truckman Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ετσι πρεπει να ειναι Παρη, οποτε προκειται για λεπτομερεια που κανει την διαφορα!! Και μαλλον στις τελευταιες ics value pack διαδραματιζει καθοριστικο ρολο :rolleyes: Τοσο αμφιλεγομενες να ειναι οι jw5/6 καπου θα οφειλεται..δεν εξηγηται διαφορετικα ;) Αυτον σκεφτομουν κι εγω, γιατι δεν μπορει αλλοι να αναφερουν lag και διαφορα και αλλοι να επιμενουμε και να χτυπιομαστε οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Στην λεπτομερεια απ οτι φαινεται ειναι το προβλημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αυτον σκεφτομουν κι εγω, γιατι δεν μπορει αλλοι να αναφερουν lag και διαφορα και αλλοι να επιμενουμε και να χτυπιομαστε οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Στην λεπτομερεια απ οτι φαινεται ειναι το προβλημα Λοιπόν, όταν με το καλό αποκτήσω το S III (αν και αργεί αυτή η ώρα γμτ :lol:) ,μιας και δεν σκοπεύω ή τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι αυτή την στιγμή, να πουλήσω τον γαλαξία, θα βρεθούμε να πιούμε καφέ και θα περάσουμε και στις 2 συσκευές την ROM. ο ένας θα κάνει επαναφορά και ο άλλος όχι .... εκεί θα λυθεί κάθε απορία :lol::lol::lol: ένα test drive ρε αδερφέ :p:D Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Έτσι όπως το πάτε θα με κάνετε να γυρίσω πίσω στο χρόνο για μερικές μέρες βάζοντας Gingerbread για να δω από περιέργεια τι γίνεται με αυτή την JW6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 αν είναι Νίκο να το κάνεις το test drive πρέπει να το κάνεις και με τους δύο τρόπους για να είναι έγκυρο το πείραμα, χεχεχε χώσιμο mode on :p Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βιώνουν τα σκαλώματα της jw5 + semaphore και πραγματικά έκανα ευλαβικά όλα τα wipe και factory reset με όλους τους τρόπους. Θα δοκιμάσω και εγώ για τελευταία την Αυστραλιανή και αν δω μία από τα ίδια έχω πάρει απόφαση να γυρίσω σε froyo2.2.1 που την θυμάμαι πια έστω και μακρινά, αψεγάδιαστη. Και μια ερώτηση. Η jw6 να υποθέσω δεν έχει apn ελληνικά. Βάζουμε το CSC από κάποια άλλη πχ της jw5; Ευχαριστώ. Edited June 21, 2012 by ionskotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 αν δεν σου κατσει η jw5 δοκιμασε οσα εχει γραψει πιο πανω ο Παρης και αν και παλι δεν δεις προκοπη τοτε πηγαινε στην JW1 να ησυχασει το κεφαλι σου. χεχε Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βιώνουν τα σκαλώματα της jw5 + semaphore και πραγματικά έκανα ευλαβικά όλα τα wipe και factory reset με όλους τους τρόπους. Θα δοκιμάσω και εγώ για τελευταία την Αυστραλιανή και αν δω μία από τα ίδια έχω πάρει απόφαση να γυρίσω σε froyo2.2.1 που την θυμάμαι πια έστω και μακρινά, αψεγάδιαστη. Και μια ερώτηση. Η jw6 να υποθέσω δεν έχει apn ελληνικά. Βάζουμε το CSC από κάποια άλλη πχ της jw5; Ευχαριστώ. Ναι μπορεις να βαλεις το jvc csc της jw5 :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ναι μπορεις να βαλεις το jvc csc της jw5 :rolleyes: Και εγω αυτην εβαλα αλλα καπου στο thread διαβασα οτι η jvt αποδειχτεικε αψογη... ισχυει ή ηταν η καλυτερη πριν βγει το μοντεμ της JW5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Και εγω αυτην εβαλα αλλα καπου στο thread διαβασα οτι η jvt αποδειχτεικε αψογη... ισχυει ή ηταν η καλυτερη πριν βγει το μοντεμ της JW5? δεν αναφέρονται στο modem αλλά στο CSC :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Και εγω αυτην εβαλα αλλα καπου στο thread διαβασα οτι η jvt αποδειχτεικε αψογη... ισχυει ή ηταν η καλυτερη πριν βγει το μοντεμ της JW5? Τωρα σε τι αναφερεσαι, στο csc ή στο modem...;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τωρα σε τι αναφερεσαι, στο csc ή στο modem...;:rolleyes: Τα μπερδεψα λιγο σορι..:-( Τα θεωρουσα το ιδιο πραγμα γιατι ειδα τα μοντεμ για την ice cream και νομιζα οτι ηταν αυτο που φλασαρα στο csc... Η απειρια στο φουυλ!!:-P:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 παιδια μετα απο λιγο ψαξιμο στο θεμα lag περι jw5 και jw6 εχω να πω το εξης βαλτε στο semaphore app τις εξης ρυθμισεις στο low memory killer, βαλτε το αρχικα στο multitasking, τσεκαρετε το κινητο λιγο πως λειτουργει, κοινως ζοριστε το λιγο και μετα βαλτε την ρυθμιση στα 70 η 80mb και δειτε το λιγο πως συμπεριφερεται... θα καταλαβετε αμεσως τι φταιει για το πασιγνωστο lag που συζηταμε ολες αυτες τις μερες... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 παιδια μετα απο λιγο ψαξιμο στο θεμα lag περι jw5 και jw6 εχω να πω το εξης βαλτε στο semaphore app τις εξης ρυθμισεις στο low memory killer, βαλτε το αρχικα στο multitasking, τσεκαρετε το κινητο λιγο πως λειτουργει, κοινως ζοριστε το λιγο και μετα βαλτε την ρυθμιση στα 70 η 80mb και δειτε το λιγο πως συμπεριφερεται... θα καταλαβετε αμεσως τι φταιει για το πασιγνωστο lag που συζηταμε ολες αυτες τις μερες... :) Κι εγω Βασιλη που εξαρχης το εχω by default στα 48mb δηλαδη, τι συμπερασμα βγαζεις..;:what: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Κι εγω Βασιλη που εξαρχης το εχω by default στα 48mb δηλαδη, τι συμπερασμα βγαζεις..;:what: οταν σου φτανει η μνημη τα 320mb και απο τον οπερα mobile πατησεις το home button δεν σου κανει 2-3 δευτερολεπτα να παει στην αρχικη οθονη και αλλα 1-2 να φορτωσει τον launcher?? δεν ξερω παιδια, ισως εχουμε διαφορετικη αντιληψη της ενοιας lag χθες απο jw5 πηγα στην jw6 και ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι το λιγο λαγκ υπαρχει εστω η πρωτη ρομ δεν εκατσε καλα δεν την εβαλα σωστα κλπ κλπ, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μην εκατσε και η δευτερη... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 οταν σου φτανει η μνημη τα 320mb και απο τον οπερα mobile πατησεις το home button δεν σου κανει 2-3 δευτερολεπτα να παει στην αρχικη οθονη και αλλα 1-2 να φορτωσει τον launcher?? δεν ξερω παιδια, ισως εχουμε διαφορετικη αντιληψη της ενοιας lag χθες απο jw5 πηγα στην jw6 και ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι το λιγο λαγκ υπαρχει εστω η πρωτη ρομ δεν εκατσε καλα δεν την εβαλα σωστα κλπ κλπ, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μην εκατσε και η δευτερη... Είμαι εδώ και 2 βδομάδες περίπου με jw6 και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη) που εχω βάλει στο κινητό μου (καλύτερη και από την j w1 και από όλες τις value packs)! Μου κάνει πραγματικά εντύπωση που βλέπω τέτοια σχόλια... Απίστευτο multitasking χωρίς καθόλου lag. Τώρα για παράδειγμα (έτσι για δοκιμή) ενώ είμαι στο tapatalk πάτησα κεντρικό με έβγαλε σε 2 δευτερόλεπτα ανοιξα opera χωρίς την παραμικρή καθυστερηση μπήκα στο xda ξανάπάτησα κεντρικό έπαιξα λίγο με τον touchwiz μπήκα στο tapatalk και με έβγαλε εκεί που ήμουν! (Όλα αυτα χωρίς να φάει κανένα κόλλημα). Να πω ότι εχω αφαιρέσει από το system αρκετά bloatware της Samsung και εχω ελεύθερα περίπου 30mb! Επίσης εχω semaphore default όλα εκτός από schedulers που εχω βάλει simple I/o και την οθόνη την εχω αλλάξει στο sensitive! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Είμαι εδώ και 2 βδομάδες περίπου με jw6 και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη) που εχω βάλει στο κινητό μου (καλύτερη και από την j w1 και από όλες τις value packs)! Μου κάνει πραγματικά εντύπωση που βλέπω τέτοια σχόλια... Απίστευτο multitasking χωρίς καθόλου lag. Τώρα για παράδειγμα (έτσι για δοκιμή) ενώ είμαι στο tapatalk πάτησα κεντρικό με έβγαλε σε 2 δευτερόλεπτα ανοιξα opera χωρίς την παραμικρή καθυστερηση μπήκα στο xda ξανάπάτησα κεντρικό έπαιξα λίγο με τον touchwiz μπήκα στο tapatalk και με έβγαλε εκεί που ήμουν! (Όλα αυτα χωρίς να φάει κανένα κόλλημα). Να πω ότι εχω αφαιρέσει από το system αρκετά bloatware της Samsung και εχω ελεύθερα περίπου 30mb! Επίσης εχω semaphore default όλα εκτός από schedulers που εχω βάλει simple I/o και την οθόνη την εχω αλλάξει στο sensitive! φιλε μου ασε το tapatalk... αυτο πιανει 5-10mb ram... ανοιξε το facebook, ανοιξε και τον opera mobile με 7-8 tabs που τραβανε μνημη και μετα πατα το home button και πες μου σε ποση ωρα σε πηγε στον launcher και μπορουσες να σκεολαρεις τις επιφανειες εργασιας χωρις lag επανελαβε την διαδικασια 4-5 φορες παδια τις ιδιες ρομ φοραμε και φλασαρω εδω και 1,5 χρονο δεν παιζει να πηγαινει κατι λαθος, το πιο πιθανο ειναι να δινουμε διαφορετικους ορισμους στη λεξη lag Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 xenon αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν είσαι ο Ελληνας χρήστης του XDA που φτιάχνεις τα Mods για τις τελευταίες GB? Αν ναι, είδα κάποιο Mod σου για disabling scrolling cache. Τι κανει αυτό? Τι βελτιώνει? Suspect21 ε καλά αμα ανοίξεις facebook και 7-8 tabs στον όπερα τι να σου κάνει ένα κινητό διετίας! Θα γονατίσει! Υπάρχει κάποια ρομ με την οποία τα πήγαινε καλύτερα σε αυτό το τεστ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Και στην JW5 και στην JW6 και ούτε παλιότερα δεν μου είχε τύχει αυτό που λες με το μόντεμ. Τώρα όσο για τις εφαρμογές από το S2 τις βάζεις με root explorer στο system/app όπως είπες αλλά πρόσεξε να αλλάξεις τα permissions των αρχείων στην πρώτη στήλη r και w και στις απο κάτω r και r. Κάνεις reboot και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψαν παλιότερα που τα είχα βάλει. Σ'ευχαριστώ! Έτσι έλεγαν και οι οδηγιες εκεί που τα βρήκα αλλα τζίφος :happy: από το gs2 κατάφερα και δούλεψα μόνο το ρολόι, με εγκατάσταση ως απλή εφαρμογή :) Edited June 22, 2012 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 φιλε μου ασε το tapatalk... αυτο πιανει 5-10mb ram... ανοιξε το facebook, ανοιξε και τον opera mobile με 7-8 tabs που τραβανε μνημη και μετα πατα το home button και πες μου σε ποση ωρα σε πηγε στον launcher και μπορουσες να σκεολαρεις τις επιφανειες εργασιας χωρις lag επανελαβε την διαδικασια 4-5 φορες παδια τις ιδιες ρομ φοραμε και φλασαρω εδω και 1,5 χρονο δεν παιζει να πηγαινει κατι λαθος, το πιο πιθανο ειναι να δινουμε διαφορετικους ορισμους στη λεξη lag Το έκανα αυτό που λες και ίσως να έκανε 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω να μπει στο μενού αλλά μετά scrollare κανονικά (όταν μπήκα ξανά βέβαια στο Facebook το είχε κλείσει αλλά αυτό είναι λογικό)! μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε galaxy s 2 ούτε 3. δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσεις που είπα λίγο πιο πάνω γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν λάθος scripts καμία φορά και νομίζουν ότι τους φταίει η Rom! xenon αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν είσαι ο Ελληνας χρήστης του XDA που φτιάχνεις τα Mods για τις τελευταίες GB? Αν ναι, είδα κάποιο Mod σου για disabling scrolling cache. Τι κανει αυτό? Τι βελτιώνει? Suspect21 ε καλά αμα ανοίξεις facebook και 7-8 tabs στον όπερα τι να σου κάνει ένα κινητό διετίας! Θα γονατίσει! Υπάρχει κάποια ρομ με την οποία τα πήγαινε καλύτερα σε αυτό το τεστ? Ναι αυτό το mod απενεργοποιεί από το λειτουργικό (σε όλα τα android το έχει default) το cache όταν scrollarεις. Έτσι θεωρητικά έχεις πιο γρήγορη ανταπόκριση του κινητού στα μενού των apps. Οι καλοί devs παντός το κάνουν από τον κώδικα της εφαρμογής όπως προτείνει και η Google. Οπότε σπάνια θα δεις βελτίωση σε σύγχρονη εφαρμογή. Εγώ για να σου πω την αλήθεια δεν είδα καμία αισθητή διαφορά (μόνο το voodoo control πάει λίγο καλύτερα) Αλλά δοκίμασε και εσυ και αν δεν σου κάνει εχω και το restore! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Το έκανα αυτό που λες και ίσως να έκανε 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω να μπει στο μενού αλλά μετά scrollare κανονικά (όταν μπήκα ξανά βέβαια στο Facebook το είχε κλείσει αλλά αυτό είναι λογικό)! μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε galaxy s 2 ούτε 3. δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσεις που είπα λίγο πιο πάνω γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν λάθος scripts καμία φορά και νομίζουν ότι τους φταίει η Rom! όχι στο μενού, το home button είπα, στη κεντρική οθόνη :) τα default script έχω με την διαφορά ότι έχω παίξει με το memory killer τέλος πάντων παιδιά νομίζω ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί ο καθένας άμα βάλετε 2.2.1 με custom kernel θα καταλάβετε για τι διαφορετική συμπεριφορά μιλάω τέλος πάντων σιγά σιγά με τη χρήση μου φαίνεται αρχίζω και τα συνηθίζω τα τσαλίμια και της Jw6 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Στην 2.2.1 με dark kernel, καλυτερα δεν ειναι να ειναι απενεργοποιημενο το lagfix και στις 2 επιλογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Στην 2.2.1 με dark kernel, καλυτερα δεν ειναι να ειναι απενεργοποιημενο το lagfix και στις 2 επιλογες; Όχι Το ext4 μόνο καλό κάνει στην απόδοση. Γι'αυτό και όλα τα samsung μετά το S τρέχουν σε ext4 και όχι rfs. Για τον dark core δεν ξέρω.. Παντα ήταν σιχαμένος kernel και προτιμούσα speedmod/ultimate/voodoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Στην 2.2.1 με dark kernel, καλυτερα δεν ειναι να ειναι απενεργοποιημενο το lagfix και στις 2 επιλογες; αυτά που λέει και ο Νίκος, συνεπώς ενεργοποιημένο και στα δύο περιπτώσεις Όχι Το ext4 μόνο καλό κάνει στην απόδοση. Γι'αυτό και όλα τα samsung μετά το S τρέχουν σε ext4 και όχι rfs. Για τον dark core δεν ξέρω.. Παντα ήταν σιχαμένος kernel και προτιμούσα speedmod/ultimate/voodoo ε όχι και σιχαμένος ρε Νίκο... πολύ καλός, σταθερός και αγαπημένος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Όχι Το ext4 μόνο καλό κάνει στην απόδοση. Γι'αυτό και όλα τα samsung μετά το S τρέχουν σε ext4 και όχι rfs. Για τον dark core δεν ξέρω.. Παντα ήταν σιχαμένος kernel και προτιμούσα speedmod/ultimate/voodoo Εχω ακουσει καλα σχολια για τον speedmod ειδικα για την διαρκεια της μπαταριας, δεν ξερω ομως αν υποστηριζει 2 way recorder και BLN, ο dark core ειναι αψογος στις συγκεκριμενες λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ε όχι και σιχαμένος ρε Νίκο... πολύ καλός, σταθερός και αγαπημένος Μπα Βασίλη πάντα είχα θέματα. Καλή η darky στο froyo αλλά ο dc δεν μου άρεσε ποτέ. Damian και supercurio συνήθως προτιμούσα. Εχω ακουσει καλα σχολια για τον speedmod ειδικα για την διαρκεια της μπαταριας, δεν ξερω ομως αν υποστηριζει 2 way recorder και BLN, ο dark core ειναι αψογος στις συγκεκριμενες λειτουργιες. Δεν γνωρίζω. Bln χρησιμοποιώ κάνα 6μηνο και call rec ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts