furiousdemitris Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις χάρτη - σημάδια τόπων. Από εκεί μπορείς να ορίσεις ποια και σε τι απόσταση θα τα βλέπεις. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καταρχάς συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ απλά από το κινητό δυσκολεύει λιγάκι. Όσον αφορά την ερώτηση μπορεί να παίξει... Θα θέλει σίγουρα αλλαγές στο sys. Txt - data και κατάλληλο skin... [device] type="samsung_android" [project] name="igo_android" [folders] secondary_root_path="iGO" has_secondary_root=1 [services] server_addr="https://android.naviextras.com/mobile/service/" factory_license_code_filename="%sdcard%/iGO/prepaid" software_download_location="https://android.naviextras.com/dlapk" delete_callstack=1 [tmc-http] enabled=0 [android] logcat_file_delay=50 [gps] location_net=0 check_gps_timestamp = 1 ; End of sys.txt ; Υποθέτω πως με μιά μιά μικρή καθοδήγηση το sys.txt το καταφέρνουμε και το διορθώνουμε. Τα skins για αυτές τις δύο αναλύσεις, είναι εύκολο να τα βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπερα. Πως μπορω να επιλεξω ποια poi θα φαινονται στο δρομο,γιατι δεν βλεπω καμια επιλογη στο μενου.πρεπει να υπαρχει κατι στο sys? απλα στις ρυθμισεις χαρτη που σου ειπε ο φιλος παραπανω θα ΣΚΡΟΛΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ λιγο γιατι για τους τοπους οι ρυθμισεις δεν φαινονται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Υποθέτω πως με μιά μιά μικρή καθοδήγηση το sys.txt το καταφέρνουμε και το διορθώνουμε. Τα skins για αυτές τις δύο αναλύσεις, είναι εύκολο να τα βρώ; Το sys.text σου είναι ελλειπές . Δοκίμασε το επισυναπτόμενο που έχω στο Tab 3 8" απλα στις ρυθμισεις χαρτη που σου ειπε ο φιλος παραπανω θα ΣΚΡΟΛΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ λιγο γιατι για τους τοπους οι ρυθμισεις δεν φαινονται ! Στο δικό μου . Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Χάρτη .... σκρολλάρεις προς τα ΠΑΝΩ ... Σημάδια τόπων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα που μου παρουσιάσθηκε. Έκανα εγκατάσταση στο Thoshiba Tablet AT300SE το igo primo, χρισημοποιώντας το "iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI)" και sys το επισυναπτόμενο αρχείο. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και το igo ανοιξε. Το δοκίμασα, το επεξεργάστηκα και το εκλεισα. Την επομένη μέρα, εχθες δλδ, ηθελα να το δοκιμάσω και σε διαδρομή. Δεν...ανοιξε!!!:wacko: Προσπάθησα να δω τι συμβαίνει. Δείχνει να φορτώνει το igo για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς να εμφανίζετε το λογότυπο, και με πετά «έξω». Το απεγκατέστησα και το ξανά εγκατέστησα, δούλεψε. Το κλείνω και το ξανανοίγω. Τίποτα, δεν ανοίγει. Με άλλα λόγια για να δουλέψει πρέπει να το εγκαταστήσεις, να τρέξεις την εφαρμογή μια φορά μόνο. Για να το ανοίξεις ξανά, το απεγκαθιστάς και το ξανά εγκαθιστάς. Χρειάζομαι την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Την πρώτη φορά που τρέχει η εφαρμογή διαβάζει τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο sys.txt εντός του apk στη διαδρομή *.apk\res\raw\sys.txt και με αυτές τις ρυθμίσεις λειτουργεί σωστά. Την δεύτερη φορά διαβάζει το δικό σου iGO\sys.txt οπότε εκεί δημιουργείται το πρόβλημα. Προσάρμοσε τις ρυθμίσεις του δικού sys.txt με εκείνες του *.apk\res\raw\sys.txt Επίσης δοκίμασε τις παρακάτω αλλαγές στο sys.txt: [rawdisplay] driver=engine screen_xy="auto" ;screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen" [android] fullscreen=1 tablet=1 has_physical_home_button=0 Στην ενότητα [android] δοκίμασε στις επιμέρους εντολές διάφορους συνδυασμούς 0 - 1 για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Σ' ευχαριστώ για την απαντησή σου αλλά πως το ανοίγω το *.apk\res\raw\sys.txt ; Βρε πως φαίνετε οτι είμαι ασχετος!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μετονομάζεις το *.apk σε *.zip και το ανοίγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) φιλε mp3buddy "έγραψες". Αντέγραψα ολόκληρο το sys από το apk και το πέρασα στο sys.txt διαγράφοντας τα δικά του. Δεν γνωρίζω εάν έκανα καλά αλλά δούλεψε. Θα το ελέγξω περαιτέρω αύριο. Σ' ευχαριστώ πολύ. Edited January 7, 2014 by panos4650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ότι έχει σχέσει με iGO εδώ...! http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=79&sid=d2708d96a56354c013831e2e3a9d1af2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ότι έχει σχέσει με iGO εδώ...! http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=79&sid=d2708d96a56354c013831e2e3a9d1af2 Διαφήμιση; :) Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το sys.text σου είναι ελλειπές . Δοκίμασε το επισυναπτόμενο που έχω στο Tab 3 8" Πολύ πράγμα έχει το δικό σου εν σχέση με το δικό μου... :lol: Να σου θυμίσω ότι έχω version 8 (MyWay) και όχι 9 Primo. Στα χέρια μου έχω το 10άρη. Μόλις μου έρθει το 8άρη θα του κάνω μιά δοκιμή. Skins τελικά χρειάζεται για την ανάλυση 1280 x 800 ή να το δοκιμάσω με το υπάρχων που είναι για 800 x 480; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το sys.text σου είναι ελλειπές . Δοκίμασε το επισυναπτόμενο που έχω στο Tab 3 8" Στο δικό μου . Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Χάρτη .... σκρολλάρεις προς τα ΠΑΝΩ ... Σημάδια τόπων . ναι μπερδευτηκα προς τα κατω πας ,προς τα πανω σκρολαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Διαφήμιση; :) Ενημέρωση...! & διευκόλυνση, μην το βλέπεις μονόπλευρα, όσα παίρνω των μήνα απο εδώ μέσα, τα ίδια παίρνω και από εκει..!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ενημέρωση...! & διευκόλυνση, μην το βλέπεις μονόπλευρα, όσα παίρνω των μήνα απο εδώ μέσα, τα ίδια παίρνω και από εκει..!:p Φαντάζομαι παίρνουμε τα ίδια....σε πείραζα άλλωστε μιας και εγώ εκεί μπαίνω ως επί το πλείστον... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Πολύ πράγμα έχει το δικό σου εν σχέση με το δικό μου... :lol: Να σου θυμίσω ότι έχω version 8 (MyWay) και όχι 9 Primo. Στα χέρια μου έχω το 10άρη. Μόλις μου έρθει το 8άρη θα του κάνω μιά δοκιμή. Skins τελικά χρειάζεται για την ανάλυση 1280 x 800 ή να το δοκιμάσω με το υπάρχων που είναι για 800 x 480; Παράβλεψη . 'Οντως το sys.text αφορά το Primo 9.6.22.317625 , που έχω εγκατεστημένο σε Note 10.1 , Tab 3 8" , SII και SIII , με τα ίδια skins , και διαφοροποίηση τιμών στο sys . Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει στο MyWay . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μόλις χτες έμαθα ότι έχει βγει skin για IGO με HUD όπως του Sygic. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω το igo σε note 3. Παίζει σε 1920x1080;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω το igo σε note 3. Παίζει σε 1920x1080;; Εψαξα αλλά δεν το βρήκα !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εψαξα αλλά δεν το βρήκα !!!!! Ίσως μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο παραπλήσιο data, με την απαραίτητη τροποποίηση στο sys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μόλις χτες έμαθα ότι έχει βγει skin για IGO με HUD όπως του Sygic. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Που είναι να το δοκιμάσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Που είναι να το δοκιμάσουμε ? Αντιγραφω απο Ξενο φορουμ CsL_1.3_SS_HUD http://www.dodaj.rs/f/1X/AR/35ZYADcd/do16id.png A slightly modified HUD-inch UX Turkish version of Primo 2.4 800x480 landscape mode. (Sharp have not tried it!) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αντιγραφω απο Ξενο φορουμ Δεν βλέπω τίποτε το ιδιαίτερο . Ούτε δίνει την εντύπωση HUD . Στις απόψεις που είχαμε παραθέσει πριν από ένα μήνα , νομίζω η εφαρμογή που είχα δοκιμάσει ήταν καλύτερη . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&highlight=geobas+gps&page=1075 ..........ποστ 16121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω το igo σε note 3. Παίζει σε 1920x1080;; http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=110819#p110819 ελπίζω να μην πειράζει που δίνω το λίνκ άλλωστε και σε αυτό το πόστ ότι έχει σχέσει με iGO εδώ...! http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=79&sid=d2708d96a56354c013831e2e3a9d1af2 η παραπομπή είναι στο ίδιο φόρουμ... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Που μπορώ να βρω τα αρχεία για την ανάλυση του igo my way; Έχω την ανάλυση 960*540 και είναι μικρή το s4 mini Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts