araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχω το εξής πρόβλημα: όταν η μπαταρία πέσει περίπου στο 25-26%, η οθόνη αρχίζει να τρεμοπαίζει (όπως όταν υπήρχαν παρεμβολές σε crt περίπου), χάνεται το σήμα και μετά από λίγο κολλάνε τα πάντα εκτός από την πάνω μπάρα που φαίνεται να είναι λειτουργική (κάποια εικονίδια τουλάχιστον, αλλά χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα) και η μόνη λύση είναι αφαίρεση μπαταρίας και σύνδεση με φορτιστή, όπου ξεκινάει η φόρτιση από το 1%. Εμφανίστηκε ξαφνικά εδώ και κάνα δυο βδομάδες και το κινητό είναι με την ελληνική 4.0.4 (χωρίς root). Εδώ http://goo.gl/Hrhpr από ότι φαίνεται λένε ότι είναι καθαρά θέμα μπαταρίας που αργοπεθαίνει (και συμβαίνει σε τηλέφωνα περίπου ενός έτους όπως το δικό μου). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Επίσης, επειδή η μπαταρία καλύπτεται από 6 μήνες εγγύηση αν δεν κάνω λάθος, καμιά πρόταση για αντικατάσταση πέραν της αυθεντικής; Ακροβως το ειδιο είχα και εγώ αλλαξα μπαταρία και όλα οκ.... Έβαλα γνήσια για να έχω το κεφαλή μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγω αγορασα απο eebay 3 μπαταριες 2600mha και ενα φορτιστη για τις μπαταριες πακετο με 10 ευρω.Εδω η φθηνοτερη κοστιζη 16 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγω αγορασα απο eebay 3 μπαταριες 2600mha και ενα φορτιστη για τις μπαταριες πακετο με 10 ευρω.Εδω η φθηνοτερη κοστιζη 16 ευρω. Το φθηνό δεν είναι παντα καλό εύχομαι να είναι καλες αλά δύσκολο η γνήσια έχει 20 ευρώ και ξέρεις τι έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Το θέμα με την οθόνη το έχω και εγώ με την LSC αλλα απο το 2% και μετά και μόνο οταν τρεχω κάποια εφαρμογή Αγόρασα και μία original μπαταρία με 15 ευρώ και τέλος. ΤΟ ΝΟΤΕ ΠΕΤΑΕΙ... Edited February 9, 2013 by lopsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το θέμα με την οθόνη το έχω και εγώ με την LSC αλλα απο το 2% και μετά και μόνο οταν τρεχω κάποια εφαρμογή Αγόρασα και μία original μπαταρία με 15 ευρώ και τέλος. ΤΟ ΝΟΤΕ ΠΕΤΑΕΙ... Απο που την πηρές? Ειχα βρει από amazon μια anker 2700mAh που έλεγαν ότι ειναι λίγο καλύτερη απο την original και το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα μαγκες...θελω να ρωτησω το εξης:εχω τη γνησια 4.0.3 στο κινητο μου κ ενω καποιοι φιλοι με το ιδιο κινητο εχουν γνησια 4.0.4 οταν συνδεομαι μεσω υπολογιστη στο kies για αναβαθμιση μου λεει οτι φοραω την τελευταια....Γιατι???ευχαριστω εκ τον προτερων...Α!! κ κατι αλλο κανενα νεο για jb γνησια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλησπερα μαγκες...θελω να ρωτησω το εξης:εχω τη γνησια 4.0.3 στο κινητο μου κ ενω καποιοι φιλοι με το ιδιο κινητο εχουν γνησια 4.0.4 οταν συνδεομαι μεσω υπολογιστη στο kies για αναβαθμιση μου λεει οτι φοραω την τελευταια....Γιατι???ευχαριστω εκ τον προτερων...Α!! κ κατι αλλο κανενα νεο για jb γνησια??? Εξαρτάται από ποια χώρα είναι το κινητό σου. Ας πούμε τα ελληνικά είναι από τα τελευταία που παίρνουν αναβαθμίσεις. Τα γερμανικά αντιθέτως είναι από τα πρώτα και με τις περισσότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εξαρτάται από ποια χώρα είναι το κινητό σου. Ας πούμε τα ελληνικά είναι από τα τελευταία που παίρνουν αναβαθμίσεις. Τα γερμανικά αντιθέτως είναι από τα πρώτα και με τις περισσότερες. Εμένα πάντως Ελληνικό είναι και έχει την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εμένα πάντως Ελληνικό είναι και έχει την 4.0.4 Χμ τότε μάλλον έχω καιρό να ασχοληθώ με official. Πολύ καιρό :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Γερμανικο ειναι...εκανα χτες κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ τιποτα...4.0.3....σε ανα βαθμιση απο αερα δεν μου βγαζει την 4.0.4...θα δοκιμασω κ με υπολογιστη αλλα κ παλι δεν το νομιζω...οχι πως καιγομαι για την 4.0.4 απλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι???καμια λυση?????ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Απο που την πηρές? Ειχα βρει από amazon μια anker 2700mAh που έλεγαν ότι ειναι λίγο καλύτερη απο την original και το σκέφτομαι Την αγόρασα απο Αυστρία. Οσο για αυτήν που λες διπλοτσέκαρέτο γιατί αν είναι μούφα θα εχεις θεματάκι και αν είναι 2700mAh πιστέυω πως θα είναι και πιό ογκόδες αρα θα κουμπώνει το καπάκι? Τσέκαρέτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Οχι ειναι το ιδιο μεγεθος. Δεν εχει μεγαλη διαφορα στα 2700mAh. Έχω βρει και κάποιες 3500mAh στο ιδιο μεγεθος αλλά μάλλον ειναι μούφα όπως τις gold οι οποίες ενώ λένε 3500 mAh ειναι πολυ χειρότερες απο τις στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημερα,ποτε επιτελους θα βγει η jb για μας ρε παιδια..Ευρωπη τουλαχιστον...ποτε????ενος φιλου σε s2 περασαμε jb ισπανιας κ το κιν ειλικρινα πεταει...για ονομα με την κολωσαμσουνγκ..Δεκεμβρη -Ιανουαριο ειπαν κ ακομα σκατα....τι να πω...μεχρι κ η σονυ βγαζει για τι experia t κ η σαμσουνγκ για το ace2...Αν ειναι δυνατον........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημερα,ποτε επιτελους θα βγει η jb για μας ρε παιδια..Ευρωπη τουλαχιστον...ποτε????ενος φιλου σε s2 περασαμε jb ισπανιας κ το κιν ειλικρινα πεταει...για ονομα με την κολωσαμσουνγκ..Δεκεμβρη -Ιανουαριο ειπαν κ ακομα σκατα....τι να πω...μεχρι κ η σονυ βγαζει για τι experia t κ η σαμσουνγκ για το ace2...Αν ειναι δυνατον........ Μην αγχώνεσαι θα βγει λογικά πριν το τέλος Φεβρουαρίου...Προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί με την τελευταία leaked είμαι ικανοποιημένος..Επίσης εγώ έχω τελειώσει με τη Samsung..Καλή χρυσή δεν λέω αλλά black clipping, brick bugs, sudden death και λοιπές μ@Λ@κιες σε κινητά που στοιχίζουν 500+€ δεν δικαιολογούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μην αγχώνεσαι θα βγει λογικά πριν το τέλος Φεβρουαρίου...Προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί με την τελευταία leaked είμαι ικανοποιημένος..Επίσης εγώ έχω τελειώσει με τη Samsung..Καλή χρυσή δεν λέω αλλά black clipping, brick bugs, sudden death και λοιπές μ@Λ@κιες σε κινητά που στοιχίζουν 500+€ δεν δικαιολογούνται... Θα συμφωνησω μαζι σου..αλλα που να πας στην apple που για να εχεις ενα κινητο σωστο πρεπει να τ κανεις Jail αυτη ειναι χειροτερη.ουτε τα βασικα δεν εχει. Ημουν στην apple αρκετα χρονια μονο το ipad κρατησα για να παιζει η κορη μου :) αλλα brick κ τετοια δεν ειχε κ σαν κατασκευη τα θεωρω καλα απλα σε περιοριζει πολυ θα λεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Και εγώ βλέπω κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν και το σκέφτομαι αν η επόμενη μου συσκευή θα είναι samsung.Δε μου αρέσει καθόλου η ανεπίσημη υποστήριξη της συσκευής που προκύπτει από την ελλιπή υποστήριξη της samsung σε ότι αφορά τον κώδικα που δίνει στη κοινότητα καθώς οι ίδιοι οι developers στο xda κατηγορούν την samsung για αυτό το λόγο και το "βραβείο" της καλύτερης υποστήριξης το έδωσαν στην sony.Το μόνο όμως που με προβληματίζει ειναι ότι μόνο η samsung "επιμένει" στην αποσπώμενη μπαταρία και δε πα να κρατά 10 ώρες οθόνη η μπαταρία,το καλύτερο για μένα ειναι να ξέρω ότι η συσκευή μου ειναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για χρήση χωρις την ανάγκη φορτιστή και αυτό το δινει μόνο η αποσπώμενη μπαταρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @bbbb...το αυτό φίλε μου..Σαν επόμενο κινητό έχω στο μυαλό μου Sony..Αυτό που κάνει η Samsung είναι απόλυτη κοροϊδία..παίρνει πολλά από την κοινότητα των xda κάτι που είναι γνωστό...Κάτι το μόνο που δίνει πίσω είναι τα sources των kernels στην καλύτερη περίπτωση..Ενώ από την άλλη η Sony όλου του λειτουργικού της..Είναι γενικά πιο φιλική στον τομέα του development..Όσο για την μπαταρία..εντάξει όλα είναι θέμα προσαρμογής...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) @bbbb...το αυτό φίλε μου..Σαν επόμενο κινητό έχω στο μυαλό μου Sony..Αυτό που κάνει η Samsung είναι απόλυτη κοροϊδία..παίρνει πολλά από την κοινότητα των xda κάτι που είναι γνωστό...Κάτι το μόνο που δίνει πίσω είναι τα sources των kernels στην καλύτερη περίπτωση..Ενώ από την άλλη η Sony όλου του λειτουργικού της..Είναι γενικά πιο φιλική στον τομέα του development..Όσο για την μπαταρία..εντάξει όλα είναι θέμα προσαρμογής...:) Πες μου ενα sony καλο..εμενα οσα sony επαιρνε η γυναικα στον δευτερο μηνα ηταν στο servis. Ακουσα οτι πλεον ειναι sony και οχι sonyerricson. Edited February 14, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkarako Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδια ακουω που λετε για iphone και λοιπα. Το iphone δεν συγκρινεται καν με το note σε τιποτα παρα μονο σε ποιοτητα κατασκευης. Μην ακουμε ολο εκτιμησεις υπερ της apple γιατι απλα εδω ειναι ενα σαιτ για τεχνολογια που ολοι ειμαστε ψαγμενοι αρκετα. Δεν ειναι δυνατον να λεμε για το iphone εκτος και αν θελουμε να πουλησουμε μουρη, σε ολα τα αλλα οι high end android συσκευες ειναι κατα πολυ ανωτερες και σε εμπειρια χρησης και σε δυνατοτητες στην καθημερινοτητα μας. Ας σταματησουμε λοιπον. Το note ειναι κορυφαιο τηλεφωνο ακομα και με την απλη ics. Οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδια ακουω που λετε για iphone και λοιπα. Το iphone δεν συγκρινεται καν με το note σε τιποτα παρα μονο σε ποιοτητα κατασκευης. Μην ακουμε ολο εκτιμησεις υπερ της apple γιατι απλα εδω ειναι ενα σαιτ για τεχνολογια που ολοι ειμαστε ψαγμενοι αρκετα. Δεν ειναι δυνατον να λεμε για το iphone εκτος και αν θελουμε να πουλησουμε μουρη, σε ολα τα αλλα οι high end android συσκευες ειναι κατα πολυ ανωτερες και σε εμπειρια χρησης και σε δυνατοτητες στην καθημερινοτητα μας. Ας σταματησουμε λοιπον. Το note ειναι κορυφαιο τηλεφωνο ακομα και με την απλη ics. Οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες. Αν ειδες πιο πανω δεν ειπα υπερ του iphone αλλα σαν ποιοτητας κατασκευης μεχρι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δε λεω καλες οι rom της samsung αλλα το οτι το iphone4 με το μισης ισχυος hardware ειναι πιο γρηγορο απο το note δε λεει κατι? παροτι ακολουθει φθινουσα πορεια το ios δε συγκρινεται με android το οποιο αν και παραμετροποιησημο και σχετικα open κρινοντας απο τις twroms του note ειναι για τα μπαζα. Ακομα και το windows phone πλεον το ξεπερναει σε ταχυτητα και διαχειρηση μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Δε λεω καλες οι rom της samsung αλλα το οτι το iphone4 με το μισης ισχυος hardware ειναι πιο γρηγορο απο το note δε λεει κατι? παροτι ακολουθει φθινουσα πορεια το ios δε συγκρινεται με android το οποιο αν και παραμετροποιησημο και σχετικα open κρινοντας απο τις twroms του note ειναι για τα μπαζα. Ακομα και το windows phone πλεον το ξεπερναει σε ταχυτητα και διαχειρηση μνημης Συμφωνω σε αυτο σαν κατοχος του iphone χρονια..αλλα το εχουν γ@@@@ γι αυτο και χανει πολυ κοσμο...αν ειχαν αλλη πολιτικη σαν ετερια ισως να ημουν και εκει ακομα..... Και στην τελική πρέπει να σέβονται τον καταναλωτή γιατί χρυσοπληρώνει τις συσκευές τους για αυτά που δίνουν..και αυτο περισσοτερο για την apple Edited February 15, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Οποιος μπορει ας βοηθησει....πριν κανα μηνα εκανα ρουτ κ κατα λαθος ενας φιλος μου εσβησε τον Tw launcher....σαν αρχειο υπαρχει στο συστημα αλλα μαλλον εχουν σβηστει τα data...μετα απο επαναφορα εργοστ ρυθμ τιποτα...οταν τον επιλεγω απλα μου εμφανιζεται το αρχικο φοντοοθονης κ μετα κολλαει κ μαυριζει η οθονη..εβαλα αλλον launcher(namus)κ ολα οκ απλα μπορω να κανω κατι για να τον επαναφερω???Κ γενικα με το καλο οταν κανω την αναβαθμιση σε jb(οταν αποφασισουν τα λαμογια της samsung)να την βγαλουν θα εμφανιστει παλι,ετσι δεν ειναι???Ευχαριστω εκ τον προτερων....Αλεξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Οποιος μπορει ας βοηθησει....πριν κανα μηνα εκανα ρουτ κ κατα λαθος ενας φιλος μου εσβησε τον Tw launcher....σαν αρχειο υπαρχει στο συστημα αλλα μαλλον εχουν σβηστει τα data...μετα απο επαναφορα εργοστ ρυθμ τιποτα...οταν τον επιλεγω απλα μου εμφανιζεται το αρχικο φοντοοθονης κ μετα κολλαει κ μαυριζει η οθονη..εβαλα αλλον launcher(namus)κ ολα οκ απλα μπορω να κανω κατι για να τον επαναφερω???Κ γενικα με το καλο οταν κανω την αναβαθμιση σε jb(οταν αποφασισουν τα λαμογια της samsung)να την βγαλουν θα εμφανιστει παλι,ετσι δεν ειναι???Ευχαριστω εκ τον προτερων....Αλεξ Όταν κάνεις αναβάθμιση σε JB θα έχεις πάλι τον TW launcher. Προς το παρόν μπορείς να κατεβάσεις μια rom να την κάνεις extract και από εκεί να πάρεις τον TW launcher και με ένα file explorer να το βάλεις στον φάκελο system/app. Δίνεις τα σωστά permitions, reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ειναι το secLauncher.apk σε ice και secLauncher2.apk σε jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts