Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω κάνει disable εδώ και καιρό. Αλήθεια γιατί ρωτάς; υποψιάζεσαι τπτ;

Στο nexus 7 ήταν ο λόγος που καθυστερούσε η συσκευή.. Μόλις έκλειναν έστω το sync ανεσαινε η συσκευή.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον εχουμε και λεμε, απο αγορα εχω yakjuwx, 4.1 ολα καλα κανενα προβλημα, φλασαρο takju και παω 4.1.2 ολα τζαμι, ερχετε ΟΤΑ 4.2 ολα σχεδον καλα εκτος απο την λεπτομερια του ημερολογιου και το lag της καμερας ολα τα αλλα δουλευουν ρολοϊ, και απο εχθες ΟΤΑ 4.2.1 δουλευουν ολα αψογα με την λεπτομερια μονο της καμερας στην περιστροφη (προσωπικα δεν με πειραζει) και διαφορες το μενου δουλευει πλεον σμουθ μπαταρια ακομα καλυτερη ημερολογιο οκ! και νομιζω οτι ο στοκ broswer παει σφαιρα αυτα απο εμενα παιδες το nexus παει σφαιρα παντα σε στοκ μορφη:D:D:D:D
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Τα στoκ yakjuxw σε πια εκδoση android ειναι σημερα?Δηλαδη πια ειναι η τελευταια ΟΤΑ πoυ εχoυν παρει?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Και μένα λάθος κωδικό μου βγάζει το don't panic και τον βαζω σίγουρα σωστα του κάνα 3 φορες εγκατάσταση μήπως αλλά ματαια

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Τα στoκ yakjuxw σε πια εκδoση android ειναι σημερα?Δηλαδη πια ειναι η τελευταια ΟΤΑ πoυ εχoυν παρει?

Την 4.1.1 έχει.

Και μένα λάθος κωδικό μου βγάζει το don't panic και τον βαζω σίγουρα σωστα του κάνα 3 φορες εγκατάσταση μήπως αλλά ματαια

Και σε μενα λαθος τον βγαζει...

καλησπερα,

το nexus μου ειχε κλεισει πριν καιρο και δεν ξανανοιξε. το πηγα στο service στην θεσσαλονικη. προσπαθησαν να το φτιαξουν, δεν τα καταφεραν, και το εστειλαν στην αθηνα στο κεντρικο οπως μου ειπαν.

ξερει κανεις ποιο ειναι το κεντρικο service? αυτη ειναι η τριτη βδομαδα που περναει..και ακομα δεν ξερουν να μου πουν... τι εχει και ποτε θα γυρισει πισω.

ξερει κανεις ποσο ειναι το μεγιστο διαστημα που πρεπει να μου το φτιαξουν? γιατι οκ να περιμενω, αλλα αν συνεχιστει η δουλεια σκεφτομαι να ζητησω αντικατασταση συσκευης...

καποιος που να εχει εμπειρια να μου πει..

ευχαριστω!

Σκεφτoμαι να τo παρω τoν αλλo μηνα και αμεσως να κανω την μετατρoπη σε yakju.Λoγικα μετα την μετατρoπη θα παρω ΟΤΑ την 4.2 η την 4.2.1.Αν μετα απo oλα αυτα κανω εγκατασταση για πρωτη φoρα τo dontpanic θα εχω κι εγω πρoβλημα με τo πρoγραμμα η oχι?

Σκεφτoμαι να τo παρω τoν αλλo μηνα και αμεσως να κανω την μετατρoπη σε yakju.Λoγικα μετα την μετατρoπη θα παρω ΟΤΑ την 4.2 η την 4.2.1.Αν μετα απo oλα αυτα κανω εγκατασταση για πρωτη φoρα τo dontpanic θα εχω κι εγω πρoβλημα με τo πρoγραμμα η oχι?

Για το don't panic δε γνωριζω να σου πω.. Δεν το εχω περασει καν στο κινητο (ποτε).

Σημερα, μεσω toolkit μετετρεψα το κινητο σε takju κ πηρα απευθειας την 4.2. Υστερα με ΟΤΑ μου ρθε κ η 4.2.1.

Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω root με το toolkit (v. 10.1.0) που εχω.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Για το don't panic δε γνωριζω να σου πω.. Δεν το εχω περασει καν στο κινητο (ποτε).

Σημερα, μεσω toolkit μετετρεψα το κινητο σε takju κ πηρα απευθειας την 4.2. Υστερα με ΟΤΑ μου ρθε κ η 4.2.1.

Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω root με το toolkit (v. 10.1.0) που εχω.

Αν δεν κανω λαθoς και αλλoι φιλoι ειχαν τo ιδιo πρoβλημα με τo ρooτ στην 4.2.1.Αλλα παλι δεν ειμαι σιγoυρoς.Νoμιζω oμως oτι τo καταφεραν τελικα.

Σε μένα πάντως δούλεψε με την πρώτη. Τσεκάρε άν είστε συνδεδεμένος στο internet.

ΤΗV ευχαριστώ για το post. To ginius παίζει μια χαρά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κωδικό προιόντος. Στον δικό μου κωδικό προιόντος, τα Ο είναι γράμμα όχι αριθμός.

Δε θελει να δουλεψει με τιποτα! και σιγουρα το βαζω σωστα τον κωδικο. Δε μπορω να καταλαβω...

Αν δεν κανω λαθoς και αλλoι φιλoι ειχαν τo ιδιo πρoβλημα με τo ρooτ στην 4.2.1.Αλλα παλι δεν ειμαι σιγoυρoς.Νoμιζω oμως oτι τo καταφεραν τελικα.

Mπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του? Μπορω να γινω root στην 4.2.1 με καποιο toolkit εκτος του donated?

edit: τα καταφερα με το toolkit v10.1.0 .. Τελικα ολα γινονται αν εχεις υπομονη & επιμονη :P

Edited by mayumura
Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Εγώ που είμαι yakjuwx και χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που γράφετε ( root...κ.λ.π ), ενδέχεται να ξαναπάρω ποτέ αναβάθμιση ή όχι; Έχω την 4.1.1 από την δεύτερη μέρα που το αγόρασα.

Για οσους απο εμας που δεν εχουμε τον χρονο η δεν θελουμε για καποιο λογο να αλλαξουμε το Samsung σε Google branded η μονη λυση ειναι η υπομονη. Καποια στιγμη θα παρουμε τα update αλλα αρκετα αργοτερα απο τους αλλους.

Οι πιο εμπειροι ας με διορθωσουν αν κανω καποιο λαθος

Practice what you preach

επειδη εχω φαει τον κοσμο κ δεν το βρισκω πως βαζω δικο μου τραγουδι για ηχο κλησης??

Αυτο που εκανα εγω εβαλα ενα ringtone maker απο το μαρκετ και απο κει και περα σου λεει το προγραμματακι τι να κανεις

Practice what you preach

επειδη εχω φαει τον κοσμο κ δεν το βρισκω πως βαζω δικο μου τραγουδι για ηχο κλησης??

το βαζεις στο φακελο ringtones και ετσι το βλεπει το συστημα (το ιδιο ισχυει και για τα notifications)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Για κάποιο περίεργο λόγο από τότε που πέρασα την 4.2.1 δεν μπαίνει με τίποτα σε mobile data. Μήπως το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ; Είμαι σε Wind.

Άκυρο, μάλλον είχε πρόβλημα η Wind. Τώρα ΟΚ.

Edited by Nikko_
Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Έκανα απεγκατάσταση το don't panic, αναβάθμιση σε 4.2.1 και μετά πάλι εγκατάσταση αλλά τίποτα οπότε το ξήλωσα τελείως. Επειδή αναφέρθηκε πριν αν θυμάμαι καλά το O είναι το μηδέν.

Για οσους απο εμας που δεν εχουμε τον χρονο η δεν θελουμε για καποιο λογο να αλλαξουμε το Samsung σε Google branded η μονη λυση ειναι η υπομονη. Καποια στιγμη θα παρουμε τα update αλλα αρκετα αργοτερα απο τους αλλους.

Οι πιο εμπειροι ας με διορθωσουν αν κανω καποιο λαθος

Και εγώ δεν ήθελα να επέμβω στη συσκευή μου γιατί δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τις απαραίτητες γνώσεις. Όμως επειδή με "έτρωγε" διαβάζοντας για τις αναβαθμίσεις και επειδή υποτίθεται έχουμε ένα τηλέφωνο που το πήραμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) για τις άμεσεςαναβαθμίσεις, είναι λίγο άδικο να μένουμε πίσω εξαιτίας των διαφορετικών εκδόσεων της Samsung. Η δε μετατροπή σε yakju βάσει του οδηγού στο ανάλογο thread πίστεψε με είναι εύκολη ακόμα και για άσχετους όπως εγώ. Αξίζει τον κόπο να την κάνει κάποιος. Δεν επηρεάζεται και η εγγύηση της συσκευής.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Η εγγύηση νομίζω ότι επηρεάζεται ...

Δεν το ξέρω προσωπικά αυτό, εδώ στο forum το διάβασα αφού έκανα και εγώ την ίδια ερώτηση. Αν δεν κάνω λάθος μόνο σε μετατροπή σε takju υπάρχει θέμα μιας και αυτή η έκδοση αφορά συσκευές μόνο για Αμερική. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338

Edited by giachtas

Η εγγύηση νομίζω ότι επηρεάζεται ...

Η εγγύησn επηρεάζεται μόνο εάν έχεις κάτι root ή μετά την μετατροπή έχεις αφήσει ξεκλείδωτο το bootloader

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Η εγγύησn επηρεάζεται μόνο εάν έχεις κάτι root ή μετά την μετατροπή έχεις αφήσει ξεκλείδωτο το bootloader

Αν το πας ρουταρισμενο στο σερβις επηρεαζεται.Με αν-ρουτ ομως δεν υπαρχει θεμα.Για τον bootloader καποιοι στο φορουμ λενε οτι δεν επηρεαζεται η εγγυηση.

Και εγώ δεν ήθελα να επέμβω στη συσκευή μου γιατί δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τις απαραίτητες γνώσεις. Όμως επειδή με "έτρωγε" διαβάζοντας για τις αναβαθμίσεις και επειδή υποτίθεται έχουμε ένα τηλέφωνο που το πήραμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) για τις άμεσεςαναβαθμίσεις, είναι λίγο άδικο να μένουμε πίσω εξαιτίας των διαφορετικών εκδόσεων της Samsung. Η δε μετατροπή σε yakju βάσει του οδηγού στο ανάλογο thread πίστεψε με είναι εύκολη ακόμα και για άσχετους όπως εγώ. Αξίζει τον κόπο να την κάνει κάποιος. Δεν επηρεάζεται και η εγγύηση της συσκευής.

Συμψωνω σε οσα λες και εγω ψαχνομαι να βρω λιγο χρονο να το φτιαξω. Ελπιζω να μην εχασες δεδομενα απο την συσκευη. Γιατι θα το ξανασκεφτω.

Practice what you preach

ρε παιδια,μπορει να μου εξηγησει καποιος αυτα τα γιαπονεζικα ονοματα τι σημαινου?Βλεπετε με ενδιαφερει σαν κινητο το galaxy nexus καθως και το nexus 4(αλλα ετσι οπως αργει με βλεπω να περνω το πρωτο) για αγορα και θελω να ξερω τι παιζει με αυτα...!:)

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)