Vlasismiriagos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδιά η εμπορική ονομασία των ακουστικών που είχε στη συσκευασία το κινητό μας, ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αυτόματα γίνονται οι ρυθμίσεις με το που βάλεις την κάρτα, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Νομίζω όμως ότι πρέπει να έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή το WiFi, δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δε στέλνω καθόλου mms. Φίλε μου, ούτε με wifi, ούτε με internet από το δίκτυο, ούτε με αυτόματες ρυθμίσεις , ούτε χειροκίνητα δεν μπορεί να στείλει mms.Από την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote μου ήρθε μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή για mms.Είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Είχα ήδη περασμένη την 4.3 στο κινητό,το οποίο είναι εντελώς stock.Πριν λίγο ανοιξα το wifi και μου έβγαλε μια ενημέρωση 1,7mb.Την εγκατέστησα και στην επανεκκίνηση ενημέρωσε 51 εφαρμογες.Ξέρει κανείς ποιες αλλαγές έγιναν με αυτό το μικρό update? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Φίλε μου, ούτε με wifi, ούτε με internet από το δίκτυο, ούτε με αυτόματες ρυθμίσεις , ούτε χειροκίνητα δεν μπορεί να στείλει mms.Από την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote μου ήρθε μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή για mms.Είναι δυνατόν; Όχι, δεν είναι δυνατόν. Ψάξε τις ρυθμίσεις apn mms της cosmote και βάλτες μόνος σου αν είναι, υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ. Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά. Ή κάνε reset, έχει και τέτοια ρύθμιση, δες στις ρυθμίσεις του κινητού, mobile networks, access point names. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 έχει κανείς ιδέα για root στην 4.3 με build number JWR66Y?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το κινητό, λοιπόν, είναι Google branded, παρ' όλα αυτά δεν έχω πάρει την 4.3. :worry: Μόλις εγκαταστάθηκε ΟΤΑ! Θυμίζω πως το τηλέφωνο έγινε "Google branded" μετά την αγορά του. Πέραν τούτου, καμία επέμβαση στα ...εσώψυχά του. Αναμένω να δω βελτιώσεις (??) στις επόμενες μέρες. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 manolitos123. Για το root χρησιμοποίησα το cf-autoroot. Το πιο εύκολο. http://autoroot.chainfire.eu/ Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 manolitos123. Για το root χρησιμοποίησα το cf-autoroot. Το πιο εύκολο. http://autoroot.chainfire.eu/ εσύ με τι το flashares?Odin/fastboot? πια βήματα ακολούθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλά ρε παιδιά, τα Toolkits δεν τα έχετε ακούσει/δει μέχρι σήμερα ? :p Κάνετε τα πάντα εύκολα και γρήγορα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλά ρε παιδιά, τα Toolkits δεν τα έχετε ακούσει/δει μέχρι σήμερα ? :p Κάνετε τα πάντα εύκολα και γρήγορα... Μπήκες ποτέ στο toolkit να βάλεις official 4.3 και να μπορείς να κάνεις root?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μπήκες ποτέ στο toolkit να βάλεις official 4.3 και να μπορείς να κάνεις root?.... Εννοείται. Με αυτό WUG Toolkit κάνεις τα πάντα και στις δύο εκδόσεις της 4.3 :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) εσύ με τι το flashares?Odin/fastboot? πια βήματα ακολούθησες; fastboot. Έτρεξα αυτή την εντολή: root-windows.bat Προυπόθεση είναι να έχεις unlock τον bootloader και να είναι σωστά σεταρισμένοι οι drivers. Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, καλύτερα να πας με το nexus root toolkit που προτείνετε στο thread. Edited August 29, 2013 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Αν θέλετε από fastboot μπορείτε να δείτε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Είναι η ίδια διαδικασία απλά διαλέγετε τα αντίστοιχα για galaxy nexus στη recovery και factory image. Από σβηστή συσκευή στον bootloader μπαίνει με volume + και volume - πατημένα +power. Για όσους ακολουθήσουν τον δρόμο της γραμμής εντολών. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παίδες. Ερώτηση. Η μαμά 4.3 με το τελευταίο ΟΤΑ, έχει κάνει το Galaxy Nexus και πάλι κινητάρα, ή ιδέα μου είναι; Τρελή αυτονομία, τρελό smooth, τρελή ταχύτητα, τρελά γραφικά. Ξαφνικά ξαναπήρε αξία με την κωλο4.2.2 τόσο καιρό... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παίδες. Ερώτηση. Η μαμά 4.3 με το τελευταίο ΟΤΑ, έχει κάνει το Galaxy Nexus και πάλι κινητάρα, ή ιδέα μου είναι; Τρελή αυτονομία, τρελό smooth, τρελή ταχύτητα, τρελά γραφικά. Ξαφνικά ξαναπήρε αξία με την κωλο4.2.2 τόσο καιρό... Και που να δεις τι γίνεται με τις custom ROM και kernel... Όλη την διάφορα την κάνει το trim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Παίδες. Ερώτηση. Η μαμά 4.3 με το τελευταίο ΟΤΑ, έχει κάνει το Galaxy Nexus και πάλι κινητάρα, ή ιδέα μου είναι; Οχι,απλα ειναι πραγματικοτητα. Εχει κατσει απιστευτα καλα η ατιμη 4.3 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν έκατσε καλά ? Με εντελώς stock 4.3, έβλεπα αρκετά jitter/lags σε βαριά παιχνίδια, και σχετικά χαμηλά benchmarks (σε σχέση με το που θα έπρεπε να είναι σε stock μορφή πάντα). Βάζω λοιπόν τον fancy, τον πάω στα 1,4MHz, βάζω και interactive, και ξαφνικά αρχίζω και βλέπω κολλήματα, κυρίως όταν το κινητό φορτώνει (π.χ. όταν ξεκινάνε παιχνίδια, όταν φορτώνει σελίδες κλπ)... Αυτό που δεν ήθελα να κάνω (δηλαδή ψάξιμο) και για αυτό έβαλα ξανά την stock, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνω για να δω τι φταίει.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Παίδες. Ερώτηση. Η μαμά 4.3 με το τελευταίο ΟΤΑ, έχει κάνει το Galaxy Nexus και πάλι κινητάρα, ή ιδέα μου είναι; Τρελή αυτονομία, τρελό smooth, τρελή ταχύτητα, τρελά γραφικά. Ξαφνικά ξαναπήρε αξία με την κωλο4.2.2 τόσο καιρό... Και νόμιζα πως είναι ιδέα μου. Για την αυτονομία δεν έχω ακόμα ασφαλή άποψη, κατά τ' άλλα παρατηρώ γενικότερα μια πιο σβέλτη κίνηση/απόδοση/συμπεριφορά του τηλεφώνου. Edit: Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση, ώστε με το "swype up" αντί να ενεργοποιούμε το Google Now, να κλειδώνουμε την οθόνη? Νομίζω κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω Edited August 30, 2013 by Not1s Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Προσωπικά δεν έχω δει διαφορά στην σταθερότητα ή απόδοση, αλλά δεν είχα και κανένα θέμα από πριν... Η διάρκεια της μπαταρίας, είναι γεγονός ότι έχει βελτιωθεί πάντως. Διορθώσεις όπως bluetooth κλπ επίσης ήταν χρήσιμες. Συνολικά, μια καλή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Και νόμιζα πως είναι ιδέα μου. Για την αυτονομία δεν έχω ακόμα ασφαλή άποψη, κατά τ' άλλα παρατηρώ γενικότερα μια πιο σβέλτη κίνηση/απόδοση/συμπεριφορά του τηλεφώνου. Edit: Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση, ώστε με το "swype up" αντί να ενεργοποιούμε το Google Now, να κλειδώνουμε την οθόνη? Νομίζω κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω χρειαζεσαι custom rom που να το υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Και νόμιζα πως είναι ιδέα μου. Για την αυτονομία δεν έχω ακόμα ασφαλή άποψη, κατά τ' άλλα παρατηρώ γενικότερα μια πιο σβέλτη κίνηση/απόδοση/συμπεριφορά του τηλεφώνου. Edit: Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση, ώστε με το "swype up" αντί να ενεργοποιούμε το Google Now, να κλειδώνουμε την οθόνη? Νομίζω κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω Βάλε την εφαρμογή screen off and lock και θα σου εμφανίσει την επιλογή να επιλέξεις αυτήν αντί για το Google now όταν κάνεις την κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 ενω φαινεται να εχει πανω του την 4.3, μου βγαζει νεο μηνυμα για αναβαθμιση στην ιδια εκδοση και μολις παταω install στο τελος μου βγανει μηνυμα error και σταματαει... τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 ενω φαινεται να εχει πανω του την 4.3, μου βγαζει νεο μηνυμα για αναβαθμιση στην ιδια εκδοση και μολις παταω install στο τελος μου βγανει μηνυμα error και σταματαει... τι λετε? Είναι η δεύτερη στο 4.3 και πιθανόν είσαι root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Βάλε την εφαρμογή screen off and lock και θα σου εμφανίσει την επιλογή να επιλέξεις αυτήν αντί για το Google now όταν κάνεις την κίνηση. :up: Εγκαταστάθηκε ήδη. Αρκετά βολική... χρειαζεσαι custom rom που να το υποστηριζει. :cool:Χρήσιμη πληροφορία. Μου διεύφευγε. Ευχαριστώ όπως και να 'χει... Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Τελικά πέρασα από άλλους 3-4 kernels, για να δω ποιος θα κάτσει καλύτερα με την stock 4.3....και ξαναγύρισα πίσω στον fancy. Ο franco μου βγάζει τα γνωστά θεματάκια (γενικότερα αργή ανταπόκριση, μεγάλο boot κ.α.), ενώ ο lean και ο AK κάθε άλλο παρά καλά έκατσαν, αφού έβγαλαν πρόβλημα με την πρώτη.... Τελικά πίσω στον fancy (που φαίνεται πιο δουλεμένος στην 4.3), και ψάξιμο στις ρυθμίσεις μέχρι να κάτσει κάτι καλό.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts