Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, μήπως πρέπει για να γίνει το root να έχουμε μέσα και τη sim?

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://s14.postimage.org/b14qshogt/Screenshot_2012_04_25_22_54_31.jpg

Aυτό το "Περάστε το δαχτυλό σας από την οθόνη για ξεκλείδωμα" μόνο εμένα μου τη δίνει?

Υπάρχει τρόπος να βγεί?

αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ... τι σπάσιμο....

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Το έβαλα να κάνει επαναφορά δεδομένων, και έχει λίγη ώρα που βρίσκεται στην οθόνη που λέει προετοιμασία για την έναρξη της επαναφοράς στο KIES.. συμβαίνει συχνά αυτό; να περιμένω ή να κάνω άλλη μια φορά επανεκκίνηση;
angeldust

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Πριν λίγο πήγα να περάσω την 4.0.3 μέσω kies και ενώ είχα κάνει πρώτα factory reset, ξεκίνησε κανονικά και κόλλησε προς το τέλος το άφησα κανένα μισάωρο μήπως και ξεκολλήσει αλλά τίποτα με αποτέλεσμα να το κλείσω και τώρα όποτε το ανοίγω μένει για λίγη ώρα στο λογότυπο και ύστερα μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα. Σε download mode μπαίνει αλλά δεν το βρίσκει το kies. Wipe data / factory reset και wipe cache partition που του πατώ να κάνει δεν κάνει με τίποτα κολάι . Προσπάθησα να περάσω την επίσημη 4.0.3 αναβάθμιση μέσω Odin αλλά τίποτα. Μετά πήγα να περάσω την 2.3.4 (επίσημη) που ήμουν αλλά και αυτή κολάι προς το τέλος. Υπάρχει καμία λύση η πάει για κεντρικά ???

βραδιάτικα τι πικρά και αυτή.

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Καλησπέρα κούκλες.

Πέρασα σήμερα τo επίσημο ICS, μέσω kies αλλά δε βαρίεσαι.

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε το phone/contacts της gingerbread? To γεγονός οτι στο phone δεν έχει contacts και οι αλλαγές στα favorites είναι τραγικά λάθη.

εκανα την αναβαθμιση. περασε κανονικα. κανω και hard reset. μετα παω να κανω επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας.

ξεκιναει δειχνει οτι περασε τα παντα. και στο τελος μου λεει

" δεν περασανε ολα διοτι η εγκατασταση διακοπηκε"

παω να δω τις εφαρμογες που ειχα μεσα και δεν ειναι περασμενη καμμια πχ accuweather, igo κλπ.

δεν θα επρεπε να εχουν περαστει?

ακομα δεν εχουν περαστει οι λογαριασμοι του gmail,hotmail,yahoo.

βλεπω περασμενες τις επαφες τα βιντεο τις φωτο.

εκανα την επαναφορα δυο φορες τα ιδια και τις δυο.

To IGo ήταν αγορασμένο; Αν ναι, απλά ξανακατέβασέ το από το market.

Τα βίντεο και φωτό δεν έφυγαν ποτέ ούτως ή άλλως.

Δεν έχω κάνει επαναφορά ποτέ μέσω του άθλιου Kies, οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά. Προφανώς δε δουλεύει.

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Πριν λίγο πήγα να περάσω την 4.0.3 μέσω kies και ενώ είχα κάνει πρώτα factory reset, ξεκίνησε κανονικά και κόλλησε προς το τέλος το άφησα κανένα μισάωρο μήπως και ξεκολλήσει αλλά τίποτα με αποτέλεσμα να το κλείσω και τώρα όποτε το ανοίγω μένει για λίγη ώρα στο λογότυπο και ύστερα μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα. Σε download mode μπαίνει αλλά δεν το βρίσκει το kies. Wipe data / factory reset και wipe cache partition που του πατώ να κάνει δεν κάνει με τίποτα κολάι . Προσπάθησα να περάσω την επίσημη 4.0.3 αναβάθμιση μέσω Odin αλλά τίποτα. Μετά πήγα να περάσω την 2.3.4 (επίσημη) που ήμουν αλλά και αυτή κολάι προς το τέλος. Υπάρχει καμία λύση η πάει για κεντρικά ???

βραδιάτικα τι πικρά και αυτή.

Πρέπει να φλασάρεις με Odin. Τι εννοείς "τιποτα".

- Alex

Tyxerakias, η μέθοδος για root του Rachmat3 που περιγράφεις στο αντίστοιχο thread, δουλεύει για την LP7 που βγήκε σήμερα?

Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με βάζει σε ένα odin mode και δεν δίνει επιλογές για να φορτώσει από την sdcard.

Τα αρχεία τα έχω βάλει φυσικά στον φάκελο sdcard του κινητό, εφόσον δεν έχω εξωτερική. Δεν φαντάζομαι να χρειάζονται extract?

Υπάρχει περίπτωση να μην με άφηνε λόγω μπαταρίας?

Tyxerakias, η μέθοδος για root του Rachmat3 που περιγράφεις στο αντίστοιχο thread, δουλεύει για την LP7 που βγήκε σήμερα?

Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με βάζει σε ένα odin mode και δεν δίνει επιλογές για να φορτώσει από την sdcard.

Τα αρχεία τα έχω βάλει φυσικά στον φάκελο sdcard του κινητό, εφόσον δεν έχω εξωτερική. Δεν φαντάζομαι να χρειάζονται extract?

Δοκιμασε με volume up home kai power συνεχεια πατημενα εμενα ετσι μπηκε.

Καμμια ιδεα για το πως κανω restore με το my backup root τα data γιατι δεν περνανε? Δεν θελω να περασω παλι παλια rom και να ξανασωσω απο titanium backup

Kαλά τα κάνεις εκτός από το odin mode, γιατί πατάς τα λάθος κουμπιά.

- Alex

Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά παραπάνω)

Κλείνεις το κινητό. (Περιμένεις λιγάκι να σβήσουν τα κάτω κουμπάκια) Πατάς μαζί Volume down(χαμήλωση ήχου) + Home button(κεντρικό κουμπί) + Power button(το κουμπί δεξιά που κλείνει το κινητό)

Τα κρατάς πατημένα μέχρι να μας βγει η εικόνα δεξιά.

Έτσι ακριβώς το αναφέρεις στο guide, έτσι το έκανα. ;)

Με το volume up που είπε ο dimitris74 μπήκε στο bootloader. Όταν όμως κάνω το update μου βγάζει ένα error πως δεν ήταν δυνατό να mountάρει το /sdcard "no such file or directory". Any thoughts?

με τις αρχικές οδηγίες με πήγαινε σε μία εικόνα που έλεγε volume up recovery volume down restart. αν πάταγα up με πήγαινε στο odin mode. με τον τρόπο που είπα πριν και με εξωτερική κάρτα το είδε τα zip και προχώρησα στο root

Έτσι ακριβώς το αναφέρεις στο guide, έτσι το έκανα. ;)

Με το volume up που είπε ο dimitris74 μπήκε στο bootloader. Όταν όμως κάνω το update μου βγάζει ένα error πως δεν ήταν δυνατό να mountάρει το /sdcard "no such file or directory". Any thoughts?

Έχεις δίκιο, στο σχεδιάγραμμα έχουν το volume down γιατί πάνε έτσι στο odin. Eίναι τόσο γνωστό και συνηθισμένο πια που ούτε που το κοίταξα. Έκανα τη διόρθωση τώρα :) Mea culpa!

- Alex

Όσο αφορά το root της ICS με την μέθοδο του Rachmat3, που περιγράφει στο αντίστοιχο topic ο Τyxerakias, απ' ότι κατάλαβα ψάχνοντας στο internet σχετικά με το unmountable της sdcard, το CWM δεν μπορεί να φορτώσει από την εσωτερική μνήμη, αλλά θέλει εξωτερική κάρτα.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πως δουλεύει ή όχι?

Όσο αφορά το root της ICS με την μέθοδο του Rachmat3, που περιγράφει στο αντίστοιχο topic ο Τyxerakias, απ' ότι κατάλαβα ψάχνοντας στο internet σχετικά με το unmountable της sdcard, το CWM δεν μπορεί να φορτώσει από την εσωτερική μνήμη, αλλά θέλει εξωτερική κάρτα.

Ναι, και έχει τροποποιηθεί ήδη το topic που αναφέρεις...

- Alex

To IGo ήταν αγορασμένο; Αν ναι, απλά ξανακατέβασέ το από το market.

Τα βίντεο και φωτό δεν έφυγαν ποτέ ούτως ή άλλως.

Δεν έχω κάνει επαναφορά ποτέ μέσω του άθλιου Kies, οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά. Προφανώς δε δουλεύει.

θα τις ξαναπερασω, ευτυχως οτι ηταν αγορασμενο το αναγνωριζει και δεν θα ξαναπληρωσω.

και μενα με ενοχλει αυτο με την οθονη.

καλο ηταν το μοτιβο

1.αφου εβαλα το accuweather μου κανει κολληματα το κινητο και το εβγαλα. η θα το ξαναπερασω να δω η μου προτεινετε καποιο αλλο?

2.πως μπορω να βαλω ηχο κλησης αλλο εκτος απο αυτα που εχει το τηλεφωνο. δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

Edited by gsa1967

Eμένα τελικά όχι απλά έπρεπε να τα βάλω τα αρχεία στην εξωτερική κάρτα, αλλά για κάποιο λόγο το CWM δεν κατέβαινε σωστά προφανώς και δεν εκτελούνταν...Χρησιμοποίησα το 2ο Link από το thread του xda για να το κατεβάσω, στην κάρτα πάντα και αυτό, κι' έτσι έκανα δουλειά...

Όσο για το σχέδιο και το γιατί μέχρι τη διευκρίνηση πήγαινα σε download αντί για recovery mode, δεν θα σας συγχωρήσω ποτέ το ότι για 30'-40' αμφέβαλλα για το νορμάλ της διανοητικής μου κατάστασης...:lost::lost::lost::lost::lost:

Τέλος καλό, όλα καλά...νάστε καλά παιδιά όλοι που μας ξεστραβώνετε!!!

Edited by matthiasscorp

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Από μια πρώτη μάτια νομίζω οτι η 4αρα τα σπάει! Έβαλα το face unlock και δοκίμασα ξεκλίδωμα με αλλά 4 άτομα αλλά μόνο σε μένα ξεκλειδώνει! Στο wifi αν θέλεις να βάλεις static ip είναι πλέον πάνω στο δίκτυο η ρύθμιση και όχι γενικά στο τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται δηλαδή αν στο σπίτι έχεις dhcp server και στην δουλειά όχι και θέλεις static ip και dns να το αλλάζεις κάθε φορά για να βλέπει μια το ένα και μια το άλλο. Επίσης από μια γρήγορη δοκιμή που έκανα νομίζω ότι το gps πιάνει πολύ γρηγορότερα (με Navigon, Igo και Sigic, αυτό όμως θέλει και άλλες δόκιμες, αν κάποιος έχει τεστάρει ας αναφέρει εμπειρία).

Αυτό είναι το πρόγραμμα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facelock4apps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYWNlbG9jazRhcHBzIl0.

Εγώ είμαι μια χαρά με την 2.3.4 και δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου ακόμη. Θα περιμένω εντυπώσεις στην πάροδο του χρόνου για την ics και μετά θα το σκεφτώ. Αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει κάτι το τρομερό και μάλιστα έχει και κάποια μειονεκτήματα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

ενταξει το αγαπαω το galaxy μου...αλλα με εχει #$!@$!@!@$!@...

echo issue σε αυτους μου με καλουν...

flickering issue οθονης σε χαμηλο φωτισμο οταν η μπαταρια ειναι πανω απο 70% (οτι ναναι)

και τωρα μετα το update...κατεβαζει την μπαταρια σαν γκαζοζα στην παραλια με 45βαθμους με το Android OS να χτυπαει μεχρι και 80% της καταναλωσης...

σιγουρα υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα (η ιδια προβληματα), υπαρχει κανεις να το εχει λυσει;;

ευχαριστω εκ των προτερων...

θα τις ξαναπερασω, ευτυχως οτι ηταν αγορασμενο το αναγνωριζει και δεν θα ξαναπληρωσω.

και μενα με ενοχλει αυτο με την οθονη.

καλο ηταν το μοτιβο

1.αφου εβαλα το accuweather μου κανει κολληματα το κινητο και το εβγαλα. η θα το ξαναπερασω να δω η μου προτεινετε καποιο αλλο?

2.πως μπορω να βαλω ηχο κλησης αλλο εκτος απο αυτα που εχει το τηλεφωνο. δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

1.Σε εμένα τρέχει κανονικά ο καιρός. Είχε προεγκατεστημένο το widget.

2. Αν δεν υπάρχει, δοκίμασε να κάνεις έναν φάκελο με όνομα media. Μέσα σε αυτόν θα δημιουργήσεις έναν φάκελο με όνομα audio και μέσα στο audio θα δημιουργήσεις 3 φακέλους με ονόματα alarms, notifications και ringtones. Βάλες τους ήχους που θέλεις αντίστοιχα και θα είσαι έτοιμος. Δουλεύει και στην εξωτερική sd.

Ναι, μόνο εξωτερική κάρτα.

Έφαγα τα μούτρα μου πάνω σε όλα τα λαθάκια μέχρι να το καταφέρω! Κουμπιά με vol-down, CWM στην external_sd, hardware keys & busybox όχι στην external_sd :lol:

Ουσιαστικά το Clockwork recovery τρέχει πάνω στη μνήμη, έτσι και χρησιμοποιήσεις τα hardware keys όταν εμφανιστεί γυρίζει πίσω στο samsung recovery. Με το επόμενο restart σε recovery mode το clockwork recovery χάνεται. Πολύ έξυπνη υλοποίηση από το παλικάρι για το root.

Edited by akism
Akism :wacko:

echo issue σε αυτους μου με καλουν...

flickering issue οθονης σε χαμηλο φωτισμο οταν η μπαταρια ειναι πανω απο 70% (οτι ναναι)

και τωρα μετα το update...κατεβαζει την μπαταρια σαν γκαζοζα στην παραλια με 45βαθμους με το Android OS να χτυπαει μεχρι και 80% της καταναλωσης...

σιγουρα υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα (η ιδια προβληματα), υπαρχει κανεις να το εχει λυσει;;

ευχαριστω εκ των προτερων...

Για το echo μήπως φταίει η θήκη ? (αν χρησιμοποιείς)

Για τη μπαταρία σίγουρα φταίει το Samsung και όχι κάποια εφαρμογή ? Εγώ έχω την Πολωνική ICS εδώ και κάνα μήνα που έχω το κινητό και η μπαταρία του είναι χαλαρά στις 2 μέρες με αρκετή χρήση WiFi.

Παιδιά, απο την Πολωνική LPQ έκδοση ICS αξίζει να περάσω την ελληνική ICS ?

The greatest risk of all is to take no risk at all...

γραψε στον dialer *2767*3855# κανει hard reset

Παιδιά καλημέρα..Για να κάνω hard reset,κάνω το παραπάνω ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων??γιατί έχω μπερδευτεί...ευχαριστώ.

Η ICS το έχει ενσωματωμένο μέσα στης ρυθμίσεις της οθόνης δεν θέλει άλλο πρόγραμμα.

Παιδιά καλημέρα..Για να κάνω hard reset,κάνω το παραπάνω ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων??γιατί έχω μπερδευτεί...ευχαριστώ.

Το ίδιο είναι

Όλα καλά.

Για το echo μήπως φταίει η θήκη ? (αν χρησιμοποιείς)

Για τη μπαταρία σίγουρα φταίει το Samsung και όχι κάποια εφαρμογή ? Εγώ έχω την Πολωνική ICS εδώ και κάνα μήνα που έχω το κινητό και η μπαταρία του είναι χαλαρά στις 2 μέρες με αρκετή χρήση WiFi.

Παιδιά, απο την Πολωνική LPQ έκδοση ICS αξίζει να περάσω την ελληνική ICS ?

ευχαριστω για την απαντηση.

οχι χωρις θηκη...αφου μου ελεγαν ΟΛΟΙ οτι ακουν τον εαυτο τουσ...το googlara και ειδα οτι ειανι στανταρ προβλημα...εκανα μια μικρο-επεμβαση εκει και το εφτιαξα μονος μου με...χαρτακια... ελεος...

εγω εχω official ICS απο KIES. IML74K.BULPC

στο battery μου δειχνει το ANDROID OS στο θεο...

εχω περασει τρελα bugs που εχω λυσει απο xda...πριν λιγο καιρο το ιδιο θεμα ειχα με το media server και τελικα του εφταιγε ενα αρχειο ηχου...οτι ναναι δλδ ξανα...

αυτο ομος με το ANDROID OS πραγματικα με εχει κανει να κρατιεμαι να μην το σπασω σε 100 κομματια να δω τι θορυβο θα κανει...για το support της samsung δε....τι να πω...εχω στειλει συσκευη 2 φορες με προβλημα και μου το γυρνουσαν με firmware update και την οθονη πχ που ειχε προβλημα untouched....για κλαματα οι ανθρωποι...

τες πα...εχει κανεις καμια ιδεα; σορρυ για το "κλαμα" μουχει σπασει τα νευρα η μλκ...και πραγματικα ειναι τρελο το κινητο...ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ...

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)