efthimis31 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Μάλλον θα εννοεί φακέλους που μπορεί να μείνουν στην sd μετά από μια απεγκαταστηση... Εγω manually τα βγάζω σβήνοντας φακέλους εφαρμογών που είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστω άλλο.. Πρακτικά μπορείς να κάνεις ότι θες.. Και rooted να είσαι μπορείς να περάσεις κάποια official ics ή κάποια "βελτιωμενη" έκδοση αυτής, όπως θα κάνουμε οι περισσότεροι rooted χρήστες εδώ.. Αλλιώς κάνεις unroot και περιμένεις να την πάρεις over the air (OTA) όταν θα είναι διαθέσιμη Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited April 21, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τι ωραια να σου εξηγουν καποια πραγματα πολυ καλη δουλεια αυτο το φορυμ ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τι ωραια να σου εξηγουν καποια πραγματα πολυ καλη δουλεια αυτο το φορυμ ευχαριστω παιδες. Να είσαι καλά, πάντα κάποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει εδώ.. ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση, το swype keyboard στο νοτε πως το ενεργοποιούμε;; Ρυθμίσεις-Γλώσσα και πληκτρολόγιο-Επιλογή μεθόδου εισαγωγής Παιδιά συγνώμη που σας τα πριζω αλλά με το που έβαλα το swype keyboard και αφού το ξαναεβγαλα από τότε στα μηνύματα ΜΌΝΟ το τονίζω μου βγάζει όταν γράφω στα ελληνικά ΜΌΝΟ κεφαλαία!! :confused: Τι έπαθε;; Το κινητό έχει όλα σε stock ούτε εχω βάλει άλλο πρόγραμμα για μηνύματα...:banghead: Edited April 21, 2012 by Superuser Μορφοποίηση Κειμένου Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Και πάντα κεφαλαία θα σου βγάζει στα μηνύματα και κεφαλαία θα στέλνει. Πεζά γράμματα δεν υπάρχουν και 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Απλά πριν δεν το είχες παρατηρήσει. Όχι δεν ήταν έτσι αφού είχα αποθηκεύσει ένα μήνυμα σε πρόχειρο και ήταν μικρά!! Ενώ τώρα το shift είναι μόνιμα μπλέ!! :confused: Τελικά ίσως και να έχετε δίκιο μπερδεύτηκα μάλλον με το viber και το whatsup app...Έχω να στείλω πολύ καιρό κανονικό μήνυμα :eek: :D Edited April 21, 2012 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Εγώ ανακάλυψα πρόσφατα το Go sms pro.. Πραγματικά αντικατεστησα την στοκ εφαρμογη και ομολογώ πως είναι πολύ βολικό.. Βέβαια γράφεις μικρά και αυτό στέλνει κεφάλαια αλλά ησύχασα από ρυθμίσεις κτλ και επίσης κάνω χρήση του πληκτρολογίου swift keyX το οποίο με βολεύει στο να γράφω γρήγορα και χωρίς λάθη :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Παιδιά το nba jam παίζει σε κάποιον από σας;; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Μάλλον θα εννοεί φακέλους που μπορεί να μείνουν στην sd μετά από μια απεγκαταστηση... Εγω manually τα βγάζω σβήνοντας φακέλους εφαρμογών που είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστω άλλο.. Πρακτικά μπορείς να κάνεις ότι θες.. Και rooted να είσαι μπορείς να περάσεις κάποια official ics ή κάποια "βελτιωμενη" έκδοση αυτής, όπως θα κάνουμε οι περισσότεροι rooted χρήστες εδώ.. Αλλιώς κάνεις unroot και περιμένεις να την πάρεις over the air (OTA) όταν θα είναι διαθέσιμη Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Βασικά δεν εννοώ τη cashe αλλα διάφορα σκουπίδια που δε σβήνονται πάντα μετά από την απεγκατάσταση. (όπως πχ αυτά που γεμίζουν την registry των windows) Ελεγα μήπως υπαρχει εφαρμογή που να μπορεί να το σβήσει αυτόματα και να απελευθερώσει χώρο. Απ΄ ότι φάινεται όχι. :( καλό βράδυ σε όλους Edited April 21, 2012 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπέρα. Μιά ερώτηση. Με κάθε απεγκατάσταση μένουν κάποια σκουπίδια στο κινητό μας έτσι? Πως τα καθαρίζουμε αυτά automatic? ΤΝΧ Sd maid service στο market Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδες πραγματικά επαθα πλακα με την καμερα και το βιντεο σε αλβα. Κοιταξτε το παρακατω βιντεο που τραβηξα χθες "Επίτηδες" κουναω την καμερα συνεχεια και το κινητο δεν χανει το φοκους του ουτε για δευτερόλεπτο. Ειναι μαλιστα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο και το φλας αναμένο Στο samsung galaxy ii οσο το ειχα γινόταν ο χαμος σε τετοιες περιπτώσεις (θολουρα αργουσε να εστιάσει ο φακός κτλ...) https://www.youtube.com/watch?v=OWDPg9B9SQA&feature=youtube_gdata_player ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ:eek: Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδες πραγματικά επαθα πλακα με την καμερα και το βιντεο σε αλβα. Κοιταξτε το παρακατω βιντεο που τραβηξα χθες "Επίτηδες" κουναω την καμερα συνεχεια και το κινητο δεν χανει το φοκους του ουτε για δευτερόλεπτο. Ειναι μαλιστα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο και το φλας αναμένο Στο samsung galaxy ii οσο το ειχα γινόταν ο χαμος σε τετοιες περιπτώσεις (θολουρα αργουσε να εστιάσει ο φακός κτλ...) https://www.youtube.com/watch?v=OWDPg9B9SQA&feature=youtube_gdata_player ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ:eek: Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 και εγω εχω παθει πλακα απο το βιντεο του!αλλα ρε συ...συμαζεψε και λιγο:lol:και ακουγεται και η διαφημιση για iphone 4s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 και εγω εχω παθει πλακα απο το βιντεο του!αλλα ρε συ...συμαζεψε και λιγο:lol:και ακουγεται και η διαφημιση για iphone 4s! Χαχαχαχαχα ειναι να μετακομίσω τωρα και γινεται χαμος :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Όλα καλά και άγια!!! Το ICS πότε θα το πάρουμε, Κάποιο νέο;:mad::mad: Δεν έχω ακούσει τίποτα... και σήμερα έχω περάσει την μισή μέρα χαζεύοντας sites κτλ... μήπως στο event την 3η Μάη? Αλλιώς τρώμε τρελό άκυρο!!!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ε ναι γιατι καλη η alba καλη η criskelo αλλα παλι στο τελος σε gb γυριζω...για σιγουρια!να βγει να την περασουμε μπας και αραξουμε(που παλι δεν το βλεπω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ε ναι γιατι καλη η alba καλη η criskelo αλλα παλι στο τελος σε gb γυριζω...για σιγουρια!να βγει να την περασουμε μπας και αραξουμε(που παλι δεν το βλεπω) ναι ναι σίγουρα θα αράξουμε... αφού περάσουμε ότι rom και kernel υπάρξει μετά θα αράξουμε... σίίίίγουρα!!! :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σιγά να μην είναι 3 του Μάη..άλλα θα την καίνε την ακατανόμαστη τότε. Μου φαίνεται ότι θα την πάρουμε μαζί με τις συσκευές των 200ευρώ τελευταίοι. Εγώ γενικά είμαι αισιόδοξος αλλά δυστυχώς δεν βλέπω φως στο βάθος.. Και με το s2 έκαναν πρόχειρη δουλειά οπότε ανησυχώ.. Από την άλλη αυτές που βασίζονται σε κάποια leaks δουλεύουν καλά και σχεδόν δεν έχεις θέμα.. Ίδωμεν!! Τελικά το παγωτακι η HTC το υλοποιησε καλύτερα μέχρι τώρα.. Το one x μετά την αναβάθμιση πάει νεράκι από ότι μαθαίνω Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δε ξέρω τι λέτε μερικοί αν και καταλαβαίνω την αγωνία σας για το παγωτό,εγώ πάντως έδωσα το one x που πήρα και επεστρεψα αρον αρον στο note και βρήκα την υγειά μου από χθες :D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δε ξέρω τι λέτε μερικοί αν και καταλαβαίνω την αγωνία σας για το παγωτό,εγώ πάντως έδωσα το one x που πήρα και επεστρεψα αρον αρον στο note και βρήκα την υγειά μου από χθες :D Κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου.Σε αντιθεση με τον Κωστα δε νομιζω να χωλενει το Note σε κατι με τις τελευταιες GB.Απλα περιμενουμε σιγουρα να ''ανεβει'' κι αλλο με την ελευση του παγωτου...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δε ξέρω τι λέτε μερικοί αν και καταλαβαίνω την αγωνία σας για το παγωτό,εγώ πάντως έδωσα το one x που πήρα και επεστρεψα αρον αρον στο note και βρήκα την υγειά μου από χθες :D Χαχαχαχα καλώς τον!! Τελικά νομίζω ότι έχουμε λιγάκι θέμα με το note.. Εγω το πρωί έκανα ολόκληρη κουβέντα με την γυναίκα μου για το πως θα ήθελα το note2 και τι θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο..και θέλω να καταλήξω ότι μόνο με αυτό θα μπορούσα να το αλλάξω.. Καμμένοι λέμε!! :D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου.Σε αντιθεση με τον Κωστα δε νομιζω να χωλενει το Note σε κατι με τις τελευταιες GB.Απλα περιμενουμε σιγουρα να ''ανεβει'' κι αλλο με την ελευση του παγωτου...:) Τι να πω βρε Ηλία.. Αν εξαιρέσεις τον 1 και μοναδικό συμβιβασμο που είναι το μέγεθος(και που για τη χρήση που το θέλω απλώς δεν υφίσταται),σε όλα τα άλλα εχω τη συσκευή που μου αρέσει. Τι να πω,τα χω ξαναπεί,αυτα τα τηλεφωνα πλέον μόνο τηλέφωνα δεν είναι,είναι πολυσυσκευές με πρωταρχικο κ κύριο πεδίο δράσης το ίντερνετ οπότε ο γίγαντας παίζει στο δικό του γήπεδο χωρίς αντίπαλο.. Οθόνη.. Φωτεινή,καθαρή,super amoled και κυρίως τεράστια.. όλα τα άλλα μου φαίνονται παιχνιδάκια,ακόμα κακό το one x που με τις 3 τελιτσες του ics χάνει ακόμα χώρο απ το λίγο που έχει. Όσο για.το s2 και τα άλλα άστο καλύτερα.. Μπαταρία,αυτονομία.. Τι να πω,απλά από 20 έως 40% πάνω απ όλα τα super phones που εχω δοκιμάσει. Αυτα τα 2 και μόνο είναι τόσο βασικα και υπερέχει ξεκάθαρα το note που δε χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα,ίσως κάποια άλλη φορά. Και το καλό είναι ότι ΔΕΝ υστερεί σε άλλα όπως ακουστικό,ηχείο,ταχύτητα(καλύτερο του one x που είχα)και ακόμα και κάμερα,video όπου είναι σαφώς καλύτερο του s2 και στα επίπεδα του one x αν εξαιρέσεις τη ταχύτητα "γαζί" του τελευταίου.. Χθες λοιπόν το πήρα,αμέσως μου ρθε μια αναβάθμιση 72mb περίπου την οποία πέρασα ΟΤΑ και σα να είναι το τηλέφωνο καλύτερο απ το προηγούμενο note που είχα πριν 10 μέρες. Θα δω μάλλον ακαδημαικα και το s3 αλλά αν δεν είναι κάτι πολύ δυνατό(θέλω ram :))το πιο πιθανό είναι να παω μόνο για το note2. Αυτα :) Edited April 22, 2012 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ηλία ναι χωλαίνει στην απόκριση της οθόνης,όταν είναι κλειστό και το ανοίγεις και τουλάχιστον στο δικό μου κάποιες επανεκινήσεις τις έχει κάνει. Ίσως γιατί δεν το κλείνω βέβαια αλλά τις κάνει. Κατά τα άλλα όλα καλά. Ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου αλλά παραθέτω εδώ τις εντυπώσεις μου. Δε νοείται ένα τέτοιο τηλέφωνο να σκαλώνει και να επανεκινεί σε άσχετες φάσεις. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή...δεν ξέρω. Προσωπικά πότε δεν είχα πρόβλημα με επανεκκινησεις, παρόλα τα σκουπίδια που του περνάω σχεδόν κάθε μέρα.Βέβαια, όπως και σε κάθε συσκευή που είχα στη κατοχή μου, μια φορά τη μέρα κάνω επανεκκίνηση.Χρειάζεται σε όλες τις συσκευές αυτό. Όσο για τη μικρή καθυστέρηση που παρατηρείς στο wake up της συσκευής, αυτό έχει μειωθεί στο ελάχιστο στη τελευταία GB, έτσι ώστε να μην ενοχλεί τόσο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αποζημιωθεις σύντομα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ηλια ποια ειναι η τελευταια επισημη?και αν ειναι ευκολο λινκ γιατι εχω μπερδευτει με τα LC1,LA5 κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ηλία ναι χωλαίνει στην απόκριση της οθόνης,όταν είναι κλειστό και το ανοίγεις και τουλάχιστον στο δικό μου κάποιες επανεκινήσεις τις έχει κάνει. Ίσως γιατί δεν το κλείνω βέβαια αλλά τις κάνει. Κατά τα άλλα όλα καλά. Ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου αλλά παραθέτω εδώ τις εντυπώσεις μου. Δε νοείται ένα τέτοιο τηλέφωνο να σκαλώνει και να επανεκινεί σε άσχετες φάσεις. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή...δεν ξέρω. φιλε μου για ποιες επανεκκινήσεις μιλας??? εγω το εχω με αλβα(που ειναι και μπετα κιολας) απειρες εφαρμογες και δεν εχω ουτε ενα restart ουτε για πλακα! οπως και με GB και chrack που ημουν πριν επισης κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ηλια ποια ειναι η τελευταια επισημη?και αν ειναι ευκολο λινκ γιατι εχω μπερδευτει με τα LC1,LA5 κτλ.... Η τελευταια διαθεσιμη διεθνως ειναι η LC2. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 απο εδω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 παιζει ρολο ποια χωρα οι ολες το ιδιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts