Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το κινητό το χρησιμοποιείς για internet browsing, παιχνίδια κτλ δεν βγάζει με τίποτα πάνω από μια μέρα. Για όποιον ενδιαφέρετε ας ρίξει μια ματιά στο gsmarena στο αντίστοιχο τεστ μπαταρίας.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστό. Ούτε και το laptop βγάζει.

Ανούσιο τεστ από το gsmarena.

Συμφωνώ!

Και βασικά εγώ με το note έχω ξεχάσει το laptop.

Μιλάμε σχεδόν δεν ανοίγω τι PC!

Όλα ταχύτατα απ το κινητό.

Και η μπαταρία μου βγάζει 1 μέρα άνετα με κυρίως χρήση internet κ 2 με πιο φυσιολογικά πράγματα, δηλαδή όχι συνέχεια ανοικτή την οθόνη!

Αυτά και απ τα προηγούμενα note που είχα αλλά και αυτό που έχω τώρα και φαίνεται τι ίδιο δυνατό παρ ότι η μπαταρία είναι στη 2η μόλις φόρτιση της!

Πάντως με ίδια χρήση το S2 μου έβγαζε 20~30% κάτω σίγουρα, είναι το πιο δυνατό σε μπαταρία Android:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Συμφωνώ!

Και βασικά εγώ με το note έχω ξεχάσει το laptop.

Μιλάμε σχεδόν δεν ανοίγω τι PC!

Όλα ταχύτατα απ το κινητό.

Και η μπαταρία μου βγάζει 1 μέρα άνετα με κυρίως χρήση internet κ 2 με πιο φυσιολογικά πράγματα, δηλαδή όχι συνέχεια ανοικτή την οθόνη!

Αυτά και απ τα προηγούμενα note που είχα αλλά και αυτό που έχω τώρα και φαίνεται τι ίδιο δυνατό παρ ότι η μπαταρία είναι στη 2η μόλις φόρτιση της!

Πάντως με ίδια χρήση το S2 μου έβγαζε 20~30% κάτω σίγουρα, είναι το πιο δυνατό σε μπαταρία Android:)

Εννοείται και έχουμε ξεχάσει μερικώς τα pc μας... ταχύτητα σε όλα και ευκολία σε ότι κάνεις. Εγώ πλέον έχω συνηθίσει και το μέγεθος και απλά οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται μικρό. Επίσης και με το ipad αν κάτσω όλη μέρα και κάνω browsing, mails, παιχνίδια κτλ δεν θα μου κρατήσει πάνω από μια μέρα. Εμένα προσωπικά μόνο το ΣΚ με βγάζει μια μέρα μόνο γιατί τις άλλες είμαι δουλειά οπότε δεν παίζει να το έχω όλη μέρα μπροστά μου και να χαζεύω.. δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη μπαταρία και με τέτοιο μέγεθος οθόνης τι να λέμε τώρα...

Ερώτηση: Η διάρκεια της μπαταρίας στην οποία αναφέρεστε, οφείλεται σε κάποιο kerner ή custom ROM;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ερώτηση: Η διάρκεια της μπαταρίας στην οποία αναφέρεστε, οφείλεται σε κάποιο kerner ή custom ROM;

Βασικά οφείλεται σε κάποιες ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί, ουσιαστικά σε απενεργοποίηση data,sync κτλ, όταν δε τα χρειαζόμαστε.

Διάβασε κάποιες σελίδες πιο πίσω αν θες.

Φυσικά ένας kernel βοηθάει ακόμα περισσότερο, μια custom ROM όμως δεν έχει και τόσο σημασία.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Στo screenshots (#2938) που έχω επισυνάψει αναφέρομαι σε stock kernel, stock rom και ούτε απενεργοποιήσεις data sync κλπ.

Έχω ήδη δει τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί, και, όντας κάτοχος Android συσκευής, εφαρμόζω αρκετές από αυτές :-)

Με συνεχές data syncing και κανονική χρήση, πόσο μπορεί να πάει η μπαταρία του?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

παιδια οσον αφορα τα ακουστικα εξακολουθει να εχει το ιδιο ηλιθιο προβλημα με την χαμηλη ενταση οπως το σ2 καθως και τον κακο αποδηκοποιητη που υπηρχε και στο σ2 ;;

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

@teopanta1

Σημαντικό...βρείτε ένα android που το gps να κλειδώνει μέσα στο σπίτι, χωρίς την βοήθεια δικτύου.

Πολλά, απο το Nexus που εχω μεχρι το Huawei U8650 Sonic που παλι εχω,

Έχω το εξής πρόβλημα με τα win 7 και outlook 2007 συγχρονίζει τις επαφές κανονικά με τα xp και outlook 2007 κάποιες επαφές τις περνά 40 φορές Η έκδοση του kies είναι 2,2,0. Τι μπορεί να φταίει

Πολλά, απο το Nexus που εχω μεχρι το Huawei U8650 Sonic που παλι εχω,

Αν έχουν υποστήριξη glonass, όπως το note,πηγαίνω πάσο...Αλλα δε νομίζω να υπάρχει συσκευή με πιο γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων.

http://www.stuff-review.com/2011-09/samsung-galaxy-note-includes-support-for-glonass-bids-do-svidaniya-to-slow-gps-fix/

Edited by elthis

Follow me on XDA

Προσωπικά πηγαίνω στην άκρη του σαλονιού μου (65 τμ), στον τοίχο και με κλειστή μπαλκονόπορτα (όχι και τα στορ), και μισοκατεβασμένες τις τέντες, και χωρίς υποστήριξη δικτύου το gps κλειδώνει άνετα και πάλι. Απορώ αν υπάρχει τέτοιο gps σε άλλο κινητό. Και χωρίς root, και με την θήκη του μαζί. Τέλος πάντων, ίσως να υπάρχουν.

Για όσους φοράν του Criskelo μια ωραία εφαρμογούλα με διάφορα mods... διαλέγετε εικονίδιο μπαταρίας, κατεβάζει το αρχείο σε zip μορφή όπου θέλετε και περνάτε μέσω recovery...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22290787&postcount=874

Επίσης να ρωτήσω, πάλι, σχετικά με την ένταση του ακουστικού μου που θεωρώ οτι είναι χαμηλά σε σημείο που αν είμαι έξω στον δρόμο ακούω πολύ αχνά. Δοκίμασα το AudioBoost αλλά η ένταση στο ακουστικό είναι ακριβώς η ίδια (εξάλλου αυτό έχει ρύθμιση για headphones, ηχείο και μικρόφωνο και όχι για το ακουστικό μου)

Για όσους φοράν του Criskelo μια ωραία εφαρμογούλα με διάφορα mods... διαλέγετε εικονίδιο μπαταρίας, κατεβάζει το αρχείο σε zip μορφή όπου θέλετε και περνάτε μέσω recovery...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22290787&postcount=874

Επίσης να ρωτήσω, πάλι, σχετικά με την ένταση του ακουστικού μου που θεωρώ οτι είναι χαμηλά σε σημείο που αν είμαι έξω στον δρόμο ακούω πολύ αχνά. Δοκίμασα το AudioBoost αλλά η ένταση στο ακουστικό είναι ακριβώς η ίδια (εξάλλου αυτό έχει ρύθμιση για headphones, ηχείο και μικρόφωνο και όχι για το ακουστικό μου)

Δοκίμασε volume+ από market για την ένταση στο ακουστικό.

Follow me on XDA

Χρειάζεται root ;

Όλες αυτές οι εφαρμογές που επεμβαίνουν στο σύστημα της συσκευής θέλουν root..;)

Follow me on XDA

Η υπομονη μου εχει εξαντληθει περιμενωντας το note σε λευκο χρωμα απο ελληνικο καταστημα . Τελικα μαλλον θα το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι (ελληνικο). Μιλησα με samsung και μου ειπε οτι πρεπει να προσεξω να εχει πανευρωπαικη καρτα εγγυησης - αποδειξη αγορας και να προοριζεται η συσκευη για ευρωπη. Πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Με το ελληνικο καταστημα που βρηκα απο σκρουτζ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα με το ελληνικης εισαγωγης κινητο. Δεν εχω σκοπο να κανω καποιο root λετε να εχω τιποτα αλλου ειδους προβληματα πχ με τις αναβαθισεις και το λογισμικο γιατι ξερω οτι απο χωρα σε χωρα διαφερει.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Η υπομονη μου εχει εξαντληθει περιμενωντας το note σε λευκο χρωμα απο ελληνικο καταστημα . Τελικα μαλλον θα το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι (ελληνικο). Μιλησα με samsung και μου ειπε οτι πρεπει να προσεξω να εχει πανευρωπαικη καρτα εγγυησης - αποδειξη αγορας και να προοριζεται η συσκευη για ευρωπη. Πρεπει να προσεξω κατι αλλο ; Με το ελληνικο καταστημα που βρηκα απο σκρουτζ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα με το ελληνικης εισαγωγης κινητο. Δεν εχω σκοπο να κανω καποιο root λετε να εχω τιποτα αλλου ειδους προβληματα πχ με τις αναβαθισεις και το λογισμικο γιατι ξερω οτι απο χωρα σε χωρα διαφερει.

εδω εχεις δει http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-Note-16gb-white-leyko.584606.html

εχω παρει ενα μαυρο απο το παληκαρι. πολυ εξηπηρετικος μου το εφερε σε 1 μερα γιατι δεν το ειχε εκει και πολυ καλη τιμη. ειχε μεσα και βιβλιαρακι το οποιο εγραφε για την εγγυηση και ειχε και ελληνικα .

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Να είναι "ευρωπαϊκό" και είσαι οκ και με αναβαθμίσεις κτλ. Εννοώ ότι "ευρωπαϊκό" είναι όταν είναι από Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία, Ιταλία κτλ... εγώ από play έχω πάρει κάποια (HTC και Sammie, σύνολο 4 συσκευές) και είναι όλα μια χαρά!!

Δοκίμασε volume+ από market για την ένταση στο ακουστικό.

Ηλια εχεις τιποτα καλες ρυθμησεις για το volume+

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ηλια εχεις τιποτα καλες ρυθμησεις για το volume+

+3 με +4 το πολύ σε όλα, άλλα θα σε γελάσω για το speakerphone..θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Follow me on XDA

Εγώ πήρα απο εκεί! http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8745

Πηγα ο ίδιος επιτόπου, έχει και ελληνικό βιβλιαράκι μέσα!! Αρα...λογικά ελληνικο, με εγγύηση.

παιδια μια βοηθεια γιατι εχω χαθει.Θελω να κανω Root to Note μου αλλα εχω μπερδευτει τελειως.Θελω να παρω ενα Backup τις εφαρμογες μου γιατι θελω να το κανω reset,να σβησω τα παντα.Ειδα τον οδηγο με το βιντεο αλλα δεν καταλαβα πολλα.Ο τυπος λεει κατι για Downgrade,κανονικα στο root δεν αλλαζουμε μονο τον Κερνελ?εγω πχ εχω τα εξης:Εκδοση 2,3,6 Εκδοση βασικου φασματος:N7000XXLB1 Εκδοση Κερνελ:2,6,35,7-Ν7000ΧΧLB1-CL933381 se.infra@SEP-101 #2.Γινεται να κανω root και να μεινω σε αυτο το firmware?