serfistas1 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Σήμερα τα πράγματα έχουν βελτιωθέι αρκετά και δεν είναι όπωςπ λαιά ουτε όταν παρουσιάστηκαν ΣΠάρτη το 1990, απο τότε άρχισαν αν βελτιώνονται αρκετά πράγματα και σήμερα είναι διαφορετικά, για μένα όλο και κάτι καλο θα μαθεις αλλά πανω από όλα θα γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Κανενας που να μπαινει 11 του μηνα ΚΕΠΒ θηβα? Εχω ηδη βρει γνωστο μου εναν!! και γω μπαινω στις 11 Θήβα φίλε!! ήδη έχω ψωνίσει τα απαραίτητα και τώρα προετοιμάζομαι ψυχολογικά :wacko: Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Κανεις αεροπορια? Τωρα 11/02? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Στη συνέχεια ήρθα στον αγιο στέφανο στην 651 ΑΒΥΠ και έζησα κάτι πρωτόγνωρο 12ώρες σκοπιές,μου το λεγαν και δε το πίστευα αλλά όντως κάθε σκόπια είχε 2 νούμερα μόνο αντί για 4 στη λήμνο.. Υποτιθεται οτι υλικου πολεμου ειναι καλη φαση, ειδικα στην Αττικη μεσα, τι πραγμα ειναι η 12ωρη σκοπια?!Δεν ειναι καλα στην 651?Μπορεις να δωσεις παραπανω λεπτομερειες?Ειναι κοντα εκει που μενω, και ελεγα μηπως...:( και γω μπαινω στις 11 Θήβα φίλε!! ήδη έχω ψωνίσει τα απαραίτητα και τώρα προετοιμάζομαι ψυχολογικά :wacko: Ασε, κι εγω τα ιδια!! :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 και ναι πριν απο λιγες μερουλες ενα παιδι απο το λοχο μηαχνικου στην 31 ταξιαρχια στις φερρες. το νου σας παιδια. οσο και να σας πιεζουν μην κανετε τρελλες... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 και ναι πριν απο λιγες μερουλες ενα παιδι απο το λοχο μηαχνικου στην 31 ταξιαρχια στις φερρες. το νου σας παιδια. οσο και να σας πιεζουν μην κανετε τρελλες... Συγκεκριμενα συνεβει την ημερα που ειμασταν στο τρενο για μεταθεση, καταλαβαινεις ψυχολογια οσοι πηγαιναν στο 31ΛΜΧ :worry: Κριμα για το παιδι, δεν αξιζει με τιποτα ο στρατος να χαλας τη ζωη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ημουν ΔΑΣ οταν εγινε το σκηνικο, αλλα οχι στο στρατοπεδο του παιδιου. σε μας ειναι το κτιριο της ταξιαρχιας και ο λοχος στρατηγειου οποτε ειδα τα παιδια που ειναι οδηγοι ταξιαρχου και υποδιοικητη να τρεχουν σαν παλαβοι. αμεσως καταλαβα οτι κατι κακο συνεβη αλλα δεν ηξερα τι. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Κανεις αεροπορια? Τωρα 11/02? εσυ δεν θα πας πρωτα ελληνικο?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slygeo87 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Κ.Ε.ΜΧ Ναυπλίου στις 11/2.:blink: Κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 φιλε μου ΚΕΜΧ θα περασεις καλα... ειναι σουπερ! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Το μονο σιγουρο ειναι πως στις εξοδους σου (οσες γινουν τελος παντων) θα απολαυσεις/λατρεψεις το Ναυπλιο .... Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 σωστος ο μπλακταν... πανεμορφο το ναυπλιο. αξιζει.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 εσυ δεν θα πας πρωτα ελληνικο?? Yeap, αλλα μετα τριπολη! Πως ηταν τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Yeap, αλλα μετα τριπολη! Πως ηταν τα πραγματα? επρεπε να ησουν σειρα μου...σε οσους λεω οτι σαν την τριπολη δεν εχει...με κοιτανε με στραβο ματι! τωρα ακουσα η σειρα θα ειναι πολυ μικρη..οποτε θα εχει λιγο τρεξιμο φανταζομαι.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slygeo87 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Το μονο σιγουρο ειναι πως στις εξοδους σου (οσες γινουν τελος παντων) θα απολαυσεις/λατρεψεις το Ναυπλιο .... Φίλε είμαι απ' το Άργος, στο Ναύπλιο βγαίνω όποτε θέλω και το έχω φάει κυριολεκτικά στη μάπα!Δε ξέρω γιατί με έβαλαν τόσο κοντά!ΞΕΝΕΡΩΣΑ!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ειμαι υποψηφιος για λυβ στο νευροκοπι,οποιος ξερει ας πει τπτ γιατι δεν μου αρεσει σαν ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ειμαι υποψηφιος για λυβ στο νευροκοπι,οποιος ξερει ας πει τπτ γιατι δεν μου αρεσει σαν ιδεα.. Πολυ κρυο εκει πανω και μεγαλη εμπλοκη,βεβαια αμα πας ΛΥΒ θα εισαι πιο χαλαρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Υπαρχει καπου μεσα στις 180 σελιδες του θεματος καποια αναφορα σε χρησιμα πραγματα που καλο θα ηταν να φερει κανεις μαζι του οταν παρουσιαστει?(λουκετα, εσωρουχα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Υπαρχει καπου μεσα στις 180 σελιδες του θεματος καποια αναφορα σε χρησιμα πραγματα που καλο θα ηταν να φερει κανεις μαζι του οταν παρουσιαστει?(λουκετα, εσωρουχα κτλ) Κάπου είχα ακούσει ότι στο στρατό φοράνε κόκκινα strings, αλλά δε θυμάμαι που.:lol: Καλού κακού πάρε μερικά να σου βρίσκονται!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 pou mporw na vrw plhrofories yia to strato? thelw na mathw an me amerikaniko diavathrio tha ti glutwsw, h an mporw na erthw yia kana 2mhno (xwris amerikaniko) xwris provlimata. Millhsa me ena gnwsto mou dikhgoro stin ellada alla de fenete na kserei polla..uparxei kapoio site? kserei kaneis apo sas? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Τι να το κανεις το αμερικανικο διαβατηριο? Μπορεις να ντυθεις κολομπινα και να τον αποφυγεις το στρατο. Το φανταριλικι πια δεν ειναι τιποτα,ισα ισα που ειναι και μια καλη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ακριβως ... Τι να γλυτωσετε ? Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες , οχι γιατι συμβαινει κατι , αλλα γιατι υπαρχει κατι διαφορετικο στην ζωη σου που πρεπει να προσαρμοστεις ... το 90% των ανδρων (συμπεριλαμβανομενου και εμενα φυσικα) θα διναμε πολλα για να ξαναγυρναγαμε σε εκεινες τις μερες ... και για εμενα εκεινες οι ημερες ηταν 18 μηνες , και οχι 12 μηνες οπως τωρα με catering ... Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ... οπως και να εχει θα βγεις .... Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Εγω παντως ξαναπαω ανετα.επισης εχω απολυθει εδω και 8 χρονια και με εχουν φωναξει 2 φορες για ασκηση.επισης με επιλογη δικη μου ακομη το απολυτηριο ειναι Ροζ.ηρθε μια φορα να γινει πρασινο..αλλα την απεριψα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 το 90% των ανδρων (συμπεριλαμβανομενου και εμενα φυσικα) θα διναμε πολλα για να ξαναγυρναγαμε σε εκεινες τις μερες ... Καλά κόψε και κάτι ... :rolleyes: Στην τελική, αφού θα δινατε πολλά, ποσα προσφέρεις για να σε αφήσω να κανεις τη θητεία μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ξερει κανεισ ποσο κρατα η βασικη εκπαιδευση μεχρι τηην ορκομωσια δηλαδη... στο ναυτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts