bakis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Παιδια, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει η προβλεψη κειμενου Τ9? Ρυθμίσεις > Γενικά >Πληκτρολόγιο> Αυτόματη διόρθωση Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν υπαρχει στα SMS μηνυματα η <αναφορα παραδοσης>?.Επισης στα sms παντα πρεπει να εμφανιζεται σαν συνομιλια και δεν μπορει σαν αυτονομο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν υπαρχει στα SMS μηνυματα η <αναφορα παραδοσης>?.Επισης στα sms παντα πρεπει να εμφανιζεται σαν συνομιλια και δεν μπορει σαν αυτονομο μηνυμα? Αναφορα παραδοσης δεν υπάρχει .. εκτός κι αν χρησιμοποιεις κατι συμβολα πριν τον αριθμό.. πχ για vodafone είναι #694XXXXXXX όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εμφανίζονται.. αν θες απλά σβήνεις τα προηγούμενα σαν αυτόνομα.. ότι sms θέλεις μπορείς να το σβήσεις σαν αυτόνομο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Επίσης τα iMessages έχουν αναφορές και παράδοσης αλλα και ανάγνωσης (!) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Επίσης τα iMessages έχουν αναφορές και παράδοσης αλλα και ανάγνωσης (!) Αυτα αποτελουν μια ιδιαιτερη περιπτωση,αφου αναφερονται σε μια <κλειστη>κοινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αυτα αποτελουν μια ιδιαιτερη περιπτωση,αφου αναφερονται σε μια <κλειστη>κοινοτητα Ισχύει. Αλλα αυτή η κοινότητα όλο και μεγαλώνει :) ειδικά τον τελευταίο καιρό, 8/10 μηνύματά μου είναι iMessages. Θα ήταν 9/10 γιατι πολλοί απο τους υπόλοιπους απλα δεν έχουν iOS 5.0. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ρυθμίσεις > Γενικά >Πληκτρολόγιο> Αυτόματη διόρθωση Σε υπερ-ευχαριστω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Απο vodafone & μου ειπαν δεν μπορουν αυτοι να κανουν τιποτα. Φυσικά και μπορούνε. Θα πας στο κατάστημα, και θα συγκρίνεις την συσκευής σου με το εκθεσιακό τους ή ακόμη καλύτερα με το iPhone ενός φίλου σου το οποίο έχει καλή οθόνη. Στη συνέχεια θα πεις, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που το αγόρασα ήταν έτσι, μου το καλύπτει η εγγύησή μου, θέλω ένα καινούριο. Θα σου πούνε να σου δώσουνε ένα μη σφραγισμένο μετά από 2 εβδομάδες (όπως έγινε με εμένα και τον peet πιο πάνω), και θα αντιδράσεις σύμφωνα με τον νόμο που θα σου πούμε και στο τέλος μετά απο λίγη γκρίνια θα πάρεις ένα ολοκαίνουριο και σφραγισμένο, ΟΠΩΣ ο νόμος ορίζει και ΟΠΩΣ οι μεταπωλητές (και όχι η κατασκευάστρια) θα έπρεπε βάση του νόμου να πράξει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να γκρινιάξεις. Αυτά. Για ότι βοήθεια θελήσεις, εδώ θα είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Φυσικά και μπορούνε. Θα πας στο κατάστημα, και θα συγκρίνεις την συσκευής σου με το εκθεσιακό τους ή ακόμη καλύτερα με το iPhone ενός φίλου σου το οποίο έχει καλή οθόνη. Στη συνέχεια θα πεις, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που το αγόρασα ήταν έτσι, μου το καλύπτει η εγγύησή μου, θέλω ένα καινούριο. Θα σου πούνε να σου δώσουνε ένα μη σφραγισμένο μετά από 2 εβδομάδες (όπως έγινε με εμένα και τον peet πιο πάνω), και θα αντιδράσεις σύμφωνα με τον νόμο που θα σου πούμε και στο τέλος μετά απο λίγη γκρίνια θα πάρεις ένα ολοκαίνουριο και σφραγισμένο, ΟΠΩΣ ο νόμος ορίζει και ΟΠΩΣ οι μεταπωλητές (και όχι η κατασκευάστρια) θα έπρεπε βάση του νόμου να πράξει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να γκρινιάξεις. Αυτά. Για ότι βοήθεια θελήσεις, εδώ θα είμαστε. Ακριβως ετσι ειναι ,και χαρη στη βοηθεια του AGK,εγινε και σε μενα το αυτονοητο.Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν ακομη τριτοκοσμικες συμπεριφορες ,ενω πληρωνουμε την παροχη υπηρεσιων πανακριβα Ευχαριστω ακομη μια φορα τον AGK για την βοηθεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Συνέβει το εξής .Την ημέρα των Χριστουγέννων,μόλις ξύπνησα , είπα να σερφάρω λίγο απο το 4s με δεδομενα. Όλα καλά. Κάνω και ενα τηλ για χρόνια πολλά . Λοιπόν μέτα απο κανά δυο ώρες, ανακάλυψα οτι το ενω εδειχνε φουλ σήμα, ήταν εκτος δικτύου.Μου εκανε τεραστια εντύπωση, μιας και το σημείο που ήμουν είχε κάλυψη 3G .Επανεκκίνηση και επανήλθε. Το θέμα ειναι γιατί το έκανε, μιας και ποτέ δεν ειχα τετοιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.Εχω διαβάσει εδώ για τις περιπτώσεις που οταν βγεις εκτος 3G και επανελθεις, δεν βρίσκει δίκτυο. Αλλα αυτό ήταν κατι εντελως διαφορετικό. Μπορει να οφείλεται σε στιγμιαια διακοπή σηματος 3G? Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 καλημερα να σασ ρωτησω , οταν φτιαχνω ενα album και βαζω τισ φωτογραφιες απο το camera roll στο καινουργιο αλμπουμ γιατι εξακολουθουν να υπραχουν στο camera roll? πως μπορω να τις τακτοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλησπέρα παιδιά..έχω παραγγείλει από τις 26/11 το 4s από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών και συνεχώς μου λένε υπάρχει έλλειψη,κάντε υπομονή,θα φέρουμε απ την καινούρια παρτίδα κλπ. κλπ..πως μπορώ να μάθω αν όντως υπάρχει έλλειψη ή αν με δουλεύουν..?το χω παραγγείλει σαν σκέτη συσκευή,όχι ανανέωση-επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Βρε παιδιά με την μπαταρία τι γίνεται τελικά; Υπάρχει καποιο άλλο θέμα στο φόρουμ να δω κ εκεί καμιά γνώμη; Το έβγαλα απο την πρίζα εχτές το πρώι και με πολύ ελάχιστή χρήση είμαι αυτή τη στιγμή στο 72%. Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι απο χτές στις 12 το βράδυ μέχρι σήμερα στις 9 το πρωί είχε χάσει 4% με τα πάντα κλειστά! Τι γίνεται;; Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 καλησπέρα παιδιά..έχω παραγγείλει από τις 26/11 το 4s από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών και συνεχώς μου λένε υπάρχει έλλειψη,κάντε υπομονή,θα φέρουμε απ την καινούρια παρτίδα κλπ. κλπ..πως μπορώ να μάθω αν όντως υπάρχει έλλειψη ή αν με δουλεύουν..?το χω παραγγείλει σαν σκέτη συσκευή,όχι ανανέωση-επιδότηση. απο τις 26/11 φιλε μου και ελλειψη να υπηρχε θα επρεπε να το ειχες παρει!αφου ειναι σκετη συσκευη γιατι δεν πας να ψαξεις να το βρεις πουθενα αλλου!τα ιδια λεφτα λογικα θα δωσεις Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 απο τις 26/11 φιλε μου και ελλειψη να υπηρχε θα επρεπε να το ειχες παρει!αφου ειναι σκετη συσκευη γιατι δεν πας να ψαξεις να το βρεις πουθενα αλλου!τα ιδια λεφτα λογικα θα δωσεις το χω βάλει με δόσεις φίλε μου γι αυτό..μίλησα σήμερα ξανά και μου είπαν μέχρι 10 Ιανουαρίου θα το φέρουν.για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 το χω βάλει με δόσεις φίλε μου γι αυτό..μίλησα σήμερα ξανά και μου είπαν μέχρι 10 Ιανουαρίου θα το φέρουν.για να δούμε.. Άρχισες να πληρώνεις δόσεις δλδ χωρίς να έχεις πάρει τη συσκευή στα χέρια σου; Έχει περάσει αρκετός καιρός για την όποια δικαιολογία σου λένε κατά τη γνώμη μου :mad: Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) το χω βάλει με δόσεις φίλε μου γι αυτό..μίλησα σήμερα ξανά και μου είπαν μέχρι 10 Ιανουαρίου θα το φέρουν.για να δούμε.. πληρωνεις δοσεις και δεν εχεις το κινητο?αν ναι μεγαλο λαθος σου φιλε μου!αν παλι καταλαβα λαθος πηγαινε σε αλλο μαγαζι και παρτο!50 μερες αναμονη ουτε κατα διανοια!!! Edited December 30, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως σβήνω μεμονομένες φωτο απο την ροη φωτογραφιών και το icloud;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 το χω βάλει με δόσεις φίλε μου γι αυτό..μίλησα σήμερα ξανά και μου είπαν μέχρι 10 Ιανουαρίου θα το φέρουν.για να δούμε.. Aκυρωσε την αγορα,εχεις καθε νομιμο δικαιωμα και παρε την τραπεζα που εχεις την πιστωτικη καρτα και ζητησε την αμεση ακυρωση της συναλλαγης ,που κατ ουσιαν δεν εγινε ποτε.Δεν ειναι δυνατον να πληρωσεις δοσεις για προιον που δεν εχεις παραλαβει.Καν το αμεσα και να δεις πως θα βρεθει τηλ αμεσα η απλως θα απαλλαγεις απο τη χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως σβήνω μεμονομένες φωτο απο την ροη φωτογραφιών και το icloud;:wacko: Δεν γίνεται στο iOS 5. Αυτό θα γίνεται από την έκδοση 5.1. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Aκυρωσε την αγορα,εχεις καθε νομιμο δικαιωμα και παρε την τραπεζα που εχεις την πιστωτικη καρτα και ζητησε την αμεση ακυρωση της συναλλαγης ,που κατ ουσιαν δεν εγινε ποτε.Δεν ειναι δυνατον να πληρωσεις δοσεις για προιον που δεν εχεις παραλαβει.Καν το αμεσα και να δεις πως θα βρεθει τηλ αμεσα η απλως θα απαλλαγεις απο τη χρεωση φίλε μου δεν έχω πιστωτική και η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι η μοναδική που κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική,γι αυτό δεν το ακύρωσα..ξέρω οτι σε άλλα μαγαζιά σίγουρα κάπου θα υπάρχει,όμως όλοι οι άλλοι θέλουν πιστωτική..το μόνο που με κρατάει είναι αφενός που δεν έχει βγει jailbreak ακόμα και αφετέρου οτι θα παραλάβουν καινούρια παρτίδα,με βελτιωμένη και καλά μπαταρία..να δούμε,αν και δε το νομίζω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλυτερα να ζητησεις απο καποιο δικο σου να κανει την αγορα και να του δινεις το ποσο καθε μηνα, παρα να πληρωνεις για κατι που δεν εχεις. Και οπως το πανε, δεν ξερω αν θα εχεις... Σε κοροιδευουν κανονικοτατα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλυτερα να ζητησεις απο καποιο δικο σου να κανει την αγορα και να του δινεις το ποσο καθε μηνα, παρα να πληρωνεις για κατι που δεν εχεις. Και οπως το πανε, δεν ξερω αν θα εχεις... Σε κοροιδευουν κανονικοτατα. θα κάνω υπομονή μια βδομάδα ακόμη.μίλησα με vodafone(απ αυτούς προμηθεύεται το συγκεκριμένο κατάστημα)και είπε οτι 5 Ιανουαρίου γίνεται παραλαβή νέας παρτίδας και διάθεση στα καταστήματα..αν παρ ολα αυτά συνεχίσουν να με δουλεύουν,τι κάνω..?σήμερα πλήρωσα (κακώς) την πρώτη δόση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εννοειται πως πας και ζητας ακυρωση, δε βαζεις αλλα λεφτα και επιστροφη της πρωτης δοσης σε μετρητα. Και πας και ΙΝΚΑ για καταγγελια αν δε δεχτουν. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εννοειται πως πας και ζητας ακυρωση, δε βαζεις αλλα λεφτα και επιστροφη της πρωτης δοσης σε μετρητα. Και πας και ΙΝΚΑ για καταγγελια αν δε δεχτουν. εντάξει αυτό θα γίνει..υπομονή μέχρι τις 10 του μήνα θα κάνω και μετά δρόμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts