NickMrg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Είναι root η συσκευή σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια επειδη εχω καιρο να μπω στο thread μη με δειρετε αν εχει ηδη γινει συζητηση επι του θεματος... Εχει παρατηρησει κανεις με τους τελευταιους siyah καποιο θεμα με την φορτιση της μπαταριας. Εμενα κανει κανα 4ωρο + για φορτιση (και με ανοιχτη συσκευη κιολας). Ακομα και μετα απο wipes και νεο flash-αρισμα της chekrom πααλι τα ιδια...Εσας σε ποση ωρα γινεται η φορτιση; Οχι τιποτα αλλο αλλα μηπως ειναι και ιδεα μου και τρελενομαι αδικα. Μαλλον φταιει η προτελευταια γραμμη απο τα features http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 Νομιζω η εφαρμογη voltage control θα σε βοηθησει σε αυτο. Δοκιμασε να ανεβασεις τον charger (απο το μενου charging current) ή κανε undervolt και underclock οσο το φορτιζεις ανοιχτο. Παντως εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα (omega 10.4 - siyah 2.6.12) Και καποια links που νομιζω βοηθουν: http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/494328-voltage-control-settings-charging-current.html http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/489371-siyah-kernels-2-6-7-12-dummies-guide-installation-settings.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 o syiah ο τελευταιος ισως να ειναι ο χειροτερος κερνελ για τη συσκευη μου...εχω lag και σε 2 παιχνιδια(οχι βαρια) προκαλει κολληματα τελικα εβαλα τον phenomenal 4 extreme και το κινητο παει σφαιρα χωρις lag και κολληματα πουθενα...αν κραταει και μια μερα η μπαταρια με την χρηση που του κανω εγω τοτε θα ειναι best Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 o syiah ο τελευταιος ισως να ειναι ο χειροτερος κερνελ για τη συσκευη μου...εχω lag και σε 2 παιχνιδια(οχι βαρια) προκαλει κολληματα τελικα εβαλα τον phenomenal 4 extreme και το κινητο παει σφαιρα χωρις lag και κολληματα πουθενα...αν κραταει και μια μερα η μπαταρια με την χρηση που του κανω εγω τοτε θα ειναι best Είσαι σίγουρος πως θέλεις τόσο πολύ UV στο κινητό σου? For extreme: screen uv from 3.0v to 2.5v (-500mv). Camera related uv -50mv. All the others -100mv. Internal, arm cpu, gpu and bus are classic uv for extreme version Και γενικά η αυτονομία που κερδίζεις με το UV είναι πολύ μικρή... το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταπονείς το hardware. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Είσαι σίγουρος πως θέλεις τόσο πολύ UV στο κινητό σου? For extreme: screen uv from 3.0v to 2.5v (-500mv). Camera related uv -50mv. All the others -100mv. Internal, arm cpu, gpu and bus are classic uv for extreme version Και γενικά η αυτονομία που κερδίζεις με το UV είναι πολύ μικρή... το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταπονείς το hardware. προτεινεις δηλαδη καλυτερα τον medium η τον normal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 προτεινεις δηλαδη καλυτερα τον medium η τον normal? Αυτό που σου προτείνει είναι να μη το πειράξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αυτό που σου προτείνει είναι να μη το πειράξεις. μα δεν πειραξα κατι...απλα δοκιμαζω κερνελ γιατι ο τουρκος που ειχα ηταν μαπα για την συσκευη μου τουλαχιστον μονο τον νεακ δεν δοκιμασα ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 μα δεν πειραξα κατι...απλα δοκιμαζω κερνελ γιατι ο τουρκος που ειχα ηταν μαπα για την συσκευη μου τουλαχιστον μονο τον νεακ δεν δοκιμασα ακομα δοκιμασε την προτελευταια εκδοση του τουρκου(2.6.11) και πες μας.εμενα αυτη καθεται τελεια ενω η τελευταια ειναι χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά στον οδηγό για το root υπάρχει ένα link που πας για να κατεβάσεις τον insecure kernel. Μπαίνω στη σελίδα αυτή, αλλά δεν βρίσκω τον XWKI4 που έχω. Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 δοκιμασε την προτελευταια εκδοση του τουρκου(2.6.11) και πες μας.εμενα αυτη καθεται τελεια ενω η τελευταια ειναι χαλια για τον τελευταιο speedmod εχεις αποψη? σε συγκριση με τον syiah 11? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παντως για μενα ο NEAK ειναι ο καλυτερος παρ'οτι που εγω αλλαζα ανα 2 μερες κερνελ με τον NEAK τον εχω 2 εβδομαδες και δεν τον αλλαζω με τιποτα και συν οτι αμα βαλεις το lulzactive app τον παραμετροποιεις οπως θες και τον φτιαχνεις στα μετρα σου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 για τον τελευταιο speedmod εχεις αποψη? σε συγκριση με τον syiah 11? αν θες πολλα πειραγματα πας siyah αν θες λιγο καλυτερη μπαταρια πας speedmod.εγω προσωπικα εχω siyah και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Παιδιά στον οδηγό για το root υπάρχει ένα link που πας για να κατεβάσεις τον insecure kernel. Μπαίνω στη σελίδα αυτή, αλλά δεν βρίσκω τον XWKI4 που έχω. Τι κάνω? Καλησπέρα φίλε μου... Αντιμετώπισα κι εγώ την ίδια "δυσκολία" για να βρω τους ανάλογους πυρήνες για την συσκευή μου... Σε αυτό το post : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14249241&postcount=1 'Έχει εάν προσέξεις ένα ακόμη link http://hotfile.com/list/1967350/4304d29 Όπου μπορούμε να βρούμε original και insecure kernel και για εμάς.... :) :) Να προσθέσω επίσης ότι εδώ ένα παλικάρι με συμβουλεύει επίσης να χρησιμοποιήσω kernel που να έχει σίγουρα τα 3 τελευταία ψηφία ίδια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3991635#post3991635 (θα δεις και το post μου με κάποιες πληροφορίες του κινητού μου) Να επαναλάβω βέβαια ότι τελικά έκανα root με τα αρχεία που βρήκα στο hotfile link. Ελπίζω να βοήθησα.... Edited February 16, 2012 by lewnidasv_ Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εσύ Λεωνίδα βοήθησες και ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι ξεκινάω τη διαδικασία του root, περνάω τον insecure kernel, αλλά μετά δε μ αφήνει ν ανοίξω το S2Root. Μου γράφει το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο -ενώ το χω συνδεδεμένο- ή ότι δεν έχω περάσει τον insecure kernel - τον οποίο έχω περάσει. Βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) τελικα εβαλα τον phenomenal 4 extreme και το κινητο παει σφαιρα χωρις lag και κολληματα πουθενα...αν κραταει και μια μερα η μπαταρια με την χρηση που του κανω εγω τοτε θα ειναι best Tον δοκίμασα απο περιέργεια (μιας και τον ανέφερες) Medium εκδοση, και -σε σχέση με τον sinyah- νόμιζα οτι το κινητό πήγαινε σα σαλιγκάρι... Βέβαια τον sinyah τον έχω -μέχρι- το 1.6GHz (ο phenomenal δεν υποστηρίζει ΟC;;; ) και πηγαίνει ΣΦΑΙΡΑ! :D Και μερικά benchmarks: Αntutu v2.6 -Sinyah 12, 1.2GHz = 5691 -Sinyah 12, 1.6GHz = 6116 -Phenonenal 4, 1.2GHz = 4527 Quadrant Advanced Edition v1.1.6 -Sinyah 12, 1.2GHz = 3900 -Sinyah 12, 1.6GHz = 4398 -Phenonenal 4, 1.2GHz = 3585 Quadrant Standard v2.0 -Sinyah 12, 1.2GHz = 3349 -Sinyah 12, 1.6GHz = 3773 -Phenonenal 4, 1.2GHz = 2876 ΥΓ: Δεν έχω κάνει μετρήσεις οικονομίας, αλλά μετρήσεις απόδοσης, ταχύτητας λειτουργίας κινητού, lag κλπ. Edited February 16, 2012 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια εχει περασει κανενας oποιαδηποτε ICS στο galaxy s2? πως σας φανηκε? εχει ασυμβατοτητες με προγραμματα οπως ακουω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Βγήκε νέα ICS 4.0.3 Stock XXKPH.Όσοι πιστοί στο ΧDA. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) μάγκες πρόβλημα.. δεν ανοίγει η συσκευή και δεν μπαίνει και σε recovery. Καμιά λύση; Edit: Άκυρο μπήκε σε recovery.. μια ερώτηση γίνεται να κάνουμε uninstall ένα αρχείο που έγινε install μέσω recovery; ..Αν ναι πως; Edited February 17, 2012 by g4ssecca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 μάγκες πρόβλημα.. δεν ανοίγει η συσκευή και δεν μπαίνει και σε recovery. Καμιά λύση; Edit: Άκυρο μπήκε σε recovery.. μια ερώτηση γίνεται να κάνουμε uninstall ένα αρχείο που έγινε install μέσω recovery; ..Αν ναι πως; Δεν νομιζω οτι γινεται.. δεν εχει παρει το αυτι-ματι μου κατι τετοιο! τι προγραμμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δεν ξέρω δεν είναι δικό μου.. πέρασε ένα patch, που ήταν για άλλη rom και δεν ανοίγει η συσκευή τώρα. Οπότε πάει για φλασάρισμα ε; .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δεν ξέρω δεν είναι δικό μου.. πέρασε ένα patch, που ήταν για άλλη rom και δεν ανοίγει η συσκευή τώρα. Οπότε πάει για φλασάρισμα ε; .. Πέρνα τη ρομ που είχες από πάνω και θα στρώσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δε μου λες.. επαφές που έχει μέσα κτλ θα χαθούν αυτά; .. Αν μπορείς θύμισε μου λίγο πως την περνάμε γιατί έχω να φλασάρω ένα 6μηνο περίπου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δε μου λες.. επαφές που έχει μέσα κτλ θα χαθούν αυτά; .. Αν μπορείς θύμισε μου λίγο πως την περνάμε γιατί έχω να φλασάρω ένα 6μηνο περίπου.. :) Αν είναι custom, από recovery. Αν είναι στοκ, από Odin.Ανάλογα όμως την έκδοση μπορεί και να σου σβήσει τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) την cognition 1.08 έχει μέσα.. εντάξει το βρήκα.. την περνάω τώρα. Για να δούμε.. Edited February 17, 2012 by g4ssecca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 την cognition 1.08 έχει μέσα.. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι full wipe, oπότε δε θα χάσεις τίποτα. Όρκο δε παίρνω, αλλά αφού δεν ανοίγει δεν έχεις και πολλές επιλογές.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts