BestMan Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δηλαδή πρέπει να ξαναπεράσω την stock ROM, να κάνω upgrade και να ξαναπεράσω τον custom kernel για να κάνω root? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δηλαδή πρέπει να ξαναπεράσω την stock ROM, να κάνω upgrade και να ξαναπεράσω τον custom kernel για να κάνω root? Η απλα να περασεις prorooted το νεο firmware που θα εχει ανεβει ηδη πριν φανει σε σενα στους xda...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλή ιδεα, ευχαριστώ :) Swiftkey, χρησιμοποιείτε την κανονική έκδοση, η την tablet; Το εγκατέστησα, το έτρεξα, και μου πρότεινε να εγκαταστήσει την έκδοση tablet :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλή ιδεα, ευχαριστώ :) Swiftkey, χρησιμοποιείτε την κανονική έκδοση, η την tablet; Το εγκατέστησα, το έτρεξα, και μου πρότεινε να εγκαταστήσει την έκδοση tablet :) Η κανονική δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλή ιδεα, ευχαριστώ :) Swiftkey, χρησιμοποιείτε την κανονική έκδοση, η την tablet; Το εγκατέστησα, το έτρεξα, και μου πρότεινε να εγκαταστήσει την έκδοση tablet :) Εγω δοκιμαζω τωρα το a type keyboard σε αλβα. Πραγματικα νομιζω ειναι οτι καλυτερο για την συσκευη μας. Με παρα πολλες επιλογες για τα πάντα. Δοκιμαστε το..:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Οποιος θελει την AlBa full με ολα της τα fix και δε ξερει πως να τα περασει η που να τα βρει, ανεβαζω μια πληρη λειτουργικη εκδοση οπου δουλευουν ολα τα S applications, το αρχειο κλησεων και το facebook (αυτο δε το εχω δοκιμασει μιας και δεν εχω λογαριασμο). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Οποιος θελει την AlBa full με ολα της τα fix και δε ξερει πως να τα περασει η που να τα βρει, ανεβαζω μια πληρη λειτουργικη εκδοση οπου δουλευουν ολα τα S applications, το αρχειο κλησεων και το facebook (αυτο δε το εχω δοκιμασει μιας και δεν εχω λογαριασμο). αντε βρε ηλια κανε το καλο...για μετα το αρνι να ασχοληθουμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Οποιος θελει την AlBa full με ολα της τα fix και δε ξερει πως να τα περασει η που να τα βρει, ανεβαζω μια πληρη λειτουργικη εκδοση οπου δουλευουν ολα τα S applications, το αρχειο κλησεων και το facebook (αυτο δε το εχω δοκιμασει μιας και δεν εχω λογαριασμο). Φιλε να εισαι καλα .. Υπαρχει ξεχωριστα κατι μονο για το facebook? μολις εστρωσα το κινητο με περιμενουν για σουβλα και μου ειναι λιγο δυσκολο να τα στησω ολα απο την αρχή Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24848141&postcount=942 thanks για το link ... αυτο θα λυσει το προβλημα του συγχρονισμού facebook/ημερολογιου???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 thanks για το link ... αυτο θα λυσει το προβλημα του συγχρονισμού facebook/ημερολογιου???:) Αυτό δε μπορώ να το απαντήσω μιας και δεν έχω fb.Αλλά απ ότι λένε αυτή είναι η λύση... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 thanks για το link ... αυτο θα λυσει το προβλημα του συγχρονισμού facebook/ημερολογιου???:) Σου κάνει fc το facebook; Αυτό είναι για τα fc που έκανε στην LP5. Εμένα με την καινούρια Alba δεν έχει ξανακάνει fc:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Σου κάνει fc το facebook; Αυτό είναι για τα fc που έκανε στην LP5. Εμένα με την καινούρια Alba δεν έχει ξανακάνει fc:) Χμμμ παιδια μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο:-) Οταν λετε facebook εννοειται την original εφαρμογή? γιατι εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα εκεί .. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω συγχρονιζω μεσα απο το social hub το ημερολογιο μου με το facebook στο ημερολόγιο μετα δεν εμφανιζεται κανενα event. Πχ μεθαύριο εχει γεννεθλια ενα φιλαράκι μου και θα επρεπε να εμφανιζεται αυτο στο ημερολόγιο .. Με gb ολα δουλευαν ρολοι εδω δεν γινεται. Δεν ξερω αν τελικα ειναι προβλημα η αν δεν κανω κατι σωστα εγω..απο το μεσημερι το προσπαθώ και ακρη δεν βρισκω. Βασικα ειναι και το μοναδικο προβλημα που εχω σε ολα τα αλλα το κινητο είναι βούτυρο ;-] Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω σετάρει 4 διευθύνσεις email (hotmail, gmail και yahoo) με αυτόματο έλεγχο ενημέρωσης ανα 30 λεπτά. Το πρόβλημα μου είναι οτι ο αυτόματος έλεγχος ισχύει μόνο για το προεπιλεγμένο email (hotmail). Το κινητό τρέχει την original rom LC1. Ξέρετε γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Χμμμ παιδια μαλλον μπερδευτηκαμε λιγο:-) Οταν λετε facebook εννοειται την original εφαρμογή? γιατι εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα εκεί .. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω συγχρονιζω μεσα απο το social hub το ημερολογιο μου με το facebook στο ημερολόγιο μετα δεν εμφανιζεται κανενα event. Πχ μεθαύριο εχει γεννεθλια ενα φιλαράκι μου και θα επρεπε να εμφανιζεται αυτο στο ημερολόγιο .. Με gb ολα δουλευαν ρολοι εδω δεν γινεται. Δεν ξερω αν τελικα ειναι προβλημα η αν δεν κανω κατι σωστα εγω..απο το μεσημερι το προσπαθώ και ακρη δεν βρισκω. Βασικα ειναι και το μοναδικο προβλημα που εχω σε ολα τα αλλα το κινητο είναι βούτυρο ;-] Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Αυτό ακριβώς γίνεται και σε εμένα, άρα πρέπει να είναι πρόβλημα της Rom αφού με Gb μου τα εμφάνιζε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Αυτό ακριβώς γίνεται και σε εμένα, άρα πρέπει να είναι πρόβλημα της Rom αφού με Gb μου τα εμφάνιζε κανονικά... ειναι το μονο που μου λειπει παντως απο gb...! με βοηθουσε να "θυμηθώ" πολλα πραγματα ...:p τεσπα υπομονή! θα δοκιμασω παντως να δω αν δουλευει ο συγχρονισμός σε "παγωτο" στον γαλαξια 2 του αδερφου μου να δω μηπως δεν κανουμε εμεις κατι σωστα!(που δεν το πιστευω...αλλα λεμε τωρα...) αν ειναι προβλημα της rom πιστευω να το διορθώσουν σύντομα... παντως οπως ειπα και πιο πανω ειναι μεγαλες οι αλλαγες.. στην αρχη μεχρι να δω πως μπορω να "μαρκαρω" ενα κειμενο την ωρα που γραφω ειδα και επαθα...:lol::lol: παιδες για δειτε λιγο και το Post του φιλου εδω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4069379#post4069379 το ιδιο πραγμα ηθελα να ρωτησω και εγω... σε σας αν κλεισετε τον συγχρονισμό το viber δουλευει??? Edited April 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 ρε παιδια για δειτε λιγο εδω... ανοιγω απο την παρακατω σελιδα το βιντεο για να το δω απο το κινητο μου και δεν εχω ηχο με τιποτα! ουτε με dolphin ουτε με opera ουτε με τιποτα..(αυτο με τον αποστολο γκλετσο....) το ιδιο με samsung galaxy 2 που δοκιμασα... http://www.pameevro.gr/Default.aspx?tabid=84&articleType=ArticleView&articleId=1120 για δοκιμαστε λιγο και πειτε μου... καλησπερα και χρονια πολλα.σε μενα παιζει και απο το tab και απο το note ο ηχος. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα.σε μενα παιζει και απο το tab και απο το note ο ηχος. Εμενα με opera ουτε απο note ουτε απο galaxy s. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) καλησπερα και χρονια πολλα.σε μενα παιζει και απο το tab και απο το note ο ηχος. Πως παιζει ρε φιλε θα τρελαθω μιλαμε Σε μενα δεν παιζει με κανενα broswer ουτε στο note ουτε στο γαλαξία 2 του αδερφου μου..:banghead: Παιζει το βίντεο αλλά δεν εχει ηχο.. Εμενα με opera ουτε απο note ουτε απο galaxy s. Εννοεις δεν παιζει ετσι? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Edited April 16, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Αν και το έχω ποστάρει ήδη στο αντίστοιχο thread θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ μπας και το έχει κάποιος φίλος.Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του footprints που έχει η HTC σε μερικά κινητά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Αν και το έχω ποστάρει ήδη στο αντίστοιχο thread θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ μπας και το έχει κάποιος φίλος.Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του footprints που έχει η HTC σε μερικά κινητά της. Νομίζω με την εφαρμογή μινι ημερολόγιο που έχει το note (τουλαχιστον σε μια rooted version που έχω εγω υπάρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εννοεις δεν παιζει ετσι? Ναι αυτο εννοω, δεν παιζει ο ηχος ουτε απο το note μου ουτε απο το galaxy s του αδερφου μου. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Νομίζω με την εφαρμογή μινι ημερολόγιο που έχει το note (τουλαχιστον σε μια rooted version που έχω εγω υπάρχει) Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν είμαι root (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδια καλησπερα,μετα το SII πηγα στο Note (Που ηθελα απο την αρχη) και θα ηθελα να ρωτησω κατι,ποια ειναι η καλητερη rom για το Note??Οι omega εχουν βγαλει rom και για Note? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδια καλησπερα,μετα το SII πηγα στο Note (Που ηθελα απο την αρχη) και θα ηθελα να ρωτησω κατι,ποια ειναι η καλητερη rom για το Note??Οι omega εχουν βγαλει rom και για Note? Ευχαριστω πολυ!! Καλησπερα και καλως ηρθες...:) Απο GB rom προτινω chrack, darky, checkrom (stock light). Οι omega δεν υποστηριζουν το Note. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Ναι αυτο εννοω, δεν παιζει ο ηχος ουτε απο το note μου ουτε απο το galaxy s του αδερφου μου. χρόνια πολλά σε όλους !! και στον υπολογιστή δεν παίζει καλά , ενα βουητό έχει , πολύ χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts