Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λογικο να μη σου τα δειχνει αφου οντος δεν υποστιριζονται..ασχετα αν εμεις τα παιζουμε με το chainfire...

οταν λες απο την μνημη του τηλ στην καρτα εννοεις απο τα 2gb να τα μεταφέρεις στα 11gb?

η θες να τα μεταφερεις σε εξωτερικη micro sd?

Στην εξωτερική sd αν γίνεται

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιανναρε Καλημερα...!!!!!!!

Αυτην η δυνατοτητα που θελει δεν υποστηριζεται ουτε απο το -by Samsung stock firmware- και δεν υπαρχει -mod- γι αυτο...!!!!

Ας βαλει τα ακουστικα ο Καμερουνεζος και θα ακουσει σε 5.1. (Το καναλι 5.1 δουλευει μονο με τα ακουστικα στα αυτακια να του γραψεις...!!!!)

Aν καταλαβα καλα απο τα Καμερουνεζικα το τι θελει.....(????) [ Γιατι με τα Kamerounezika το εχω το προβλημα μου...!!!! ]

Γιωργαρα μου καλημέρα,

ευχαριστώ για την απάντηση,

δεν κάνεις και ένα λογαριασμό στο xda να ρίξεις και εκεί κάνα δυο από τα ανεπανάληπτα post σου???

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλημέρα.επειδή με τον stock kernel δεν βλέπω καλά αποτελέσματα με τη μπαταρία μπορεί κάποιος να μου πει ποιόν κερνελ να περάσω?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

καλημέρα.επειδή με τον stock kernel δεν βλέπω καλά αποτελέσματα με τη μπαταρία μπορεί κάποιος να μου πει ποιόν κερνελ να περάσω?

Jeffrey 3.0.0 και του τουρκου ειναι οι πιο hot kernel αυτη την στιγμη...

Υπαρχουν και οι δυο στην κουζινα του γιαννη

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μετά από το καλύτερο για εμένα smartphone που κυκλοφόρησε (μιλάω φυσικά για το hd2) φλασάρωντας του

απο καστομ windows rom, win7, android πήρα και εγώ εδώ και εναν μήνα τον Γαλαξία. Ναι είμαι και εγώ υπερευχαριστημένος.

Στο θέμα μας τώρα. Για όσους έμαθαν τώρα τον Γιάννη "καλά να πάθουν" . Ο άνθρωπας κάνει παπάδες. !!!!!!!!!! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με την ευκαιρία θέλω να σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για τις χαρές που μου έδωσες με τις omega roms στο hd2.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Όταν μου είπαν οτι ο Γιάννης ετοιμάζει και omega για τον γαλαξία.

Μάγκες μου αποδεδειγμένα οι omega roms ποτέ δεν είχαν να ζηλέψουν τπτ απο τις ξενόφερτες. Ήταν το ίδιο καλές

ή μάλλον τις περισσότερες φορές και καλύτερες.

Μετά από έναν μήνα διαβάζοντας και τα σχετικά για τον γαλαξία αποφάσισα να το φλασαρω. Δοκίμασα διαφορετικές rom

αλλά.... είπαμε... σαν τις OMEGA ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οπότε σήμερα όταν βρω χρόνο θα την περάσω!! και θα ποστάρω φυσικά για εντυπώσεις.

Και πάλι Γιάννη Σ ευχαριστώ. Εσένα και όλους τους συνεργάτες σου.

Στείλε μου σε παρακαλώ με ένα pm έναν λογαριασμό σου για donate

Φιλικά Γιώργος.

Ακουγονται καλα λογια για τον rc2 του τουρκαλα στο xda...τον δοκιμασε κανεις να μας πει πιο πολλες λεπτομεριες???

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μπορείς αρκεί να είσαι cf-root και να μπαίνεις σε CWM recovery.

οκ το χω.μια τελευταια ερωτηση να παω για φλασαρισμα.με καποια 2.3.5 θα δουλευει καλυτερα η ρομ η θα ειναι ακριβως το ιδιο και σε μενα?

Ακουγονται καλα λογια για τον rc2 του τουρκαλα στο xda...τον δοκιμασε κανεις να μας πει πιο πολλες λεπτομεριες???

Sent from my Desire HD

Σήμερα το πρωί τον έβαλα εγώ. Μέχρι ώρας μου δουλεύει καλά (κανένας kernel του Τούρκου δεν μου έχει κάτσει ποτέ! Μου κάνανε όλοι restart.) Θα επανέλθω για νεότερα...

Τελικά, ενώ ο Jeffrey 3.0.0 Workaround δεν μου είχε κάτσει καθόλου καλά στην Omega με κολλήματα αρκετό lag και battery drain η Release version του είναι super και το κινητό φυσαει και πάλι

Το περίεργο είναι οτι μέσω cwm recovery δεν μου αφήνει να φλασάρω τον cf root kernel ενώ με τους άλλους δεν έχει πρόβλημα

Φλασαρα στην omega τον kernel του Jeffrey και άλλαξε το boot animation.Πάω να βάλω πάλι της omega και δεν μπαίνει.Είναι

φυσιολογικό αυτό; Και πάω να.βάλω πάλι τον τούρκο και δεν τον βάζει,μπορεί να βοηθήσει κάνεις;

και σε μενα κατι παρομοιο εκανε, εβαλα jeffrey και κολησε στην οθονη εκινησης και ενω μπηκα σε recovery να ξαναεγκαταστησω την Omega V2 δεν μπορουσε να ανοιξει την μνημη του κινητου. (αναγκαστικα μετα rom μεσω Odin και μετα παλι Omega)

Mενω με την CF-root οπως ηταν η V2 black blue , αλλωστε το κινητο φυσαει και ετσι !!!

Ααα Γιαννη κατι που ειδα και αλλαξε στην omega ειναι οτι στο "Αρχειο καταγραφης κλησεων" κραταει μονο τις κλησεις "Σημερα" και "Χτες" , ενω σε αλλες rom κραταγες περισσοτερων ημερων , ασε που αν παρουμε καποιον σερι πολλες φορες γεμηζει το "Αρχειο" με το ιδιο ονομα .

Μηπως διορθώνεται αυτο ?

Μετά από πολλές προσπάθειες έβγαλα και την μπαταρία κατάφερα να βάλω τον τουρκαλα και πάλι.Στους άλλους Kernel's μου έλεγε ότι δεν τους έβρισκε στο dropbox.Όσο για το boot animation επανήλθε με τον kernel.Γιάννη για δώσε μας τα φώτα σου όταν μπορέσεις;

Υπάρχει καποιο tweak που να προσθέτει badge στο εικονίδιο του Gmail για να βλέπουμε τα αδιάβαστα mails?

Όπως γίνεται στον Launcher Pro για παράδειγμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια καλησπερα φλασαρα προηγουμενως το Notification_Bar_Transparent_Backround_for_Omega_XT αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη.....

omega 2.0 με Jeffrey 3.0

συν του οτι εξαφανιστηκαν και παο την οθονη αλλα και απο το μενου ολα τα εικονιδια......

καλησπερα ,τελικα διορθωθηκε μετα απο τεσσερα reboot και ολα ειναι οκ,απλα δεν ειναι transparent οπως περιμενα....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου.

Edited by Master_G
Διπλο post
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!!

Λοιπον μολις περασα την ρομ.πρωτες εντυπωσεις: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!Αυριο που θα εχω περισσοτερο χρονο θα ασχοληθω καλυτερα να δω ολα τα χαρακτηριστικα της.Ευχαριστω πολυ!!!

Καλημέρα σ όλους :)

Μετά από το καλύτερο για εμένα smartphone που κυκλοφόρησε (μιλάω φυσικά για το hd2) φλασάρωντας του

απο καστομ windows rom, win7, android πήρα και εγώ εδώ και εναν μήνα τον Γαλαξία. Ναι είμαι και εγώ υπερευχαριστημένος.

Στο θέμα μας τώρα. Για όσους έμαθαν τώρα τον Γιάννη "καλά να πάθουν" . Ο άνθρωπας κάνει παπάδες. !!!!!!!!!! :)

Με την ευκαιρία θέλω να σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για τις χαρές που μου έδωσες με τις omega roms στο hd2.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Όταν μου είπαν οτι ο Γιάννης ετοιμάζει και omega για τον γαλαξία.

Μάγκες μου αποδεδειγμένα οι omega roms ποτέ δεν είχαν να ζηλέψουν τπτ απο τις ξενόφερτες. Ήταν το ίδιο καλές

ή μάλλον τις περισσότερες φορές και καλύτερες.

Μετά από έναν μήνα διαβάζοντας και τα σχετικά για τον γαλαξία αποφάσισα να το φλασαρω. Δοκίμασα διαφορετικές rom

αλλά.... είπαμε... σαν τις OMEGA ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οπότε σήμερα όταν βρω χρόνο θα την περάσω!! και θα ποστάρω φυσικά για εντυπώσεις.

Και πάλι Γιάννη Σ ευχαριστώ. Εσένα και όλους τους συνεργάτες σου.

Στείλε μου σε παρακαλώ με ένα pm έναν λογαριασμό σου για donate

Φιλικά Γιώργος.

Γιώργο σ ευχαριστώ για το post και τα σχόλια σου,

περιμένω τις εντυπώσεις σου από την νέα Omega :)

Βγηκε το JKay Deluxe v12!

Πολύ καλά νέα :)

Υπάρχει καποιο tweak που να προσθέτει badge στο εικονίδιο του Gmail για να βλέπουμε τα αδιάβαστα mails?

Όπως γίνεται στον Launcher Pro για παράδειγμα.

Δεν το γνωρίζω Κώστα.

παιδια καλησπερα φλασαρα προηγουμενως το Notification_Bar_Transparent_Backround_for_Omega_XT αλλα δεν ειδα καμμια αλλαγη.....

omega 2.0 με Jeffrey 3.0

συν του οτι εξαφανιστηκαν και παο την οθονη αλλα και απο το μενου ολα τα εικονιδια......

Το έφτιαξες, θέλεις βοήθεια για να το επαναφερεις?

Λοιπον μολις περασα την ρομ.πρωτες εντυπωσεις: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!Αυριο που θα εχω περισσοτερο χρονο θα ασχοληθω καλυτερα να δω ολα τα χαρακτηριστικα της.Ευχαριστω πολυ!!!

Χαίρομαι που σου άρεσε,

περιμένουμε νεότερα όταν μπορέσεις :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημερα

Θελω να δοκιμασω την rom που ολοι λενε τα καλυτερα,αλλα παιδευομουν χθες να την κατεβασω,αλλα ουτε για πλακα...το d/l κοβοταν στα 80mb...δοκιμασα αλλες 5-6 φορες,τζιφος...τι να κανω μπας και τα καταφερω??κανα ταμα?:-P

Να σημειωσω οτι δεν εχω λογαριασμο στο filesonic!!

Ααα και επισης ηθελα να κατεβασω την 2.0 black/blue με siyah kernel...

Sent from Super Wow GalaxyII

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Επανέρχομαι για το θέμα της μπαταριάς, από τη στιγμή που χρησιμοποιώ την Omega για πλέον της μίας εβδομάδας:

Λοιπόν, δίχως κάποιου είδους calibration, η μπαταρία έχει "στρώσει" τόσο, όσο να έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις της τελευταίας Ελληνικής, μαμίσιας ROM.

Γιάννη, για μία ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σε παρακαλώ, στείλε μου σε PM το... λογαριασμό! :p

EDIT: και Dropbox plix plox!

RTFM...

Καλημερα

Θελω να δοκιμασω την rom που ολοι λενε τα καλυτερα,αλλα παιδευομουν χθες να την κατεβασω,αλλα ουτε για πλακα...το d/l κοβοταν στα 80mb...δοκιμασα αλλες 5-6 φορες,τζιφος...τι να κανω μπας και τα καταφερω??κανα ταμα?:-P

Να σημειωσω οτι δεν εχω λογαριασμο στο filesonic!!

Ααα και επισης ηθελα να κατεβασω την 2.0 black/blue με siyah kernel...

Sent from Super Wow GalaxyII

Σου έστειλα pm :)

Επανέρχομαι για το θέμα της μπαταριάς, από τη στιγμή που χρησιμοποιώ την Omega για πλέον της μίας εβδομάδας:

Λοιπόν, δίχως κάποιου είδους calibration, η μπαταρία έχει "στρώσει" τόσο, όσο να έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις της τελευταίας Ελληνικής, μαμίσιας ROM.

Γιάννη, για μία ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σε παρακαλώ, στείλε μου σε PM το... λογαριασμό! :p

EDIT: και Dropbox plix plox!

Ευχαριστώ για το update σχετικά με την μπαταριά :)

Σου έστειλα pm :)

Όταν κάνω swipe τη lockscreen προς τα αριστερά ανοίγει η κάμερα, και προς τα κάτω ανάβει το flash.

Που ρυθμίζονται αυτά;

Ευχαριστώ

Γιάνναρε! Καλημέρα φίλε μου. Ως συνήθως είμαι απο τους τελευταίους που δοκιμάζει τις ρομ σου :) (HD2 αγάπη μου). Έχω τουλάχιστον την δικαιολογία ότι είμαι ακόμα φαντάρος. Που θα πάει όμως 7 Νοεμβρίου πλησιάζει! Να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή έχω την rom του leo στο GS2 μου. Δεν έχω παράπονο καλά δουλεύει, και η μπαταρία δεν είναι άσχημη με τον τούρκο. Θα το γυρίσω σε σένα μιας και την τελευταία φορά που το έκανα δεν το μετάνιωσα. Ερώτηση... διάβασα ότι υποστηρίζεις NTFS Mount. Αυτό δουλεύει plug n play? Δηλαδή μόλις το συνδέσω θα το δεί κατευθείαν η θέλει να τρέχω ένα κάρο script κάθε φορά? Τέλος ξέρεις αν το KitchenPro του leo δουλεύει στην ρομ σου?

Αυτά για τώρα :) (Α! στείλε και μια πρόσκληση για το Dropbox :))