aiolos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αν απευθύνεσαι σε μας σχετικά με το πώς flashάρουμε recovery χωρίς να αλλάξουμε kernel και το αντίστροφο, έχεις κάποιο link ή περισσότερες πληροφορίες; Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τελικά παιδιά ποια είναι η "καλύτερη" ROM (με κύριο κριτήριο την σταθερότητα και σε δεύτερη φάση extra features κλπ) για να δοκιμάσω; Υπάρχει η [4.2.2] CyanogenMod 10.1 official nightly που για κάποιο λόγο βλέπω να "διαφημίζεται" λίγο περισσότερο, αλλά διαβάζω καλά πράγματα και για Omega.. Όπως είπα με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα (έχω βαρεθεί τόσο καιρό με την stock 4.0.3, περιμένοντας -μάταια προφανώς- την official JB ελέω insane chip να τρώει σκάλωμα κάθε 3 και λίγο και να κάνει επανεκκινήσεις μόνο του για ώρες).. Επίσης, από αυτά που διάβασα, είναι καλύτερο να φλασάρω πρώτα τον kernel του PhilZ. Πού μπορώ να τον βρώ; Είναι τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω; Για τις εφαρμογές μου τελικά "κινδυνεύω" κάτι αν τις κάνω backup και μετά restore μέσω titanium backup; Γιατί από την μια είμαι γενικά "φαν" των fresh install, από την άλλη βαριέμαι κάπως την διαδικασία για 200+ apps που έχω περασμένες :wacko: .. EDIT: Α, και κάτι άλλο. Αν κατάλαβα καλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος), σε κάποιες ROMs όταν γίνεται update στην ROM αυτό γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να ξαναφλασάρω. Ακούγεται πολύ βολικό (σε συδυασμό με αυτό που αναφέρω πιο πάνω για το backup των apps) 1. Καλύτερη ROM είναι αυτή που κάθεται καλύτερα στην συσκευή σου! 2. Οδηγίες για root στο 1ο πόστ, o kernel του philz είναι εδώ 3. Με το titanium θα κάνεις backup μόνο τις user apps + data και θα είσαι οκ 4. Αν κατάλαβα καλά εννοείς το OTA update που έχουν κάποιες ROM, ναι καλά κατάλαβες ;) Ουσιαστικά κατεβάζει και φλασάρει την rom μόνο του, εσύ απλά περιμένεις Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναι οκ, απλά είπα εφόσον μιλάμε για το ίδιο κινητό (έστω και με μικρές διαφορές), αν υπάρχει κάτι πιο "σίγουρο", για να μην στήνω 5 φορές το κινητό. Μάλλον θα δοκιμάσω μια CM10.1 (4.2.2).. Να υποθέσω πως είναι από τις ROM που κάνουν μόνες τους updates, έτσι; Το κινητό το έχω κάνει ήδη root εδώ και καιρό.. Βέβαια στις οδηγίες του PhilZ βλέπω πάνω πάνω λέει: What kernel to choose: The important part is the Kernel code: XWLPX-NEE Kernel code is in red (LPX), for this example, you need an LPX ROM. However, often, you can mix kernels when they are close: LPF kernel with LPG ROM... NEE code doesn't matter at all, I add it for reference. It is the CSC XW: mixed, often doesn't matter for close regions. For example, XW and XX are often interchangeable. However, mixing a BU with an XW ROM or inversly, sometimes works, but often ends in a bootloop. In that case, either boot into recovery or download mode to reflash Και στην σελίδα του CM στο XDA δεν βλέπω να αναφέρει πουθενά για LPX κλπ.. Χμμμ.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναι οκ, απλά είπα εφόσον μιλάμε για το ίδιο κινητό (έστω και με μικρές διαφορές), αν υπάρχει κάτι πιο "σίγουρο", για να μην στήνω 5 φορές το κινητό. Μάλλον θα δοκιμάσω μια CM10.1 (4.2.2).. Να υποθέσω πως είναι από τις ROM που κάνουν μόνες τους updates, έτσι; Το κινητό το έχω κάνει ήδη root εδώ και καιρό.. Βέβαια στις οδηγίες του PhilZ βλέπω πάνω πάνω λέει: Και στην σελίδα του CM στο XDA δεν βλέπω να αναφέρει πουθενά για LPX κλπ.. Χμμμ.. :worry: Αν το έχεις rooted μάλλον θα έχει και πειραγμένο recovery.. Αρα κατέβασε μια CM10.1 nightly και τα GAPPS κάνε τα προβλεπόμενα wipes και φλάσαρε πρώτα την nightly και αμέσως μετά τα GAPPS Ναι η CM κάνει αυτόματα updates Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αν το έχεις rooted μάλλον θα έχει και πειραγμένο recovery.. Αρα κατέβασε μια CM10.1 nightly και τα GAPPS κάνε τα προβλεπόμενα wipes και φλάσαρε πρώτα την nightly και αμέσως μετά τα GAPPS Ναι η CM κάνει αυτόματα updates Εσύ θα πρότεινες slim ή cm 10.1; Θέλω ελαφρότητα... Εγώ είμαι με 4.0.4 pulse (XWLPX) και λέω να δοκιμάσω κάποια από τις δύο... Πρέπει να βάλω τον kernel του Philz οπωσδήποτε; Και αν ναι, ποιος είναι από όλους; Στο thread του έχει πάρα πολλούς και δε μπορώ να βγάλω άκρη:mad: Μήπως αυτός από κάτω είναι σωστός για μένα; http://www.mediafire.com/download/dmnbxm616j6234j/PhilZ-cwm6-XWLPX-NEE-2.7-signed.zip Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Slim από μένα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Slim από μένα +1 Slim και απο μένα (και είναι ΠΟΛΥ ελαφριά και έχει περισσότερα καλούδια απο την CM : βλέπε DPI transparent statusbar, PIE κτλ) (Αν είσαι με pulse έισαι root και έχεις CWM) διαφορετικά: Update to all ICS 4.0.4 kernels from 3.71 ---> 3.99: http://www.mediafire.com/?1hbu62bk4ww3o Updated kernels list: PhilZ-cwm6-BHLPA-XEG-v3.99 PhilZ-cwm6-BOLPM-MBM-v3.99 PhilZ-cwm6-BULPG-ATL-v3.99 PhilZ-cwm6-DXLPF-OLB-v3.99 PhilZ-cwm6-JPLPH-OJP-v3.99 PhilZ-cwm6-UHLPW-UWE-v3.99 PhilZ-cwm6-UHLPX-UWT-v3.99 PhilZ-cwm6-UHLPY-PSN-v3.99 PhilZ-cwm6-UHLPZ-ARO-v3.99 PhilZ-cwm6-UHLQ2-UVC-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLPO-NEE-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLPW-DBT-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLPX-NEE-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLPY-VIA-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLPZ-LPV-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLQ2-DBT-v3.99 PhilZ-cwm6-XWLQ3-OXE-v3.99 PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-v3.99 PhilZ-cwm6-ZSLPQ-OZS-v3.99 i9100P: BVLPC-FTM, XXLPY-TIM Αυτός πρέπει να είναι, μια 2η γνώμη κύριοι γιατί είμαι θολωμένος απο την δουλειά please.... Edited June 5, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αν το έχεις rooted μάλλον θα έχει και πειραγμένο recovery.. Αρα κατέβασε μια CM10.1 nightly και τα GAPPS κάνε τα προβλεπόμενα wipes και φλάσαρε πρώτα την nightly και αμέσως μετά τα GAPPS Ναι η CM κάνει αυτόματα updates Το root το είχα κάνει με τον οδηγό από το site http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 με τον τρόπο που δεν σου έβγαζε κίτρινα τρίγωνα κλπ (για ICS λέμε).. Δηλαδή το να περάσω τον kernel του PhilZ είναι περιττό; Γιατί εγώ (όπως το είχα καταλάβει, μπορεί να λέω βλακεία :O ) είναι πως ο kernel είναι κάτι σαν σύνολο από drivers, και εκεί πάνω "πατάει" η ROM; Λάθος; Η κάθε ROM έχει και δικό της kernel; Αυτήν την slim πού μπορούμε να την βρούμε; Και όσον αφορά το άλλο που ρώτησα και πριν; Βέβαια στις οδηγίες του PhilZ βλέπω πάνω πάνω λέει: Παράθεση: What kernel to choose: The important part is the Kernel code: XWLPX-NEE Kernel code is in red (LPX), for this example, you need an LPX ROM. However, often, you can mix kernels when they are close: LPF kernel with LPG ROM... NEE code doesn't matter at all, I add it for reference. It is the CSC XW: mixed, often doesn't matter for close regions. For example, XW and XX are often interchangeable. However, mixing a BU with an XW ROM or inversly, sometimes works, but often ends in a bootloop. In that case, either boot into recovery or download mode to reflash Αυτά τα LPX κλπ τι ακριβώς είναι και πόση σημασία πρέπει να τους δώσω για να μην τουβλίσω το κινητάκι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Είμαι έτοιμος να flasharw CyanogenMod 10.1 Εκει που λέει - DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot) εννοεί τι ? θα χάσω ότι έχει η internal SD του κινητου η 16αρα ? αν κανω restore το nandroid backup θα έχω ξανά μετά τα πάντα στο κινητό μου ? εχω ηδη πάρει nandroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Είμαι έτοιμος να flasharw CyanogenMod 10.1 1. Εκει που λέει - DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot) εννοεί τι ? θα χάσω ότι έχει η internal SD του κινητου η 16αρα ? 2. αν κανω restore το nandroid backup θα έχω ξανά μετά τα πάντα στο κινητό μου ? εχω ηδη πάρει nandroid 1. θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών η 16αρα και η SD θα μείνουν ανέπαφες 2. ναι Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Ωραια... Στο Recovery menu έχει & Data Wipe & Factory Reset ? τα κάνω και τα δύο ? Και κάτι ακόμα... πρώτα flasharw και μετά κάνω Wipe ? ή πρώτα wipe & μετά flasharw ? Edited June 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Ωραια... Στο Recovery menu έχει & Data Wipe & Factory Reset ? τα κάνω και τα δύο ? Αφού τα προτείνει ο CM dev κάντα! πρώτα wipes flash clear cache + dalvik ΥΓ: καλά σε φαντάζομαι τώρα να έχεις κουμπώσει 2 υπογλώσια για το άγχος :D (φιλικά πάντα) Καλά μετά το 1ο φλάς σε βλέπω να αλλάζεις 7-8 roms μέχρι το Σ/Κ ;) Είναι πρέζα το ρημάδι το flashing... Edited June 5, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 +1 Slim και απο μένα (και είναι ΠΟΛΥ ελαφριά και έχει περισσότερα καλούδια απο την CM : βλέπε DPI transparent statusbar, PIE κτλ) (Αν είσαι με pulse έισαι root και έχεις CWM) διαφορετικά: Update to all ICS 4.0.4 kernels from 3.71 ---> 3.99: http://www.mediafire.com/?1hbu62bk4ww3o Ναι έχω κανονικότατα cwm απλά έλεγα δοκιμάζοντας την slim να έβαζα και τον philz που έχει πιο καινούρια cwm. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ωραια και κατι τελευταιο.... γραφει να μην κανουμε restore απο backup και καλα... να τα κανουμε ολα fresh install, πολυ βαρετο ομως αυτο.... ειναι πολυ κακο να κανουμε restore? Ειναι επιβλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 +1 Slim και απο μένα (και είναι ΠΟΛΥ ελαφριά και έχει περισσότερα καλούδια απο την CM : βλέπε DPI transparent statusbar, PIE κτλ) (Αν είσαι με pulse έισαι root και έχεις CWM) διαφορετικά: Update to all ICS 4.0.4 kernels from 3.71 ---> 3.99: http://www.mediafire.com/?1hbu62bk4ww3o Ναι έχω κανονικότατα cwm απλά έλεγα δοκιμάζοντας την slim να έβαζα και τον philz που έχει πιο καινούρια cwm. Μπα, μην σκας... ;) Ωραια και κατι τελευταιο.... γραφει να μην κανουμε restore απο backup και καλα... να τα κανουμε ολα fresh install, πολυ βαρετο ομως αυτο.... ειναι πολυ κακο να κανουμε restore? Ειναι επιβλαβες? Εγώ πάντα κάνω restore apps + apps data χωρίς πρόβλημα, απλά το αναφέρουν για καλό και για κακό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) με το που πήγα να βάλω CM 10.1 μου λεει BAD... μάλλον δε κατέβηκε καλά.... το ξανακατεβάζω και ενημερώνω Τα ίδια με πρίν... Cannot OPEN to zip μου λέει το nightly... ( bad ) Installation Aborted... καμια ιδέα ? Edited June 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τα ίδια με πρίν... Cannot OPEN to zip μου λέει το nightly... ( bad ) Installation Aborted... καμια ιδέα ? Άλλαξε CWM (βάλε philz) (λέμε τώρα...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Philz εχω... το Gaaps το κάνει κανονικά flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το PIE που έχει η Slim rom τι είναι παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το PIE που έχει η Slim rom τι είναι παιδιά; Ένα menu... πας το δάχτυλο σε κάποια γωνία και εμφανίζεται Προσωπικά δεν με βόλεψε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Καλησπερα παιδες. Για οποιον εχει το twitter στην συσκευη του, εχει παρατηρησει μεγαλη καταναλωση μπαταριας παρολο που στα στοιχεια της μπαταριας η στο gsam battery monitor δεν φαινεται να τρεχει η εφαρμογη? Ρωταω επειδη σημερα το πρωι ειχα το τηλεφωνο φορτιμσενο φουλ, και το απογευματακι που σχολασα απο την δουλεια η μπαταρα ηταν στο 89% μετα απο ενα 8ωρο. Επισης ενας φιλος μου ειπε πως απο την στιγμη που το απεγκατεστησε απο την συσκευη του η μπαταρια του επανηλθε στα παλια της επιπεδα μιας και κεινος ειχε προβλημα καταναλωσης. Edited June 5, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπερα παιδες. Για οποιον εχει το twitter στην συσκευη του, εχει παρατηρησει μεγαλη καταναλωση μπαταριας παρολο που στα στοιχεια της μπαταριας η στο gsam battery monitor δεν φαινεται να τρεχει η εφαρμογη? Ρωταω επειδη σημερα το πρωι ειχα το τηλεφωνο φορτιμσενο φουλ, και το απογευματακι που σχολασα απο την δουλεια η μπαταρα ηταν στο 89% μετα απο ενα 8ωρο. Επισης ενας φιλος μου ειπε πως απο την στιγμη που το απεγκατεστησε απο την συσκευη του η μπαταρια του επανηλθε στα παλια της επιπεδα μιας και κεινος ειχε προβλημα καταναλωσης. Χρησιμοποίησε το greenify για να το παγώνει ώστε να μην τρέχει καν όταν δεν το χρειάζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Χρησιμοποίησε το greenify για να το παγώνει ώστε να μην τρέχει καν όταν δεν το χρειάζεσαι... Ναι αλλα εφοσον δεν φαινεται να τρεχει στο παρασκηνιο, ουτε μεσω της εφαρμογης gsam battery monitor αλλα ουτε μεσα απο τις ρυθμισεις/μπαταρια, γιατι να κανω κατι τετοιο με το greenify? Γενικα το twitter προκειται για μια εφαρμογη που ειναι για τα μπαζα και καταναλωνει πολυ πραμα η κατι αλλο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Παιδια.ολα καλα τελικα εβαλα το CM 10.1... Καλο δειχνει... λιγο που δε μπορω να κανω O.C με το TegraK με χαλασε αλλα ΟΚ... Ερωτηση τωρα.. οταν κατεβαζω απο πανω την status bar ξερετε, πρεπει να πατησω δεξια πανω ενα εικονιδιο για να μου δειξει notifications κλπ.... γινεται να πηγαινει αμεσως στα notifications?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδια.ολα καλα τελικα εβαλα το CM 10.1... Καλο δειχνει... λιγο που δε μπορω να κανω O.C με το TegraK με χαλασε αλλα ΟΚ... Ερωτηση τωρα.. οταν κατεβαζω απο πανω την status bar ξερετε, πρεπει να πατησω δεξια πανω ενα εικονιδιο για να μου δειξει notifications κλπ.... γινεται να πηγαινει αμεσως στα notifications?? Settings > System > Quick Settings panel > quick pulldown : off Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts