lopsis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) *#0*# και στο menu->sensor οπότε βλέπεις αν λειτουργούν όντως οι αισθητήρες, κυρίως ο αισθητήρας εγγύτητας. η απυεθείας κλήση πρέπει να ενεργοποιηθεί, settings-motion-direct call. το έχεις κάνει και δεν...? επίσης όταν είσαι στον dialer πάτα το menu button-call settings-turn off screen during calls. τσεκαρε και αναφέρσου :p Οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένες όσο για τον αισθητήρα εγγύτητας οι τιμές που μου δίνει ειναι "PROXIMITY:0.0 ADC : ()" Στου αλλους αισθητήρες ολα καλα εκτος απο τον μαγνητικό όπου το εικονίδιο δείχνει "0 Need for calibration" Στις διαταγές σας... Υ.Γ. Ο εγγύτητας δεν εχει καποιο self test? Edited May 20, 2013 by lopsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένες όσο για τον αισθητήρα εγγύτητας οι τιμές που μου δίνει ειναι "PROXIMITY:0.0 ADC : ()" Στου αλλους αισθητήρες ολα καλα εκτος απο τον μαγνητικό όπου το εικονίδιο δείχνει "0 Need for calibration" Στις διαταγές σας... Υ.Γ. Ο εγγύτητας δεν εχει καποιο self test? Βασικα εκεινη την ωρα που σου δειχνει τα στοιχεια για τους διαφορους αισθητηρες, αν πλησιασεις το χερι σου η οθονη γινεται πρασσινη, η συσκευη δονειται συνεχομενα και η τιμη αλλαζει σε PROXIMITY:1.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αψογα παίζει.Κατι άλλο γίνεται στην περίπτωσή σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. Προτεινω αντι να κατσεις να ψαξεις τι φταιει να περασεις tomtom. Εγω το εβαλα και ηρεμησα! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. ανοιξε το με το wifi ανοικτο,τρωει καποιες φορες κολλημα στην 4.7.0 που εχω εγω αλλα αν το ανοιξεις μς νετ μπαινει,κλεινεις νετ και συνεχιζει να δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Το δοκιμασα με ολους τους τροπους..ενω στο μενου ειναι κομπλε, με το που ανοιξει ο χαρτης η εφαρμογη διακοπτεται και τα σχετικα.. Δοκιμασα και τo igo και μου λεει αυτο με το που το τρεξω Edited May 20, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proklos1 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 απεγκατέστησέτο, βάλτο στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου, (όχι στην sd) και τρεξτο απο ΄κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 απεγκατέστησέτο, βάλτο στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου, (όχι στην sd) και τρεξτο απο ΄κει. Ετσι το εκανα..νομιζα οτι μπορει να τρεξει απο την sd αλλα εκανα λαθος. Περιεργο. Ευχαριστω παρα πολυ παιδες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ετσι το εκανα..νομιζα οτι μπορει να τρεξει απο την sd αλλα εκανα λαθος. Περιεργο. Ευχαριστω παρα πολυ παιδες! αν το έχεις ρουτάρει πέρνα και ένα clean master και καθάρισε την cache μνήμη ούτως ώστε όταν το διαγράψεις να διαγραφεί πλήρως και μετά να το εγαταστήσεις τελείως καθαρά. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 παιδια δυστυχως η προσφορα που ειχα για το συγκεκριμενο κινητο στα 300 ευρω καινουριο δοθηκε σε αλλον και τωρα δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει να ασχοληθω με τα 360 που υπαρχει στο best price...οι περισσοτεροι μου λενε να παρω το n7100 για 90 ευρω παραπανω,ομως δεν με βλεπω να πληρωνω τοσα(τα αξιζει αλλα τα θεωρω πολλα για μενα)...αλλοι μου λενε για s3 αλλα εγω θελω ΟΘΟΝΗ...τι λετε εσεις που το γνωριζετε καλυτερα??Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 +1 στο 2. Σου φαίνονται αρκετά αλλά δεν θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 αν το έχεις ρουτάρει πέρνα και ένα clean master και καθάρισε την cache μνήμη ούτως ώστε όταν το διαγράψεις να διαγραφεί πλήρως και μετά να το εγαταστήσεις τελείως καθαρά. Δούλεψε με μία μόντα του φίλου bbbb.. Πλέον τρέχει πολύ ωραία αλλά θα ξαναδοκιμάσω και το navigon που για μένα είναι το αγαπημένο. Ίσως κάτι παίζει με την ανάλυση οθόνης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 +1 στο 2. Σου φαίνονται αρκετά αλλά δεν θα το μετανιώσεις. πραγματικα με εχετε ΦΑΕΙ ολοι με αυτο το 2....στο τελος θα το παρω για να σταματησω να σας ακουω...Ρε παιδια να ξερα οτι θα αντεξει 2-3 χρονια θα την εκανα την κινηση...αλλα ΟΤΙ κινητο εχει πεσει στα χερια μου μετα την 2ετια ολο κολλαει...τεσπα...απλα για να καταλαβετε τι παιζει να φανταστειτε οτι το κινητο μου εδω και 1 χρονο ειναι ενα nokia c2-01 των 80 ευρω:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 πάντως άμα όντως σε ενδιαφέρει η ΟΘΟΝΗ, τότε να μην πας σε S3. μείνε σε Νοτε 1 ή 2. δεν υπάρχει υποκατάστατο στο εμβαδό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Επειδή μέχρι να έρθει η Jelly Bean θα έχω αλλάξει συσκευή όπως πάει, αλλά ίσως και να γίνει πολύ αργό το τηλέφωνο με την επίσημη όταν έρθει, θέλω να ρωτήσω ποια έκδοση σπασμένη να βάλω ώστε να είναι όσο πιο pure android γίνεται (δε χρησιμοποιώ το s-pen) αλλά να μπορώ να έχω πλήρως λειτουργική την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 παιδια εχω τα επισημα jelly bean και τελευταια οταν το εχω σε δονηση οταν με παιρνουν τηλεφωνο δοναει μια φορα και μετα ειναι αθορυβο εντελως.και μπαινει και σε σιγαση απο κει και περα. τι παιζει??? ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 πραγματικα με εχετε ΦΑΕΙ ολοι με αυτο το 2....στο τελος θα το παρω για να σταματησω να σας ακουω...Ρε παιδια να ξερα οτι θα αντεξει 2-3 χρονια θα την εκανα την κινηση...αλλα ΟΤΙ κινητο εχει πεσει στα χερια μου μετα την 2ετια ολο κολλαει...τεσπα...απλα για να καταλαβετε τι παιζει να φανταστειτε οτι το κινητο μου εδω και 1 χρονο ειναι ενα nokia c2-01 των 80 ευρω:blink::blink: Θα βγώ offtopic αλλά αν το μόνο που σε ενδιαφέρει ειναι η μεγάλη οθόνη,χωρις τα "συνοδευτικά" που σου δίνει το note,δηλαδή s-pen και τα προγράμματα γύρω απο αυτό,δεν έχεις τρελες απαιτήσεις σε κάμερα και ιδιαίτερα το βράδυ και θέλεις κάτι με πρόσφατη έκδοση android που να δουλεύει άψογα σε καθημερινή χρήση,σε απόδοση καλύτερη απο το note 1 αλλά κάτω απο το note 2 και αυτονομία καλύτερη απο το 1,προτείνω να κοιτάξεις κάτι όπως το thl w7.Διάβασε εδώ τις απόψεις οσων το έχουμε.Εγώ πάντως σε note 1 ακόμη και να μου το χαρίζανε,δεν ξαναγυρνούσα μετά το w7 και την απόδοση του,συγκρινόμενη με το note Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Βασικα εκεινη την ωρα που σου δειχνει τα στοιχεια για τους διαφορους αισθητηρες, αν πλησιασεις το χερι σου η οθονη γινεται πρασσινη, η συσκευη δονειται συνεχομενα και η τιμη αλλαζει σε PROXIMITY:1.0 Το δοκίμασα και τπτ δεν γίνεται 0.0 παραμένει Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν είναι θέμα hardwear η software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 καλησπερα μου εφερε ενας ξαδερφος απο γαλλια το συγκεκριμενο τηλεφωνο φορουσε 2.3.6 και ηταν κλειδωμενω στην sfr το ξεξκειδωσα το εκανα ροοτ μεχρι εκει ολα καλα δοκιμασα να του περασω μια 4.1.2 official μονο rooted απο τοτε και οσες εχω δοκιμασει ακομα και εντελως stock 2.3.5 δεν μου αναγνωριζει την sim κανει τα παντα εκτος απο το τηλεφωνο ξερει κανεις γιατι δυο ημερες εχω τρελαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Θα βγώ offtopic αλλά αν το μόνο που σε ενδιαφέρει ειναι η μεγάλη οθόνη,χωρις τα "συνοδευτικά" που σου δίνει το note,δηλαδή s-pen και τα προγράμματα γύρω απο αυτό,δεν έχεις τρελες απαιτήσεις σε κάμερα και ιδιαίτερα το βράδυ και θέλεις κάτι με πρόσφατη έκδοση android που να δουλεύει άψογα σε καθημερινή χρήση,σε απόδοση καλύτερη απο το note 1 αλλά κάτω απο το note 2 και αυτονομία καλύτερη απο το 1,προτείνω να κοιτάξεις κάτι όπως το thl w7.Διάβασε εδώ τις απόψεις οσων το έχουμε.Εγώ πάντως σε note 1 ακόμη και να μου το χαρίζανε,δεν ξαναγυρνούσα μετά το w7 και την απόδοση του,συγκρινόμενη με το note βλέποντας πόσο καιρό είχα να γράψω εγώ στο τοπικ, όντας απόλυτα ευχαριστημένος, πιθανό να εξηγεί γιατί τα παράπονα για οποιοδήποτε μοντέλο ακούγονται πάντα πιο δυνατά απο τους ικανοποιημένους κατόχους. αλλά είναι ένα τλφ που έχει πουλήσει 10+ εκ, συσκευές και αν είχε τόσα πολλά προβλήματα θα είχε βουήξει ο τόπος. ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς πόσο πιθανό είναι να είχες πέσει σε ελλατωματική συσκευή ή να είναι σχεδιασμένη για ένα προφίλ χρήσης τελείως διαφορετικό απο το δικό σου. σχετικά με την αυτονομία, screenshot που έβγαλα μόλις πριν λίγο [ATTACH]32668[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Κάποια στιγμή που είχα χρόνο ξεκίνησα να διαβάζω όλο το topic απο την αρχή.Η συσκευή ήταν σίγουρα πρωτοποριακή για την εποχή της.Δεν έχω να πω κακό λόγο για την οθόνη (επιμένω ότι σε εξωτερικό χώρο κάνεις άνετα δουλειά παρά το ότι ειναι amoled),την κάμερα που με εντυπωσίασε θετικά και το άψογο gps.Ομως στο θέμα της απόδοσης και της αυτονομίας,επιμένω ότι η συσκευή δεν ειναι ότι καλύτερο.Για συσκευή του 2011 οι 3 ώρες αυτονομίας σε οθόνη δεν ειναι άσχημες.Για συσκευή όμως του 2013 ειναι και τα 360€ ειναι πολλά.Σε ότι αφορά την απόδοση ακόμη και τις εποχές που ήταν με gingerbread,εδώ στο συγκεκριμένο θέμα,υπάρχουν αναφορές από κατόχους ότι η συσκευή χρειάζεται παραπάνω ραμ και δεν έχει τον "αέρα" που είχε το s2 σε αυτό το κομμάτι.Σε αντίθεση με τη σύγκριση s3 vs note 2 οπου τα 2gb ram του δίνουν τον επιπλέον αέρα που λείπει απο το 1.Στην αυτονομία που δείχνεις πόση ώρα χρήση οθόνης έχεις? Τα παράπονα εδώ μέσα για το ότι η συσκευή ώρες-ώρες σέρνεται (ειδικά μετά την αναβάθμιση σε ics) και ότι η αυτονομία δεν ειναι ότι καλύτερο,δεν έχουν γραφτεί μόνο από εμένα. Edited May 21, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Κάποια στιγμή που είχα χρόνο ξεκίνησα να διαβάζω όλο το topic απο την αρχή.Η συσκευή ήταν σίγουρα πρωτοποριακή για την εποχή της.Δεν έχω να πω κακό λόγο για την οθόνη (επιμένω ότι σε εξωτερικό χώρο κάνεις άνετα δουλειά παρά το ότι ειναι amoled),την κάμερα που με εντυπωσίασε θετικά και το άψογο gps.Ομως στο θέμα της απόδοσης και της αυτονομίας,επιμένω ότι η συσκευή δεν ειναι ότι καλύτερο.Για συσκευή του 2011 οι 3 ώρες αυτονομίας σε οθόνη δεν ειναι άσχημες.Για συσκευή όμως του 2013 ειναι και τα 360€ ειναι πολλά.Σε ότι αφορά την απόδοση ακόμη και τις εποχές που ήταν με gingerbread,εδώ στο συγκεκριμένο θέμα,υπάρχουν αναφορές από κατόχους ότι η συσκευή χρειάζεται παραπάνω ραμ και δεν έχει τον "αέρα" που είχε το s2 σε αυτό το κομμάτι.Σε αντίθεση με τη σύγκριση s3 vs note 2 οπου τα 2gb ram του δίνουν τον επιπλέον αέρα που λείπει απο το 1.Στην αυτονομία που δείχνεις πόση ώρα χρήση οθόνης έχεις? Τα παράπονα εδώ μέσα για το ότι η συσκευή ώρες-ώρες σέρνεται (ειδικά μετά την αναβάθμιση σε ics) και ότι η αυτονομία δεν ειναι ότι καλύτερο,δεν έχουν γραφτεί μόνο από εμένα. Χρήστο έτσι όπως τα είπες είναι. Για το 2011 ήταν πολύ καλή, για 2013 είναι πολύ πίσω. Δηλαδή διαβάζω για τις 6 ώρες του one και κλαίω. Ειδικά στην κατανάλωση σε browsing όπου το note πραγματικά είναι πολύ πίσω. Σαν standby που λέει ο άλλος φίλος είναι καλά, αλλά για έντονη καθημερινή χρήση στη δουλειά δεν σε βγάζει και εύκολα. Την λατρεύω τη συσκευή, και θα πάω καρφί για το 3, αλλά το ότι δεν υπάρχει σύγκριση με τις τωρινές συσκευές είναι αλήθεια. Στο μόνο που ίσως διαφωνώ είναι στη διαφορά που είχε το s2 στον αέρα με τον οποίο δούλευε. Είχε, αλλά μικρή. Σε στοκ κατάσταση όπου το ένα είχε snote και τα λοιπά πακέτα και όσο να ναι το επιβαρυναν, + την ανάλυση. Αλλά και πάλι μικρή στα δικά μου μάτια. Θυμάμαι και εκεί να μου κλείνουν Skype και άλλα μόλις έτρεχα browser για κάποια ώρα. Οπότε απλά θα πω, ότι σε επίπεδο multitasking, καμία δεν ήταν καλή. Edited May 22, 2013 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εμενα παντως με περιπου 210 εφαρμογες και CM 10.1 asylum παει σφεντονα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εμένα με stock rom & κερνελ όλα καλά. Του χω αφαιρέσει σκουπίδια με το titanium , του χω βάλει σε hibernate πολλά με το greenify και του χω μεταφέρει βέβαια μερικές εφαρμογές απο το system στο sd μέσω το system/app/mover. Θέλει το στήσιμο του, αλλά αν γίνει σωστά το κινητό πέραν του Spen app πετάει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts