Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρωτες εντυπωσεις απο παγωτο επισημο πλεον.....

Αρχικα πολυ συντομη και ευκολη η διαδικασια εγκαταστασης με το τροπο που ανεφερε παραπανω ο φιλος gvala.

Δεν χανετε τιποτα απο τα δεδομενα σας η απο τις εφαρμογες σας.

Αφου εγινε η εγκατασταση εκανε μια διαδικασια optimizing των εφαρμογων που ειχα εγκατεστημενες προφανως για να τις κανει συμβατες με την νεα εκδοση λειτουργικου.

Αυτο πηρε κοντα στα 4 λεπτα και μετα ξεκινησε κανονικα.

Απο εκει και περα ξεκιναει το γλεντι......

Ολα δουλευουν ΑΨΟΓΑ.

Ταχυτητα αποκρισης τελεια, smooth αψογο χωρις καμια καθυστερηση ή lag.

Οι εφαρμογες λειτουργουν ολες (τουλαχιστον οσες εγω ειχα στο κινητο).

Δυο μονο θεματακια.... το πρωτο ειναι οτι δεν θελει με τιποτα να επιβεβαιωσει την αποδοχη που κανω στην ενημερωση λογισμικου με εποτελεσμα να μου εχει συνεχεια στην μπαρα ειδοποιησεων τα δυο βελακια και το δευτερο ειναι οτι στην λειτουργια τηλεφωνου δεν εχει πλεον το tab των επαφων με αποτελεσμα να χρειαζετε να παω στην εφαρμογη επαφες για να βρω μια επαφη που θελω.....

Περισσοτερα οσωνουπω σχετικα με μπαταριες και καταναλωσεις αν και βλεπω οτι μαλλον εχει πολυ καλη διαρκεια τουλαχιστον μεχρι τωρα.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να αναβαθμίσετε κάντε τα εξής:

Κατεβάστε το firmware από εδώ:

http://hotfile.com/dl/149515233/24a7b72/I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip.html

Στην external SD φτιάξτε έναν φάκελο "firmware".

Αποσυμπιέστε το firmware που κατεβάσατε και βάλτε το σε αυτό τον φάκελο (I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ_HOME.tar.md5)

Μέσα από τον CWM επιλέξτε "Flash stock firmware"

Αποδεχτείτε τις προειδοποιήσεις και όταν ρωτηθείτε επιλέξτε "preroot".

Το κινητό θα επανεκκινήσει και θα έχετε rooted ICS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα χάσετε το CWM recovery. Θα έχετε όμως από τον CWM την επιλογή flash kernel. Οπότε μπορείτε να φλασάρετε έναν CF-kernel (πρέπει να είναι ένα αρχείο αποσυμπιεσμένο με όνομα zimage)

EDIT: κυκλοφόρησε και ο CF_Root: http://download.chainfire.eu/151/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip

Οπότε ξεζιπάρετε το zip και μετά το tar στο φάκελο "firmware". Θα ρωτηθείτε για ποιόν kernel θέλετε να φλασάρετε και θα επιλέξετε zimage

Καλησπερα ξεκιναω να κανω τη διαδικασια που περιγραφεις παραπανω και μολις παταω preroot κανει επανεκκινηση μετραει αντιστροφα μεχρι το 20 και αντι να αρχισει την εγκατασταση σβηνει και ξανανοιγει το κινητο καμια βοηθεια??? ευχαριστω...

Καλορίζικο το παγωτό!!! :D

Ποια απο τις εκδόσεις XXLPQ πρέπει να εγκαταστήσουμε?

Τη ΧΕΟ ή τη SEB?

Επίσης μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι σε αποστολή sms με ελληνικούς χαρακτήρες,

ο παραλήπτης το λαμβάνει σωστά χωρίς "κινέζικους" χαρακτήρες?

(Είχα αυτό το πρόβλημα αν θυμάμαι καλά με την KK5 και αναγκάστηκα γι' αυτό το λόγο να βάλω την ελληνική της Cosmote)

Καλησπερα ξεκιναω να κανω τη διαδικασια που περιγραφεις παραπανω και μολις παταω preroot κανει επανεκκινηση μετραει αντιστροφα μεχρι το 20 και αντι να αρχισει την εγκατασταση σβηνει και ξανανοιγει το κινητο καμια βοηθεια??? ευχαριστω...

Ο φάκελος firmware είναι στην external_sd (εξωτερική sd);

Αν όχι δεν παίζει

Αυτό που μετράει μέχρι το 20 είναι τα 20 δευτερόλεπτα που προσπαθεί να κάνει mount την sd

Καλορίζικο το παγωτό!!! :D

Ποια απο τις εκδόσεις XXLPQ πρέπει να εγκαταστήσουμε?

Τη ΧΕΟ ή τη SEB?

Επίσης μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι σε αποστολή sms με ελληνικούς χαρακτήρες,

ο παραλήπτης το λαμβάνει σωστά χωρίς "κινέζικους" χαρακτήρες?

(Είχα αυτό το πρόβλημα αν θυμάμαι καλά με την KK5 και αναγκάστηκα γι' αυτό το λόγο να βάλω την ελληνική της Cosmote)

βάλε από το link που έδωσα πιο πάνω (ουγγαρίας).

XEO πρέπει αλλά έχουν δοθεί τρείς διαφορετικές με άλλο CSC. Εμείς θέλουμε με CSC XXLPD

Edited by gvala

Ο φάκελος firmware είναι στην external_sd (εξωτερική sd);

Αν όχι δεν παίζει

Αυτό που μετράει μέχρι το 20 είναι τα 20 δευτερόλεπτα που προσπαθεί να κάνει mount την sd

Λοιπον extra καρτα δεν εχω βαλει στο κινητο και για να δει το φακελο firmware που βαλαμε μεσα τα αρχεια τον εβαλα στο φακελο external sd τον βρηκε κανονικα continue σε ολα preroot παει να κανει το mount και αντι να προχωρησει ανοιγει κανονικα το κινητο. Αν κανω κατι λαθος και μπορεις να βοηθησεις θα ηταν οτι πρεπει...ευχαριστω

Λοιπον extra καρτα δεν εχω βαλει στο κινητο και για να δει το φακελο firmware που βαλαμε μεσα τα αρχεια τον εβαλα στο φακελο external sd τον βρηκε κανονικα continue σε ολα preroot παει να κανει το mount και αντι να προχωρησει ανοιγει κανονικα το κινητο. Αν κανω κατι λαθος και μπορεις να βοηθησεις θα ηταν οτι πρεπει...ευχαριστω

Δεν γίνεται χωρίς εξωτερική sd :(

Όταν μπεί σε recovery πρέπει να κάνει mount την εξωτερική κάρτα και εκεί να βρεί το φάκελο firmware.

Δεν βρίσκει κάρτα, προσπαθεί για 20 δευτ. και σκάει

Δεν γίνεται χωρίς εξωτερική sd :(

Όταν μπεί σε recovery πρέπει να κάνει mount την εξωτερική κάρτα και εκεί να βρεί το φάκελο firmware.

Δεν βρίσκει κάρτα, προσπαθεί για 20 δευτ. και σκάει

αρα βαζω μια μνημουλα και ειμαι οκ να φανταστω ευχαριστω για τη βοηθεια... Με ICS το κινητο να φανταστω πεταει εχεις παρατηρησει θετικα αρνητικα ή κατι που πρεπει να προσεξουμε?

αρα βαζω μια μνημουλα και ειμαι οκ να φανταστω ευχαριστω για τη βοηθεια... Με ICS το κινητο να φανταστω πεταει εχεις παρατηρησει θετικα αρνητικα ή κατι που πρεπει να προσεξουμε?

Στις επαφές σορτάρει ελληνικά αλλά το indexing δεξιά είναι μόνο αγγλικά

Όλα τα άλλα ΟΚ

Στις επαφές σορτάρει ελληνικά αλλά το indexing δεξιά είναι μόνο αγγλικά

Όλα τα άλλα ΟΚ

Αυτο με την ενημερωση λογισμικο δεν φευγει με παγωμα μεσω titanium παιζει να το σβηνει?

Αυτο με την ενημερωση λογισμικο δεν φευγει με παγωμα μεσω titanium παιζει να το σβηνει?

κάποια στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις registration και μετα θα εξαφανιστεί. Εμένα έτσι εξαφανίστηκε

παντως μεχρι τωρα εχω παρατηρησει πως μηνυματα καποιες φορες στελνονται διπλα(GOsms) οταν κανουν κληση και επεξεργαζομαι το κινητο κολλαει...

κάποια στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις registration και μετα θα εξαφανιστεί. Εμένα έτσι εξαφανίστηκε

μια χαρα μου φαινεται μεχρι στιγμης το παγωτο. Δεν ειναι βεβαια τοσο γρηγορο οσο το GB αλλα μου φαινεται ΟΚ.

Για να αναβαθμίσετε κάντε τα εξής:

Κατεβάστε το firmware από εδώ:

http://hotfile.com/dl/149515233/24a7b72/I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip.html

Στην external SD φτιάξτε έναν φάκελο "firmware".

Αποσυμπιέστε το firmware που κατεβάσατε και βάλτε το σε αυτό τον φάκελο (I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ_HOME.tar.md5)

Μέσα από τον CWM επιλέξτε "Flash stock firmware"

Αποδεχτείτε τις προειδοποιήσεις και όταν ρωτηθείτε επιλέξτε "preroot".

Το κινητό θα επανεκκινήσει και θα έχετε rooted ICS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα χάσετε το CWM recovery. Θα έχετε όμως από τον CWM την επιλογή flash kernel. Οπότε μπορείτε να φλασάρετε έναν CF-kernel (πρέπει να είναι ένα αρχείο αποσυμπιεσμένο με όνομα zimage)

EDIT: κυκλοφόρησε και ο CF_Root: http://download.chainfire.eu/151/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip

Οπότε ξεζιπάρετε το zip και μετά το tar και αντιγράψτε το περιεχόμενο στο φάκελο "firmware". Θα ρωτηθείτε για ποιόν kernel θέλετε να φλασάρετε και θα επιλέξετε zimage

Η διαδικασια αυτη γινεται χωρίς full wipe , γιατι ενας φιλος ειπε οτι δεν εχασε καμια εφαρμογη.

μαμΩΤΟ κολλησα στην logo screen !!!! μονο το cwm revovery δουλευει για να κανω restore.

Ευτυχως το CWM revocery δουλευε , αλλα δεν καταφερα να βαλω την rom . Τεσπα θα περιμενω καποια νεα εκδοση

Edited by dimkit

Δεν χρειάζεται να κανείς τα παραπάνω.Υπάρχει πια στο xda έτοιμη deodexed και prerooted.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδια πολλα κολληματα με το παραμικρο καποες εφαρμογες πx titanium δεν λειτουργουν... φτιαχνω τα εικονιδια με παιρνουν τηλεφωνο κολλαει το κινητο για οσο με παιρνουν... πολλα "σφαλματα αναφορας" ... επισης κανω τη διαδικασια με το Zimage που αναφερει και ο gvala αλλα δεν μου εμφανιζει τις επιλογες που χαθηκαn στο CWM... με odin εγινε τελικα root το κινητο... Edited by lougras

Δεν χρειάζεται να κανείς τα παραπάνω.Υπάρχει πια στο xda έτοιμη deodexed και prerooted.

Μπορείς να δώσεις link για το xda ?

Phantom Of The Opera

Μπορείς να δώσεις link για το xda ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292825

Τη φλασάρεις κατευθείαν από CWM

Edited by nnik_1969

Αυτη ειναι η XXLPJ οχι η Q

Σε μια ώρα θα είναι on line.Είχε πρόβλημα ο wannam με το uploading

Υπάρχει κι αυτό για όποιον βιάζεται.

http://narod.ru/disk/43579416001.a010fe0d32f3b5b6720133a3c2033c01/de-odex_I9100XXLPQ.zip.html

Edited by nnik_1969

Σε μια ώρα θα είναι on line.Είχε πρόβλημα ο wannam με το uploading

Υπάρχει κι αυτό για όποιον βιάζεται.

http://narod.ru/disk/43579416001.a010fe0d32f3b5b6720133a3c2033c01/de-odex_I9100XXLPQ.zip.html

Αυτα ειναι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά το κινητό γίνεται πιο αργό με τη νέα έκδοση; Και ασυμβατότητα με κάποιες εφαρμογές; Τότε ποιος ο λόγος να αναβαθμίσει κάποιος;

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)