sarpan Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ναι αναφαιρομαι για την εμφανιση στην status bar.Eπισης θα ηθελα να ρωτησω αν ο καιρος αναναιωνεται αυτοματα καθως και τι ειναι το tapatalk. 1)νομιζω ετσι γινεται περνωντας καποιο θεμα η καποια custom rom. 2)για τον καιρο εχει επιλογη ανα ποση ωρα θελεις να ανανεωνεται.βεβαια μπορεις να το κανεις και μονος σου ανα πασα στιγμη 3)το tapatalk ειναι ενα προγραμμα για περιηγηση σε forums οπως το myphone.ειναι ετσι φτιαγμενο για να καταναλωνει λιγοτερα δεδομενα(χρησιμο οταν μπαινεις με 3g) χωρις να σου εχει περιορισμους σε τιποτα.ειναι πολυ χρησιμο και μπορεις να το βρεις δωρεαν στο samsung apps Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 2)για τον καιρο εχει επιλογη ανα ποση ωρα θελεις να ανανεωνεται.βεβαια μπορεις να το κανεις και μονος σου ανα πασα στιγμη Aυτη την επιλογη που την εχει? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις:) Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Aυτη την επιλογη που την εχει? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις:) Υποθετοντας οτι χρησιμοποιεις το στοκ widget Καιρου θα κανεις τα εξης.θα πατησεις στο widget,στο παραθυρο που θα ανοιξει θα πατησεις το δεξι πληκτρο αφης,ρυθμισεις και στο τελος θα δεις μια επιλογη αυτοματη ανανεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ακριβώς. Το μεγαλύτερο iso προκαλεί αυτό που λέμε overexposure (υπερέκθεση). 200άρι δαγκωτό παιδιά. Από τότε που ασχολούμαι με κινητά, με έχει βαρέσει μία πετριά να τσεκάρω πολύ τις κάμερές τους (αυτές που αξίζουν βέβαια!). Έχω γεμίσει φάκελο με φωτό από εποχή se k750i και μετά! Θέλω να πώ ότι όταν βρίσκω χρόνο ξeσ*#@!*μαι στα συγκριτικά! Α, υπ'όψιν, κατεβάστε το windup knight ΤΩΡΑ! Από τα παιχνίδια που θα στέκανε ακόμα και σαν downloadable στο psn store για το PS3! :p Τι να σου πω φιλε μου?? Εμενα με 200 iso, αν ζουμαρεις στη φωτογραφια (αφου την τραβηξεις) οι ανθρωποι μοιαζουν σαν χαρακτηρες απο το final fantasy 4 :p Οσο για το WindUp Knight οντως πολυ ωραιο παιχνιδι.. Βεβαια αυτη την εποχη εχω κολλησει με Robotek και Defender :D:kill::spider: Edited November 21, 2011 by Sol_Ballads Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Η τελευταια που μου βγαζει και μενα ειναι η Κ14... Παιδια η σημερινή αναβάθμιση αν κατάλαβα καλα αφορα τις συσκευές της cosmote οι οποίες δεν είχαν πάρει την KI4. Προφανώς εσύ έχεις sales code EUR. Sent from my iPad using Tapatalk γιατι κρασαρει ο Safari όταν ποστάρω σε φόρουμ. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδια η σημερινή αναβάθμιση αν κατάλαβα καλα αφορα τις συσκευές της cosmote οι οποίες δεν είχαν πάρει την KI4. Αυτό που βγάζει σήμερα [ATTACH]22629[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας? Βαλε το battery notifier απ το market πολυ καλο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι EUR εχω . Αντε να δούμε πότε θα βγει η 2.3.5 για Ελλαδα. Τόσο που αργουν γιαυτη, να δω πότε θα φέρουν το ICS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εμενα εχει pda BOKG2 . αυτο αντιστοιχει σε 2.3.3 ? που φαινεται η αντιστοιχια αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Τι να σου πω φιλε μου?? Εμενα με 200 iso, αν ζουμαρεις στη φωτογραφια (αφου την τραβηξεις) οι ανθρωποι μοιαζουν σαν χαρακτηρες απο το final fantasy 4 :p Οσο για το WindUp Knight οντως πολυ ωραιο παιχνιδι.. Βεβαια αυτη την εποχη εχω κολλησει με Robotek και Defender :D:kill::spider: Μόλις τράβηξα στη δουλειά μου και τις έκανα crop για να το δω και σε δυνατό φως, και έχω τα ίδια αποτελέσματα. (Η δεξιά με iso 200). Τί να πω... Τέλοσπάντων, σε δουλειά να βρισκόμαστε! :D Επιστρέφω στα κατσαβίδια μου! Edited November 22, 2011 by akumiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εμενα εχει pda BOKG2 . αυτο αντιστοιχει σε 2.3.3 ? που φαινεται η αντιστοιχια αυτη? Αν πας ρυθμισεις-πληροφοριες για το τηλεφωνο, θα το δεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Μόλις έκανα αναβάθμιση από το kies σε 2.3.5 Πλέον PDA: I9100BOKK1 PHONE: I9100BOKJ1 CSC: I9100COSKJ3 Edited November 22, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Αν πας ρυθμισεις-πληροφοριες για το τηλεφωνο, θα το δεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ok, το βρηκα σε ευχαριστω, 2.3.3 λεει. υπαρχει πιο νεα για το τηλεφωνο? Edited November 22, 2011 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) ok, το βρηκα σε ευχαριστω, 2.3.3 λεει. υπαρχει πιο νεα για το τηλεφωνο? 2.3.5 Χτες βγήκε αναβάθμιση γι αυτά που είναι από cosmote. Μόλις την έκανα. Συνδεσε το με το kies να δεις αν σου βγάζει. Κ εννοείται μπαταρία γεμάτη παντα στις αναβαθμίσεις. Edited November 22, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 kalimera!!!exo valei eikona se mia epafi ala den mou ti vgazei sta minimata!!!gnorizei kaneis pos ginete afto?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 kalimera!!!exo valei eikona se mia epafi ala den mou ti vgazei sta minimata!!!gnorizei kaneis pos ginete afto?? Καμιά φορά αργεί λιγάκι να την πάρει.. κι εμένα μου το έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Χθες δοκίμασα τον Opera Mobile και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το ότι κάνει αυτόματα μορφοποίηση της σελίδας και του text αυτής όταν κάνουμε zoom in & zoom out... αυτό είναι φανταστικό γιατί zoom-αρεις και δεν πας μετά δεξιά κι αριστερά για να διαβάζεις... αυτό μπορεί να γίνει στον browser που έρχεται με την συσκευή (μου κάθεται καλύτερα σχετικά με τα bookmarks και γενικά τον βρίσκω πιο εύχρηστο..)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μόλις έκανα αναβάθμιση από το kies σε 2.3.5 Πλέον PDA: I9100BOKK1 PHONE: I9100BOKJ1 CSC: I9100COSKJ3 Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου φίλε μου; Είμαι στην 2.3.3 και μου βγάζει για αυτή την ενημέρωση. Διορθώνεται η πράσινη βούλα στο κέντρο της οθόνης της κάμερας σε λευκό φόντο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Καλημέρα!!!εχω βαλει εικονα σε μια επαφη τηλεφώνου αλλα στα μηνυματα αυτης της επαφης δεν μου βγαζει την εικονα!!!!!γνωριζει καπιος πως γινεται αυτο?? οκ θα περιμενω!!!ευχαρηστω!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 22, 2011 by sakiss Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ΧΘες το βραδυ απο την ενημερωση λογισμικου του τηλεφωνου μου εβγαλε την αναβαθμηση ΚΙ4 ΟΤΑ οχι μεσω Kies. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Είμαι έτοιμος να το "χτυπήσω". Μόνο για την μπαταρία δεν έγραψες κάτι. υ.γ. το iPad 2 όμως δεν το αλλάζω (ακόμα!! ;) ) ευχαριστώ για το χρόνο σου Χτύπα το και πραγματικά δεν θα το μετανοιώσεις! Εκτός αν πραγματικά σου αρέσει να έχεις iphone λόγω του ότι είναι trend και οκ είναι ένα πολύ πολύ καλό τηλέφωνο.. φαντάσου έχω 10!!! κομμάτια που δίνω 4S και δεν έχω μπει καν στον πειρασμό να ανοίξω ένα!! Μπαταρία είναι πολύ καλα... εγώ χθες με πρωϊνή χρήση ομιλίας κάνα 30λεπτο, και συνεχώς πείραγμα και χάζεμα και φυσικά τρελό λιώσιμο στο σπίτι με wifi και το βράδυ στις 12 μου έδειξε 49%! Δεν έχω 3G καθόλου αλλά να ξέρεις ότι πέφτει η απόδοση με το 3G... επίσης κάνεις κάποια πραγματάκια και το φέρνεις στα μέτρα σου... και φυσικά το ipad 2 δεν αλλάζει! Εγώ το έχω καταχαρεί και πλέον το έχει ϋιοθετήσει η γυναίκα μου που το λιώνει καθημερινά! Το ipad 2 απλά δεν υπάρχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Απο χθές που ειπα να βαλω μια ταξη δημιουργώντας φακέλους αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μετά απο κάθε επανεκίνηση πολλάεικονίδια βγαίνουν απο τους φακέλους και γενικά υπάρχει αναδιάταξη και των εικονιδίων που βρίσκονται χύμα. Γιατί δεν κρατάει την ρύθμιση που κάνω? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλημέρα!!!εχω βαλει εικονα σε μια επαφη τηλεφώνου αλλα στα μηνυματα αυτης της επαφης δεν μου βγαζει την εικονα!!!!!γνωριζει καπιος πως γινεται αυτο?? Απο χθές που ειπα να βαλω μια ταξη δημιουργώντας φακέλους αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μετά απο κάθε επανεκίνηση πολλάεικονίδια βγαίνουν απο τους φακέλους και γενικά υπάρχει αναδιάταξη και των εικονιδίων που βρίσκονται χύμα. Γιατί δεν κρατάει την ρύθμιση που κάνω? Και οι δυο περιπτώσεις ειναι δύσκολο να απαντηθούν απο κάποιον που δεν έχει τι συσκευη μπροστά του να δει τι έχετε και πως το έχετε κάνει. Ειδικά το πρόβλημα με τους φακέλους εξαρτάται αρι απο πολλα πράγματα. Απο το αν έχεις γνήσια η custom rom, απο το αν χρησιμοποιείς κάποιον έξτρα Launcher και τέλος απο το αν έχεις περασει καποιο tweak που δημιουργεί παρενέργειες. Σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον δοκιμάσετε τα πάντα και δεν διορθωθεί το πρόβλημα, αν είστε rooted παίρνετε ένα backup και κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκιμάζετε με καθαρή την συσκευη και αν δουλεύει σωστα τότε ψάχνετε να δείτε τι ειναι αυτο που βάλατε και επηρεάζει την συσκευη στο συγκεκριμένο θέμα. Τωρα για το θέμα της φωταγραφιας που δεν εμφανίζεται στα SMS δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός απο μια επανεκινηση της συσκευής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ειδικά το πρόβλημα με τους φακέλους εξαρτάται αρι απο πολλα πράγματα. Απο το αν έχεις γνήσια η custom rom, απο το αν χρησιμοποιείς κάποιον έξτρα Launcher και τέλος απο το αν έχεις περασει καποιο tweak που δημιουργεί παρενέργειες. Σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον δοκιμάσετε τα πάντα και δεν διορθωθεί το πρόβλημα, αν είστε rooted παίρνετε ένα backup και κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκιμάζετε με καθαρή την συσκευη και αν δουλεύει σωστα τότε ψάχνετε να δείτε τι ειναι αυτο που βάλατε και επηρεάζει την συσκευη στο συγκεκριμένο θέμα.. Το κινητό δεν το εχω ουτε μια βδομάδα.Δεν φοράει τπτ παρα μόνο την 2.3.5 που μου πέρασε το kies εχθές και μερικές εφαρμογές απο samsung apps. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Χθες δοκίμασα τον Opera Mobile και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το ότι κάνει αυτόματα μορφοποίηση της σελίδας και του text αυτής όταν κάνουμε zoom in & zoom out... αυτό είναι φανταστικό γιατί zoom-αρεις και δεν πας μετά δεξιά κι αριστερά για να διαβάζεις... αυτό μπορεί να γίνει στον browser που έρχεται με την συσκευή (μου κάθεται καλύτερα σχετικά με τα bookmarks και γενικά τον βρίσκω πιο εύχρηστο..)??? Προσωπικά έχω δοκιμάσει τον opera αλλά μου φάνηκε αργός... για μένα καλύτερος browser είναι ο Dolphin και κάνει ακριβώς τα ίδια! Δοκίμασε τον και θα με θυμηθείς. Βεβαία περί γούστου...!!! Sent from my u8800 using Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts