elthis Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια μια βοηθεια γιατι εχω χαθει.Θελω να κανω Root to Note μου αλλα εχω μπερδευτει τελειως.Θελω να παρω ενα Backup τις εφαρμογες μου γιατι θελω να το κανω reset,να σβησω τα παντα.Ειδα τον οδηγο με το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πολλα.Ο τυπος λεει κατι για Downgrade,κανονικα στο root δεν αλλαζουμε μονο τον Κερνελ?εγω πχ εχω τα εξης:Εκδοση 2,3,6 Εκδοση βασικου φασματος:N7000XXLB1 Εκδοση Κερνελ:2,6,35,7-Ν7000ΧΧLB1-CL933381 se.infra@SEP-101 #2.Γινεται να κανω root και να μεινω σε αυτο το firmware? Στα τελευταια firmware (σαν το δικο σου) δε γινεται root (ο kernel).Για αυτο τον λογο θα πρεπει πρωτα να περασεις μια παλαιοτερη εκδοση (αρα με παλαιοτερο kernel που γινεται root...;)). Ακολουθησε λοιπον το βιντεο και θα γινεις root...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Σευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση! Μια ερωτηση ακομα,μετα το Root οταν ερθει η επισημη Ice cream θα πρεπει να κανω unroot για να την εγκαταστησω η απλα κανω update και ειμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Σευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση! Μια ερωτηση ακομα,μετα το Root οταν ερθει η επισημη Ice cream θα πρεπει να κανω unroot για να την εγκαταστησω η απλα κανω update και ειμαι οκ? Θα μπορεις να την εγκαταστησεις (μεσω kies) κανονικα,απλα θα χασεις το root...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Ασχετο αλλα ετρεξα ενα quadrant και επιασα ταβανι (4410)!! Εσεις που ειστε?? Ξερω ξερω απλα περασα τελικα τον κερνελ του franco με την rom του Criskelo και νομιζω οτι πεταει!! Επισης ειδα το απολυτα θεϊκο...το αφηνω με 42% και μετα απο κανα μισαωρο το ανοιγω και βλεπω 43%!!! Συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν μου εχει ξανατυχει ποτε σε καμια συσκευη!!! I love this phone btw!!! Προσπαθησα να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορω..αν θελει καποιος mod να το σβησει pls Sent from my Galaxy Note --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 5, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Το ΜΤΡ συνδέθηκε, αποσυνδεθηκε (στην μπάρα ειδοποιήσεων) για μισή ώρα. Αυτό το μήνυμα βλέπω κάθε φορά που βγάζω τον φορτιστη από την πρίζα. Τί ακριβώς εννοεί το μήνυμα? Στην συνέχεια κάνει σαρωση πολυμέσων και εμφανίζεται η κάρτα sim. Μήπως πρόκειται γιά βλάβη? Η συσκευή είναι 7 ημερών καινούργια. Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει θα το εκτιμούσα πολύ. Η συσκεύη έφυγε γιά το service τίς samsung τελικά. Αφαιρεση καρτας micro , εργοστασιακές ρυθμίσεις , hard reset, και παρολα αυτά εξακολουθεί να δείχνει ότι φορτήζει η μπαταρία, καί μετά πού βγάζω τό καλώδιο usb. Αυτό διορθώνεται μόνο του μετά απο μισή ώρα, κατεβάζωντας τήν μπαταρία στό 80%. Θέλω νά δώ πόσο αποτελεσματικό είναι το service τής samsung? ( Τό vaio έκανε 5 ημέρες -γερμανία-νά επισκευαστεί.Αριστοι μπράβο τους) Edited March 6, 2012 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πραγματικό multitasking που προσφέρει το galaxy note. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πραγματικό multitasking που προσφέρει το galaxy note. Πρεπει να τρεχει με παγωτο απο οτι φαινεται.Αλλα στο video μου φαινεται οτι ετρεχε με 2.3 :confused: ● Known limitations - On Android version 2.2.x / 2.3.x only, Adobe Flash plugin doesn't support floating applications and may crash. This is an Adobe bug. Please upgrade to Android 3.0/4.0 or above for Adobe Flash support. Please note that mobile version of YouTube (and others) doesn't requires Flash at all. @BestMan Όχι ακόμα Edited March 6, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 H αναβάθμιση της ICS έχει βγεί; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 H αναβάθμιση της ICS έχει βγεί; Μόλις βγει θα το καταλάβεις.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πραγματικό multitasking που προσφέρει το galaxy note. ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Καλά ούτε ίχνος οποιουδήποτε στολαρίσματος ή κάτι που να το κομπιάσει έστω και στιγμιαία!! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Καλά ούτε ίχνος οποιουδήποτε στολαρίσματος ή κάτι που να το κομπιάσει έστω και στιγμιαία!! :respect: Ποια ρομ και με ποιον κερνελ δεν μας λέει ομως!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Ποια ρομ και με ποιον κερνελ δεν μας λέει ομως!!! Απο τα εικονιδια που βλεπω στο notification bar πρεπει να ειναι 2.3.6.Για τον kernel δυσκολο να πεις.Θα το αγορασω και θα σας πω εντυπωσεις με xxlb1 stock και cf root kernel lb1 Μια χαρα παίζει.Δεν ειδα κάποιο κόλλημα.Απλα δεν μπορω να πω ότι ξετρελαθηκα και εκανα refund Edited March 6, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Η υπομονη μου εχει εξαντληθει περιμενωντας το note σε λευκο χρωμα απο ελληνικο καταστημα . Τελικα μαλλον θα το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι (ελληνικο). Μιλησα με samsung και μου ειπε οτι πρεπει να προσεξω να εχει πανευρωπαικη καρτα εγγυησης - αποδειξη αγορας και να προοριζεται η συσκευη για ευρωπη. Πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Με το ελληνικο καταστημα που βρηκα απο σκρουτζ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα με το ελληνικης εισαγωγης κινητο. Δεν εχω σκοπο να κανω καποιο root λετε να εχω τιποτα αλλου ειδους προβληματα πχ με τις αναβαθισεις και το λογισμικο γιατι ξερω οτι απο χωρα σε χωρα διαφερει. ευχαριστω εκ των προτερων. ρε παιδια για να καταλαβω αν την συσκευη την παρω απο internet (προορισμος Γερμανια) και εχει πανω πχ 2.3.5 οταν βγει η επομενη εκδοση λογισμικου για την ελλαδα και οχι για την Γερμανια ή το αντιθετο εμενα το τηλ μου θα ενημερωθει ; ή η καθε ενημερωση αφορα μονο την χωρα για την οποια προοριζετε το κινητo ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ρε παιδια για να καταλαβω αν την συσκευη την παρω απο internet (προορισμος Γερμανια) και εχει πανω πχ 2.3.5 οταν βγει η επομενη εκδοση λογισμικου για την ελλαδα και οχι για την Γερμανια ή το αντιθετο εμενα το τηλ μου θα ενημερωθει ; ή η καθε ενημερωση αφορα μονο την χωρα για την οποια προοριζετε το κινητo ; έχουμε πει ότι θα πάρει κανονικά αναβάθμιση και μπορεί να πάρει και νωρίτερα από τα ελληνικά... αρκεί να ειναι ευρωπαϊκό (απλά από άλλες χώρες δεν γνωρίζω). Συγκεκριμένα όταν είναι έτοιμη η αναβάθμιση όταν συνδεθείς σε δίκτυο θα σου βγάλει ενημέρωση ότι είναι ένα update available και πιθανότατα θα μπορείς να την κάνεις OTA (Over The Air, wifi ή 3G δηλαδή). Εχουν πάρει άπειρα παιδιά από Γερμανία και NOte αλλά και άλλες συσκευές και όλες παίρνουν κανονικά αναβάθμιση. Εγώ έχω 3 συσκευές παραεισαγωγής από διάφορες ΕΥΡΩΠΑϊΚΕΣ χώρες (δικιά μου, γυναίκας, αδερφού) και όλες παίρνουν κανονικά αναβαθμίσεις...άντε μην το σκέφτεσαι άλλο!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Έτσι είναι όπως τα λέει ο Ευθύμης! 2 note Γερμανικα εχω πάρει κ είναι άψογα με wifi update αμέσως,το δε 3ο ήταν για Πολωνία τελικά αλλά με 1 αλλαγή στο csc και ήταν εντάξει και αυτό. Πάντως τα Γερμανικα μη τα φοβάστε σε αντίθεση με τους...γερμανούς(βλεπε merkel):p:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω 1) Το ακουστικο του λειτουργει καλα 2) Αμα συνδεσεις ακουστικα επανω πως ακουγετε καθως και οταν μικας η ενταση του ακουστικων εξακολουθει να ειναι χαμηλη ( οσοι ειχαν γαλαξια 2 καταλαβαν τι εννοω ) 3) καμια εφαρμογη στην οποια θα μπορω να διαχειριζομαι το περιεχομενο τπυ κινητου εκτος του drag and drop σαν το itunes ενα αντιστοιχο πραγμα ( ευελπιστω να μην μου πειτε το kies ) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω 1) Το ακουστικο του λειτουργει καλα 2) Αμα συνδεσεις ακουστικα επανω πως ακουγετε καθως και οταν μικας η ενταση του ακουστικων εξακολουθει να ειναι χαμηλη ( οσοι ειχαν γαλαξια 2 καταλαβαν τι εννοω ) 3) καμια εφαρμογη στην οποια θα μπορω να διαχειριζομαι το περιεχομενο τπυ κινητου εκτος του drag and drop σαν το itunes ενα αντιστοιχο πραγμα ( ευελπιστω να μην μου πειτε το kies ) Καλησπερα.. 1)Το ακουστικο και γενικα οι ηχοι ειναι ενα, μικρο μεν αλλα ενα, σκαλι πανω απο το sgii. 2)Δυο πολυ καλες εφαρμογες διαχειρισης της συσκευης, ειναι το AirDroid και το WiFi File Explorer. Επισης πολυ καλο ειναι το MyPhoneExplorer. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις απλα επειδη μιλαω πολυ και ενας λογος που ειχα πουλησει το γαλαξια 2 ηταν αυτο οτι η ενταση στα ακουστικα ενω στη μουσικη ηταν καμπανα στην συνομιλια ισα ισα που τον ακουγα για αυτο ( παντα με καρφωμενα ακουστικα λεμε ) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μόλις πριν κανα 2ώρο πήρα και εγώ το δικό μου σε λευκό (αντικατάσταση του SG2) και η πρώτη εντύπωση είναι οουάαααουυυυ είναι ΜΕΓΑΛΟ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μόλις πριν κανα 2ώρο πήρα και εγώ το δικό μου σε λευκό (αντικατάσταση του SG2) και η πρώτη εντύπωση είναι οουάαααουυυυ είναι ΜΕΓΑΛΟ... Καλως ηρθες και...μερικες ωρες υπομονη μεχρι να το συνηθισει το ματι και το χερι...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις απλα επειδη μιλαω πολυ και ενας λογος που ειχα πουλησει το γαλαξια 2 ηταν αυτο οτι η ενταση στα ακουστικα ενω στη μουσικη ηταν καμπανα στην συνομιλια ισα ισα που τον ακουγα για αυτο ( παντα με καρφωμενα ακουστικα λεμε ) Για το θεμα της διαχειρισης της μουσικης εγω εχω το iSyncr και συγχρονιζω με το mac μου το iTunes και εχω ετοιμες τις λιστες μου γρηγορα και ευκολα...γενικα η ποιοτητα μουσικης με ακουστικα ειναι εφαμιλλη των iDevices και στο λεει καποιος που ειχε ipod απο το πρωτο ως το τελευταιο (εχω ακομα 2-3 αλλα μονο το τελευταιο nano χρησιμοποιω στο γυμναστηριο..εχω το note πλεον!!! ) Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Εσύ γιατί έχεις την LB1 και εγώ ακόμα όχι ;. Φταίει ότι είσαι φιλογερμανός ε ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Εσύ γιατί έχεις την LB1 και εγώ ακόμα όχι ;. Φταίει ότι είσαι φιλογερμανός ε ; :p Ναι ειναι για DBT Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Χαζή ίσως ερώτηση αλλά το igo my way γιατί δεν παίζει σε όλη την οθόνη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Χαζή ίσως ερώτηση αλλά το igo my way γιατί δεν παίζει σε όλη την οθόνη;;; Δεν ειναι χαζη ερωτηση...:) Δεν υποστηριζει ακομα την αναλυση της οθονης του Note.Πιθανον σε ενα μελλοντικο update να φτιαξει...:) Λοιπον παιδια, εφτιαξα εναν οδηγο με τα ΠΑΝΤΑ που θα πρεπει να διαβασετε και να ξερετε για το Νote, το android γενικα, το root κτλ. Θα το βρειτε στην υπογραφη μου. Ακομα δεν εχει ολοκληρωθει και θα προσθεσω ακομα πολλα πραγματα. Τα καινουρια παιδια καλο θα ειναι να ριξουν μια ματια...:) Edited March 6, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts