panoramix30 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 α και έχω απενεργοποιήση και το fast dormancy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 έχεις δίκιο, μάλλον έπρεπε να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Το BetterBatteryStats το εγκαθιστώ πάντα σε κάθε ρομ και προσέχω για wakelocks κλπ. Οπότε από εκεί είμαστε οκ. Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Το auto-sync των apps το έχω απενεργοποιημένο, ενώ το 3G και το wifi είναι σχεδόν συνέχεια ανοιχτά. Επίσης η φωτεινότητα βρίσκεται πάντα στο auto. Το gps είναι απενεργοποιημένο και το ανοίγω μόνο όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, που δεν το κάνω και τόσο συχνά. That's it.. Πάντως αυτός ο SpeedFrey kernel έχει πολύ θετικά reviews από πολλά άτομα. Τί να πω, πραγματικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά ρομς, κερνελς και μοντεμς και δεν κατάφερα να ανεβάσω την αυτονομία περισσότερο.. Ξέχασε τον τον Speedfrey. Να διαβάζεις και τα αρνητικά σχόλια, εκτός από τα θετικά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Απενεργοποιεί μία λειτουργία που δε χρησιμοποιείται στην Ελλάδα (και στις περισσότερες χώρες) και εξοικονομείς μπαταρία. A μάλιστα, από ένα γρήγορο ψάξιμο (και εάν κατάλαβα καλά βέβαια), πρόκειται για κάποιες υπηρεσίες που παρέχονται και αφορούν τη σύνδεση στο ίντερνετ απ'τον πάροχο..;; Δεν επιρρεάζει δηλαδή το wifi ή το σήμα του παρόχου, σωστά; Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε (όλο και περισσότερο το λέω αυτό τελευταία :lol: )..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 A μάλιστα, από ένα γρήγορο ψάξιμο (και εάν κατάλαβα καλά βέβαια), πρόκειται για κάποιες υπηρεσίες που παρέχονται και αφορούν τη σύνδεση στο ίντερνετ απ'τον πάροχο..;; Δεν επιρρεάζει δηλαδή το wifi ή το σήμα του παρόχου, σωστά; Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε (όλο και περισσότερο το λέω αυτό τελευταία :lol: )..:) Το κλείνεις άφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το κλείνεις άφοβα. Done! Κι απ'ότι είδα δεν ενεργοποιείται πάλι με το reboot οπότε.. ένα πράγμα ακόμα να θυμόμαστε κάθε φορά που φλασάρουμε..:lol: Ευχαριστώ..!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το έκλεισα και εγώ μόλις. Έχει και επιλογή να το ξανά ανοίξεις, για όποιον ανησυχεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ξέχασε τον τον Speedfrey. Να διαβάζεις και τα αρνητικά σχόλια, εκτός από τα θετικά :) έχεις δίκιο ναι, απλώς όλοι δήλωναν κατενθουσιασμένοι με τον κέρνελ για αυτό και τώρα με τρώει να τον περάσω. Πρέπει να δοκιμαστεί, καταλαβαίνεις πιστεύω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.. :lol: 1.5 ωρα κλησεις και μια ωρα display ειναι καλη αυτονομία? Δεν νομιζω φιλος, καποιο τυπογραφικό λάθος θα έχει γίνει πάντως εσύ φίλε έχεις ανάψει φωτιές.... για δώσε κανένα tip για να τη βελτιώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το κλείνεις άφοβα. Στρατο στην δικη σου και σε αλλες custom το κλεινουμε η μονο σε stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Όπου θέλεις, σε όλες.έχει διάφορα όντως Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Προσωπικά είχα παρατηρήσει διάφορα. έχει διάφορα όντως Βρε παιδιά, μήπως εννοείτε διαφορά;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βρε παιδιά, μήπως εννοείτε διαφορά;:p Καταραμένο Swype.....:p:p:p:p:p:p Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Έχω βάλει εδώ και λίγες μέρες στο XDA, to Lidroid mod σε Universal 4.0.4 μορφή, για deodexed roms. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει εδώ Και ένα πατηματάκι στο thanks button, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Το κλείνεις άφοβα. Στράτο κάτι που σκέφτηκα μόλις, σε περίπτωση που έχουμε μόνιμα απενεργοποιημένο το 3G έχει κάποια σημασία για την κατανάλωση της μπαταρίας αν το fast dormancy είναι στο οff; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εγω αν παω σε gb, checkrom-omega θα παιξω.. Κοίτα και την pulse 1.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Στρατε δουλεύει το ripple από το 3 στην ρομ σου; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Στρατε δουλεύει το ripple από το 3 στην ρομ σου; Swyped from my SII using tapatalk Απ΄όσο ξέρω το ripple στο S2 έχει ένα κάρο bugs. Έχεις να μου δείξεις κάποιο link με την έκδοση του mod που θέλεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Καλημερα. Cf root μπορουμε να κανουμε στην nordic 4.0.4? Αν ναι, που βρισκουμε το καταλληλο Link για να κατεβασουμε το αρχειο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Καλημερα. Cf root μπορουμε να κανουμε στην nordic 4.0.4? Αν ναι, που βρισκουμε το καταλληλο Link για να κατεβασουμε το αρχειο? Αυτό βρήκα.. XWLPX-NEE ICS 4.0.4 μέσω Odin αλλά και από Recovery.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Αυτό βρήκα.. XWLPX-NEE ICS 4.0.4 μέσω Odin αλλά και από Recovery.. :happy: Ωραια, σε ευχαριστω. Ο touchwiz του s3 και τα deluxe settings μπορουν να δουλεψουν σε αυτη την εκδοση? Edited September 19, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ο touchwiz του s3 νομίζω μπορεί να δουλέψει αλλά τα deluxe settings δεν υποστηρίζονται στην 4.0.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ο touchwiz του s3 νομίζω μπορεί να δουλέψει αλλά τα deluxe settings δεν υποστηρίζονται στην 4.0.4... Γνωριζεις αν υπαρχει κατι παρομοιο με το deluxe settings για αυτη την εκδοση (4.0.4)? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ωραια, σε ευχαριστω. Ο touchwiz του s3 και τα deluxe settings μπορουν να δουλεψουν σε αυτη την εκδοση? Τι το θες το touchwiz? Βάλε Apex ή Nova Launcher και το φτιάχνεις μόνος σου.. :p Όσο για το Jkay, δεν υποστηρίζει ακόμα 4.0.4, αλλά ένα παρόμοιο εργαλείο είναι το Lidroid mod - 15 toggles Status Bar που μπορείς να το βρεις στο thread για την Rom του Στράτου PULSE ROM - 2.0 - ICS 4.0.4 XWLPX.. Έχει επίσης και θέμα για να του βάλεις.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γνωριζεις αν υπαρχει κατι παρομοιο με το deluxe settings για αυτη την εκδοση (4.0.4)? Το πιο κοντινό που υπάρχει, είναι το lidroid mod. * Κάποιος με πρόλαβε στο νήμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τι το θες το touchwiz? Βάλε Apex ή Nova Launcher και το φτιάχνεις μόνος σου.. :p Όσο για το Jkay, δεν υποστηρίζει ακόμα 4.0.4, αλλά ένα παρόμοιο εργαλείο είναι το Lidroid mod - 15 toggles Status Bar που μπορείς να το βρεις στο thread για την Rom του Στράτου PULSE ROM - 2.0 - ICS 4.0.4 XWLPX.. Έχει επίσης και θέμα για να του βάλεις.. :happy: Εχω και τον nova αλλα μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα o touchwiz του s3.:p Ωραια θα δοκιμασω το lidroid mod τοτε, ευχαριστω παιδες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχω και τον nova αλλα μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα o touchwiz του s3.:p Ωραια θα δοκιμασω το lidroid mod τοτε, ευχαριστω παιδες. Υπόψιν δε κάνει για stock roms (odexed roms). Θα πρέπει να έχεις deodexed rom (σχεδόν όλες οι custom είναι deodexed). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts