Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα. δοκιμασα κ φλασαρα 2 φορες κιολας το animation απο black chrome αλλα τιποτα.. ολο το TW παραμενει ιδιο..!

Να προσθεσω πως μετα κ απο ενα restart που εκανα η μπαταρια επεσε απο 36% στο 4%... παω να φλασασω να στρωσει.. :)

Καλο Μηνα κιολας στους Ω-ΦΑΝΣ!! Ολα κομπλε με το επαναφλασαρισμα.. παιδια εκανα backup-remove τα bloatware της sami ξερουμε πως μπορω να επαναφερω καποιες.. πχ ρολοι? που πρεπει να το βαλω το apk? ελπιζω στην επομενη το animation να το καταφερεις ioathe γιατι μετραει.. για τον TW.

Edited by ioathe
Διπλο post

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@SolBallads

Νίκο σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :)

Καλημερα. δοκιμασα κ φλασαρα 2 φορες κιολας το animation απο black chrome αλλα τιποτα.. ολο το TW παραμενει ιδιο..!

Να προσθεσω πως μετα κ απο ενα restart που εκανα η μπαταρια επεσε απο 36% στο 4%... παω να φλασασω να στρωσει.. :)

Καλο Μηνα κιολας στους Ω-ΦΑΝΣ!! Ολα κομπλε με το επαναφλασαρισμα.. παιδια εκανα backup-remove τα bloatware της sami ξερουμε πως μπορω να επαναφερω καποιες.. πχ ρολοι? που πρεπει να το βαλω το apk? ελπιζω στην επομενη το animation να το καταφερεις ioathe γιατι μετραει.. για τον TW.

Αν έκανες backup πρώτα μπορεις να τα παρεις αυτα που θελεις απο τον φακελο /sdcard/Bloatware και να τα ριξεις στο sustem/app με τον root explorer.

To animation που είχε το black chrome σου ανέβασα, δεν έχω δοκιμάσει παλιότερες εκδόσεις αλλά η νέα αυτό ειχε :confused:

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αγορινες μου Καλες...!!! ΟΜΕGAITES ΜΟΥ....!!! Σωτηρες μου....!!!!!

Υπαρχει περιπτωση να χρειαστω ενα jig USB,για μια εκτακτη αναγκη που μπορει.... Αν κατι παει στραβα,να προκυψει ....:!:

Το κακο ειναι οτι θα πρεπει καποιος που ειναι Αθηνα,να μου το δανεισει για ενα "flasharisma" on the Road with Lap Top" αν χρειαστει.....!!! Και το θελει Τσακ / Μπαμ πισω....!!! Ερχομαι στον χωρο σου και κανω τα Παντα που λενε....:lol:

Οποια Αγορινα ειναι διαθεσιμη,παρακαλω να μου στειλει ενα (p.m) και θα του απαντησω αμεσως....!!!

Η προσφορα περιλαμβανει δυο Μπυρες της Αρεσκειας σας.....:lol::!:

Και πακετακι "Kernel" που Βγαζει Ματια.....!!!!!

{αυτο με τον "Kernel" μεταξυ μας....Σσσσττττ:whistle:...!!! Ειναι ο Προλογος της προσφορας.... !!! Το δελεαρ που λενε.....!!!} :lol:

Αν και εγω θα διαλεγα τις Μπυρες....!!!!!!!!

Οποιος μπορει...!!! Θα του ειμαι υποχρεος και τον Ευχαριστω προκαταβολικα απο τωρα....!!!!

Με Αγαπη "gorgiosalon' = Γιωργος....:bow::*

http://www.ebay.ie/itm/110732890241?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2524wt_1037&clk_rvr_id=279056438777

Δείτε ένα μικρό βιντεάκι απο το Galaxy μου.

Εχω την V2.0 με Siyah 2.0 και Go Launcher.

Μπαταρια σχεδον το ιδιο καλη οσο και με τον official kernel.

H θερμοκρασια το ιδιο. Ημουν σε αναμονη στους 25c και μετα απο 3 γυρους στο asphalt δεν ξεπερασε τους 36.

Απο αυριο θα δοκιμασω με την V3.0 τον ιδιο συνδιασμο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λες να μην ξέρει που να το βρεί????

Απλά φαντάζομαι οτι το χρειάζετε αμεσα....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδες δοκιμασα τον darkKnight με την xt v3 και πραγματικα το κινητο απογειωθηκε...ειναι πολυ καλος αυτος ο συνδιασμος....αξιζει να τον δοκιμασετε...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μπορεί να μην είχε ένα γιατί μπορεί να το έβρισκε ακριβά. Ο Γιάννης είπε ότι θα του δώσει το δικό του για να κάνει την δουλειά του, απλώς επειδή και εγώ πήρα τώρα ένα απο αυτόν στο ebay σήμερα, το έβαλα εδώ για όποιον το θέλει. Αν το πάρει ο Γιώργος τότε δεν θα τρέχει απο δω και απο εκεί αν του παρουσιαστεί πρόβλημα.

σε μπλε http://www.sendspace.com/file/27s6rg

και σε κοκκινοπορτοκαλι :p http://www.sendspace.com/file/w4etk3

απο το zedge τα κατεβασα

Παιδια πως το κανουμε θεμα στο κινητό μας αυτό???

το εχω κατεβάσει...που το βαζουμε????

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδες δοκιμασα τον darkKnight με την xt v3 και πραγματικα το κινητο απογειωθηκε...ειναι πολυ καλος αυτος ο συνδιασμος....αξιζει να τον δοκιμασετε...

Για δωσε ενα λινκ να κανουμε μια δοκιμουλα τοσοδουλα.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Για δωσε ενα λινκ να κανουμε μια δοκιμουλα τοσοδουλα.....

http://www.checkrom.com/threads/kernel-siyah-v2-1-darkknight-beta1.157/

Νικήτας

Παιδια πως το κανουμε θεμα στο κινητό μας αυτό???

το εχω κατεβάσει...που το βαζουμε????

φιλε μου δεν ειναι θεμα...wallpaper ειναι...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οσοι βαλατε τον dk kernel στην ωμεγα πειτε λιγο αν εχει εστω κ ελαχιστο λαγκ ο browser γιατι στην chekrom που δοκιμαζω εχει

ενα ελαχιστο λαγκ και θελω να δω αν φτεει η rom η ο κερνελ..

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οσοι βαλατε τον dk kernel στην ωμεγα πειτε λιγο αν εχει εστω κ ελαχιστο λαγκ ο browser γιατι στην chekrom που δοκιμαζω εχει

ενα ελαχιστο λαγκ και θελω να δω αν φτεει η rom η ο κερνελ..

Sent from my iphone 4

Parafron4 με DarkKnight kernel χωρις set cpu μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα λαγκ στον στοκ browser...φοραω την XT v3...

Parafron4 με DarkKnight kernel χωρις set cpu μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα λαγκ στον στοκ browser...φοραω την XT v3...

Φίλε Γιώργο (parafron 4 , συγχωρα με αν κάνω λάθος το όνομα) εγώ με launcher pro έχω κάποια λαγκ.. Και στον browser και κάποια μικρά κολλήματα γενικά στο κινητό..

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω μαγκες...

ξεκιναω το φλασαρισμα της ωμεγα να δω πως τα παει με τον dk...

παντως αποτι διαβασα στο xda αρκετοι εχουν προβλημα με lag στον browser...δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι σπαστικο σε τετοιο κινητο

να εχεις lag..

@sol το πετυχες το ονομα :)

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

σας ευχαριστω μαγκες...

ξεκιναω το φλασαρισμα της ωμεγα να δω πως τα παει με τον dk...

παντως αποτι διαβασα στο xda αρκετοι εχουν προβλημα με lag στον browser...δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι σπαστικο σε τετοιο κινητο

να εχεις lag..

@sol το πετυχες το ονομα :)

Sent from my iphone 4

Γιώργο εγω νομίζω ότι όλα ειναι "σε δουλεια να βρισκόμαστε" για να ξεχνιόμαστε και απο το μνημόνιο :lol:

Το galaxy ειναι πολυ καλο και οι διάφορες μικρές ότι και να του βάλεις. Στα σημεία που υστερεί δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις.

Οπότε το κέφι μας κάνουμε και τίποτα άλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιώργο εγω νομίζω ότι όλα ειναι "σε δουλεια να βρισκόμαστε" για να ξεχνιόμαστε και απο το μνημόνιο :lol:

Το galaxy ειναι πολυ καλο και οι διάφορες μικρές ότι και να του βάλεις. Στα σημεία που υστερεί δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις.

Οπότε το κέφι μας κάνουμε και τίποτα άλλο.

φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο που λες απλα ειναι το μικροβιο το να σκαλιζεις και να δοκιμαζεις διαφορα...

το s2 και με stock να το αφησεις παλι μια χαρα θα ειναι αλλα ειπαμε οτι εχω το μικροβιο απο το qtek s100 9100 κ ποσα αλλα smartphones που περασαν απο τα χερια μου τα οποια ειχα ξεσκισει... :)

αυτο που ειχε τεραστια βελτιωση στο s2 ειναι το θεμα θερμοκρασιας...θυμαμαι οταν το αγορασα τελη μαιου κ δοκιμασα βαρια παιχνιδια

η θερμοκρασια μετα απο κανενα μισαωρο ξεπερνουσε τους 42 βαθμους...πλεον παιζω asphalt real football κτλ και δεν ξεπερναει τους 36-37 βαθμους...μη σου πω οτι με τα ιδια παιχνιδια το iphone μου φαινετε πιο ζεστο...

ελπιζω το s3 να μην εχει τετοιο θεμα γιατι θελω να το αγορασω κατευθειαν και να μη περιμενω να λυθει το θεμα :)

τωρα για τον συνδυασμο ωμεγα 3 και dk κερνελ να πω οτι δεν εχω το παραμικρο lag στον browser η καπου αλλου και δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα εχω την εντυπωση οτι παει καλυτερα σε σχεση με την chekrom v2...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σε μένα πάλι με omega 3.0 xt πέρασα τον dk kernel και σε μια εισερχόμενη τηλ. Κλήση το κινητό έσβησε τελείως.

Αργότερα αφού βγήκε, πέρασα τον siyah 2.1 final και με αυτόν τον κερνελ το κινητό πάλι μου έσβησε και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία για να ξεκινήσει.

Έτσι και εγώ ξαναγύρισα στον στοκ cf και βρήκα την ησυχία μου και πάλι.

Δεν ξέρω μόνο μήπως μου τα δημιούργησε αυτά τα προβλήματα το setcpu.

Νικήτας

Έχω εδώ και μερικές μέρες το κινητό σε κάποιες χρονικές στιγμές και όχι πάντα μου εμφανίζει πάνω αριστερά στην οθόνη ένα κόκκινο σημαδάκι σαν pixel το οποίο μετακινείτε όμως. Το κάνη μόνο όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής ( sleep mode ).

Στην αρχή μόλις το είδα σκέφτηκα για καμένο pixel , αλλά δεν μπορεί να είναι γιατί αυτό μετακινείτε.

Το έχει κάνη και σε κάποιον άλλο αυτό και αν ναι τι μπορεί να είναι;

Είμαι με omega 3.0 xt αλλά μου το έκανε και με την 2,1

Νικήτας

Έχω εδώ και μερικές μέρες το κινητό σε κάποιες χρονικές στιγμές και όχι πάντα μου εμφανίζει πάνω αριστερά στην οθόνη ένα κόκκινο σημαδάκι σαν pixel το οποίο μετακινείτε όμως. Το κάνη μόνο όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής ( sleep mode ).

Στην αρχή μόλις το είδα σκέφτηκα για καμένο pixel , αλλά δεν μπορεί να είναι γιατί αυτό μετακινείτε.

Το έχει κάνη και σε κάποιον άλλο αυτό και αν ναι τι μπορεί να είναι;

Είμαι με omega 3.0 xt αλλά μου το έκανε και με την 2,1

Υποψιαζομαι οτι ειναι αυτο?

No Led

Αλέξανδρος

Υποψιαζομαι οτι ειναι αυτο?

No Led

Φίλε αυτό είναι…. Ουφφφφφφ ησύχασα. Δεν γνώριζα καν ότι το είχα. Μαλων το έχει η rom ενσωματωμένο. Μου έφυγε ένα βάρος. Τώρα κατάλαβα ότι μου το βγάζει όταν έχω αναπάντητη κλήση

ευχαριστώ

Νικήτας

Νομιζω χρειαζομαι τη βοηθεια σας ως αρχαριος που ειμαι. Ακολουθησα τις οδηγιες του installation guide και περασα την omega rom v4.4 στο κινητο μου αφου πρωτα ειχα παρει πληρες titanium backup. Στη συνεχεια μεσω του CWM απο τις εφαρμογες του μενου προσπαθησα να περασω το theme GalaxyBlue v26 XXKI4 ( απο το install update). Εκανε μονο του reboot και απο τοτε εχει κολλησει στο κιτρινο εικονιδιο της αρχης. Προσπαθησα να ξαναφλασαρω απο πανω τη ρομ v.4.4 απο clockwork recovery (δεν ξερω αν εκανα καλα), αλλα δεν κανει installation ( γραφει bad αρχειο, παρολο που ειναι το ιδιο που φλασαρα εξαρχης).

Και πλεον εμαι χωρις κινητο και θα εκτιμουσα απιστευτα πολυ τη βοηθεια σας............

Screw you guys,I'm going home.........

Μπα δεν απογειωθηκε απλα μαλλον εγινε υπερηχητικο....

Τοσο που σκεφτομαι μην τα επαιξε το quadrant advanced, δειτε τρια διαδοχικα τεστ-αποτελεσματα με `1200-1400 και 1600 Διαφορετικα τρελλαθηκε απο τα καμερουνεζικα κονγκολεζικα του φιλου μας Giorgosalon xaxxax agorina moy esy!!!

http://img843.imageshack.us/img843/2755/sc20111101153049.th.png

http://img94.imageshack.us/img94/4470/sc20111101153254.th.png

http://img32.imageshack.us/img32/2848/sc20111101171946.th.png

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Νομιζω χρειαζομαι τη βοηθεια σας ως αρχαριος που ειμαι. Ακολουθησα τις οδηγιες του installation guide και περασα την omega rom v4.4 στο κινητο μου αφου πρωτα ειχα παρει πληρες titanium backup. Στη συνεχεια μεσω του CWM απο τις εφαρμογες του μενου προσπαθησα να περασω το theme GalaxyBlue v26 XXKI4 ( απο το install update). Εκανε μονο του reboot και απο τοτε εχει κολλησει στο κιτρινο εικονιδιο της αρχης. Προσπαθησα να ξαναφλασαρω απο πανω τη ρομ v.4.4 απο clockwork recovery (δεν ξερω αν εκανα καλα), αλλα δεν κανει installation ( γραφει bad αρχειο, παρολο που ειναι το ιδιο που φλασαρα εξαρχης).

Και πλεον εμαι χωρις κινητο και θα εκτιμουσα απιστευτα πολυ τη βοηθεια σας............

Ισως αν περασεις ενα επισημο firmware ετσι να βοηθησει?

Δεν εχω brickarei ποτε το κιν και δεν ξερω ακριβως πως γινεται η επαναφορα οποτε ισως θες να περιμενεις και καποιον πιο εμπειρο να πει την γνωμη του.

Αλέξανδρος

Προς το παρον ξαναεχω κινητο, εκανα restore απο cwm. Ως αρχαριος τα χρειαστηκα αρκετα μπορω να πω...

Απλα μου τη σπαει το ηλιθιο default theme, δεν εχω καταφερει να το αλλαξω. Προς το παρον ειμαι με ΚΙ3, μια χαρα ειναι και αυτη...

Screw you guys,I'm going home.........