johnsour Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά Προχθές έλαβα την αναβάθμιση του JB 4.1.2. Ακριβώς το επόμενο λεπτό άρχισαν προβλήματα με την κάρτα μνήμης (Sandisk Ultra) 32 gb hcI. 1. Lag στο scrolling 2. Κατανάλωση μπαταρίας 3. SD card Unexpectedly Removed 4. Τυχαίες επανεκκινήσεις Πήγα για επιστροφή την κάρτα μνήμης και επειδή είδαν οτι δουλεύει σε pc μου είπαν οτι δεν θα την δεχθούν πίσω. Και μετά μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο samsung για να περάσει την αναβάθμιση κατευθείαν στην συσκευή και οχι ΟΤΑ όπως την λαμβάνουν οι πιο πολλοί. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ Για αρχη δοκιμασε να κανεις backup τα αρχεια σου στο pc και μετα κανε format της καρτας μεσα απο το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Γεια παιδια.. Για αρχη να πω οτι σκεφτομαι να αναβαθμισω το κινητο μου ..να αφησω δηλαδη το Galaxy S και να παω σε Note N7000....Πλεον με την καινουργια ρομ που εδωσε η Samsung...ολα φαινονται ενταξει , και εχει παρει και πολλα καλουδια απο το Note 2...Μου το αφηνει φιλος στα ~200Ε...Αξιζει θεωρω...ε? Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το τι παιζει με την μπαταρια και την καινουργια εκδοση..Βγαζει ανετα την ημερα; Περιπου 3 ωρες οθονη θα της αντεξει; Και το δευτερο και για εμενα πολυ σημαντικο..Στο galaxy S ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν Bln Control.Αυτη μολις ερχοταν μηνυμα/κληση/email σου αναβε μονιμα τα κατω πληκτρα της αφης.. Εδω τι υπαρχει; Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει μονο No.Led? Κατι σαν το Bln Control να αναβουν μονο τα πληκτρα κατω δεν υπαρχει; EDIT: Αα ξεχασα..Μπορει να μου πει κανεις ποση Ram βλεπει το κινητο και ποση ελευθερη εχει ; (μονο με βασικες εφαρμογες..) Edited June 16, 2013 by takisss Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γεια παιδια.. Για αρχη να πω οτι σκεφτομαι να αναβαθμισω το κινητο μου ..να αφησω δηλαδη το Galaxy S και να παω σε Note N7000....Πλεον με την καινουργια ρομ που εδωσε η Samsung...ολα φαινονται ενταξει , και εχει παρει και πολλα καλουδια απο το Note 2...Μου το αφηνει φιλος στα ~200Ε...Αξιζει θεωρω...ε? Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το τι παιζει με την μπαταρια και την καινουργια εκδοση..Βγαζει ανετα την ημερα; Περιπου 3 ωρες οθονη θα της αντεξει; Και το δευτερο και για εμενα πολυ σημαντικο..Στο galaxy S ειχα μια εφαρμογη που λεγοταν Bln Control.Αυτη μολις ερχοταν μηνυμα/κληση/email σου αναβε μονιμα τα κατω πληκτρα της αφης.. Εδω τι υπαρχει; Εψαξα και ειδα οτι υπαρχει μονο No.Led? Κατι σαν το Bln Control να αναβουν μονο τα πληκτρα κατω δεν υπαρχει; EDIT: Αα ξεχασα..Μπορει να μου πει κανεις ποση Ram βλεπει το κινητο και ποση ελευθερη εχει ; (μονο με βασικες εφαρμογες..) Καλησπερα! Καταρχας για το αν αξιζει ή οχι ειναι προσωπικη αποψη αλλα απο τη στιγμη που σε καλυπτει το μεγεθος (=μεγαλη οθονη) και η μπαταρια του που βγαζει απο 1-3,5 ωρες αναλογα χρησης (συνηθως απο το πρωι μεχρι το βραδυ παει στο 3ωρο) τοτε η τιμη του ειναι καλη, οποτε αγορασε το. Καποτε ειχα δοκιμασει No led και ButtonLed χωρις προβλημα.. Η συσκευη μου (με sweet rom αυτη τη στιγμη) βλεπει 863mb εκ των οποιων 550-750 ειναι πιασμενα (αναλογα τι εχεις ανοιχτο κλπ) και απο εφαρμογες εχω εγκαταστησει μονο τις 35-40 που χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα αλλα εχω αφαιρεσει καποιοες αλλες της samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπερα! Καταρχας για το αν αξιζει ή οχι ειναι προσωπικη αποψη αλλα απο τη στιγμη που σε καλυπτει το μεγεθος (=μεγαλη οθονη) και η μπαταρια του που βγαζει απο 1-3,5 ωρες αναλογα χρησης (συνηθως απο το πρωι μεχρι το βραδυ παει στο 3ωρο) τοτε η τιμη του ειναι καλη, οποτε αγορασε το. Καποτε ειχα δοκιμασει No led και ButtonLed χωρις προβλημα.. Η συσκευη μου (με sweet rom αυτη τη στιγμη) βλεπει 863mb εκ των οποιων 550-750 ειναι πιασμενα (αναλογα τι εχεις ανοιχτο κλπ) και απο εφαρμογες εχω εγκαταστησει μονο τις 35-40 που χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα αλλα εχω αφαιρεσει καποιοες αλλες της samsung. Χμμ ευχαριστώ για την απαντηση κατ αρχην! Περιμενα περισσοτερα απο την Ram βεβαια να ειμαι ειλικρινής..Γενικα εχω θεμα με την Ram , στο Galaxy S που ειμαι τωρα δεν αρκει..και παιζω παντα στο οριο..Περιμενα να εχω ενα 400+ αλλα απ οτι φαινεται δυσκολο (μιας και θα το φορτωσω εφαρμογες) Ευχαριστώ και παλι! Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εγώ με περίπου 70 εφαρμογές μέσα (ρουταρισμένο όμως και με το greenify να δουλεύει υπερωρίες :p , επίσης με το titanium backup έχω διαγράψει μπόλικη σαβούρα της Samsung που έτρωγε μπόλικη ram + rom) έχω λιγότερα απο 600mb κατειλημμένα. Πάντα σε idle. Στα 200 ευρώ θεωρώ πως αξίζει η αγορά του 100%. Πολύ καλά λεφτά για μια πολύ τίμια συσκευή. Με στοκ ρομ είμαι και πηγαίνει σφαίρα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Έβαλα και εγω τη καινούργια official Ελληνική, άλλο κινητό μπορώ να πω, εκεί που ήτανε να το πουλήσω άλλαξαν όλα τα δεδομένα μου!Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και στη μπαταρία δεν είδα κάτι καχύποτπο, ίσα ίσα νομιζω ότι κρατάει λίγο καλύτερα απο πριν. Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει δωρεάν, το sygic είναι δωρεάν απο ότι βλέπω? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Απο που κατεβαζω stock ελληνικη? Το εχω με aosp rom και ειναι να το πουλησω. Επισης αν γινετε καποιο Link με τα βηματα για να την βαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Έβαλα και εγω τη καινούργια official Ελληνική, άλλο κινητό μπορώ να πω, εκεί που ήτανε να το πουλήσω άλλαξαν όλα τα δεδομένα μου!Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και στη μπαταρία δεν είδα κάτι καχύποτπο, ίσα ίσα νομιζω ότι κρατάει λίγο καλύτερα απο πριν. Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει δωρεάν, το sygic είναι δωρεάν απο ότι βλέπω? Ναι, το google maps.. Έχει πλέον και navigation μέσα. Απο που κατεβαζω stock ελληνικη? Το εχω με aosp rom και ειναι να το πουλησω. Επισης αν γινετε καποιο Link με τα βηματα για να την βαλω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτό το έχω δει. Ελληνική ROM δεν βλέπω στην λίστα. Γενικά όποιο και να βάλω, δεν θα έχει και τα ελληνικά για μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτό το έχω δει. Ελληνική ROM δεν βλέπω στην λίστα. Γενικά όποιο και να βάλω, δεν θα έχει και τα ελληνικά για μενού? ακριβώς. Απλά η Γερμανική πχ έχει κάποιες εξτρα εφαρμογές για την Γερμανία. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) ακριβώς. Απλά η Γερμανική πχ έχει κάποιες εξτρα εφαρμογές για την Γερμανία. Επειδή δεν θέλω να έχει extra υπάρχει καμια καθαρη? Κατεβαζω αυτη της Ρομανιας. Δηλαδη τα βηματα ειναι να κατεβασω rom, και την περναω μεσω odin? Τα βηματα δεν ειναι εκει που λεει 1. Installation? Edited June 18, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτό το έχω δει. Ελληνική ROM δεν βλέπω στην λίστα. Γενικά όποιο και να βάλω, δεν θα έχει και τα ελληνικά για μενού? Αν θέλεις την επίσημη ελληνική την έχω ανεβάσει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν το κινητό είναι root υπάρχει πρόβλημα ? Πρέπει να γίνει πρώτα unroot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν το κινητό είναι root υπάρχει πρόβλημα ? Πρέπει να γίνει πρώτα unroot ? όχι όταν την περάσεις με Οντίν θα πάψει να είναι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το τριγωνακι μηδενίζεται μονο του οτάν πέρασες official απο Odin?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το τριγωνακι μηδενίζεται μονο του οτάν πέρασες official απο Odin?. αν υπαρχει τριγωνακι οταν το ανοιγεις η μοναδικη εφαρμογη που ξερω εγω που το εξαφανιζει και μηδενιζει τον counter ειναι το triangle away.το εχω κανει και στο δικο μου με επιτυχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αντιμετωπίζω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω την καμερα και βαζω να βγαλω με την μπροστα μαυριζει η οθονη κολαει η εφαρμογη και μοθ βγαζει μυνημα πως υπηρχε σφαλμα της εφαρμογης..και μετα δεν ανοιγει καν... εχει κανενας ιδεα για το εχει παιχτει ?? το κινητο ειμαι με "μαμα" ρομ απο γερμανια και προσφατα ειχε επισκευτει το service λογο αλλαγης κουμπιου και μου "ελεγξαν" και το λογισμικο... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Αντιμετωπίζω το εξης προβλημα..οταν ανοιγω την καμερα και βαζω να βγαλω με την μπροστα μαυριζει η οθονη κολαει η εφαρμογη και μοθ βγαζει μυνημα πως υπηρχε σφαλμα της εφαρμογης..και μετα δεν ανοιγει καν... εχει κανενας ιδεα για το εχει παιχτει ?? το κινητο ειμαι με "μαμα" ρομ απο γερμανια και προσφατα ειχε επισκευτει το service λογο αλλαγης κουμπιου και μου "ελεγξαν" και το λογισμικο... Για δοκιμασε για αρχη να γραψεις *#0*# και πατα κατω αριστερα front cam να δεις αν λειτουργει η μπροστινη καμερα..εναλλακτικα δοκιμασε με καμια αλλη εφαρμογη καμερας (πχ camera MX) να δεις αν παιζει.. EDIT: σε καποιο forum διαβασα-για το θεμα της καμερας-το εξης: Disable the Location option in your Samsung Galaxy. Καθως και το παρακατω Link Edited June 23, 2013 by johnsour Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Για δοκιμασε για αρχη να γραψεις *#0*# και πατα κατω αριστερα front cam να δεις αν λειτουργει η μπροστινη καμερα..εναλλακτικα δοκιμασε με καμια αλλη εφαρμογη καμερας (πχ camera MX) να δεις αν παιζει.. EDIT: σε καποιο forum διαβασα-για το θεμα της καμερας-το εξης: Disable the Location option in your Samsung Galaxy. Καθως και το παρακατω Link Εκανα αυτο που προτεινες και ειχα το εξης μηνυμα "Data Line of front Camera Fail"..το googlαρα και ειναι θεμα hardware...οποτε απο βδομαδα παλλι στην αντιπροσωπια...και λογικα εγινε απο την οχι και τοσο καλη μεταχειριση της συσκευης...απο το πουθενα εχω και ενα κενο που χωραει ολοκληρο χαρτι μεταξυ οθονης και πλαισιου(μαλλον με κρουστικο το ανοιξαν):p Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παντως ρε παιδια μιας και αναφερθηκε η καμερα, με εχει εκπληξει στις βραδυνες φωτο. Εχει τρομερα δυνατο φλας και σε συνθηκες χαμηλου ή και καθολου φωτισμου στεκεται αξιοπρεπεστατα. Νταξει με ενα λιγο παραπανω ζουμ φαινεται ο θορυβος αλλα μαρεσουν. Και το περιεργο ειναι οτι δεν εχει διπλο φλας οπως τα περισσοτερα συγχρονα κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εκανα αυτο που προτεινες και ειχα το εξης μηνυμα "Data Line of front Camera Fail"..το googlαρα και ειναι θεμα hardware...οποτε απο βδομαδα παλλι στην αντιπροσωπια...και λογικα εγινε απο την οχι και τοσο καλη μεταχειριση της συσκευης...απο το πουθενα εχω και ενα κενο που χωραει ολοκληρο χαρτι μεταξυ οθονης και πλαισιου(μαλλον με κρουστικο το ανοιξαν):p Που το ειχες παει για σερβις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Που το ειχες παει για σερβις; Στην Smartec στο Χαιδαρι..ειχα ακουσει απο πολλους πως ειναι το καλυτερο..ειχα θεμα με το power button..το εφτιαξαν σε μηδεν χρονο αλλα την συσκευη την κακομεταχειριστηκαν ...το εχω συνεχεια με ακριβη θηκη και απο το πουθενα υπαρχει κενο στο πλαισιο και τωρα εγεινε αυτο με την καμερα... :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Στην Smartec στο Χαιδαρι..ειχα ακουσει απο πολλους πως ειναι το καλυτερο..ειχα θεμα με το power button..το εφτιαξαν σε μηδεν χρονο αλλα την συσκευη την κακομεταχειριστηκαν ...το εχω συνεχεια με ακριβη θηκη και απο το πουθενα υπαρχει κενο στο πλαισιο και τωρα εγεινε αυτο με την καμερα... :worry: Ok, ρωτησα γιατι εγω ειχα θεμα με το GPS (δε κλειδωνε ποτε..) και ειχα μπλεξει στην αρχη με τους αχρηστους στον ΑΡΒΑΤΟ στα κτελ κηφισου, αλλα μετα διαβασα και εγω τα καλυτερα για SMARTEC και το πηγα εκει..μεσα σε 1 ωρα ηταν ετοιμο(αλλαγη μητρικης)+αλλαξαν βιδες και το περιμετρικο πλαισιο που ειχε χτυπημα απο τον αρβατο (παρολο που δεν τους το ειπα)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ok, ρωτησα γιατι εγω ειχα θεμα με το GPS (δε κλειδωνε ποτε..) και ειχα μπλεξει στην αρχη με τους αχρηστους στον ΑΡΒΑΤΟ στα κτελ κηφισου, αλλα μετα διαβασα και εγω τα καλυτερα για SMARTEC και το πηγα εκει..μεσα σε 1 ωρα ηταν ετοιμο(αλλαγη μητρικης)+αλλαξαν βιδες και το περιμετρικο πλαισιο που ειχε χτυπημα απο τον αρβατο (παρολο που δεν τους το ειπα)! Ε τεταρτη πρωι πρωι θα παρω και καφε μαζι μου και θα τους το παω...και πριν φυγω θα ξανακανω εναν ελεγχο... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ε τεταρτη πρωι πρωι θα παρω και καφε μαζι μου και θα τους το παω...και πριν φυγω θα ξανακανω εναν ελεγχο... Πηγα το κινητο στην smartec και τους ειπα για την καμερα και το πλαισιο που ειχε κενο και σε μιαμιση ωρα απλα το κινητο εγεινε σαν καινουριο...το σκάλισα οσο μπορουσα και δεν μπορεσα να καταλαβω αμα ειναι το κινητο μου η' καινουριο... :lol: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts