Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ripplelock σε δουλεύει με την simplistic; εδώ την wanamlite με ότι addon υπάρχει από το s3

Swyped from my SII using tapatalk

Ναι δουλευει κανονικα. Ειμαι σε φαση δοκιμων διαφορων rom αφου για 9 μηνες ημουν με stock.

Smile...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τζάμπα έγραψα τόσα πράγματα :-P

Όχι, τα 2 wipes και clear data του ExTweaks η αν έχει επιλογές kernel μέσα από recovery κάνεις reset από εκει, νομίζω σου δίνει επιλογή.

Οκ φιλε αυτα κανω. Ευχαριστώ

1+7 Pro

Ολα καλα με το κινητο μου τελικα..

Γυρισε απο σερβις... μητρικη

Αφου τελικα δεν κανει να χρησιμοποιουμε kernel cleaning script, ενα απλο dalvik, cache, φτανει?

Αυτα τα δυο?>

Οκ φιλε αυτα κανω. Ευχαριστώ

Μπορεις να με στηλεις να διαβασω,τι ειχε παθει η συσκευη σου ? Και πως..? (Link/post/page..)

Αν καπου το ειχες γραψει..(?) Και δεν το βρισκω..

Σε ευχαριστω!

Edited by skydiving

παιδια καλησπερα κανω ελεγχο μπαταριας και διαπιστωνω 17% καταναλωση στην εφαρμογη route 66 χωρις να το εχω χρησιμοποιησει το τελευταιο πενθημερο.αυτο το ποσοστο μπορει να το εχει υπολογισει απο την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα και να το εχει στην μνημη του η στελνει δεδομενα απο μονο του ?το ποσοστο αυτο που βγαζει οτι χρησιμοποιηιηκε σε καποιες λειτουργειες του τηλεφωνου καθε ποτε ανανεωνεται?

Ψαχνομαι για το αν θα αγορασω το κινητο ή οχι κ ειπα να ριξω μια ματια εδω να δω τι παιζει γενικα με το κινητο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση μετα απο ενα μικρο search που εκανα ειναι οτι δεν γινεται αναφορα στις cyanogenmod 9 κ 10. Δεν τις εχετε δοκιμασει; Πιο πολυ ειδα οτι παιζεται με stock κ καποιες αλλες rom. Γιατι ετσι; Στο galaxys+ που εχω τωρα μετα απο εγκατασταση της cyanogenmod 9 κ του v6 supercharger το κινητο πεταει πραγματικα 0 lag!! Εδω εχει δοκιμασει κανεις το v6 supercharger;

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Ψαχνομαι για το αν θα αγορασω το κινητο ή οχι κ ειπα να ριξω μια ματια εδω να δω τι παιζει γενικα με το κινητο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση μετα απο ενα μικρο search που εκανα ειναι οτι δεν γινεται αναφορα στις cyanogenmod 9 κ 10. Δεν τις εχετε δοκιμασει; Πιο πολυ ειδα οτι παιζεται με stock κ καποιες αλλες rom. Γιατι ετσι; Στο galaxys+ που εχω τωρα μετα απο εγκατασταση της cyanogenmod 9 κ του v6 supercharger το κινητο πεταει πραγματικα 0 lag!! Εδω εχει δοκιμασει κανεις το v6 supercharger;

Οχι φιλε.. Αν διαβασεις πιο πισω.. Θα δεις οτι καποιοι την εχουν δοκιμασει.. Και υπαρχουν και καποια σχολια..

Με τις stock by Samsung,αλλα και με τις custom base,επισης οι περισσοτεροι τις προτιμουν.. Σε πολυ μεγαλο ποσοστο! Και σε GB παλαιοτερα.. Αλλα και σε ICS πλεον.. Να το αγορασεις το κινητο και θα διαπιστωσεις και εσυ, πως οι stock by Samsung ειναι τοσο ολοκληρομενες.. Που ισως δεν θα χρειαστει να μεταπηδησεις σε καποια αλλη..!!! Φυσικα αυτο εξαρταται και απο το τι αναζητας και τι επιθυμεις.. Υπαρχουν πολλες επιλογες παντως,για ολα τα γουστα..:)

(Mεταφορα απο "Επισημο SII".. Mετα απο λαθος..)

StratoGR εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα,δοκιμαζω καθε νεα εκδοση 4.0.4 ('full stock'.. παντα φυσικα..!). Αν και δεν πιστευω πλεον,σε καποια ρυζικη βελτιωση στο "τελμα" της ICS πλεον.. Το μικροβιο του 'User Flasher' δεν με αφηνει να σταματησω! :lol: Και πραγματικα πολυ χαιρομαι,οταν και εγω διαπιστωνω ουσιαστικες (εστω και μικρες) βελτιωσεις..! Και ναι υπαρχουν αυτες..! Περιμενω με τοση αγωνια το ζελε.. Και η πορεια της ICS + και παρα πολλες δοκιμες μου και..και..και..,με κανουν να πιστευω σε μεγαλο ποσοστο,οτι δεν θα απογοητευτω ξανα! Μολις ειδα αυτο το θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 ετρεξα ρε Στρατο να την δοκιμασω! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ρε Στραταρεεεε!!!!! Για αλλη μια φορα,μας κανεις περηφανους.. Πολυ σταθερη,αξιολογη και λειτουργικη η Rom και το μαγειρεμα της,με την προσπαθεια σου.. Οσο πιο κοντα στην < base philosophy > μπορεις και χωρις ταρζανιες εντυπωσιασμου!! Θες η συσκευη μας να ειναι παραγματικα λειτουργικη.. Και οχι "customia" του προβληματισμου και του πειραματος :!: Και με την μοναδικα υποδειγματικη υποστηριξη,που παρεχεις σε ολα τα μελη..! (εδω και παρα πολυ καιρο,ακομα και απο GB εποχες..!)

Στην μπαταρια που με ενδιεφερε περισσοτερο απο ολα και που δεν θα πιστευα ποτε σε μια ICS version,(καλυτερη) πανω σε αυτο το θεμα (και ουδεποτε θα ξεπερασει την GB σε αυτο!).. Με τις καταλληλες παρεμβασεις σου.. Και με την αφαιρεση καποιων διεργασιων και apk (+ οτι αλλο ?), εχεις κανει ακομα.. Βλεπω και εκει μια βελτιωση (εστω και αμελητεα.. ισως να κανω και λαθος απο μονος μου..),σε σχεση παντα με την base 4.0.4 lpx!

ΠΡΟΤΡΕΠΩ λοιπον και απο εδω,οσους το επιθυμουν,να την δοκιμασουν..! Και με τον δικο τους σχολιασμο και παρατηρηση,να σε βοηθησουμε να μας κανεις να χαμογελασουμε.. Και εμας + συσκευες μας..! Αλλα και τους αλλους που θελεις..!

ICS λοιπον (απο εδω και περα) και παμε "full για την jb" λιγο μακρινοτερα απο τον Νoveber :).. Θελω να πιστευω..!

Σε ευχαριστω για την προσφορα σου..!

GB παραμενει ακομα καλυτερη για εμενα στο (S2).. Εστω και φτωχη πλεον,στα ρουχαλακια της! Αλλα με κινητηρα θηριο,αναμεσα στα σκελια της..;)

Edited by skydiving

Οι περισσοτερες rom για το S2 εχουν σαν βαση την CM9, αν δεν κανω λαθος. Παντως το S2 ΔΕΝ χρειαζεται custom rom για να λειτουργησει. Το κινητο πεταει και με τις official rom(ισως εκτος της 4.0.3). Custom rom περναμε για να εχουμε να ασχολουμαστε, το κινητο δεν τις χρειαζεται.

Παρτο. Αντικειμενικα αξιζει.

Smile...

Οχι φιλε.. Αν διαβασεις πιο πισω.. Θα δεις οτι καποιοι την εχουν δοκιμασει.. Και υπαρχουν και καποια σχολια..

Με τις stock by Samsung,αλλα και με τις custom base,επισης οι περισσοτεροι τις προτιμουν.. Σε πολυ μεγαλο ποσοστο! Και σε GB παλαιοτερα.. Αλλα και σε ICS πλεον.. Να το αγορασεις το κινητο και θα διαπιστωσεις και εσυ, πως οι stock by Samsung ειναι τοσο ολοκληρομενες.. Που ισως δεν θα χρειαστει να μεταπηδησεις σε καποια αλλη..!!! Φυσικα αυτο εξαρταται και απο το τι αναζητας και τι επιθυμεις.. Υπαρχουν πολλες επιλογες παντως,για ολα τα γουστα..:)

(Mεταφορα απο "Επισημο SII".. Mετα απο λαθος..)

StratoGR εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα,δοκιμαζω καθε νεα εκδοση 4.0.4 ('full stock'.. παντα φυσικα..!). Αν και δεν πιστευω πλεον,σε καποια ρυζικη βελτιωση στο "τελμα" της ICS πλεον.. Το μικροβιο του 'User Flasher' δεν με αφηνει να σταματησω! :lol: Και πραγματικα πολυ χαιρομαι,οταν και εγω διαπιστωνω ουσιαστικες (εστω και μικρες) βελτιωσεις..! Και ναι υπαρχουν αυτες..! Περιμενω με τοση αγωνια το ζελε.. Και η πορεια της ICS + και παρα πολλες δοκιμες μου και..και..και..,με κανουν να πιστευω σε μεγαλο ποσοστο,οτι δεν θα απογοητευτω ξανα! Μολις ειδα αυτο το θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 ετρεξα ρε Στρατο να την δοκιμασω! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ρε Στραταρεεεε!!!!! Για αλλη μια φορα,μας κανεις περηφανους.. Πολυ σταθερη,αξιολογη και λειτουργικη η Rom και το μαγειρεμα της,με την προσπαθεια σου.. Οσο πιο κοντα στην < base philosophy > μπορεις και χωρις ταρζανιες εντυπωσιασμου!! Θες η συσκευη μας να ειναι παραγματικα λειτουργικη.. Και οχι "customia" του προβληματισμου και του πειραματος :!: Και με την μοναδικα υποδειγματικη υποστηριξη,που παρεχεις σε ολα τα μελη..! (εδω και παρα πολυ καιρο,ακομα και απο GB εποχες..!)

Στην μπαταρια που με ενδιεφερε περισσοτερο απο ολα και που δεν θα πιστευα ποτε σε μια ICS version,(καλυτερη) πανω σε αυτο το θεμα (και ουδεποτε θα ξεπερασει την GB σε αυτο!).. Με τις καταλληλες παρεμβασεις σου.. Και με την αφαιρεση καποιων διεργασιων και apk (+ οτι αλλο ?), εχεις κανει ακομα.. Βλεπω και εκει μια βελτιωση (εστω και αμελητεα.. ισως να κανω και λαθος απο μονος μου..),σε σχεση παντα με την base 4.0.4 lpx!

ΠΡΟΤΡΕΠΩ λοιπον και απο εδω,οσους το επιθυμουν,να την δοκιμασουν..! Και με τον δικο τους σχολιασμο και παρατηρηση,να σε βοηθησουμε να μας κανεις να χαμογελασουμε.. Και εμας + συσκευες μας..! Αλλα και τους αλλους που θελεις..!

ICS λοιπον (απο εδω και περα) και παμε "full για την jb" λιγο μακρινοτερα απο τον Νoveber :).. Θελω να πιστευω..!

Σε ευχαριστω για την προσφορα σου..!

GB παραμενει ακομα καλυτερη για εμενα στο (S2).. Εστω και φτωχη πλεον,στα ρουχαλακια της! Αλλα με κινητηρα θηριο,αναμεσα στα σκελια της..;)

καλημερα και εγω μετα απο παρα πολλα φλασαρισματα στοκ καστομ aokp,aosp κλπ φλασαροντας πολλες 4.0.3 και 4.0.4 lpg,lpo,lpt,lpu,lpx θεωρω πως η pulse του Στρατου απο τις 4.0.4 ειναι η καλυτερη με πολυ καλη μπαταρια απ οτι φαινεται ,πολυ καλη διαχειρηση ραμ ,πολυ γρηγορη και το κυριοτερο για εμενα χωρις κολληματα

ΜΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!περιμενουμε και τζελλυ οταν με το καλο μας την δωσουν επισημως :lol:;)

τωρα για να ειμαι δικαιος απο τις 4.0.3 η Ωμεγα του Γιαννη ειναι πολυ,πολυ σταθερη τηνειχα για πανω απο μηνα και πραγματικα δεν μου ειχε παρουσιασει τιποτα

(τελειως προσωπικη αποψη ,εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους κερνελ νομιζω πλεον οτι για εμενα και το δικο μου κινητο ο καλυτερος και με τα λιγοτερα κολληματα ειναι ο στοκ ,και μετα ισως ο siyah με τον speedmod αλλα κι αυτο παιζεται :p)

Ναι δουλευει κανονικα. Ειμαι σε φαση δοκιμων διαφορων rom αφου για 9 μηνες ημουν με stock.

Που κατέληξες; είναι γρήγορη όπως η wanam;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ολα καλα με το κινητο μου τελικα..

Γυρισε απο σερβις... μητρικη

Αφου τελικα δεν κανει να χρησιμοποιουμε kernel cleaning script, ενα απλο dalvik, cache, φτανει?

Αυτα τα δυο?>

Γιατι δεν κανει..? Φιλε..

Link / post / page.. Διαβαζω εγω..

Edited by skydiving

Που κατέληξες; είναι γρήγορη όπως η wanam;

Όχι, δεν μ' άρεσε η simplistic. Δεν είναι καθόλου smooth, ακόμα και στο μενού ρυθμίσεων είχε lag. Μάλιστα στην περιγραφή της rom προτείνεται να ενεργοποιήσουμε το gpu για 2D για να δουλέψει καλύτερα. Κάτι που δεν διάβασα αλλού. Η wanamlite μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά δεν είμαι και έμπειρος, τώρα άρχισα το "άθλημα"!

Προς το παρόν μ' αρέσουν τα μπλιμπλίκια οπότε άφησα να δω πως θα πάει η resurrection 4.1.1.

Edited by Gringo
Smile...

Όχι, δεν μ' άρεσε η simplistic. Δεν είναι καθόλου smooth, ακόμα και στο μενού ρυθμίσεων είχε lag. Μάλιστα στην περιγραφή της rom προτείνεται να ενεργοποιήσουμε το gpu για 2D για να δουλέψει καλύτερα. Κάτι που δεν διάβασα αλλού. Η wanamlite μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά δεν είμαι και έμπειρος, τώρα άρχισα το "άθλημα"!

Προς το παρόν μ' αρέσουν τα μπλιμπλίκια οπότε άφησα να δω πως θα πάει η resurrection 4.1.1.

παιδια καλησπερα μια απ τα ιδια η simplistic δεν ειναι καθολου σμουθ , η wanam καλυτερη,

για δοκιμαστε και του Στρατου και θα με θυμηθειτε ;)την βρισκουμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484

παιδια καλημερα

οσον αφορα την Ωμεγα του Γιαννη την φοραγα πανω απο μηνα και οταν φλασαρα οποιαδηποτε μα οποιαδηποτε αλλη 4.0.3 δεν μπορουσε να σταθει στο κινητο πανω απο 2 με3 μερες ,νομιζω πως η σταθεροτητα της η σπιρταδα της ειναι εφάμιλλη με τις 4.0.4 παραδειγμα αν ειναι να εχω στο κινητο μου την simplistic επειδη μονο και μονο ειναι 4.0.4 και να λακγαρει του σκοτωμου προτιμω την Ω και ας ειναι 4.0.3 (εγω βεβαια θα εβαζα οπως και αλλωστε ειχα κανει μια gb ) ,

Τωρα οσον αφορα την pulse μετα απο φλασαρισμα και δοκιμη ολων των4.0.4 στο δικο μου παντα κινητο εκατσε καλυτερα απ ολες ,

μετα απο αυτην καλύτερη ηταν του Νικ και του wanam με ολες τις αλλες λιγο η πολυ ειχα μικρο προβληματα και μιλαω παντα για το δικο μου κινητο

Υ.Γ παντως εξακολουθω να πιστευω οτι οι GB roms ηταν καλυτερες στο κινητο μας απο οποιαδηποτε ics ακομα και απο την τελευταια LPX 4.0.4 (προσωπικη παντα αποψη )

φιλικα Τιμος

Edited by timos1968

καλημέρα και από εμένα παιδιά. είμαι και εγώ κάτοχος του S2 και έχουν περάσει από το κινητό μου αμέτρητοι συνδυασμοί από ρομς, κερνελς και μοντεμς. Τελικά μετά από όλες τις δοκιμασίες κατέληξα στα εξής settings. Rom: EpsilonProject-GB-V5, Kernel: NEAK-1.4.2, Modem: BVLP7 και φυσικά Gingerbread την οποία δεν αλλάζω με τίποτα (με ενδιαφέρει η μπαταρία). Με όλα αυτά η μπαταρία του κινητού κρατάει μία μέρα και μερικές ώρες με 1.5 ώρα voice calls και 1 ώρα display. Παρόλα αυτά ψάχνω πάντα για τρόπους να βελτιώσω την μπαταρία του κινητού και σήμερα το πρωί το μάτι μου έπεσε στον κέρνελ Jeffrey-SpeedFrey, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει φανταστική μπαταρία. Το πρόβλημα είναι οτι δε μπορώ να βρω download links για τον κέρνελ. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο κέρνελ αξίζει και αν είναι δυνατόν να αναρτήσει/στείλει κάποιο link για download; ευχαριστώ πολύ!

1.5 ωρα κλησεις και μια ωρα display ειναι καλη αυτονομία?

Δεν νομιζω φιλος, καποιο τυπογραφικό λάθος θα έχει γίνει

1+7 Pro

Ρεεεεε timos1968 απο πανω..:)

Μιλας για την συσκευη σου..? Η για την συσκευη μου..?

Και αν τελικα μιλας για την δικια σου.. Γιατι τα συμπερασματα μας ειναι 100% ιδια..:!:

Μπαααα..!! Οι συσκευες μας θα φταινε..:lol:

Υ.Γ ) Τοσο καλη η GB.. Δεν σας πιστευω.. Θα το δοκιμασω πρωτα,για να βγαλω τα δικα μου συμπερασματα..:lol:

Edited by skydiving

και το cpu spy και το battery usage μου βγάζουν 1 day 7 hours συνολικής χρήσης. Το battery usage όντως γράφει 1.5 ώρα τηλ. και 1 ώρα display. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να μετρήσω τη διάρκεια της μπαταρίας. Πάντως από όλους τους συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει, δεν έχω πετύχει καλύτερη αυτονομία. Έχω κάνει και freeze όλα τα apps που ίσως τρώνε cpu ή μπαταρία. Ίσως να έχω παραλείψει κάτι. Υπάρχει καμμιά πρόταση για καλύτερη μπαταρία;

και το cpu spy και το battery usage μου βγάζουν 1 day 7 hours συνολικής χρήσης. Το battery usage όντως γράφει 1.5 ώρα τηλ. και 1 ώρα display. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να μετρήσω τη διάρκεια της μπαταρίας. Πάντως από όλους τους συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει, δεν έχω πετύχει καλύτερη αυτονομία. Έχω κάνει και freeze όλα τα apps που ίσως τρώνε cpu ή μπαταρία. Ίσως να έχω παραλείψει κάτι. Υπάρχει καμμιά πρόταση για καλύτερη μπαταρία;

Δεν ξέρω φιλε μου τι χρήση κάνεις στην συσκευή σου ,θεωρώ οτι δεν ειναι άσχημα .

Υποθέτω οτι εχεις χαμηλή φωτεινότητα και εχεις προσέξει τους συγχρονισμούς σου ωστε να μην κάνουν συχνά ενημερώσει .

Επίσης η χρήση 3g εχει αρκετή κατανάλωση .

Μπορείς να βάλεις από το play το BetterBatteryStats ώστε να δεις αν κάποια εφαρμογη σου τρώει την μπαταριά .

Samsung galaxy s21+

Όσοι είστε σε samsung based ρομ και είστε Ελλάδα θα δείτε σημαντική διαφορά και με την απενεργοποιηση του fast dormancy. Δεν θυμάμαι το κωδικο αλλά κοιτάξτε το λίγο στο ίντερνετ. Προσωπικά είχα παρατηρήσει διάφορα.

Όσοι είστε σε samsung based ρομ και είστε Ελλάδα θα δείτε σημαντική διαφορά και με την απενεργοποιηση του fast dormancy. Δεν θυμάμαι το κωδικο αλλά κοιτάξτε το λίγο στο ίντερνετ. Προσωπικά είχα παρατηρήσει διάφορα.

*#9900# :)

Αα ναι.. Καλα που μου το θυμησες.. ;-)

1+7 Pro

Tι περίπου κάνει αυτό βρε παιδιά;:blink:

έχεις δίκιο, μάλλον έπρεπε να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Το BetterBatteryStats το εγκαθιστώ πάντα σε κάθε ρομ και προσέχω για wakelocks κλπ. Οπότε από εκεί είμαστε οκ. Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Το auto-sync των apps το έχω απενεργοποιημένο, ενώ το 3G και το wifi είναι σχεδόν συνέχεια ανοιχτά. Επίσης η φωτεινότητα βρίσκεται πάντα στο auto. Το gps είναι απενεργοποιημένο και το ανοίγω μόνο όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, που δεν το κάνω και τόσο συχνά. That's it.. Πάντως αυτός ο SpeedFrey kernel έχει πολύ θετικά reviews από πολλά άτομα. Τί να πω, πραγματικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά ρομς, κερνελς και μοντεμς και δεν κατάφερα να ανεβάσω την αυτονομία περισσότερο..

Tι περίπου κάνει αυτό βρε παιδιά;:blink:

Απενεργοποιεί μία λειτουργία που δε χρησιμοποιείται στην Ελλάδα (και στις περισσότερες χώρες) και εξοικονομείς μπαταρία.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)