stendor Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Όχι φίλε μου δεν έχει αφαιρέσει το αυτοματο κλείδωμα, κλειδώνει κανονικά η συσκευή μετά απο ένα κεπτο. Τι εννοείς ακριβώς με τον ορο διαρροή; Το ibackupbot δεν το βρίσκω στο appstore... Είναι εφαρμογή για τον υπολογιστή, http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm. Μάλλον εννοεί πως ίσως να υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Όχι φίλε μου δεν έχει αφαιρέσει το αυτοματο κλείδωμα, κλειδώνει κανονικά η συσκευή μετά απο ένα κεπτο. Τι εννοείς ακριβώς με τον ορο διαρροή; Το ibackupbot δεν το βρίσκω στο appstore... Ενδεχομένως η συσκευή να χάνει ενέργεια, συγγνώμη είναι εφαρμογή για υπολογιστή που μετράει τους κύκλους φόρτισης μιας μπαταρίας, αν ξεπεράσει τους 900 είναι για αλλαγή η μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Είναι εφαρμογή για τον υπολογιστή, http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm. Μάλλον εννοεί πως ίσως να υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Ενδεχομένως η συσκευή να χάνει ενέργεια, συγγνώμη είναι εφαρμογή για υπολογιστή που μετράει τους κύκλους φόρτισης μιας μπαταρίας, αν ξεπεράσει τους 900 είναι για αλλαγή η μπαταρία :) Ευχαριστώ παιδιά, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω. Πάντως είναι πολύ περίεργη αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς με το που το πήρε ο πεθερός μου ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημέρα και καλή χρόνια Το iPhone μου (απο Σεπτέμβριο) κάνει έναν ήχο σαν κρατς κρατς στο κουμπί όταν το πατάς Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημέρα και καλή χρόνια Το iPhone μου (απο Σεπτέμβριο) κάνει έναν ήχο σαν κρατς κρατς στο κουμπί όταν το πατάς Τι να κάνω; Μάζεψε σκόνη. Απενεργοποιησε την συσκευή ρίξε λίγο οινόπνευμα στο κουμπί και πάτησε το 20-30 φορές. Στεγνώσει το μετά και θα είσαι εντάξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μάζεψε σκόνη. Απενεργοποιησε την συσκευή ρίξε λίγο οινόπνευμα στο κουμπί και πάτησε το 20-30 φορές. Στεγνώσει το μετά και θα είσαι εντάξει Δε χρειάζεται να το πάω πίσω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δε χρειάζεται να το πάω πίσω έτσι; Που πίσω; Ένα καθαρισμό θελει δεν έχει κάτι. Βρίσκει πλαστικό με πλαστικό απο την σκόνη και τρίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Που πίσω; Ένα καθαρισμό θελει δεν έχει κάτι. Βρίσκει πλαστικό με πλαστικό απο την σκόνη και τρίζει Το λέω επειδή στο εξωτερικό τα πήγαιναν για εγγύηση. ΚΑι μένα κουλό μου φάνηκε να σου πω. Οκ θα το καθαρίσω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ευχαριστώ παιδιά, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω. Πάντως είναι πολύ περίεργη αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς με το που το πήρε ο πεθερός μου ... Καλησπερα παιδια. Αλλαξα σημερα μπαταρια στο irepair ηρακλειου και εξακολουθει να κανει τα ιδια. Με σβηστη οθονη η αφετηρια/οθονη κλειδωματος καταναλωνει το 40% με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια διχως να το χρησιμοποιεις εχει φοβερο drain, τι αλλο να κανω πια; Εχει κανεις σας καμια ιδεα; Του εχω κανει 4 φορες format αλλα ματαια. Εχω χαλαστει απιστευτα!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα παιδια. Αλλαξα σημερα μπαταρια στο irepair ηρακλειου και εξακολουθει να κανει τα ιδια. Με σβηστη οθονη η αφετηρια/οθονη κλειδωματος καταναλωνει το 40% με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια διχως να το χρησιμοποιεις εχει φοβερο drain, τι αλλο να κανω πια; Εχει κανεις σας καμια ιδεα; Του εχω κανει 4 φορες format αλλα ματαια. Εχω χαλαστει απιστευτα!! Όταν λες format? Θα κανεις restore απο iTunes και μετά set up as new οχι επαναφορά απο iCloud η iTunes. Δεν θα βάλεις καμία εφαρμογή. Θα περιμένεις μια δυο μέρες χωρίς να έχεις τίποτα μέσα και μετά ενημέρωσε μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα παιδια. Αλλαξα σημερα μπαταρια στο irepair ηρακλειου και εξακολουθει να κανει τα ιδια. Με σβηστη οθονη η αφετηρια/οθονη κλειδωματος καταναλωνει το 40% με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια διχως να το χρησιμοποιεις εχει φοβερο drain, τι αλλο να κανω πια; Εχει κανεις σας καμια ιδεα; Του εχω κανει 4 φορες format αλλα ματαια. Εχω χαλαστει απιστευτα!! Μου κάνει εντύπωση το εξής: στο service ζήτησες να αλλάξουν μπαταρία η να σου διαγνώσουν και να σου επισκευάσουν τη συσκευή; Έλεγξαν αν η μπαταρία ήθελε αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Όταν λες format? Θα κανεις restore απο iTunes και μετά set up as new οχι επαναφορά απο iCloud η iTunes. Δεν θα βάλεις καμία εφαρμογή. Θα περιμένεις μια δυο μέρες χωρίς να έχεις τίποτα μέσα και μετά ενημέρωσε μας Ακριβως αυτο εκανα 4 φορες μεχρι τωρα αλλα κανει συνεχως το ιδιο-τρωει διαρκως μπαταρια η οθονη κλειδ/αφετηρια. Μου κάνει εντύπωση το εξής: στο service ζήτησες να αλλάξουν μπαταρία η να σου διαγνώσουν και να σου επισκευάσουν τη συσκευή; Έλεγξαν αν η μπαταρία ήθελε αλλαγή; Τους ειπα πως εχει η κατασταση και μου ειπαν οτι αφου το εχεις 2 χρονια ε τοτε σιγουρα θα φταιει η μπαταρια. Αναρωτιεμαι τωρα κι εγω τι σχεση εχει οτι μου τρωει την μπαταρια ΜΟΝΟ η οθονη κλειδωματος με το αν η μπαταρια ειναι καινουργια ή παλια δεν μπορω να καταλαβω... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ακριβως αυτο εκανα 4 φορες μεχρι τωρα αλλα κανει συνεχως το ιδιο-τρωει διαρκως μπαταρια η οθονη κλειδ/αφετηρια. Τους ειπα πως εχει η κατασταση και μου ειπαν οτι αφου το εχεις 2 χρονια ε τοτε σιγουρα θα φταιει η μπαταρια. Αναρωτιεμαι τωρα κι εγω τι σχεση εχει οτι μου τρωει την μπαταρια ΜΟΝΟ η οθονη κλειδωματος με το αν η μπαταρια ειναι καινουργια ή παλια δεν μπορω να καταλαβω... Δηλαδή έκανες restore και μετά πόσο σε κρατάει η μπαταρία; Βλέπεις την συσκευή σου να ζεστενεται; Το wifi σου δουλεύει σωστά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δηλαδή έκανες restore και μετά πόσο σε κρατάει η μπαταρία; Βλέπεις την συσκευή σου να ζεστενεται; Το wifi σου δουλεύει σωστά; Φίλε μου έχω κάνει και τις 4 φορες set up as new και με το που ανοίγει η συσκευή για παράδειγμα και κλείσεις την οθόνη και την ανοίξεις μετά από 1 ώρα, τότε πηγαίνοντας στην χρήση μπαταρίας θα δεις ότι η αναμονή είναι 1 ώρα και η χρήση 57-58 λεπτά , και η μπαταρια θα έχει πέσει από το 100 στο 80%. Και το σημαντικό είναι ότι η αφετηρια/οθονη κλειδ. είναι το πρόβλημα αφού τρώει το 40%!! τα άλλα νούμερα είναι φυσιολογικά . Όσο για το Wi fi ναι λειτουργεί μια χαρά και η συσκευή δεν ζεστενεται καθόλου. Τι να πω... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Φίλε μου έχω κάνει και τις 4 φορες set up as new και με το που ανοίγει η συσκευή για παράδειγμα και κλείσεις την οθόνη και την ανοίξεις μετά από 1 ώρα, τότε πηγαίνοντας στην χρήση μπαταρίας θα δεις ότι η αναμονή είναι 1 ώρα και η χρήση 57-58 λεπτά , και η μπαταρια θα έχει πέσει από το 100 στο 80%. Και το σημαντικό είναι ότι η αφετηρια/οθονη κλειδ. είναι το πρόβλημα αφού τρώει το 40%!! τα άλλα νούμερα είναι φυσιολογικά . Όσο για το Wi fi ναι λειτουργεί μια χαρά και η συσκευή δεν ζεστενεται καθόλου. Τι να πω... Αρα φίλε δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία ούτε η παλιά μάλλον. Ποια έκδοση λειτουργικού έχεις; Δοκίμασε να κανείς restore αλλά από dfu. Μην βάλεις ούτε λογαριασμό μετά σε App Store ούτε iCloud. Τίποτα. Απλά άνοιξε την συσκευή. Μήπως έχεις παρά πολλές φωτογραφίες στη ροή και κάνει συγχρονισμό να τις περάσει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αρα φίλε δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία ούτε η παλιά μάλλον. Ποια έκδοση λειτουργικού έχεις; Δοκίμασε να κανείς restore αλλά από dfu. Μην βάλεις ούτε λογαριασμό μετά σε App Store ούτε iCloud. Τίποτα. Απλά άνοιξε την συσκευή. Μήπως έχεις παρά πολλές φωτογραφίες στη ροή και κάνει συγχρονισμό να τις περάσει; Την τελευταία 8.1.2 φοράει . Αυτό που λες με τον συγχρονισμό δεν ισχύει γιατί και πολλές φωτογραφίες δεν έχω αλλά και χωρίς ίντερνετ εξακολουθεί να τρώει μπαταρια . Αυτό με το dfu, μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Την τελευταία 8.1.2 φοράει . Αυτό που λες με τον συγχρονισμό δεν ισχύει γιατί και πολλές φωτογραφίες δεν έχω αλλά και χωρίς ίντερνετ εξακολουθεί να τρώει μπαταρια . Αυτό με το dfu, μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω ; Γράψε στο YouTube να δεις πως μπαίνεις σε dfu iPhone. Μετά κανε restore και μετά βλέπουμε. Α και κάτι ΑΛΛΟ. Κατέβασε στον υπολογιστή το ibackupbot και συνδέσεις μετά την συσκευη θα σου βγάλει στο info πληροφορίες για την μπαταρία. Θα λέει την χωρητικότητα. Θέλει ψάξιμο η δουλειά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Γράψε στο YouTube να δεις πως μπαίνεις σε dfu iPhone. Μετά κανε restore και μετά βλέπουμε. Α και κάτι ΑΛΛΟ. Κατέβασε στον υπολογιστή το ibackupbot και συνδέσεις μετά την συσκευη θα σου βγάλει στο info πληροφορίες για την μπαταρία. Θα λέει την χωρητικότητα. Θέλει ψάξιμο η δουλειά. Οποτε βρω χρόνο θα το κάνω φίλε μου κάποια στιγμή σήμερα. Ελπίζω να φτιαχτεί γιατί ουσιαστικά από το 100 πάει στο 0 σε πέντε ώρες. Σε dfu ξέρω πως μπαίνει , έχω κάνει downgrade το iPad σε 7.1.2. Τώρα δηλαδή απλά δεν θα πατήσω το shift ε;; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Οποτε βρω χρόνο θα το κάνω φίλε μου κάποια στιγμή σήμερα. Ελπίζω να φτιαχτεί γιατί ουσιαστικά από το 100 πάει στο 0 σε πέντε ώρες. Σε dfu ξέρω πως μπαίνει , έχω κάνει downgrade το iPad σε 7.1.2. Τώρα δηλαδή απλά δεν θα πατήσω το shift ε;; Ετσι ακριβώς. Δες και με το ibackupbot Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ετσι ακριβώς. Δες και με το ibackupbot Έκανα restore μέσω dfu mode και αφού το φόρτιςα πλήρως δείχνει να μην έφτιαξε ούτε τώρα: δίχως να περάσω Apple ID σε 2 ώρες και 7 λεπτά αναμονής η χρήση ειναι 1 ώρα και 41 λεπτά έχοντας κατέβει από το 100% στο 95% !! Να σημειώσω ότι απλά το είχα αφήσει πάνω στο τραπέζι με σβηστή οθόνη χωρίς να πειραξω το παραμικρό. Ειναι λογικό ρε φίλε; Που θα παει αυτή η κατάσταση... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έκανα restore μέσω dfu mode και αφού το φόρτιςα πλήρως δείχνει να μην έφτιαξε ούτε τώρα: δίχως να περάσω Apple ID σε 2 ώρες και 7 λεπτά αναμονής η χρήση ειναι 1 ώρα και 41 λεπτά έχοντας κατέβει από το 100% στο 95% !! Να σημειώσω ότι απλά το είχα αφήσει πάνω στο τραπέζι με σβηστή οθόνη χωρίς να πειραξω το παραμικρό. Ειναι λογικό ρε φίλε; Που θα παει αυτή η κατάσταση... Καθόλου λογικό. Είδες τα στατιστικά απο το ibackupbot? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καθόλου λογικό. Είδες τα στατιστικά απο το ibackupbot? Είδα ότι οι κύκλοι φόρτισης είναι 2, άρα η μπαταρια ειναι καινουργια. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ( battery drain σε stand by mode λόγω lockscreen!) με το που έκαναν update σε ios 8 χωρίς να έχουν βρει λύση. Το περίεργο όμως με την δική μου περίπτωση είναι πως συνέβη με το που το πήρε ο πεθερός μου. Έχεις καμιά άλλη έμπνευση φίλε μου ; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Είδα ότι οι κύκλοι φόρτισης είναι 2, άρα η μπαταρια ειναι καινουργια. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ( battery drain σε stand by mode λόγω lockscreen!) με το που έκαναν update σε ios 8 χωρίς να έχουν βρει λύση. Το περίεργο όμως με την δική μου περίπτωση είναι πως συνέβη με το που το πήρε ο πεθερός μου. Έχεις καμιά άλλη έμπνευση φίλε μου ; Εχει κωδικό πρόσβασης η lock screen? αν τον απενεργοποιήσεις τι γίνεται; Επίσης αν κλείσεις τις γνωστοποιήσεις; Τέλος αφαίρεσε όλες τις εφαρμογές απο το app switcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Είδα ότι οι κύκλοι φόρτισης είναι 2, άρα η μπαταρια ειναι καινουργια. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ( battery drain σε stand by mode λόγω lockscreen!) με το που έκαναν update σε ios 8 χωρίς να έχουν βρει λύση. Το περίεργο όμως με την δική μου περίπτωση είναι πως συνέβη με το που το πήρε ο πεθερός μου. Έχεις καμιά άλλη έμπνευση φίλε μου ; Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις περίπου αυτήν την εβδομάδα να βγει η 8.1.3. Την κατεβάζεις και την περνάς. Πιστεύω θα διορθωθεί το πρόβλημα σου. Είχα πάθει τελευταία ένα πολύ κουφό με το iPhone 5 μου. Έμοιαζε να κάηκε η πλακέτα αλλά πιστεύω φταίει η 8.1.2 Θα φανεί σε λίγες μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις περίπου αυτήν την εβδομάδα να βγει η 8.1.3. Την κατεβάζεις και την περνάς. Πιστεύω θα διορθωθεί το πρόβλημα σου. Είχα πάθει τελευταία ένα πολύ κουφό με το iPhone 5 μου. Έμοιαζε να κάηκε η πλακέτα αλλά πιστεύω φταίει η 8.1.2 Θα φανεί σε λίγες μέρες Αναμένεται δηλαδή η 8.1.3 εντός της εβδομάδας; Αν ναι, τότε θα περιμένω φίλε μου... Εχει κωδικό πρόσβασης η lock screen? αν τον απενεργοποιήσεις τι γίνεται; Επίσης αν κλείσεις τις γνωστοποιήσεις; Τέλος αφαίρεσε όλες τις εφαρμογές απο το app switcher Όχι κωδικό δεν έχει, οι γνωστοποιήσετε ειναι κλειστές, και επίσης όλες οι εφαρμογές έχουν αφαιρεθεί αφού έγινε πλήρη διαγραφή. Πλέον, βασίζω τις ελπίδες μου στην 8..1.3 κι ελπίζω να έρθει πολύ σύντομα!! Με έχει κουράσει το όλο θέμα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts