hydro Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Σωστό, αλλά προσωπικά απογοητεύτηκα όταν διαπίστωσα ότι (όπως ήταν τα πράγματα όταν πήγα εγώ και εκεί που πήγα) ούτε σε 18 μήνες έμαθα πολλά πράγματα ούτε και 48 να καθόμουν... Οχι πολλά, ούτε τα βασικά... Το μόνο που έμαθα καλά ήταν να κάνω παρελάσεις... κοιτα ειναι το που θα πας κιολας διοτι εγω εμαθα πολλα μπορω να πω..(αζιμουθιο gps πορειες, mout ανορθ.πολεμος,ανιχνευση ) ειναι αναλογα το που θα πας να κανεις την θητεια σου :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Μόλις είδα το topic. Παιδιά παρουσιάζομαι 9 Φεβρουαρίου Τρίπολη. Κανείς άλλος; Μου έχουν πει για κινητά να τα έχω πάνω μου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ρε παιδιά ποιός σας τρομάζει με τέτοια πράγματα.......... Κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και άλλα χαζά πλήν κινητών δεν επιτρέπονται στα κέντρα μέχρι να ορκιστείς μετά κανένα πρόβλημα. :mad: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 φίλε δεν με φοβίζει απλώς ρωτάω για να ξέρω. Από κλεψιές γίνονται; Στρην Τρίπολη ξέρω πως σπάνια, μετά αναλόγως. Που μπορώ να δω τις ειδικότητες? Υπάρχει κάποιο site? Για Αεροπορία θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 φίλε δεν με φοβίζει απλώς ρωτάω για να ξέρω. Από κλεψιές γίνονται; Στρην Τρίπολη ξέρω πως σπάνια, μετά αναλόγως. Που μπορώ να δω τις ειδικότητες? Υπάρχει κάποιο site? Για Αεροπορία θέλω. Να προσέχεις τις κλεψιές... Πορτοφόλι ποτέ στο χιτώνιο... :mad: Μόνο στο παντελόνι! Επίσης να προσέχεις την περίοδο που φεύγει η απολυόμενη ΕΣΣΟ... Εμένα μου είχαν φάει τα καλύτερα παπούτσια που είχα ever! :cry: :mad: Εμπιστοσύνη σε κανέναν! Αυτός που σου χαμογελάει και τα λέτε μπορεί να είναι και το χειρότερο κλεφτρόνι(που λέει ο λόγος). Άντε καλή θητεία να έχεις. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ευχαριστώ φίλε. Θα προσέχω αλλά θέλω να βρω και άτομα εμπιστοσύνης να έχω παρέα και να είμαστε άνετα. Αν και παρουσιάζονται μαζί μου άλλα 4 άτομα τα οποία θα τα γνωρίσω μέσω γνωστών. Βασικά για να πω την αλήθεια τελειώνει η Αεροπορία σιγά-σιγά και είπα να πάω μια και θα έχω κάποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 τωρα που λετε για κλεψιες τι προβλημα και αυτο ειχα βγει χρεωμενος 150 ευρω διοτι μου ειχαν κλεψει πολλα πραγματα και δεν σεβονται τιποτα, αλλα εγω τουλαχιστον δεν εκλεψα ζητησα με τελειως δημοκρατικους σκοπους... (ξυλο)και καταφερα να παρω μερικα τα οποια μου ειχαν κλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Στη σχολή δοκίμων δεν υπήρχε πρόβλημα με κλεψιές. 'Ενας ΥΕΑ είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του πάνω στο κρεβάτι πριν φύγει για άδεια και όταν γύρισε το βρήκε εκεί μαζί με ένα σημείωμα ότι είναι αναφερόμενος (4 μέρες κράτηση) γιατί δεν είχε διατηρήσει την ευπρέπεια της σχολής. Πάντως μας το είχαν τονίσει από την πρώτη μέρα ότι αν χαθεί οτιδήποτε δεν θα ξαναμπούμε στους θαλάμους μέχρι να βρεθεί. Ήταν αρκετά πειστικοί! Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Κλοπές... Στη ΣΕΤΤΗΛ μου είχαν κλέψει την ξιφολόγχη. (εκεί τις κλειδώναμε και μια μέρα την ξέχασα πάνω στην εξάρτηση) Ευτυχώς με τον πανικό που έγινε την παράτησαν κάπου και τη βρήκαμε και τη γλύτωσα με μόνο 4Φ, η μόνη μου φυλακή σε όλη τη θητεία! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attalo Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ; ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΥΛΩΝΑ Η ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadstars6 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 και γω τα ιδια αλλα παρουσιαζομαι αυλωνα...μονο που ο πατερας μου ειναι 67% αναπηρος..οποιος μπορει ας απαντησει στα ερωτηματα...γεια σοΥ ατταλο....ποσο ειναι η θητεια? Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attalo Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΡΙΜΕΝΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Μόλις είδα το topic. Παιδιά παρουσιάζομαι 9 Φεβρουαρίου Τρίπολη. Κανείς άλλος; Μου έχουν πει για κινητά να τα έχω πάνω μου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Genika στα κεντρα ειναι ολοι πολλοι ψαρωμενοι για να κλεψουν. Απλα το βραδυ βαζε το μεσα στη μαξιλαροθηκη σου. Βολικο για να ακους και το ξυπνιτιρι καινα καταλαβαινεις απο τη δονηση οτι ειναι το δικο σου :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 και γω τα ιδια αλλα παρουσιαζομαι αυλωνα...μονο που ο πατερας μου ειναι 67% αναπηρος..οποιος μπορει ας απαντησει στα ερωτηματα...γεια σοΥ ατταλο....ποσο ειναι η θητεια? ο αυλωνας εχει παει καλαματα ελπιζω να το ξερεις αυτο... :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 http://www.army.gr η σελίδα του ΥΕΘΑ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 parousiazete kapios xaidari 7 tou mina? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 etsi ekane kai perase o kairos gia mena eimai 5 mines fantaros kai ola einai xalara.se 10 meres feygo me metathesi kateveno athina .paidia ola einai mia arxi min fovaste gia tipota tha perasei o kairos.eimai aeroporia stratou sta elikoptera apache tha postaro kai foto . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 etsi ekane kai perase o kairos gia mena eimai 5 mines fantaros kai ola einai xalara.se 10 meres feygo me metathesi kateveno athina .paidia ola einai mia arxi min fovaste gia tipota tha perasei o kairos.eimai aeroporia stratou sta elikoptera apache tha postaro kai foto . γεια σου ρε kp86 με τις σούπερ ντούπερ υπογραφές...:p καλή θητεία βρε..με το καλό η μετάθεση και σύντομα πολίτης...take care..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 etsi ekane kai perase o kairos gia mena eimai 5 mines fantaros kai ola einai xalara.se 10 meres feygo me metathesi kateveno athina .paidia ola einai mia arxi min fovaste gia tipota tha perasei o kairos.eimai aeroporia stratou sta elikoptera apache tha postaro kai foto . Λέω και γω..που χάθηκε αυτό το παιδί :D, πάει το μαλλί εντελώς όμως ε;:p Αντε και καλός πολίτης :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 εγώ τελείωσα το 1996 την θητεία μου και θα σας γράψω 2-3 λογάκια. Πήγα στο στρατό μετά απο σπουδές. Στο κέντρο ήταν μαύρα χάλια. Όλη μέρα ήμουν μαγειρία, αγγαρεία, τουαλέτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Βλέπετε δεν είχα βύσμα. Σχεδόν κάθε βράδυ σκοπιά (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που είχα θαλαμοφυλίκι και σπανιότατα εξοδούχος). Βλέπετε δεν είχα βύσμα. Την ημέρα είσαι αναγκασμένος να ακούς την κάθε βλακεία του κάθε "αστεράτου" που σου φόρτωσαν πάνω στο κεφάλι σου. Καλά το τι είχα ακούσει δεν λέγεται. Μιλάμε ότι δίκαια έχουν την "φήμη". Εκτός των άλλων μπορεί να ασχολούνται όλο το πρωϊ με το αν το πόδι σου σχηματίζει γωνία 89 μοιρών ή 90. Αφού προτιμούσα να είμαι αγγαρεία για να μην τους ακούω. Οι σχέσεις στο κέντρο πολλές άλλα οι καλές σχέσεις λίγες. Ο ένας φοβάται τον άλλον. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στη σκοπιά επειδή το "φιλαράκι" σου ήθελε να βγει και έπεσε τηλέφωνο για αυτόν. Στη μονάδα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Εκεί ακόμη και τα "χωσίματα" έχουν ένα όριο. Οι ομάδα μικρότερη και κάθε λάθος κίνηση φαίνεται πολύ. Βεβαίως οι "αστεράτοι" είναι πάντα "αστεράτοι" άλλα ευτυχώς στη μονάδα βρήκα και 2-3 με σκέψη και καλές ιδέες. Το κακό είναι ότι μετά απο κάποιο σημείο βαριέσαι. Σας το λέω εγώ που έκανα 18 μήνες και απο αυτούς τους 14 στον Έβρο. Αμετάθετος βεβαίως γιατί είπαμε...δεν είχα βύσμα. Κάποιος που έπρεπε να έρθει στην θέση μου στα σύνορα και να φύγω εγώ...προφανώς είχε βύσμα.....και έτσι έμεινα εγώ εκεί. Τελικά, μου έχει μείνει η εξής εντύπωση: έχασα 1 χρόνο και 6 μήνες απο τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου περιμένοντας να περάσει η ώρα, η μέρα, ο μήνας κλπ. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 irthe loipon kai gia mena to xarti kai leei 9 flevari korinthos parousiazomai peziko yea.Yea den tha paw alla leme twra.Kanenas allos gia korintho 9 flevari?Kanenas pou na exei paei ekei?Pws einai to kentro? Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 εγώ τελείωσα το 1996 την θητεία μου και θα σας γράψω 2-3 λογάκια. Πήγα στο στρατό μετά απο σπουδές. Στο κέντρο ήταν μαύρα χάλια. Όλη μέρα ήμουν μαγειρία, αγγαρεία, τουαλέτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Βλέπετε δεν είχα βύσμα. Σχεδόν κάθε βράδυ σκοπιά (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που είχα θαλαμοφυλίκι και σπανιότατα εξοδούχος). Βλέπετε δεν είχα βύσμα. Την ημέρα είσαι αναγκασμένος να ακούς την κάθε βλακεία του κάθε "αστεράτου" που σου φόρτωσαν πάνω στο κεφάλι σου. Καλά το τι είχα ακούσει δεν λέγεται. Μιλάμε ότι δίκαια έχουν την "φήμη". Εκτός των άλλων μπορεί να ασχολούνται όλο το πρωϊ με το αν το πόδι σου σχηματίζει γωνία 89 μοιρών ή 90. Αφού προτιμούσα να είμαι αγγαρεία για να μην τους ακούω. Οι σχέσεις στο κέντρο πολλές άλλα οι καλές σχέσεις λίγες. Ο ένας φοβάται τον άλλον. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στη σκοπιά επειδή το "φιλαράκι" σου ήθελε να βγει και έπεσε τηλέφωνο για αυτόν. Στη μονάδα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Εκεί ακόμη και τα "χωσίματα" έχουν ένα όριο. Οι ομάδα μικρότερη και κάθε λάθος κίνηση φαίνεται πολύ. Βεβαίως οι "αστεράτοι" είναι πάντα "αστεράτοι" άλλα ευτυχώς στη μονάδα βρήκα και 2-3 με σκέψη και καλές ιδέες. Το κακό είναι ότι μετά απο κάποιο σημείο βαριέσαι. Σας το λέω εγώ που έκανα 18 μήνες και απο αυτούς τους 14 στον Έβρο. Αμετάθετος βεβαίως γιατί είπαμε...δεν είχα βύσμα. Κάποιος που έπρεπε να έρθει στην θέση μου στα σύνορα και να φύγω εγώ...προφανώς είχε βύσμα.....και έτσι έμεινα εγώ εκεί. Τελικά, μου έχει μείνει η εξής εντύπωση: έχασα 1 χρόνο και 6 μήνες απο τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου περιμένοντας να περάσει η ώρα, η μέρα, ο μήνας κλπ. Mαυρισε η ψυχάρα μου ρε μάγκα με τέτοια περιγραφή. Περασμένα ξεχασμένα που λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AVIN Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Φιλε S2000 να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω ακομα τπτ για ειδικοτητες και τετοιες λεπτομερειες. Ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος ΤΕΙ αθηνας με msc in data communication systems. Δεν ξερω αν θα παιξει ρολο αυτο για ειδικοτητα αλλα μαλλον αυτα δεν μετρανε εκει μεσα... Τωρα στην ουσια τι θα παιξει δεν ξερω. Αν μπορεις δωσε info για να δουμε τι γινεται, ποιες ειναι καλες, κτλ κτλ. Εχω ακουσει αλλους να λενε οτι ειδικοτητα κανονιζουν τα βυσματα του κτλ κτλ... Μπαχαλο.. EKEI POY TELIONI I LOGIKI, ARXIZI O STRATOS Παράθεση www.neowind.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 irthe loipon kai gia mena to xarti kai leei 9 flevari korinthos parousiazomai peziko yea.Yea den tha paw alla leme twra.Kanenas allos gia korintho 9 flevari?Kanenas pou na exei paei ekei?Pws einai to kentro? ΥΕΑ μπορεί να μην πας αλλά θα έχεις ένδειξη Υπαξ μετά... :lol: :lol: Όπως και να έχει τις "σαρδέλες" δεν τις γλυτώνεις! :lol: :p -Κύριε Δεκαενέα!! -Πες το ρε νέος... -Μπορώ να πεταχτώ λίγο στο καψιμί; -Άντε νέος πήγαινε και φέρε μου και ένα καφέ... -ΜΑΛΙΣΤΑ!!! -Τρέχα! Σφαίρα! :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Γουστάρω τρελό θρεντ παιδιά... Ρε σεις παλιούρες, από ρούχα τι πρέπει να πάρουμε εκεί στο κέντρο? Και τι μας δίνουν αυτοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Mαυρισε η ψυχάρα μου ρε μάγκα με τέτοια περιγραφή. Περασμένα ξεχασμένα που λέμε. Δεν είχε βύσμα... Ούτε και γω έχω και θα πάω μετά από σπουδές. Ρε σεις νόμιζα πως αυτούς που είναι στην ηλικία λίγο μεγαλύτεροι και έχουν και πτυχίο τους φέρονται καλύτερα. Τι στο καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts