Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο ειναι ρουτ κτλ κανονικα. Διεγραψα το titanium κ το blackmark για να δω τι γινεται...αν κ νομιζω πως δεν ειναι αυτα γτ τοσο καιρομε αυτα ημουν κ δεν εκανε τπτ. Κατι σχετικο εχει τυχη κ σε αλλους στο ιντερνετ που ειδα αλλα κνς δεν εχει απαντηση κτλ.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητο ειναι ρουτ κτλ κανονικα. Διεγραψα το titanium κ το blackmark για να δω τι γινεται...αν κ νομιζω πως δεν ειναι αυτα γτ τοσο καιρομε αυτα ημουν κ δεν εκανε τπτ. Κατι σχετικο εχει τυχη κ σε αλλους στο ιντερνετ που ειδα αλλα κνς δεν εχει απαντηση κτλ.

Το να κολλήσει το κινητό και να θέλει να βγάλεις τη μπαταρία δε σημαίνει και ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες.

Αυτά πάντως που διέγραψες, μάλλον δε φταίνε.

Και η εφαρμογή που μπορεί να στο έκανε δεν είναι απαραίτητο ότι θα στο κάνει πάντα.

Ψάξιμο θέλει.

Το να κολλήσει το κινητό και να θέλει να βγάλεις τη μπαταρία δε σημαίνει και ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες.

Αυτά πάντως που διέγραψες, μάλλον δε φταίνε.

Και η εφαρμογή που μπορεί να στο έκανε δεν είναι απαραίτητο ότι θα στο κάνει πάντα.

Ψάξιμο θέλει.

τα μονα που τρεχουν ειναι υπηρεσιες της google. :confused:

ολες οι custom roms που αναφερονται σε 4.4.χ ειναι χωρις εφαρμογη ραδιοφωνου?αν οχι μια προταση για να την περασω? ευχαριστω
:ninja:

Ολες οι aosp/cm roms δεν εχουν ραδιοφωνο.

Κατεβασε το spirit fm και θα εισαι κομπλε.

Απο 4.4.2 σημερα εστησα την slimkat, δοκιμασε αυτη για αρχη.

ευχαριστω για την προταση,παλια ειχα δοκιμασει το spirit αλλα στην ελευθερη εκδοση ειχε καποια θεματα,ευχαριστω και παλι.edit.ok ευχαριστω και παλι Edited by stauros2653
:ninja:

Δεν το εχει κανει μια φορα μονο αλλα τ τελευταιο διαστημα πολυ συχνα. Κ αυτο που δεν μπορω ν κτλβω ειναι γτ καιει οταν το κανει? Οσο για custom το σκεφτηκα αλλα μαλλον καμια στοκ αλλα με βγαλμενα τα περιτα.

Φώτη αν θες custom βασισμένη σε στοκ με βγαλμένα τα περιττά δες την JellySNAP XWMS1 v6.0. Δες σ' ένα

που ανέβασα πως τη διαμόρφωσα. Edited by kyrgeo1978

Καποιος που εχει την slimkat...το home button σαν να εχει λιγο lag η μου φαινεται?

πχ εσαι στα μυνηματα και πατας το Home button και θελει καποια δευτερολεπτα να παει στην home screen.

Καποιος που εχει την slimkat...το home button σαν να εχει λιγο lag η μου φαινεται?

πχ εσαι στα μυνηματα και πατας το Home button και θελει καποια δευτερολεπτα να παει στην home screen.

Σε εμένα κανένα πρόβλημα.

Άλλη ερώτηση. Πως μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά σε SlimKat;

Δεν το βρίσκω και δεν υπάρχει και η σχετική επιλογή στο Display.:wacko:

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Σήμερα έβαλα την CM11 στο κινητό αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Πριν βάλω τη νέα ROM έκανα backup με το Titanium όλων των εφαρμογών και των δεδομένων τους.

Τώρα όμως διαπίστωσα ότι όποια εφαρμογή πάω να κάνω επαναφορά μου κολλάει η εφαρμογή... Τι μπορεί να συμβαίνει;

Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό να μη μπορώ να επαναφέρω εφαρμογές συστήματος, αλλά ούτε και τις υπόλοιπες;

Όποτε θα περνάω κάποια ROM δηλαδή θα χάνω τις ρυθμίσεις μου και θα πρέπει να περνάω μια μια τις εφαρμογές από το Play Store?

Σήμερα έβαλα την CM11 στο κινητό αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Πριν βάλω τη νέα ROM έκανα backup με το Titanium όλων των εφαρμογών και των δεδομένων τους.

Τώρα όμως διαπίστωσα ότι όποια εφαρμογή πάω να κάνω επαναφορά μου κολλάει η εφαρμογή... Τι μπορεί να συμβαίνει;

Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό να μη μπορώ να επαναφέρω εφαρμογές συστήματος, αλλά ούτε και τις υπόλοιπες;

Όποτε θα περνάω κάποια ROM δηλαδή θα χάνω τις ρυθμίσεις μου και θα πρέπει να περνάω μια μια τις εφαρμογές από το Play Store?

Το πρωί που άλλαξα και εγώ Rom δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το απόγευμα και μετά από τα τελευταίο update κλείνει και σε μένα πλέον η εφαρμογή.

Σήμερα λοιπόν έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από τα χωράφια των custom rom!

Πέρασα αρχικά την CM11 αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με το titanium backup που έγραψα ακριβώς από πάνω (το οποίο αν τελικά λυθεί θέλω να ξαναδοκιμάσω).

Στη συνέχεια έβαλα τη supernexus 4.0 η οποία θα ήταν ακριβώς αυτή που ήθελα (pure android) αν δεν είχε αρκετά bug όπως με την κάμερα που δε δούλευε, το κινητό που ζεσταινόταν υπερβολικά πολύ και ένα δύο άλλα. Επειδή μάλλον οι 4.4 είναι ακόμα σε στάδιο δοκιμών λέω να περιμένω λίγο για καμιά πιο σταθερή μιας και θέλω να χρησιμοποιώ κανονικά το κινητό μου. Εκτός αν έχετε κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση!

Επέστρεψα λοιπόν πίσω στην αρχή κάνοντας τα 3 wipe και χρησιμοποιώντας το restore που πήρα από το cwm. Ξέρει κανείς αν αφήνει όλη αυτή η διαδικασία κατάλοιπα (τα έκανα σωστά; ) και αν το ξανακάνω αρχίσει το κινητό να χάσει την σταθερότητα που έχει ως τώρα με στην Stock Rom;

Edited by deyan

Σε εμένα κανένα πρόβλημα.

Άλλη ερώτηση. Πως μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά σε SlimKat;

Δεν το βρίσκω και δεν υπάρχει και η σχετική επιλογή στο Display.:wacko:

Κοίτα μόνο εάν αλλάξεις fond γίνεται. Condensed είναι αυτό που χρησιμοποιεί

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κοίτα μόνο εάν αλλάξεις fond γίνεται. Condensed είναι αυτό που χρησιμοποιεί

Μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά;

Μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά;

Πρέπει να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή για να αλλάξεις γραμματοσειρά (font). Condensed ονομάζεται αυτή που έχεις αυτή τη στιγμή.

Νομίζω η εφαρμογή Rom toolbox μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

Θυμήσου να πάρεις backup πριν δοκιμάσεις κάτι φυσικά.

Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει κ συνεχιζει κλεινει ακομα το κινητο μου σε οτι ναναι κ ακυρες στιγμες. Φοβαμαι μηπως το update τ τελευταιο του ρουτ κανει την δουλεια...τι αλλο να σκεφτω?

Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει κ συνεχιζει κλεινει ακομα το κινητο μου σε οτι ναναι κ ακυρες στιγμες. Φοβαμαι μηπως το update τ τελευταιο του ρουτ κανει την δουλεια...τι αλλο να σκεφτω?

Κάνεις επαναφορά από κανένα backup (πχ με το titanium) σε κάθε νέα εγκατάσταση; Γιατί είναι πολύ πιθανό να εγκαθιστάς ξανά κάποιο κακό αρχείο εν αγνοία σου μ'αυτόν τον τρόπο.. τη μπαταρία της συσκευής σου πως τη βλέπεις; Μήπως σου κάνει αυτή τη ζημιά;

Κάνεις επαναφορά από κανένα backup (πχ με το titanium) σε κάθε νέα εγκατάσταση; Γιατί είναι πολύ πιθανό να εγκαθιστάς ξανά κάποιο κακό αρχείο εν αγνοία σου μ'αυτόν τον τρόπο.. τη μπαταρία της συσκευής σου πως τη βλέπεις; Μήπως σου κάνει αυτή τη ζημιά;

Δεν κανω επαναφορα. Παντα καθαριση εγκατασταση απο την αρχη κ φορματ. Οσο για μπαταρια...ειχα την ανκερ...μου εκανε τα ιδια...βαζω την δικια του αρχικη....τα ιδια...αγοραζω καινουτια γνησια κ παλι τα ιδια...οι εφαρμογες π εχω ειναι τιτανιουμ..σκυπε...μπλακμαρκ...τιμβιουερ κ μια για φακο...εχω disable απλα ΜΟΝΟ τις εγορστασιακες εφαρμογες κ τπτ αλλο...η φαση ειναι οτι ξεκινησε για πρωτη φορα με τα ιδια προγραμματα κτλ...και τωρα οππτε θελει κλεινει κ ανοιγει μετα μονο αν βγαλω κ βαλω μπαταρια...παγωνει το κινητο κανονικα με σβηστη οθονη κ καποιες φορες οταν το κανει το κινητο απλα καιει απειρα μπρος-πισω...

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις λίγο τις επαφές τις με μια γόμα, και τις επαφές του τηλεφώνου εκεί που ακουμπάει η μπαταρία.

Λέω.. Μήπως και

1+7 Pro

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις λίγο τις επαφές τις με μια γόμα, και τις επαφές του τηλεφώνου εκεί που ακουμπάει η μπαταρία.

Λέω.. Μήπως και

Που αυτο βοηθαει που και σε τι? Την σβηστρα εννοεις αν κτλβα καλα...

MPORO NA FLASARO WINDOWS PHONE ROM ?

Δεν ξέρω αλλά....

Αμα τα καταφέρεις να μας πεις πάντως.

Δεν μπορείς, οι ROMS για WP έχουν διαφορετικό format το οποίο δεν θα το αναγνωρίσει το CWM σου...

Μπορείς (αν έχεις τόσο μεγάλη κάψα με τα WP) να βάλεις έναν launcher που να εξομοιώνει τις λειτουργίες των WP συσκευών...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Ποια KitKat έχουμε στο SII μας;

Ευχαριστημένοι;

Εγώ έχω Celeriter και τα πάει καλούτσικα. Τουλάχιστον χωρίς SOD's.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)