giatrex Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 MP3 InCall Recorder & Voice. Το χρησιμοποιώ εδώ και μέρες. Είναι άψογο. Ευχαριστω φιλε το περασα κιολας!Καλο φαινεται θα το δω τις επομενες μερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πολύ καλή νέα έκδοση kernel Dorimanx 9.18 (cm based roms). Θέλει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για το touch screen αλλά μετά το κινητό ειδικά στο scrolling μεταμορφώνεται από άποψη smoothness (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα..). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα, Ε πες ρε φιλαρακι τις ρυθμίσεις να δουμε ασπρη μερα.. :cool: Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα, Ε πες ρε φιλαρακι τις ρυθμίσεις να δουμε ασπρη μερα.. :cool: τις εχει σε screenshots στο thread του XDA Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Θελω να αναβαθμισω την neat στην τελευταια εκδοση.φοραω dorimanX.θα χρειαστει να κανω επαναφορα εργοστασιακων η αρκει να κανω τα 2 wipe cache;; Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα, Ε πες ρε φιλαρακι τις ρυθμίσεις να δουμε ασπρη μερα.. :cool: Όπως είπε σωστά και ο @DimitrisAndNiki τις έχει και στο xda ;-) Εγώ έτσι τα έχω και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Θελω να αναβαθμισω την neat στην τελευταια εκδοση.φοραω dorimanX.θα χρειαστει να κανω επαναφορα εργοστασιακων η αρκει να κανω τα 2 wipe cache;; Στο thread της ROM που λες στο XDA δεν έχει οδηγίες φλασαρίσματος; Συνήθως όταν κάνεις αναβάθμιση στην ίδια ρομ, δεν χρειάζεται full wipe. @Sofos Αυτός ο Dorimanx δεν κρατιέται, πριν λίγο καιρό έβγαλε την 9.17, ούτε καν που πρόλαβα να την φλασάρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Στο thread της ROM που λες στο XDA δεν έχει οδηγίες φλασαρίσματος; Συνήθως όταν κάνεις αναβάθμιση στην ίδια ρομ, δεν χρειάζεται full wipe. @Sofos Αυτός ο Dorimanx δεν κρατιέται, πριν λίγο καιρό έβγαλε την 9.17, ούτε καν που πρόλαβα να την φλασάρω :P Φυσικά και έχει οδηγίες αλλά ρωτάω επειδή άλλαξα τον πυρήνα και έβαλα dori Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Φυσικά και έχει οδηγίες αλλά ρωτάω επειδή άλλαξα τον πυρήνα και έβαλα dori Δεν πειράζει αυτό. Το πολύ πολύ τρέχα κανα σκριπτ που καθαρίζει από κερνελ μόνο πριν ξαναπεράσεις τον ντορι. Το gs2kernelwipe ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν πειράζει αυτό. Το πολύ πολύ τρέχα κανα σκριπτ που καθαρίζει από κερνελ μόνο πριν ξαναπεράσεις τον ντορι. Το gs2kernelwipe ας πούμε. Ωραία.Αρα δλδ βαζω κανονικα την νεα ρομ και τρεχω το σκριπτ πριν αλλάξω τον πυρηνα.Ευχαριστώ! Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Αυτός ο Dorimanx δεν κρατιέται, πριν λίγο καιρό έβγαλε την 9.17, ούτε καν που πρόλαβα να την φλασάρω :P Ναι όντως, η .18 μου φαίνεται καλύτερη από τη .17 βασικά και γενικότερα οι τελευταίες εκδόσεις αρχίζουν και πηγαίνουν προς το καλύτερο :-) Edit: Όσο έγραφα βγήκε νέα έκδοση .19! Edited May 18, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Βγήκε και όλας dorimanx 9.19! Για να μην κάνεις μόνος σου τα tweaks στο touch screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Τζαμι.. Εχει ετοιμες τις ρυθμίσεις για το scroll δλδ στο stweaks? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Τζαμι.. Εχει ετοιμες τις ρυθμίσεις για το scroll δλδ στο stweaks? Η τελευταία έκδοση (19), ναι. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Κάνατε το check για το αν έχετε την οθόνη με το E, ή χωρίς το E στο τέλος; Τι παίζει με αυτό; Δεν έχω καταλάβει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Κάνατε το check για το αν έχετε την οθόνη με το E, ή χωρίς το E στο τέλος; Τι παίζει με αυτό; Δεν έχω καταλάβει εντελώς. Υπάρχουν δύο τύποι touch screen. Αναλόγως με το ποιόν τύπο έχεις πειράζεις αν θες και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Αυτές οι ρυθμίσεις επηρεάζουν το smoothness στο scrolling (εάν έχεις την E έκδοση με τις προηγούμενες εκδόσεις του συγκεκριμένου kernel σου έκανε σκαλωματα, πλέον δεν τα κάνει - εάν δεν έχεις την E έκδοση δεν θα καταλάβεις διαφορά). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Χαίρεται παιδιά! Εδώ και κάτι μήνες δεν είχα smartphone αλλά τώρα έχω ξανά ένα SGS2. Θυμάμαι ότι είχα την ParanoidAndroid, αλλά ο developer σταμάτησε το project εδώ και καιρό. Σκεφτόμουν για την CM10.1. Ξέρει κανείς αν αξίζει και αν είναι αρκετά stable για καθημερινή χρήση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Την chamelon την έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις; Έβγαλε και καινούργια βλέπω βασισμένη σε LSS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Χαίρεται παιδιά! Εδώ και κάτι μήνες δεν είχα smartphone αλλά τώρα έχω ξανά ένα SGS2. Θυμάμαι ότι είχα την ParanoidAndroid, αλλά ο developer σταμάτησε το project εδώ και καιρό. Σκεφτόμουν για την CM10.1. Ξέρει κανείς αν αξίζει και αν είναι αρκετά stable για καθημερινή χρήση? Ευχαριστώ! Αν θες ξανά κάτι σαν την Paranoid, πήγαινε στην PAC, έχει όλες τις δυνατότητες τις Paranoid, αλλά και τις επιλογές παραμετροποίησης της AOKP και είναι βασισμένει σε CM10,1 οπότε έχεις και από εκεί δυνατότητες. Αν τώρα δεν σε ενδιαφέρει να έχεις ξανά τις δυνατότητες τησ Paranoid, τότε η CM10.1 είναι μια πολύ καλή και stable ROM, απότι έχουν πει όλα τα παιδιά εδώ που την δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Είπα να δοκιμάσω τον kernel του Dorimanx γιατί ήθελα τρία features του μόνο: OC στο >1.4GHz, slide2wake και BLN. Έβαλα λοιπόν χτες τον 8.19 (έχω stock XWLSS) και άρχισα να πειραματίζομαι. Πριν τον flashάρω έκανα wipe cache + dalvik cache και αφού τον flashαρα έκανα και fix permissions (έτσι πληροφοριακά). Κι άρχισα να πειραματίζομαι με το STweaks (δεν πείραξα τίποτα από Volt, οθόνη, χρώματα). Πραγματικά καμία σχέση με τον stock kernel που είχα προηγουμένως. Ο dorimanx απίστευτο lagάρισμα, πολλά κολλήματα, το UI έχασε το smoothness που είχε και γενικά δε μου 'κανε καλή εντύπωση. Ενώ με stock, με το που άνοιγα το κινητό, μπορούσα να αρχίσω να το χρησιμοποιώ σχεδόν αμέσως, με τον dorimanx έπρεπε να περιμένω 1-2 λεπτά να στρώσει. Έπεσε κι η ταχύτητα εγγραφής (write speed) της MicroSD και του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στα μισά mbps. Τέλος πάντων, αφού το ρύθμισα μέσω STweaks πειράζοντας μόνο το OC στο 1.4 (παραπάνω δεν αντέχει η συσκευή μου, freezάρει και κάνει reboot), το BLN και το slide2wake, ύστερα από λίγη ώρα και κάμποσα reboot που έκανα, ψιλοέστρωσε αλλά και πάλι άλλο δε μου παρείχε την ίδια αίσθηση ταχύτητας που είχα με stock, γενικά και στο scrollάρισμα, στην ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών, στην εναλλαγή εφαρμογών κλπ. Αν τον έχει δοκιμάσει κάνας άλλος με stock, έχει καμιά συμβουλή να δώσει για άλλον governor ή καμιά ρύθμιση στο STweaks; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ειχα δυο sod με dorimanx 9.19 σε μια μερα (ειχα παρα πολυ καιρο να δω sod) το ενα μαλιστα ηταν το πρωι και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Ξανα πισω σε 9.14 για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ειχα δυο sod με dorimanx 9.19 σε μια μερα (ειχα παρα πολυ καιρο να δω sod) το ενα μαλιστα ηταν το πρωι και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Ξανα πισω σε 9.14 για μενα. Δοκίμασε siyah φίλε με CM10.1 και siyah δεν έχω δει SOD για την ώρα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Είπα να δοκιμάσω τον kernel του Dorimanx γιατί ήθελα τρία features του μόνο: OC στο >1.4GHz, slide2wake και BLN. Έβαλα λοιπόν χτες τον 8.19 (έχω stock XWLSS) και άρχισα να πειραματίζομαι. Πριν τον flashάρω έκανα wipe cache + dalvik cache και αφού τον flashαρα έκανα και fix permissions (έτσι πληροφοριακά). Κι άρχισα να πειραματίζομαι με το STweaks (δεν πείραξα τίποτα από Volt, οθόνη, χρώματα). Πραγματικά καμία σχέση με τον stock kernel που είχα προηγουμένως. Ο dorimanx απίστευτο lagάρισμα, πολλά κολλήματα, το UI έχασε το smoothness που είχε και γενικά δε μου 'κανε καλή εντύπωση. Ενώ με stock, με το που άνοιγα το κινητό, μπορούσα να αρχίσω να το χρησιμοποιώ σχεδόν αμέσως, με τον dorimanx έπρεπε να περιμένω 1-2 λεπτά να στρώσει. Έπεσε κι η ταχύτητα εγγραφής (write speed) της MicroSD και του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στα μισά mbps. Τέλος πάντων, αφού το ρύθμισα μέσω STweaks πειράζοντας μόνο το OC στο 1.4 (παραπάνω δεν αντέχει η συσκευή μου, freezάρει και κάνει reboot), το BLN και το slide2wake, ύστερα από λίγη ώρα και κάμποσα reboot που έκανα, ψιλοέστρωσε αλλά και πάλι άλλο δε μου παρείχε την ίδια αίσθηση ταχύτητας που είχα με stock, γενικά και στο scrollάρισμα, στην ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών, στην εναλλαγή εφαρμογών κλπ. Αν τον έχει δοκιμάσει κάνας άλλος με stock, έχει καμιά συμβουλή να δώσει για άλλον governor ή καμιά ρύθμιση στο STweaks; Ειχα δυο sod με dorimanx 9.19 σε μια μερα (ειχα παρα πολυ καιρο να δω sod) το ενα μαλιστα ηταν το πρωι και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Ξανα πισω σε 9.14 για μενα. Εγω εχω δοκιμασει και τους δυο dorimanx και δεν ειχα κανενα προβλημα. Φοραω hyperdroid στην συσκευη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ειχα δυο sod με dorimanx 9.19 σε μια μερα (ειχα παρα πολυ καιρο να δω sod) το ενα μαλιστα ηταν το πρωι και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Ξανα πισω σε 9.14 για μενα. Επειδή οι τελευταίοι κερνελ έχουν νέα implements από τους νέους drivers etc, καλό θα ήταν να έκανες ένα reset stweaks, delete init script, από το recovery του κερνελ άσε τα κερνελ wipes δεν κάνουν δουλειά, έτσι το έστρωσα εγώ και δουλεύει τζιτζι, δοκίμασε πάλι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τωρα βγηκε 9.20, αυριο θα τον περασω μαζι με την τελευταια nightly γιατι ειμαι με την 14/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts