rebel2000 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Και οι τρείς εταιρίες κινητής στην Ελλάδα παίζουν σε GSM 900/1800 εδώ και χρόνια. Έχω cosmote και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ή τουλάχιστον δεν έχω περισσότερα προβλήματα από όσα είχα με άλλα κινητά. Αν θες τη γνώμη μου μην το πειράξεις για αυτό τον λόγο. Εννοείς να μην αλλάξω kernel/rom και τα σχετικά? Γενικά δεν έχω τέτοιο σκοπό, 99% θα το έχω με μόνο ότι Update δίνει η google. Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λοιπον το πηρα,το εχω στα χερια.Εκδοση λεει 4.0.4.Χρειαζεται να δω τιποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 αν εισαι 4.0.4 εισαι ΟΚ, εκτος αν θες αλλη ROM/kernel ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μπα δε θα τo πειραξω τoσo πoλυ..Βρηκα ηδη ενα πληκτρoλoγιo ice cream sandwich keyboard free αλλα δεν εχει τo κλασσικo swipe για αλλαγη γλωσσας και πρεπει να παταω τo κoμμα αριστερα παρατεταμενα μεχρι να βγαλει μενoυ και να διαλεξω απo εκει να αλλαξω γλωσσα.Παιζει κανενα αλλo πιo καλo?Σαν γραφικo περιβαλλoν τoυτo δω ειναι αψoγo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 μια ερωτηση προς ολους τους κατοχους του ομορφου nexus, την οποια την εκανα και σε ενα αλλο ποστ ενδιαφερομουν και μαλλον ακομα ενδιαφερομαι για το nexus, για αυτο θελω να ρωτησω πριν παρω την αποφαση ή οχι αγορας του... το nexus δεν ειναι στην πραγματικοτητα μια συσκευη 4,3 ιντσων σε μεγεθος τηλεφωνου 4.7 ιντσων? μιας και ενα μερος της συσκευης (οχι μικρο) καταναλωνετε για τα κουμπια μενου. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Για εμφανη αυξηση του ηχου βαλε volume + (boost) και η διαφορα ειναι μεγαλη. αν ειναι τοσο slim το τηλεφωνο εχει και καποια μειονεκτηματα. αυτα τα boost δε βλαπτουν το ηχειο? Είχα κατεβάσει το free και πριν λίγο εγκατέστησα το (boost). Βλέπω ότι μπορώ να επιλέξω για το ηχείο (speaker) σε μία κλίμακα από +1 έως +20. Μήπως πάνω από 10 είναι υπερβολικό; Μήπως όντως μπορούμε να βλάψουμε το ηχείο; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Είχα κατεβάσει το free και πριν λίγο εγκατέστησα το (boost). Βλέπω ότι μπορώ να επιλέξω για το ηχείο (speaker) σε μία κλίμακα από +1 έως +20. Μήπως πάνω από 10 είναι υπερβολικό; Μήπως όντως μπορούμε να βλάψουμε το ηχείο; λογικα θα δινει περισσοτερο ρευμα στο ηχειο, με οτι αυτο συνεπαγεται. εγω παντως δε το βαζω. μηπως μια θηκη λυσει το προβλημα, μιας και δε θα καλυπτεται η τρυπα του ηχειου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εγω μικρο ραγισμα (χαρακια ) στην οθονη μου! Δεν ξερω πως εγινε... μαλλον στην τσεπη μου. Ειναι κοντα στο κεντρο της οθονης! Μιλησα με το σερβις της Samsung και μου ειπαν πως δεν το καλυπτουν! Οποτε προσεξτε γιατι τα Nexus χαρασσονται... Να σημειωθει πως ποτε δεν ειχα χαρακια στα Iphone 2g και 3gs που ειχα... Το τηλεφωνο το εχω λιγοτερο απο μηνα. Αν καποιος ξερει τροπο να το περάσει στην εγγυηση ας ενημερωσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Εγω μικρο ραγισμα (χαρακια ) στην οθονη μου! Δεν ξερω πως εγινε... μαλλον στην τσεπη μου. Ειναι κοντα στο κεντρο της οθονης! Μιλησα με το σερβις της Samsung και μου ειπαν πως δεν το καλυπτουν! Οποτε προσεξτε γιατι τα Nexus χαρασσονται... Να σημειωθει πως ποτε δεν ειχα χαρακια στα Iphone 2g και 3gs που ειχα... Το τηλεφωνο το εχω λιγοτερο απο μηνα. Αν καποιος ξερει τροπο να το περάσει στην εγγυηση ας ενημερωσει! Χλωμο να το περασεις στην εγγυηση.Εχει συζητηθει αρκετες φορες το συγκεκριμενο εδω.Τα nexus δεν εχουν gorilla glass αλλα και ακομα αυτα που λενε οτι εχουν,κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα προφυλαξη οθονης.Παντα.better safe than sorry :( Edited May 24, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το led ειδοποιησης, αναβει μονο στα μηνυματα? Επισης, υπαρχει τροπος να αφαιρεσω το εικονιδιο android απο τις επαφες μου, οπως επισης, να εμφανιζονται οι επαφες μου ολες μαζι και οχι ανα κατηγορια γραμματος? Ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το led ειδοποιησης, αναβει μονο στα μηνυματα? Επισης, υπαρχει τροπος να αφαιρεσω το εικονιδιο android απο τις επαφες μου, οπως επισης, να εμφανιζονται οι επαφες μου ολες μαζι και οχι ανα κατηγορια γραμματος? Ευχαριστω παιδια Δεν αναβει σιγουρα στα missed calls. Εικονιδιο android? Οχι στην τελευταια ερωτηση Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Δεν αναβει σιγουρα στα missed calls. Εικονιδιο android? Οχι στην τελευταια ερωτηση Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει το led και στις αναπαντητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει το led και στις αναπαντητες? Light flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Παιδια καλησπέρα, Κοιτάζω μήπως πάρω και εγώ ένα galaxy nexus κυρίως λόγο της πολύ μεγάλης οθόνης και της εξασφάλισης ότι θα πάει όσο πιο μακρυά γίνετε σε ενημερώσεις χωρίς root κτλ. Έxω μια βασική απορία. Παρατηρώ μια τεράστια διαφορά στις τιμές ... τα γνωστά σκουτζομάγαζα πουλάνε 380-400 αυτή τη στιγμή, οι εταιρίες κινητής και οι μεγάλες αλυσίδες πουλάνε όλοι 599! Γιατί τόσο έντονη διαφορά; Παίζει κάτι με εισαγωγή ευρωπαικών μοντέλων και ελληνικών; Το ρωτάω γιατί ας πούμε στο nexus S υπήρχαν 2 εκδόσεις ... 9020 στην Αμερική με Amoled και 9023 εδώ με S-LCD Edited May 24, 2012 by gthe Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Δεν υπάρχει τέτοια διαφοροποίηση εδώ. Από όπου και να το πάρεις εντός Ευρώπης είναι η ίδια συσκευή και ισχύει κανονικά εδώ η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_par Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Γεια σας παιδια και απο εμενα,την τελευταια βδομαδα ψαχνω 25 ωρες την μερα για κινητο και κατεληξα στο Nexus και στο Razr (αυτη την στιγμη ειμαι 80-20 για Nexus) επειδη υπαρχει περιπτωση να το παραγγειλω αυριο θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με καποια θεματακια που διαβασα 1)Το ηχειο ειναι τοσο αδυναμο οσο διαβαζω? δηλαδη σε σημειο μερικες φορες να μην ακουω εισερχομενες κλησεις? 2)Το εξωτερικο της οθονης ειναι οντως ευαισθητο επειδη δεν εχει επικαλυψη Gorilla Glass? 3)Eιδα σε διαφορα βιντεακια οτι οταν το κινητο παει απο οριζοντια σε καθετη θεση το πληκτρολογιο κανει 3-4 δευτερολεπτα για να αλλαξει θεση,ισχυει αυτο και αν ναι μπορει να διορθωθει στο μελλον με καποια αναβαθμηση? 4)Η καμερα του ειναι καλη?γιατι οι αποψεις που διαβασα ηταν μοιρασμενες. Αυτα ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Για να μην ψάχνω,το κινητό σε ποια σημεία είναι αδύναμο,πέρα του GPS,επίσης τι προβλήματα έχει βγάλει?το λευκό τι λέει από κοντά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Γεια σας παιδια και απο εμενα,την τελευταια βδομαδα ψαχνω 25 ωρες την μερα για κινητο και κατεληξα στο Nexus και στο Razr (αυτη την στιγμη ειμαι 80-20 για Nexus) επειδη υπαρχει περιπτωση να το παραγγειλω αυριο θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με καποια θεματακια που διαβασα 1)Το ηχειο ειναι τοσο αδυναμο οσο διαβαζω? δηλαδη σε σημειο μερικες φορες να μην ακουω εισερχομενες κλησεις? 2)Το εξωτερικο της οθονης ειναι οντως ευαισθητο επειδη δεν εχει επικαλυψη Gorilla Glass? 3)Eιδα σε διαφορα βιντεακια οτι οταν το κινητο παει απο οριζοντια σε καθετη θεση το πληκτρολογιο κανει 3-4 δευτερολεπτα για να αλλαξει θεση,ισχυει αυτο και αν ναι μπορει να διορθωθει στο μελλον με καποια αναβαθμηση? 4)Η καμερα του ειναι καλη?γιατι οι αποψεις που διαβασα ηταν μοιρασμενες. Αυτα ευχαριστω εκ των προτερων. 1) όχι (θα μπορούσε βεβαία να είναι και πιο δυνατό) 2) όχι 3) αυτό διορθώνεται στην 4.0.4 για αυτό κι εγώ το έκανα yakju , ώστε να έχω άμεσα αναβαθμίσεις από Google (το τι θα είναι το δικό σου εξαρτάται από πού θα το πάρεις , άλλα όλα γίνονται και διορθώνονται ) 4) η κάμερα είναι μια χαρά , μάλιστα αρκετά καλύτερη από ότι την περίμενα με βάση αυτά που διάβαζα Το μόνο αρνητικό είναι ότι συγκριτικά με το lg που είχα πριν μου δείχνει χαμηλότερο σήμα συχνά , αλλά ουσιαστικό πρόβλημα με κλήσεις δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα , αν απλά πιάνει μιλάω και έχω ιντερνετ κανονικά Παιδια καλησπέρα, Κοιτάζω μήπως πάρω και εγώ ένα galaxy nexus κυρίως λόγο της πολύ μεγάλης οθόνης και της εξασφάλισης ότι θα πάει όσο πιο μακρυά γίνετε σε ενημερώσεις χωρίς root κτλ. Έxω μια βασική απορία. Παρατηρώ μια τεράστια διαφορά στις τιμές ... τα γνωστά σκουτζομάγαζα πουλάνε 380-400 αυτή τη στιγμή, οι εταιρίες κινητής και οι μεγάλες αλυσίδες πουλάνε όλοι 599! Γιατί τόσο έντονη διαφορά; Παίζει κάτι με εισαγωγή ευρωπαικών μοντέλων και ελληνικών; Το ρωτάω γιατί ας πούμε στο nexus S υπήρχαν 2 εκδόσεις ... 9020 στην Αμερική με Amoled και 9023 εδώ με S-LCD Αυτά που δίνουν φθηνά είναι από Γερμανία , το δικό μου τουλάχιστον από κει ήταν Edited May 25, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ενδιαφέρομαι να αγορασω το nexus σε λευκο χρωμα. Πήρα ενα ηλεκτρονικο κατάστημα τηλέφωνο και μου ειπε ότι εινσι ευρωπαϊκής εισαγωγής, καθότι το λευκο δεν έχει διατεθει απο την ελληνική αντιπροσωπια. Μου ειπε οτι δεν ξέρει αν το καλύπτουν με επίσημη εγγυση. Το καλυπτουν ομως οι ιδιοι σαν καταστημα. Τι λετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ενδιαφέρομαι να αγορασω το nexus σε λευκο χρωμα. Πήρα ενα ηλεκτρονικο κατάστημα τηλέφωνο και μου ειπε ότι εινσι ευρωπαϊκής εισαγωγής, καθότι το λευκο δεν έχει διατεθει απο την ελληνική αντιπροσωπια. Μου ειπε οτι δεν ξέρει αν το καλύπτουν με επίσημη εγγυση. Το καλυπτουν ομως οι ιδιοι σαν καταστημα. Τι λετε να κανω? Να παρεις τηλεφωνο στην Samsung και να ρωτησεις για να εισαι σιγουρος. Κανονικα καλυπτει και τα κινητα που αγοραζονται απο την ΕΕ, αλλα ισως οχι αυτο επειδη δεν το εχουν φερει επισημα (αν και δεν νομιζω). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα!Υπαρχει τρoπoς να βαλoυμε τo power settings toggles στo notification centre oπως στo GS2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα!Υπαρχει τρoπoς να βαλoυμε τo power settings toggles στo notification centre oπως στo GS2? Αν βάλεις custom rom μπορείς. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Οι τρεις επαφες που βρισκονται κατω απο το κουμπι ξεκλειδωματος τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Οι τρεις επαφες που βρισκονται κατω απο το κουμπι ξεκλειδωματος τι ακριβως ειναι? Είναι για να συνδέεις τη συσκευή με κάποια dock που κυκλοφορούν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλησπέρα... Εδώ και κοντά ένα μήνα χρησιμοποιώ το GNex σαν "εταιρικό" και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Μάλιστα, περνώντας και το 2xBattery μπορώ να πω ότι το μοναδικό μου παράπονο, αυτό της αυονομίας, σχεδόν εξαλίφθηκε! Ο χαμηλός ήχος βελτιώθηκε με το Volume+ οπότε το κλείσαμε και αυτό στα μέτρα του εφικτού. Η συσκευή φοράει την ICS 4.0.2. Παρότι συχνά-πυκνά κοιτάω για την 4.0.4 OTA, μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει γίνει roll-out για την συσκευή μου. Μήπως γνωρίζει κανείς τον λόγο, ή τον τρόπο να την περάσω (αν είναι εφικτό χωρίς root). Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;-) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts