωνο στην ICS. Είναι κρίμα να έχει τη δυνατότητα το hardware, να υπάρχει η ανάλογη εφαρμογή (έστω και κρυμμένη) και να μην παίζει λόγω έλλειψης drivers.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910