vasilis_phone Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 παιδια ειμαι στην 8,1,2 να βαλω την 8.1.3 ? by the air η απο υπολογιστή..? εχει διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μήπως "μάζεψε" τιποτα το ανταλλακτικο ... Μαζι με την μπαταρια 57€. Και με την ευκαιρία να ρωτησω ... Με περίπου πόσες ωρες χρήσης πρεπει να αδειάζει η μπαταρια ;; Δοκιμασμενο σημερα full 3g, 3μιση ωρες και μενει 13%. Με σχετικα φρεσκια μπαταρια, η παλια 2μιση με το ζορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 παιδια ειμαι στην 8,1,2 να βαλω την 8.1.3 ? by the air η απο υπολογιστή..? εχει διαφορα? Προτιμησε τον υπολογιστή, οχι πως υπάρχει προβλημα ota, αν έχεις καλη σύνδεση Σύνδεσέ τη συσκευή σου σε πηγή ενέργειας (πρίζα) και στη συνέχεια update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 το health app εσας σας δουλευει? εμενα δεν μετραει βηματα μετρα που κανω κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 το health app εσας σας δουλευει? εμενα δεν μετραει βηματα μετρα που κανω κτλ Ναι δουλεύει κανονικά, ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 exw tin 8.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) 5s έχω..... Τότε συζητάμε off topic, τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο topic του iPhone 5s. Edited February 14, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ένας ξάδελφος μου έχει το 4s και έχει πρόβλημα με το wifi συγκεκριμένα χάνει το σήμα του wifi και επίσης του γίνεται γκρι και δεν μπορεί να το ανοίξει καμία ιδέα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ένας ξάδελφος μου έχει το 4s και έχει πρόβλημα με το wifi συγκεκριμένα χάνει το σήμα του wifi και επίσης του γίνεται γκρι και δεν μπορεί να το ανοίξει καμία ιδέα ?? Κάποιες συσκευές είχαν προβλημα με αποτέλεσμα να ξεκολλάει το ολοκληρωμένο του wifi απο την μητρική πλακέτα. Δεν μπορείς να κανεις και πολλά εκτός αν πας σε κάποιο κατάστημα για επισκευή. Αλλά δύσκολη επισκευή. Πρόσεχε που θα το πας μόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Κάποιες συσκευές είχαν προβλημα με αποτέλεσμα να ξεκολλάει το ολοκληρωμένο του wifi απο την μητρική πλακέτα. Δεν μπορείς να κανεις και πολλά εκτός αν πας σε κάποιο κατάστημα για επισκευή. Αλλά δύσκολη επισκευή. Πρόσεχε που θα το πας μόνο Κατάλαβα μεγάλο ρίσκο ....Θα του πω να δω τι θα κάνει.Σευχαριστω πολύ για την απάντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Κατάλαβα μεγάλο ρίσκο ....Θα του πω να δω τι θα κάνει.Σευχαριστω πολύ για την απάντηση ! Δεν ειναι απλή αντικατάσταση ενός ανταλλακτικού που μπορούν πολλοί να κάνουν. Θελει επέμβαση στην πλακέτα με ειδικό εξοπλισμό και γνώσεις. Προβλημα που δεν αναγνώρισε η Apple ενώ μεγάλος αριθμός συσκευών έχουν αυτό το προβλημα λόγο υπερθέρμανσης μετά απο αναβάθμιση σε iOS 7 η 8 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Κατάλαβα μεγάλο ρίσκο ....Θα του πω να δω τι θα κάνει.Σευχαριστω πολύ για την απάντηση ! Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, εάν απευθυνθείς σε επαγγελματικό εργαστήριο. Το μόνο αρνητικό ειναι το κόστος καθώς ξεπερνά τα 80€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτο το κινητο το αγορασα τον Ιουλιο του 2014 πριν απο ενα χρονο δηλαδη το εδωσα στον πατερα μου επειδη οχι οτι ειχε κατι απλος ηταν αργοποριμενο με το νεο λειτουργικο συστημα της Apple το iOS 8.0.2 δεν το αντεχα ηταν και μικρη η οθονη του στα 4.0 αν δεν κανω λαθος εχει και 8GB μονο αντι 16 χωρητικοτητα οποτε ο πατερας μου το εμαθε και το χρεισιμοποιει μια χαρα δοξα τον θεον παιχνιδακι του φενεται αλλα να ρωτησω γινεται να αναβαθμιστη η χωρητικοτητα ή οχι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτο το κινητο το αγορασα τον Ιουλιο του 2014 πριν απο ενα χρονο δηλαδη το εδωσα στον πατερα μου επειδη οχι οτι ειχε κατι απλος ηταν αργοποριμενο με το νεο λειτουργικο συστημα της Apple το iOS 8.0.2 δεν το αντεχα ηταν και μικρη η οθονη του στα 4.0 αν δεν κανω λαθος εχει και 8GB μονο αντι 16 χωρητικοτητα οποτε ο πατερας μου το εμαθε και το χρεισιμοποιει μια χαρα δοξα τον θεον παιχνιδακι του φενεται αλλα να ρωτησω γινεται να αναβαθμιστη η χωρητικοτητα ή οχι ; Καλησπερα. Αναβαθμιση της χωρητικοτητας δεν υποστηριζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτο το κινητο το αγορασα τον Ιουλιο του 2014 πριν απο ενα χρονο δηλαδη το εδωσα στον πατερα μου επειδη οχι οτι ειχε κατι απλος ηταν αργοποριμενο με το νεο λειτουργικο συστημα της Apple το iOS 8.0.2 δεν το αντεχα ηταν και μικρη η οθονη του στα 4.0 αν δεν κανω λαθος εχει και 8GB μονο αντι 16 χωρητικοτητα οποτε ο πατερας μου το εμαθε και το χρεισιμοποιει μια χαρα δοξα τον θεον παιχνιδακι του φενεται αλλα να ρωτησω γινεται να αναβαθμιστη η χωρητικοτητα ή οχι ; Μπορείς να αγοράσεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο iCloud. Εάν θέλει μόνο φωτογραφίες πχ με 0,99€ ανά μήνα θα τον καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδιά sos.. μου έδωσε μια φίλη μου να της κάνω αναβάθμιση το iphone 4s γιατί από ΟΤΑ δεν της έβγαζε την ενημέρωση. το συνέδεσα με itunes, έκανα backup πάτησα ενημέρωση, την έκανε και τώρα έχει κολλήσει στο μήλο δεν ανοίγει το τηλέφωνο.. πως θα το επαναφέρω? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδιά sos.. μου έδωσε μια φίλη μου να της κάνω αναβάθμιση το iphone 4s γιατί από ΟΤΑ δεν της έβγαζε την ενημέρωση. το συνέδεσα με itunes, έκανα backup πάτησα ενημέρωση, την έκανε και τώρα έχει κολλήσει στο μήλο δεν ανοίγει το τηλέφωνο.. πως θα το επαναφέρω? Μήπως ήταν jailbreak? Αν ναι πρέπει να κανείς restore δεν γίνεται με update Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 και πως το κανω αυτο? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Για να θέσουμε τη συσκευή μας σε DFU Mode ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: Συνδέστε τη συσκευή σας (iPhone, ipad, iPod touch) σε Mac ή σε Windows PC και βεβαιωθείτε πως το iTunes είναι σε λειτουργία. Κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα το Power button (στο επάνω μέρος της συσκευής) και το Home button (στο μπροστινό μέρος κάτω από την οθόνη). Αφήστε το Power button συνεχίζοντας να κρατάτε πατημένο το Home button για περίπου 5-6 δευτερόλεπτα. (Αν δείτε το μήλο στην οθόνη ή το εικονίδιο για σύνδεση με το iTunes, επαναλάβετε τη διαδικασία). Εαν η οθόνη σας έχει παραμείνει μαύρη και η συσκευή σας έχει αναγνωριστεί από το iTunes ως iPhone σε Recovery Mode τα έχετε καταφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά τα κατάφερα. τώρα πρόσεξα ότι δουλεύει με R-sim γιατί είναι αμερικάνικο. θα δουλέψει χωρίς να το πειράξω ή θέλει jailbreak από την αρχή? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε ios 8.2, την έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε ios 8.2, την έχει κάνει κανείς? αμα εισαι στην 7 μην την κανεις αυτη.αν εισαι 8.0 καντην ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά τα κατάφερα. τώρα πρόσεξα ότι δουλεύει με R-sim γιατί είναι αμερικάνικο. θα δουλέψει χωρίς να το πειράξω ή θέλει jailbreak από την αρχή? Δεν υπάρχει λόγος για jailbreak αν ειναι συμβατό με R-Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παίδες μου κλείνει το κινητό με 10%. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts