vrwmiaris Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε μένα δουλεύει κανονικά 17/7 χωρίς να περάσω τους προηγούμενους Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Ναι μετα την 17/7 και θα εισαι κομπλε. Δοκιμασα τον 12/7 μαζι με stweaks και τζιφος!!μηπως πρεπει να ρυθμισω και τιποτα αλλο?? Με τις αλλες rom δουλευαν κανονικα...περιεργα πράγματα :))) Να πω οτι το βαζω στην επιλογη να αναβοσβινουν οταν το σεταρω αλλα χωρις το blnww τικαρισμενο! Edited July 30, 2013 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Φωτια παιρνει το κινητό με την slim, cm... Μήπως να το γυρισουμε σε σαμμυ based για το καλοκαιρακι; Αν τυχων κανω browsing και χτυπησει κανενα τηλέφωνο, για να μιλήσεις πρέπει να μην ακουμπαει στο αυτι.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Φωτια παιρνει το κινητό με την slim, cm... Μήπως να το γυρισουμε σε σαμμυ based για το καλοκαιρακι; Αν τυχων κανω browsing και χτυπησει κανενα τηλέφωνο, για να μιλήσεις πρέπει να μην ακουμπαει στο αυτι.. Ζέστη έχει 40 βαθμούς πιάνει έξω.κοίτα μην έχει κολλήσει κάνα step η cpu, σβήσε το media scan,η το WiFi ψάχνει δίκτυα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εχω το cool tool και παρακολουθω την cpu στην notification bar.. Media scan κλειστό. Τα προσέχω ολα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Πως κλεινει το media scan? Επισης ερωτηση... γιατι στη Neat δεν εχει gallery kai messaging? Edited July 30, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε μένα δουλεύει κανονικά 17/7 χωρίς να περάσω τους προηγούμενους Με clean install περνώντας απο την αρχη τον 17/7 δεν δούλεψε σε μένα. Εγω γύρισα σε neat lite και εχει τις εφαρμογές μυνηματα και γκαλερί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καμια ιδεα για το πως να δουλεψει το bln στην cm 10.1?μου ειναο πολυ χρισημο για την δουλεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αμα βαλεις dorimanx kernel σου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αμα βαλεις dorimanx kernel σου δουλευει? Τον εχω δοκιμασει και τον dorinmax αλλα παλι τιποτα...και με το bln control. Και ειναι κριμα να βαλω αλλη ρομ για το bln... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τι να σου πω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες μηπως στις ρυθμίσεις της ρομ έχει κατι σχετικό με led ειδοποιήσεων και το έχεις απενεργοποιησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τον εχω δοκιμασει και τον dorinmax αλλα παλι τιποτα...και με το bln control. Και ειναι κριμα να βαλω αλλη ρομ για το bln... Ανέβασε screen shot Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τον εχω δοκιμασει και τον dorinmax αλλα παλι τιποτα...και με το bln control. Και ειναι κριμα να βαλω αλλη ρομ για το bln... Dori 9.14 + STweaks, εγγύηση! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Η επιλογή media scan που βρίσκεται σε ελληνικό μενού για να την απενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Η επιλογή media scan που βρίσκεται σε ελληνικό μενού για να την απενεργοποιήσω; Ρυθμίσεις Σχετικά με το τηλέφωνο Αριθμός έκδοσης - το πατάς 7 φορές, σου βγάζει έναν μετρητή και στο τέλος σου λέει "Έγινες προγραμματιστής" Μετά πας Ρυθμίσεις Επιλογές για προγραμματιστές MediaScanner behavior on boot Do not scan (ωραία η αρίθμηση χεχε) Βέβαια κατά πόσο δουλεύει δεν ξέρω. Είτε ανοιχτό το χω είτε κλειστό την ίδια ταχύτητα έχω στο boot. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ρυθμίσεις Σχετικά με το τηλέφωνο Αριθμός έκδοσης - το πατάς 7 φορές, σου βγάζει έναν μετρητή και στο τέλος σου λέει "Έγινες προγραμματιστής" Μετά πας Ρυθμίσεις Επιλογές για προγραμματιστές MediaScanner behavior on boot Do not scan (ωραία η αρίθμηση χεχε) Βέβαια κατά πόσο δουλεύει δεν ξέρω. Είτε ανοιχτό το χω είτε κλειστό την ίδια ταχύτητα έχω στο boot. Ευχαριστώ. Προγραμματιστής είχα γίνει αλλά δεν είχα δει αυτήν την επιλογή. Οκ απενεργοποιήσα το media scanner και περιμένω να δω τι θα κερδίσω..... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ειμαι σε Milestone 2, 3 ωρες την εχω, αψογη μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παίδες τι κάνω λαθος? Προσπαθώ να βαλω omega rom 24V στο S2. Οταν κάνω ολα τα βήματα που λεει ο οδηγός και κανω reboot και κολλάει στο σήμα της samsung και δεν ανοίγει το κινητό! Κανω restore απο το clockwork recovery και ανοίγει κανονικά Help.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παίδες τι κάνω λαθος? Προσπαθώ να βαλω omega rom 24V στο S2. Οταν κάνω ολα τα βήματα που λεει ο οδηγός και κανω reboot και κολλάει στο σήμα της samsung και δεν ανοίγει το κινητό! Κανω restore απο το clockwork recovery και ανοίγει κανονικά Help.... Όταν κολλάει στο σήμα της Samsung, συνήθως χρειάζεται ένα ακόμη factory reset από Recovery για να στρώσει. ;) Τσάμπα κάνεις restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Dimitris... & φυσικα σε οσους εχουν ορεξη να φλασαρουν! Η Milestone 2 φυσαει παιδια! Πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Dimitris... & φυσικα σε οσους εχουν ορεξη να φλασαρουν! Η Milestone 2 φυσαει παιδια! Πολυ καλη! Απο μπαταρια τι λεει? Ειναι πλεον για 'μενα το σημαντικοτερο κριτηριο... Εδω και μερικες ημερες ξαναδοκιμασα την CM 10.1 και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος, τουλαχιστον συγκριτικα με την stock 4.1.2 που χρησιμοποιουσα ως επι το πλειστον... (ειδικα σε φαση αναμονης με ικανοποιει απολυτα). Η Milestone πως παει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Θα σου πω το πρωι ποσο θα φαει σε idle ολο το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Dimitris... & φυσικα σε οσους εχουν ορεξη να φλασαρουν! Η Milestone 2 φυσαει παιδια! Πολυ καλη! Δώσε μας διεύθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παίδες τι κάνω λαθος? Προσπαθώ να βαλω omega rom 24V στο S2. Οταν κάνω ολα τα βήματα που λεει ο οδηγός και κανω reboot και κολλάει στο σήμα της samsung και δεν ανοίγει το κινητό! Κανω restore απο το clockwork recovery και ανοίγει κανονικά Help.... Την πρώτη φορά χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει η συσκευή, οπότε θα παραμείνει τουλάχιστον 3, 4 λεπτά στο bootlogo. Το αναφέρω, διότι ένας γνωστός μου φλασαρε τη συσκευή και στο 2λεπτο, 3λεπτο την έκλεινε, διότι νόμιζε ότι είχε κολλήσει. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Την πρώτη φορά χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει η συσκευή, οπότε θα παραμείνει τουλάχιστον 3, 4 λεπτά στο bootlogo. Το αναφέρω, διότι ένας γνωστός μου φλασαρε τη συσκευή και στο 2λεπτο, 3λεπτο την έκλεινε, διότι νόμιζε ότι είχε κολλήσει. Η ομεγα ν24 αναφερει στον aroma μετα το τελος της εγκαταστασης οτι πρεπει να γινει clear cache. Αλλιως δεν ξεκιναει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts