Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Εδω και κανα τρεις μερες εχω θεμα με την μπαταρια. Συγκεκριμενα την τρωει σε ουτε μια μερα χωρις κλησεις η χρηση του κινητου. Φοραει την στοκ 4.2.1 απο πλασιο αγορασμενο χωρις να το εχω "σκαλισει". Τι μπορει να φταει? Επισης κανενας οδηγος να του βαλω την 4.3 υπαρχει? Αξιζει η 4.3?

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Εδω και κανα τρεις μερες εχω θεμα με την μπαταρια. Συγκεκριμενα την τρωει σε ουτε μια μερα χωρις κλησεις η χρηση του κινητου. Φοραει την στοκ 4.2.1 απο πλασιο αγορασμενο χωρις να το εχω "σκαλισει". Τι μπορει να φταει? Επισης κανενας οδηγος να του βαλω την 4.3 υπαρχει? Αξιζει η 4.3?

Για τη μπαταρία, ίσως κάποια εφαρμογή να φταίει. Προτείνω όμως να βάλεις την 4.3 γιατί αξίζει πολύ.

Θα πας στο άλλο θέμα με τις τροποποιήσεις και στην πρώτη σελίδα θα βρεις όλους τους οδηγούς.

Αν θες ακολούθησε τη διαδικασία να κάνεις το κινητό Google για να παίρνεις και τις αναβαθμίσεις από αυτήν κι όχι από την Samsung.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να κατεβάσεις ένα ενημερωμένο toolkit με την 4.3.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα οταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο ξαφνικά κολλάει το nexus και κάνει επανεκκίνηση τωρα ειδικά με την 4.3 το κάνεί πιο συχνά :(

Ενημερώνω πως όταν τελικά αλλάζεις τον τρόπο σύνδεσης μέσω του *#*#4636#*#* και βάζεις πχ το WCDMA ONLY, ναι μεν έχεις μόνο 3G, αλλά όταν κλείσεις το κινητό, στο επόμενο boot που θα κάνει θα γυρίσει στο default. Κρίμα που δεν υπάρχει η επιλογή να το έχεις 3G only εφόσον το επιθυμείς.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ενημερώνω πως όταν τελικά αλλάζεις τον τρόπο σύνδεσης μέσω του *#*#4636#*#* και βάζεις πχ το WCDMA ONLY, ναι μεν έχεις μόνο 3G, αλλά όταν κλείσεις το κινητό, στο επόμενο boot που θα κάνει θα γυρίσει στο default. Κρίμα που δεν υπάρχει η επιλογή να το έχεις 3G only εφόσον το επιθυμείς.

Καλησπερα,και ποιο το πλεονεκτημα να ειναι 3g only το κινητο?

Καλησπερα,και ποιο το πλεονεκτημα να ειναι 3g only το κινητο?

αναγκάζει όλες τις κυψέλες των παροχων κινητής τηλεφωνίας να σου δίνουν 3G ακόμα και αυτές που έδιναν μέχρι τώρα μόνο GPRS η EDGE!!!!. Ετσι έχεις παντού άψογο 3G σήμα με υψηλές ταχύτητες με ενα μικρό αντίτιμο στην μπαταρία!.

φυσικά και κανω πλακα... το μόνο πλεονέκτημα ειναι οτι σε περιοχές που πιάνεις οριακά 3G αλλα πολλές φορές σου γυρνάει σε GPRS, το αναγκάζεις να μην το κάνει αυτό και να κρατάει το 3G.

Αυτό δυστυχώς στα nexus μόνο σε custom Rom θα το βρεις.

Καλησπέρα, τώρα τελευταία και μετά από μια εργοστασιακή επαναφορά, αφού πήρα ΟΤΑ την 4.3 έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Wi-Fi. Ενώ πριν, όταν ήμουν στο σπίτι, το κινητό ήταν συνδεδεμένο κανονικά και αφού έφευγα και επέστρεφα πάλι, συνδεόταν αυτόματα στο Wi-Fi, τώρα με το που επιστρέφω δεν συνδέεται αυτόματα, αλλά πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του Wi-Fi και όταν μπαίνω απλός χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάποια επιλογή, βλέπει το router του σπιτιού και επανασυνδέεται. Το ίδιο μου κάνει και με οποιοδήποτε άλλο router που έχω αποθηκεύσει. Δεν συνδέεται αυτόματα. Επίσης το ίδιο μου κάνει και το nexus7. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό;

Καλησπέρα, τώρα τελευταία και μετά από μια εργοστασιακή επαναφορά, αφού πήρα ΟΤΑ την 4.3 έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Wi-Fi. Ενώ πριν, όταν ήμουν στο σπίτι, το κινητό ήταν συνδεδεμένο κανονικά και αφού έφευγα και επέστρεφα πάλι, συνδεόταν αυτόματα στο Wi-Fi, τώρα με το που επιστρέφω δεν συνδέεται αυτόματα, αλλά πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του Wi-Fi και όταν μπαίνω απλός χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάποια επιλογή, βλέπει το router του σπιτιού και επανασυνδέεται. Το ίδιο μου κάνει και με οποιοδήποτε άλλο router που έχω αποθηκεύσει. Δεν συνδέεται αυτόματα. Επίσης το ίδιο μου κάνει και το nexus7. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό;

Το έχουν αναφέρει κι άλλα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες. Απ' ότι φαίνεται είναι bug της 4.3, αφού στο κάνει και στο nexus 7.

Εγώ το έχω συναντήσει, αλλά όχι με επαναλήψιμο τρόπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που δε συνδέεται σε γνωστά δίκτυα, και το μόνο "σπρώξιμο" που χρειάζεται είναι να ανοίξω τις ρυθμίσεις δικτύου. Δεν γίνεται πολύ συχνά και δεν είναι και πολύς κόπος, γι' αυτό και το έχω αγνοήσει :)

Εγώ το έχω συναντήσει, αλλά όχι με επαναλήψιμο τρόπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που δε συνδέεται σε γνωστά δίκτυα, και το μόνο "σπρώξιμο" που χρειάζεται είναι να ανοίξω τις ρυθμίσεις δικτύου. Δεν γίνεται πολύ συχνά και δεν είναι και πολύς κόπος, γι' αυτό και το έχω αγνοήσει :)

Και μένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το bug ας πούμε που ίσως να είναι της 4.3 , απλώς το έγραψα για επισήμανση αν και απ' ότι βλέπω το αντιμετωπίζετε και άλλοι.

Εγώ πάλι το βρίσκω ιδιαιτέρα ενοχλητικό, γιατί καταναλώνει το data plan το τηλέφωνο χωρίς πολλές φορές να το παίρνεις είδηση. Ειλικρινά ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα

Παιδιά μόλις μου ήρθε μια μικρή αναβάθμιση, κάπου στα 1-2mb αν θυμάμαι καλά..

Η προηγούμενη ήταν η JWR66V.

H έκδοση του Android παραμένει σε 4.3.

Ξέρει κανείς τι διορθώθηκε?

http://img716.imageshack.us/img716/1107/sj6e.png

Edited by djivo
Κώστας

Και μένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το bug ας πούμε που ίσως να είναι της 4.3 , απλώς το έγραψα για επισήμανση αν και απ' ότι βλέπω το αντιμετωπίζετε και άλλοι.

Πάντως εγώ το είχα συναντήσει και από πριν... Σίγουρα 4.2, πιθανόν και 4.1 . Το έχω παρατηρήσει συχνότερα σε δίκτυα με κρυφό SSID.

Το είχες root το τηλέφωνο; Αν ναι, χάθηκε το root;

Το είχες root το τηλέφωνο; Αν ναι, χάθηκε το root;

Όχι δε το χα πειράξει από όταν είχα βάλει την 4.3.

Κώστας

Σε ένα γρήγορο ψάξιμο security patch είναι αλλά και κάποιες διορθώσεις στο appops , έτσι ώστε όταν αλλάζεις permissions σε μια εφαρμογή και κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι να κάνει reset τα permissions. Εάν είναι κάτι άλλο θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Καλού κακού κατεβάστε ένα permission manager και κάντε αλλαγές να δείτε πως θα συμπεριφερθεί.

πηγή

Edited by phonez

Ρε παίδες...Μου ήρθε μια πολύ μικρή αναβάθμιση και σε μένα...Τι είναι αυτό;;;

Είμαι μαμισιος και δεν έχω πειράξει κάτι....

Τι να κάνω;

Edit

Διάβασα τι λέει η πηγή.

Μας πιάσανε αδιάβαστους....

Χαμπάρι δε πήραμε.

Δε νομίζω να θέλει factory reset?

Για 1,7 Δε λέει...τζάμπα Ο κόπος

Edited by left_ace

Ρε παίδες...Μου ήρθε μια πολύ μικρή αναβάθμιση και σε μένα...Τι είναι αυτό;;;

Είμαι μαμισιος και δεν έχω πειράξει κάτι....

Τι να κάνω;

Τι άλλο εκτός από να την περάσεις;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Προσωπικά η 4.3 δεν μου έχει κάτσει καλά στο μάτι. Ή 4.2.2 ήταν για εμένα ότι καλύτερο.

Μου ήρθε ΟΤΑ μια μικρή αναβάθμιση στην4.3 χωρητικότητας 1,3mb ξέρει κάποιος τι διορθώνει?

Edited by venumis

Για την νεα αναβαθμιση απο αρθρο

Μια νέα μικρή αναβάθμιση που εξακολουθεί να βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean ξεκίνησε να διαθέτει εδώ και μερικές ώρες η Google για τις Nexus συσκευές.Η νέα έκδοση έχει build number ‘JWR66Y’ και περιλαμβάνει κυρίως security fixes χωρίς να προσθέτει νέες λειτουργίες.Το μέγεθος της εξάλλου είναι μόλις 2MB.

Η αναβάθμιση αναμένεται να έχει φθάσει σε όλους τους χρήστες των Nexus 4, Galaxy Nexus, Nexus 7 (2013+2012) και Nexus 10 μέσα στις επόμενες μέρες.

Εμενα δε μουρθε γιατι εχω στειλει το τηλεφωνο πισω ζητωντας αντικατασταση συσκευης γιατι κουραστηκα με τα restart.

Ειδωμεν σε 2 βδομαδες

Για την νεα αναβαθμιση απο αρθρο

Μια νέα μικρή αναβάθμιση που εξακολουθεί να βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean ξεκίνησε να διαθέτει εδώ και μερικές ώρες η Google για τις Nexus συσκευές.Η νέα έκδοση έχει build number ‘JWR66Y’ και περιλαμβάνει κυρίως security fixes χωρίς να προσθέτει νέες λειτουργίες.Το μέγεθος της εξάλλου είναι μόλις 2MB.

Η αναβάθμιση αναμένεται να έχει φθάσει σε όλους τους χρήστες των Nexus 4, Galaxy Nexus, Nexus 7 (2013+2012) και Nexus 10 μέσα στις επόμενες μέρες.

Εμενα δε μουρθε γιατι εχω στειλει το τηλεφωνο πισω ζητωντας αντικατασταση συσκευης γιατι κουραστηκα με τα restart.

Ειδωμεν σε 2 βδομαδες

Εγώ την έχω πάρει από χθες...καμία διαφορά, όπως λες διορθώνει κάποια θέματα ασφάλειας...

Χαιρετώ την παρέα! Παίδες, να ρωτήσω κάτι. Μόλις προχθές απέκτησα ξανά τον "Nexus Γαλαξία", λόγω κλοπής του προηγούμενου. Το κινητό, λοιπόν, είναι Google branded, παρ' όλα αυτά δεν έχω πάρει την 4.3. :worry: Να κάνω υπομονή λέτε ή να καταφύγω σε "βίαιες" λύσεις. Η αλήθεια είναι πως παρατηρώ κάτι θεματάκια ως προς τη συμπεριφορά του και αναρωτιόμουν αν η 4.3 θα το έστρωνε λίγο. Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη.
"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

Χαιρετώ την παρέα! Παίδες, να ρωτήσω κάτι. Μόλις προχθές απέκτησα ξανά τον "Nexus Γαλαξία", λόγω κλοπής του προηγούμενου. Το κινητό, λοιπόν, είναι Google branded, παρ' όλα αυτά δεν έχω πάρει την 4.3. :worry: Να κάνω υπομονή λέτε ή να καταφύγω σε "βίαιες" λύσεις. Η αλήθεια είναι πως παρατηρώ κάτι θεματάκια ως προς τη συμπεριφορά του και αναρωτιόμουν αν η 4.3 θα το έστρωνε λίγο. Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη.

Google branded χωρίς 4.3; περίεργο. Για περίμενε λίγο και βλέπεις...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Google branded χωρίς 4.3; περίεργο.

Αυτό με έχει βάλει και μένα σε σκέψεις. Αν ήμουν σίγουρος οτι δε θα το ...πεθάνω (κυριολεκτικά) το τηλέφωνο, θα είχα ήδη ξεκινήσει το "σκάλισμα".

"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)