Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια βοηθεια γιατι εχω χαθει.Θελω να κανω Root to Note μου αλλα εχω μπερδευτει τελειως.Θελω να παρω ενα Backup τις εφαρμογες μου γιατι θελω να το κανω reset,να σβησω τα παντα.Ειδα τον οδηγο με το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πολλα.Ο τυπος λεει κατι για Downgrade,κανονικα στο root δεν αλλαζουμε μονο τον Κερνελ?εγω πχ εχω τα εξης:Εκδοση 2,3,6 Εκδοση βασικου φασματος:N7000XXLB1 Εκδοση Κερνελ:2,6,35,7-Ν7000ΧΧLB1-CL933381 se.infra@SEP-101 #2.Γινεται να κανω root και να μεινω σε αυτο το firmware?

Στα τελευταια firmware (σαν το δικο σου) δε γινεται root (ο kernel).Για αυτο τον λογο θα πρεπει πρωτα να περασεις μια παλαιοτερη εκδοση (αρα με παλαιοτερο kernel που γινεται root...;)).

Ακολουθησε λοιπον το βιντεο και θα γινεις root...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση!

Μια ερωτηση ακομα,μετα το Root οταν ερθει η επισημη Ice cream θα πρεπει να κανω unroot για να την εγκαταστησω η απλα κανω update και ειμαι οκ?

Σευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση!

Μια ερωτηση ακομα,μετα το Root οταν ερθει η επισημη Ice cream θα πρεπει να κανω unroot για να την εγκαταστησω η απλα κανω update και ειμαι οκ?

Θα μπορεις να την εγκαταστησεις (μεσω kies) κανονικα,απλα θα χασεις το root...:)

Follow me on XDA

Ασχετο αλλα ετρεξα ενα quadrant και επιασα ταβανι (4410)!! Εσεις που ειστε?? Ξερω ξερω απλα περασα τελικα τον κερνελ του franco με την rom του Criskelo και νομιζω οτι πεταει!! Επισης ειδα το απολυτα θεϊκο...το αφηνω με 42% και μετα απο κανα μισαωρο το ανοιγω και βλεπω 43%!!! Συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν μου εχει ξανατυχει ποτε σε καμια συσκευη!!! I love this phone btw!!!

Προσπαθησα να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορω..αν θελει καποιος mod να το σβησει pls

Sent from my Galaxy Note

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Το ΜΤΡ συνδέθηκε, αποσυνδεθηκε (στην μπάρα ειδοποιήσεων) για μισή ώρα.

Αυτό το μήνυμα βλέπω κάθε φορά που βγάζω τον φορτιστη από την πρίζα.

Τί ακριβώς εννοεί το μήνυμα?

Στην συνέχεια κάνει σαρωση πολυμέσων και εμφανίζεται η κάρτα sim.

Μήπως πρόκειται γιά βλάβη? Η συσκευή είναι 7 ημερών καινούργια.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει θα το εκτιμούσα πολύ.

Η συσκεύη έφυγε γιά το service τίς samsung τελικά.

Αφαιρεση καρτας micro , εργοστασιακές ρυθμίσεις , hard reset, και παρολα αυτά

εξακολουθεί να δείχνει ότι φορτήζει η μπαταρία, καί μετά πού βγάζω τό καλώδιο usb.

Αυτό διορθώνεται μόνο του μετά απο μισή ώρα, κατεβάζωντας τήν μπαταρία στό 80%.

Θέλω νά δώ πόσο αποτελεσματικό είναι το service τής samsung?

( Τό vaio έκανε 5 ημέρες -γερμανία-νά επισκευαστεί.Αριστοι μπράβο τους)

Edited by xabos

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πραγματικό multitasking που προσφέρει το galaxy note.

Follow me on XDA

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πραγματικό multitasking που προσφέρει το galaxy note.

Πρεπει να τρεχει με παγωτο απο οτι φαινεται.Αλλα στο video μου φαινεται οτι ετρεχε με 2.3 :confused:

● Known limitations

- On Android version 2.2.x / 2.3.x only, Adobe Flash plugin doesn't support floating applications and may crash. This is an Adobe bug. Please upgrade to Android 3.0/4.0 or above for Adobe Flash support. Please note that mobile version of YouTube (and others) doesn't requires Flash at all.

@BestMan Όχι ακόμα

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

H αναβάθμιση της ICS έχει βγεί;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

H αναβάθμιση της ICS έχει βγεί;

Μόλις βγει θα το καταλάβεις....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Καλά ούτε ίχνος οποιουδήποτε στολαρίσματος ή κάτι που να το κομπιάσει έστω και στιγμιαία!! :respect:

ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Καλά ούτε ίχνος οποιουδήποτε στολαρίσματος ή κάτι που να το κομπιάσει έστω και στιγμιαία!! :respect:

Ποια ρομ και με ποιον κερνελ δεν μας λέει ομως!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ποια ρομ και με ποιον κερνελ δεν μας λέει ομως!!!

Απο τα εικονιδια που βλεπω στο notification bar πρεπει να ειναι 2.3.6.Για τον kernel δυσκολο να πεις.Θα το αγορασω και θα σας πω εντυπωσεις με xxlb1 stock και cf root kernel lb1

Μια χαρα παίζει.Δεν ειδα κάποιο κόλλημα.Απλα δεν μπορω να πω ότι ξετρελαθηκα και εκανα refund

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Η υπομονη μου εχει εξαντληθει περιμενωντας το note σε λευκο χρωμα απο ελληνικο καταστημα . Τελικα μαλλον θα το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι (ελληνικο). Μιλησα με samsung και μου ειπε οτι πρεπει να προσεξω να εχει πανευρωπαικη καρτα εγγυησης - αποδειξη αγορας και να προοριζεται η συσκευη για ευρωπη. Πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Με το ελληνικο καταστημα που βρηκα απο σκρουτζ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα με το ελληνικης εισαγωγης κινητο. Δεν εχω σκοπο να κανω καποιο root λετε να εχω τιποτα αλλου ειδους προβληματα πχ με τις αναβαθισεις και το λογισμικο γιατι ξερω οτι απο χωρα σε χωρα διαφερει.

ευχαριστω εκ των προτερων.

ρε παιδια για να καταλαβω αν την συσκευη την παρω απο internet (προορισμος Γερμανια) και εχει πανω πχ 2.3.5 οταν βγει η επομενη εκδοση λογισμικου για την ελλαδα και οχι για την Γερμανια ή το αντιθετο εμενα το τηλ μου θα ενημερωθει ; ή η καθε ενημερωση αφορα μονο την χωρα για την οποια προοριζετε το κινητo ;

ρε παιδια για να καταλαβω αν την συσκευη την παρω απο internet (προορισμος Γερμανια) και εχει πανω πχ 2.3.5 οταν βγει η επομενη εκδοση λογισμικου για την ελλαδα και οχι για την Γερμανια ή το αντιθετο εμενα το τηλ μου θα ενημερωθει ; ή η καθε ενημερωση αφορα μονο την χωρα για την οποια προοριζετε το κινητo ;

έχουμε πει ότι θα πάρει κανονικά αναβάθμιση και μπορεί να πάρει και νωρίτερα από τα ελληνικά... αρκεί να ειναι ευρωπαϊκό (απλά από άλλες χώρες δεν γνωρίζω). Συγκεκριμένα όταν είναι έτοιμη η αναβάθμιση όταν συνδεθείς σε δίκτυο θα σου βγάλει ενημέρωση ότι είναι ένα update available και πιθανότατα θα μπορείς να την κάνεις OTA (Over The Air, wifi ή 3G δηλαδή). Εχουν πάρει άπειρα παιδιά από Γερμανία και NOte αλλά και άλλες συσκευές και όλες παίρνουν κανονικά αναβάθμιση. Εγώ έχω 3 συσκευές παραεισαγωγής από διάφορες ΕΥΡΩΠΑϊΚΕΣ χώρες (δικιά μου, γυναίκας, αδερφού) και όλες παίρνουν κανονικά αναβαθμίσεις...άντε μην το σκέφτεσαι άλλο!!:p:p

Έτσι είναι όπως τα λέει ο Ευθύμης!

2 note Γερμανικα εχω πάρει κ είναι άψογα με wifi update αμέσως,το δε 3ο ήταν για Πολωνία τελικά αλλά με 1 αλλαγή στο csc και ήταν εντάξει και αυτό.

Πάντως τα Γερμανικα μη τα φοβάστε σε αντίθεση με τους...γερμανούς(βλεπε merkel):p:lol:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω

1) Το ακουστικο του λειτουργει καλα

2) Αμα συνδεσεις ακουστικα επανω πως ακουγετε καθως και οταν μικας η ενταση του ακουστικων εξακολουθει να ειναι χαμηλη ( οσοι ειχαν γαλαξια 2 καταλαβαν τι εννοω )

3) καμια εφαρμογη στην οποια θα μπορω να διαχειριζομαι το περιεχομενο τπυ κινητου εκτος του drag and drop σαν το itunes ενα αντιστοιχο πραγμα ( ευελπιστω να μην μου πειτε το kies )

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω

1) Το ακουστικο του λειτουργει καλα

2) Αμα συνδεσεις ακουστικα επανω πως ακουγετε καθως και οταν μικας η ενταση του ακουστικων εξακολουθει να ειναι χαμηλη ( οσοι ειχαν γαλαξια 2 καταλαβαν τι εννοω )

3) καμια εφαρμογη στην οποια θα μπορω να διαχειριζομαι το περιεχομενο τπυ κινητου εκτος του drag and drop σαν το itunes ενα αντιστοιχο πραγμα ( ευελπιστω να μην μου πειτε το kies )

Καλησπερα..

1)Το ακουστικο και γενικα οι ηχοι ειναι ενα, μικρο μεν αλλα ενα, σκαλι πανω απο το sgii.

2)Δυο πολυ καλες εφαρμογες διαχειρισης της συσκευης, ειναι το AirDroid και το WiFi File Explorer.

Επισης πολυ καλο ειναι το MyPhoneExplorer.

Follow me on XDA

ευχαριστω για τις απαντησεις απλα επειδη μιλαω πολυ και ενας λογος που ειχα πουλησει το γαλαξια 2 ηταν αυτο οτι η ενταση στα ακουστικα ενω στη μουσικη ηταν καμπανα στην συνομιλια ισα ισα που τον ακουγα για αυτο ( παντα με καρφωμενα ακουστικα λεμε )

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Μόλις πριν κανα 2ώρο πήρα και εγώ το δικό μου σε λευκό (αντικατάσταση του SG2) και η πρώτη εντύπωση είναι οουάαααουυυυ είναι ΜΕΓΑΛΟ...

Μόλις πριν κανα 2ώρο πήρα και εγώ το δικό μου σε λευκό (αντικατάσταση του SG2) και η πρώτη εντύπωση είναι οουάαααουυυυ είναι ΜΕΓΑΛΟ...

Καλως ηρθες και...μερικες ωρες υπομονη μεχρι να το συνηθισει το ματι και το χερι...:)

Follow me on XDA

ευχαριστω για τις απαντησεις απλα επειδη μιλαω πολυ και ενας λογος που ειχα πουλησει το γαλαξια 2 ηταν αυτο οτι η ενταση στα ακουστικα ενω στη μουσικη ηταν καμπανα στην συνομιλια ισα ισα που τον ακουγα για αυτο ( παντα με καρφωμενα ακουστικα λεμε )

Για το θεμα της διαχειρισης της μουσικης εγω εχω το iSyncr και συγχρονιζω με το mac μου το iTunes και εχω ετοιμες τις λιστες μου γρηγορα και ευκολα...γενικα η ποιοτητα μουσικης με ακουστικα ειναι εφαμιλλη των iDevices και στο λεει καποιος που ειχε ipod απο το πρωτο ως το τελευταιο (εχω ακομα 2-3 αλλα μονο το τελευταιο nano χρησιμοποιω στο γυμναστηριο..εχω το note πλεον!!! )

Sent from my Galaxy Note

Εσύ γιατί έχεις την LB1 και εγώ ακόμα όχι ;. Φταίει ότι είσαι φιλογερμανός ε ; :p

Ναι ειναι για DBT

Χαζή ίσως ερώτηση αλλά το igo my way γιατί δεν παίζει σε όλη την οθόνη;;;

Δεν ειναι χαζη ερωτηση...:)

Δεν υποστηριζει ακομα την αναλυση της οθονης του Note.Πιθανον σε ενα μελλοντικο update να φτιαξει...:)

Λοιπον παιδια, εφτιαξα εναν οδηγο με τα ΠΑΝΤΑ που θα πρεπει να διαβασετε και να ξερετε για το Νote, το android γενικα, το root κτλ.

Θα το βρειτε στην υπογραφη μου.

Ακομα δεν εχει ολοκληρωθει και θα προσθεσω ακομα πολλα πραγματα.

Τα καινουρια παιδια καλο θα ειναι να ριξουν μια ματια...:)

Edited by elthis

Follow me on XDA