Tyxerakias Δημ. July 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) σωστά, δεν υπάρχει το βήμα 3) Διαλέξτε την επιλογή για εγκατάσταση zip από την sdcard, βρείτε το αρχείο που μεταφέρατε στο βήμα 1), και επιλέξτε το για εγκατάσταση. Προφανώς κλείδωσαν το στοκ recovery όπως είχαν κάνει στο WiFi only. Πρέπει να το κάνετε με cwm recovery. Θα ψάξω να δω πως γίνεται στο μοντέλο σας και θα σου πω. Edit: Αναλυτικός οδηγός εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004385#post4004385 Edited August 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Προφανώς κλείδωσαν το στοκ recovery όπως είχαν κάνει στο WiFi only. Πρέπει να το κάνετε με cwm recovery. Θα ψάξω να δω πως γίνεται στο μοντέλο σας και θα σου πω. Edit: ..http://www.mediafire.com/?jv5v1a74hhqsqhu αυτό είναι το cwm recovery, βάλτο στο pda του Odin 1.85 και φλασαρε. Μετά μέσω cwm βάλε το αρχείο από εδώ: http://www.shabbypenguin.com/users/s0ckm0nk3y/android/acs/galaxytab10.1/Samsung_Galaxy_Tab_10.1_root.zip Φιλε μου σου υπενθυμιζω οτι καποιοι εδω μεσα ειμεθα αμπαλοι:O βημα, βημα εαν μπορεις την διαδικασια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Φιλε μου σου υπενθυμιζω οτι καποιοι εδω μεσα ειμεθα αμπαλοι:O βημα, βημα εαν μπορεις την διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004385#post4004385 Edited August 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγώ είμαι έτοιμος alex. Είχα βρει και εγώ τον τρόπο, αλλά δεν μου έκανε update στο binary του superuser και είχα κολλήσει εκεί. :D Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Έφτιαξα έναν πρόχειρο οδηγό για αναβάθμιση στην 4.0.4 μέσω odin για το μοντέλο 7500. 1. Κατεβάζουμε από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-P7500&pcode=OXA&os=1&type=3#firmware το αρχείο P7500XXLQ8. 2. Αφού κατεβάσουμε το αρχείο το αποσυμπιέζουμε. 3. Κατεβάζουμε και το odin από εδώ http://www.gadgetoz.com/post/free-download-odin-1-85/ και το ανοίγουμε. Είναι portable δεν γίνεται εγκατάσταση. 4. Κλείνουμε το τάμπλετ και το ανοίγουμε ξανά σε διαδικασία downloading mode. Αυτο γίνεται κρατώντας πατημένο το volume down και το power για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Στη συνέχεια πατάμε μια φορά το volume up για να μπει στην διαδικασία downloading mode. Έπειτα πατάμε ξανά μία φορά το volume up για να συνεχιστεί η διαδικασία. Είναι έτοιμο το τάμπλετ μας να δεχτεί την αναβάθμιση. 5. Συνδέουμε το τάμπλετ με το usb, στον υπολογιστή. 6. Έχουμε ανοίξει το odin από πριν και πάμε να βάλουμε το αποσυμπιεσμένο αρχείο μέσα στο odin όπως στην εικόνα παρακάτω. 7. Βάζουμε το αρχείο πατώντας στο PDA και πατάμε START. Αυτό ήταν. Περίπου σε τρία λεπτά θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και το τάμπλετ θα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Μη σας τρομάξει που θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει. Είναι φυσικό μετά από αναβάθμιση. Ελπίζω να βοήθησα. Πιστεύω δεν πειράζει να κάνουμε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν την διαδικασία για να είναι ¨καθαρό¨ πριν την αναβάθμιση,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγω εκανα και επαναφορα καλου κακου πριν περασω την αναβαθμιση. Ειναι αληθεια πως το ταμπλετακι πηρε αλλο αερα. Τοσο καιρο χαντακωνοτανε με την 3.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Παει σφαιρα πια,καμμια σχεση με πριν λεμε!:D Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Επειδή το pc μου είναι φορτωμένο, η διαδικασία βήμα βήμα είναι ακριβώς αυτή από το παραπάνω λινκ που έδωσα στο μήνυμα #923 για το 7510 όμως, με τη διαφορά ότι στο βήμα 3 βάζεις το recovery αρχείο από το παραπάνω ποστ μου και όχι αυτό που γράφει στο βήμα 3. Και το βήμα 2 με τον driver δε χρειάζεται. Πρόβλημα. Ακολούθησα τα βήματα από αυτό το post για το Ρ7510 (εγώ έχω το Ρ7500) και όταν φτάνω στο βήμα 8 και πάω να μπω σε clockworkmod recovery, αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η οθόνη σαν τρελή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καν τι να διαλέξεις. Είναι το clockworkmod recovery menu, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά έτσι όπως κάνει η οθόνη δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα. Ευτυχώς η ταμπλέτα ανοίγει και παίζει κανονικά. Μήπως έχει κάποιο θέμα το recovery αρχείο που έδωσες; Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος με επιτυχία; Edit: OK λύθηκε. Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας δει εδώ. Edited August 1, 2012 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Πρόβλημα. Ακολούθησα τα βήματα από αυτό το post για το Ρ7510 (εγώ έχω το Ρ7500) και όταν φτάνω στο βήμα 8 και πάω να μπω σε clockworkmod recovery, αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η οθόνη σαν τρελή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καν τι να διαλέξεις. Είναι το clockworkmod recovery menu, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά έτσι όπως κάνει η οθόνη δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα. Ευτυχώς η ταμπλέτα ανοίγει και παίζει κανονικά. Μήπως έχει κάποιο θέμα το recovery αρχείο που έδωσες; Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος με επιτυχία; Εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως με τον τρόπο που μας είπε ο Tyxerakias. Προσπάθησε ξανά κάνοντας και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα αν δεν είχες κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τους διαφορετικούς τρόπους που αναφέρονται...για κάποιον ο οποίος έχει tablet εντελώς μαμά και δεν θέλει να το πειράξει, παρά μόνο να το αναβαθμίσει σε ICS χωρίς να περιμένει να έρθει OTA στην Ελλάδα η επίσημη αναβάθμιση, ο οδηγός του xrhstos1974 είναι ο κατάλληλος?? Αφού γίνει η διαδικασία το τάμπλετ δεν θεωρείται rooted, έτσι? Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πήρε την oficcial αναβάθμιση OTA αν έχω καταλάβει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Όχι δεν θεωρείται rooted. Ο Tyxerakias όμως βοήθησε σε αυτό ώστε να του κάνουμε και ένα root. Νομίζω πως ναι χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Όλα επιτρέπονται :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τους διαφορετικούς τρόπους που αναφέρονται...για κάποιον ο οποίος έχει tablet εντελώς μαμά και δεν θέλει να το πειράξει, παρά μόνο να το αναβαθμίσει σε ICS χωρίς να περιμένει να έρθει OTA στην Ελλάδα η επίσημη αναβάθμιση, ο οδηγός του xrhstos1974 είναι ο κατάλληλος?? Αφού γίνει η διαδικασία το τάμπλετ δεν θεωρείται rooted, έτσι? Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να πήρε την oficcial αναβάθμιση OTA αν έχω καταλάβει καλά... Ναι, σωστά τα λες. Η μόνη διαφορά είναι πως η ROM για Ελλάδα που θα εγκαθιστούσες μέσω OTA ή KIES θα είχε κάπως διαφορετικό όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω μόλις αγοράσει το P7500 και προφανώς θέλω να το αναβαθμίσω στο ICS. Η ερώτηση μου είναι, εάν δηλώσω Αγγλία για χώρα ( από ότι έχω διαβάσει η Αγγλία το έχει πάρει το update ) παίζει να μου σταλεί ειδοποίηση για Update χωρίς να το κάνο manually ; Επισης, το ότι ο xrhstos1974 αναφέρει να κατεβάσουμε το Italy 2012 July 4.0.4 P7500XXLQ8 P7500OXALQ8 Download (552mb) δεν έχει κάποιο κώλυμα που γράφει Italy έτσι; Και κλείνω, για να επιτύχω την αναβάθμιση, πέραν του ODIN και του πιο πάνω αρχείου χρειάζομαι να κατεβάσω drivers ή ότιδήποτε άλλο για τη σύνδεση με τον υπολογιστή; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Μόλις έκανα κι εγώ το update και root. Aναλυτικός οδηγός για root εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004385#post4004385, με το ωραίο supersu app του Chainfire που έχει και επιλογή για απεγκατάσταση και κρύψιμο του root (π.χ. για το readers hub). @kordellas όχι, δεν αρκεί απλά να δηλώσεις άλλη χώρα, πρέπει να έχεις το σωστό firmware. Aν το πήρες από Ελλάδα, δε θα σου δοθεί αναβάθμιση επίσημα, ακόμα. Edited August 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Και κλείνω, για να επιτύχω την αναβάθμιση, πέραν του ODIN και του πιο πάνω αρχείου χρειάζομαι να κατεβάσω drivers ή ότιδήποτε άλλο για τη σύνδεση με τον υπολογιστή; Νομίζω πως πρέπει να εγκαταστήσεις το KIES για να μπουν όλοι οι drivers που χρειάζονται. Κατά την εγκατάσταση του KIES φρόντισε να ΜΗΝ είναι συνδεδεμένο το τάμπλετ στον υπολογιστή για να γίνει σωστά η εγκατάσταση των drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τα + και τα - αναμεσα στο tab1 και στο tab2 γιατι βρηκα ενα σε καλη τιμη και το σκεφτομαι να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εχει βαλει καποιος την ics μαζι με τον kernel του pershoot που εχει overclock στο 1.4ghz? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τα + και τα - αναμεσα στο tab1 και στο tab2 γιατι βρηκα ενα σε καλη τιμη και το σκεφτομαι να το αλλαξω. tab1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314352 tab2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339924 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Έφτιαξα έναν πρόχειρο οδηγό για αναβάθμιση στην 4.0.4 μέσω odin για το μοντέλο 7500. 1. Κατεβάζουμε από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-P7500&pcode=OXA&os=1&type=3#firmware το αρχείο P7500XXLQ8. 2. Αφού κατεβάσουμε το αρχείο το αποσυμπιέζουμε. 3. Κατεβάζουμε και το odin από εδώ http://www.gadgetoz.com/post/free-download-odin-1-85/ και το ανοίγουμε. Είναι portable δεν γίνεται εγκατάσταση. 4. Κλείνουμε το τάμπλετ και το ανοίγουμε ξανά σε διαδικασία downloading mode. Αυτο γίνεται κρατώντας πατημένο το volume down και το power για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Στη συνέχεια πατάμε μια φορά το volume up για να μπει στην διαδικασία downloading mode. Έπειτα πατάμε ξανά μία φορά το volume up για να συνεχιστεί η διαδικασία. Είναι έτοιμο το τάμπλετ μας να δεχτεί την αναβάθμιση. 5. Συνδέουμε το τάμπλετ με το usb, στον υπολογιστή. 6. Έχουμε ανοίξει το odin από πριν και πάμε να βάλουμε το αποσυμπιεσμένο αρχείο μέσα στο odin όπως στην εικόνα παρακάτω. 7. Βάζουμε το αρχείο πατώντας στο PDA και πατάμε START. Αυτό ήταν. Περίπου σε τρία λεπτά θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και το τάμπλετ θα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Μη σας τρομάξει που θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει. Είναι φυσικό μετά από αναβάθμιση. Ελπίζω να βοήθησα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό σου! Μόλις το έκανα και τώρα τρώω παγωτάκι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Eυχαριστώ και εγώ για τη βοήθεια και τον οδηγό για την αναβάθμιση! Ερώτηση: Έχω βάλει το hotmail λογαριασμό μου στο Email App, όλα καλά, παρά μόνο το ότι δεν μου παρουσιάζει τις εικόνες που θα έπρεπε στο κείμενο παρά μόνο Plain text. Π.Χ. ένα newsletter που περιέχει εικόνες, δείχνει μόνο text και πρέπει να πατήσω στο Load More στο τέλος του μηνύματος για να τις παρουσιάσει. Κατά την εισαγωγή του email και των settings έχω επιλέξει να κατεβάζει όλο το μήνυμα και να παρουσιάζει τις εικόνες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλό χρυσό άγιο το παγωτάκι αλλά εχθές κάποια στιγμή που έβαλα να κατεβάσει τον χάρτη της Αττικής στο google Maps, όταν έκλεισε η οθόνη μετά από ένα λεπτό το τάμπλετ κόλλησε. Αναγκάστηκα να κρατήσω πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα ώστε να κάνει force restart. Με την 3.2 δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 πέρασα και εγώ τo ics στο 7500, και έκανα και root. Όμως έχω ένα θέμα τώρα. Όταν αφήσω την οθόνη και σβήσει από μόνη της, και πάω να την ανάψω μετά από λίγο, αρχίζει να τρεμοπαίζει, και εμφανίζονται συνεχώς μπλε γραμμές, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω και να πατήσω τίποτα επάνω στην οθόνη. Τι μπορεί να πήγε στραβά; Να σημειώσω ότι για να κάνω το root, έπρεπε να κάνω flash και το bootloader γιατί είχα τρεμόπεγμα όταν μπήκα στο cwm. Για το root, ακολούθησα τον οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 nhariton είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και πιθανότατα είχε να κάνει με τον bootloader. Θα σου πω τα βήματα που ακολούθησα εγώ κι ελπίζω να δουλέψει και σ' εσένα. 1.Πέρασα μέσω Odin ξανά την ICS. 2.Έκανα full wipe (δεν είχα κάνει την πρώτη φορά. Κράτα τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου φυσικά!!!) 3.Από αυτή τη σελίδα κατέβασα το 4ο αρχείο με το όνομα "ClockworkMod_Recovery_v5.5.0.4_P75xx.tar" (σύμφωνα με κάποιον στο xda είναι το μόνο CWM που παίζει απροβλημάτιστα στην Ρ7500) 4.Μέσω Odin, και κάνοντας click στο PDA, πέρασα το αρχείο στην ταμπλέτα. (Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις σ' αυτή τη σελίδα αλλά δε λέει κάτι ιδιαίτερο, αφού πέρασες την ICS δε θα έχεις πρόβλημα, ο ίδιος τρόπος είναι) 5. Μπήκα κανονικά στο CWM και έκανα install το zip αρχείο που κάνει το root. Από εκεί και πέρα δεν το ξανάκανε. Good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 nhariton είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και πιθανότατα είχε να κάνει με τον bootloader. Θα σου πω τα βήματα που ακολούθησα εγώ κι ελπίζω να δουλέψει και σ' εσένα. 1.Πέρασα μέσω Odin ξανά την ICS. 2.Έκανα full wipe (δεν είχα κάνει την πρώτη φορά. Κράτα τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου φυσικά!!!) 3.Από αυτή τη σελίδα κατέβασα το 4ο αρχείο με το όνομα "ClockworkMod_Recovery_v5.5.0.4_P75xx.tar" (σύμφωνα με κάποιον στο xda είναι το μόνο CWM που παίζει απροβλημάτιστα στην Ρ7500) 4.Μέσω Odin, και κάνοντας click στο PDA, πέρασα το αρχείο στην ταμπλέτα. (Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις σ' αυτή τη σελίδα αλλά δε λέει κάτι ιδιαίτερο, αφού πέρασες την ICS δε θα έχεις πρόβλημα, ο ίδιος τρόπος είναι) 5. Μπήκα κανονικά στο CWM και έκανα install το zip αρχείο που κάνει το root. Από εκεί και πέρα δεν το ξανάκανε. Good luck! Σ'ευχαριστώ για τις οδηγίες σου. Προσωρινά έλυσα το πρόβλημα επαναφέροντας τον μαμήσιο bootloader (και το μαμήσιο recovery για να μην εχω flickering στο recovery). Αλλά θα δοκιμάσω και την δική σου λύση ώστε να έχω cwm. Thanks, Nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 nhariton είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και πιθανότατα είχε να κάνει με τον bootloader. Θα σου πω τα βήματα που ακολούθησα εγώ κι ελπίζω να δουλέψει και σ' εσένα. 1.Πέρασα μέσω Odin ξανά την ICS. 2.Έκανα full wipe (δεν είχα κάνει την πρώτη φορά. Κράτα τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου φυσικά!!!) 3.Από αυτή τη σελίδα κατέβασα το 4ο αρχείο με το όνομα "ClockworkMod_Recovery_v5.5.0.4_P75xx.tar" (σύμφωνα με κάποιον στο xda είναι το μόνο CWM που παίζει απροβλημάτιστα στην Ρ7500) 4.Μέσω Odin, και κάνοντας click στο PDA, πέρασα το αρχείο στην ταμπλέτα. (Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις σ' αυτή τη σελίδα αλλά δε λέει κάτι ιδιαίτερο, αφού πέρασες την ICS δε θα έχεις πρόβλημα, ο ίδιος τρόπος είναι) 5. Μπήκα κανονικά στο CWM και έκανα install το zip αρχείο που κάνει το root. Από εκεί και πέρα δεν το ξανάκανε. Good luck! Γεια και χαρά. αντιμετωπίζω και γω αυτό το πρόβλημά με την οθόνη ακολουθησα τα βήματα που γράφεις άλλα τζίφος. Έβαλα πάλι τη cm10 που είχα backup και δεν εχω κανένα πρόβλημά. Δυστυχώς έχω ψάξει πολύ άλλα δεν εχω βρει λύση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts