junglist Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχει φτιάξει ο KasteL την νέα έκδοση που περιμέναμε τόσο καιρό; σε πιο φόρουμ την ανέβασε; Εκεί που τα είχε πάντα http://kastelgr-navi.blogspot.gr/ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Κοτσάνα δικιά μου. Το πρόγραμμα ξεκινάει αλλά φυσικά δεν υποστηρίζει την ανάλυση μου. Πρόσθεσα και το driver=engine screen_xy="800_480:768x1138/1196x722 Αλλά τίποτα. Ούτε στο auto δουλεύει, ούτε αν βγάλω όλα τα skin μέσα από τον σχετικό φάκελο. Λες και είναι κλειδωμένο να παίζει μόνο στην αρχική ανάλυση.. Το apk που έχω είναι το: iGO_Isr_Free_9.6.29.367158_crk_sys_not_changed Edited February 17, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το iGo αληθεύει ότι δίνεται δωρεάν στο ισραηλινό play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το iGo αληθεύει ότι δίνεται δωρεάν στο ισραηλινό play store; Όχι... https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=huwBU-FUiIPLA_3ZgPAC&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.nng.igoprimoisr.javaclient%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Digo%2Bprimo%2Bisrael%2Bgoogle%2Bplay&cd=1&ved=0CC0QFjAA&usg=AFQjCNEK6WWQOHDs9zcOquHGkA8uV1hB1g&sig2=s8kPZ6jQ70JrxFR_Qd0Efw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καποτε ειχε βγει δωρεαν στο store, νομιζω για μια μερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ούτε στο auto δουλεύει, ούτε αν βγάλω όλα τα skin μέσα από τον σχετικό φάκελο. Λες και είναι κλειδωμένο να παίζει μόνο στην αρχική ανάλυση.. Το apk που έχω είναι το: iGO_Isr_Free_9.6.29.367158_crk_sys_not_changed Ο Στέλιος έχει προαναγγείλει την έκδοση για περισσότερες αναλύσεις. Οπότε λίγο υπομονή. Μέχρι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το project του Δημήτρη (zervdim), που είναι εξίσου καλό . http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=220&t=9249 επίσης , αν και χρησιμοποιώ κυρίως το 2.01, στο 2.4 θεωρώ καλύτερο το iGOprimo_v9.6.29.331894. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ο Στέλιος έχει προαναγγείλει την έκδοση για περισσότερες αναλύσεις. Οπότε λίγο υπομονή. Μέχρι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το project του Δημήτρη (zervdim), που είναι εξίσου καλό . http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=220&t=9249 επίσης , αν και χρησιμοποιώ κυρίως το 2.01, στο 2.4 θεωρώ καλύτερο το iGOprimo_v9.6.29.331894. Καλυτερα να περιμενω, αφου δεν μπορω να κανω κατι. Ευχαριστω για την προταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα! Εγκατέστησα στο Xperia SP το iGO primo 9.6.29.329069. Ενώ στην αρχή όλα έδειχναν φυσιολογικά τώρα όταν ξεκινάω την εφαρμογή δεν εμφανίζει στο κάτω μέρος τα εικονίδια της εξόδου από την εφαρμογή, τις ρυθμίσεις και γενικά όλα αυτά που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Εγώ με το SP έχω αυτές τις ρυθμίσεις στο sys.txt αρχείο και φαίνονται καλά τα κουμπιά. [rawdisplay] driver=engine screen_xy="800_480:1170x660/710x1110" Ίσως σε portrait θέλει λίγη ακόμα μείωση αλλά δεν έκατσα να το δε παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το iGo αληθεύει ότι δίνεται δωρεάν στο ισραηλινό play store; Υπάρχει το iGO primo israel free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient το οποίο κατά καιρούς γίνεται διαθέσιμο για κάποιες ώρες, συνήθως όταν υπάρχει αναβάθμιση, πρέπει να το πετύχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάρχει το iGO primo israel free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient το οποίο κατά καιρούς γίνεται διαθέσιμο για κάποιες ώρες, συνήθως όταν υπάρχει αναβάθμιση, πρέπει να το πετύχεις... Το link δεν ανοίγει καν!. Καλά θα ήταν να το πετύχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Η πρώτη εικόνα είναι από το igo Israel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient Η δεύτερη από το igo Τουρκίας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Oπότε πρέπει να το τσεκάρουμε συχνά μπας και πετύχουμε την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Και αφού δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας, πώς το κατεβάζουμε επίσημα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αυτή τη στιγμή 23:11 το iGO primo israel free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient είναι διαθέσιμο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχω εγκατεστημένο το primo. Εάν το κατεβάσω θα γίνει μπλέξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αυτή τη στιγμή 23:11 το iGO primo israel free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient είναι διαθέσιμο.;) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ! Έχω το primo , και μου βγάζει αυτό το σφάλμα, έκανα μετονομασία τον φάκελο με το igo και βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα. [ATTACH]41364[/ATTACH] Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Λόγικο δεν είναι, αφού το υπάρχον είναι από το θείο!; Απεγκατάσταση του υπάρχοντος με εκκαθάριση δεδομένων και μετά προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Το κατέβασα μόλις τώρα! Για να δούμε. Γιατί δεν μπορώ να δω κάποιον φάκελο εγκατάστασης; που θα βάλω τώρα τους χάρτες κλπ, εφόσον δεν βλέπω κάποιον φάκελο iGO; Edited February 18, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Λόγικο δεν είναι, αφού το υπάρχον είναι από το θείο!; Απεγκατάσταση του υπάρχοντος με εκκαθάριση δεδομένων και μετά προχώρα. Έκανα και εγώ απεγκατάσταση το προηγούμενο και μου βγάζει μήνυμα όταν πατάω εγκατάσταση: Τhe item that you were attempting to purchase cannot be found Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Το έχετε παρεξηγήσει. Το συγκεκριμένο περιέχει μόνο το χάρτη του Ισραήλ και μόνο με αυτόν λειτουργεί. Έχει ενδιαφέρον ως πρόγραμμα για κάποιον που θέλει να εξερευνήσει σε βάθος το Primo ή ακόμη και σε ένα μελλοντικό ταξίδι στο Ισραήλ. Είχαν υποσχεθεί ότι θα πρόσθεταν την δυνατότητα in app purchase χαρτών άλλων χωρών αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. Άπαξ και το πετύχετε και το κατεβάσετε μέσω του Play συνδέεται με τον λογαριασμό σας google και έτσι ακόμη και να το απεγκαταστήσετε μπορείτε οποτεδήποτε στο μέλλον να το ξανακατεβάσετε και να το βλέπετε διαθέσιμο στο Play. Δεν επηρεάζει τυχόν άλλη έκδοση εγκατεστημένη αρκεί να μην κάνετε update (αν και αμφιβάλω ότι γίνεται το update γιατί θα βγάλει μήνυμα λάθους). Έκανα και εγώ απεγκατάσταση το προηγούμενο και μου βγάζει μήνυμα όταν πατάω εγκατάσταση: Τhe item that you were attempting to purchase cannot be found Έληξε η περίοδος διαθεσιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Και γιατί έβγαζε μήνυμα Install κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μπορεί να το έχασες στο τσακ. Αν είχες πατήσει το install εγκαίρως τώρα θα το έβλεπες διαθέσιμο στο Play μέσω του δικού σου λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μπορεί να το έχασες στο τσακ. Αν είχες πατήσει το install εγκαίρως τώρα θα το έβλεπες διαθέσιμο στο Play μέσω του δικού σου λογαριασμού. Μήπως κάτι παίζει με το link που έδωσες; Ακόμα και τώρα, εμφανίζει το install. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Και δεν το πατάς!; Πάντως χτες το βράδυ πρόλαβα και το εγκατέστησα σε μια συσκευή με άλλο λογαρισμό. Δεν ξέρω τι φταίει στην περίπτωσή σου, κάνε ένα search με το μήνυμα λάθους. Όσοι το κατεβάσατε τα σχετικά αρχεία του iGO βρίσκονται στους φακέλους sdcard/Android/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient sdcard/Android/obb/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient τα αρχεία *.obb τα ανοίγετε ως zip. και αν είστε root στο data/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient Edited February 18, 2014 by mp3buddy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Προσπάθησα ο πονηρός να βάλω τον ελληνικό χάρτη και όλα τα licenses που έχω. Ενώ γίνεται κανονικά η αντιγραφή, όταν ξεκινάει το πρόγραμμα κατεβάζει από την αρχή τα δεδομένα. Προσπάθησα όμως να εγκαταστήσω και την έκδοση iGO_Isr_Free_9.6.29.367158_sys_not_changed αλλά πάντα μου λέει πως η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Το ίδιο συμβαίνει και με παλιότερες εκδόσεις. Θέλει πάλι ψάξιμο και δεν ξέρω αν έχω την διάθεση. Edit: με art η έκδοση από το play store δούλευε κανονικά, ενώ οι"υπόλοιπες" όχι! Ήθελε dalvik, άβυσσος η ψυχή του primo. Υπάρχει κάποια έκδοση που να δουλεύουν οι τιμές των διοδίων και το map changer σε default skin; Edited February 20, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts