Superuser Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Το κατέβασα πριν λίγο το "CRT-Off JVW Odexed" και δούλευε το link κανονικά! Τελικά μάθαμε όλοι να φτιάχνουμε mods με την βοήθεια σου!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Παιδια χιλια συγνωμη που ζητησα για JVW.Για JW1 ηθελα κι απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα λαθος. Ελπιζω να το χρειαζεται καποιος αλλος και να μην το κανατε τσαμπα... Χιλια συγνωμη και παλι παιδια. Για JW1 υπαρχει CRT-off; Υγ.Οκ ξερω θα ακουσω μπινελικια και θα εχετε και δικιο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Παιδια χιλια συγνωμη που ζητησα για JVW.Για JW1 ηθελα κι απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα λαθος. Ελπιζω να το χρειαζεται καποιος αλλος και να μην το κανατε τσαμπα... Χιλια συγνωμη και παλι παιδια. Για JW1 υπαρχει CRT-off; Υγ.Οκ ξερω θα ακουσω μπινελικια και θα εχετε και δικιο... :( Eπειδή δεν έχω κατεβάσει την JW1 και δε μπορώ να βγάλω το /system (άσε που βαριέμαι..) στείλε το framework-res.apk από το /system/framework, και θα στο φτιάξω τώρα που γυρίζει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Φιλε μου σε ευχαριστω!Εδω ειναι http://www.multiupload.com/F2EQ0ONSDR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Φιλε μου σε ευχαριστω!Εδω ειναι http://www.multiupload.com/F2EQ0ONSDR Παρακαλώ :) Αν και δε ζήτησα το αρχείο που έστειλες (τσκ τσκ :p), σε πρόλαβε o gregmits με pm. Ορίστε λοιπόν, έτοιμο: http://www.multiupload.com/K2PXHVXNF5 Edited December 17, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καποτε τα επαιζα στα δαχτυλα μου αυτα...Τι εχω παθει τωρα;Πφφφ... Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Μια και κάνουμε χάρες :-) στην προηγούμενη σελίδα εχω ανεβάσει ένα phone.apk για jw1 που έχει non increasing ringtone. Είναι λέει για deodexed rom. Αν την βάλω στην στοκ που είναι odexed θα εχω πρόβλημα ε; γίνεται να το κάνουμε κάπως odexed το αρχείο; Edited December 17, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σωστος mindfield!Κι εγω το χρειαζομαι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ερωτηση για jw1 θελω να αλλαξω τα εικονιδια και πηγα στο kitchen να δοκιμασω στη σελιδα αυτη http://uot.dakra.lt/kitchen/ πρεπει να αλλαξω κατι? θεωρητικα εχω επιλεξει αυτα που θελω (λιγα) στο summary ειναι ολα πρασινα----αν τελικα κατεβασω το αρχειο πως κανω εγκατασταση? back up θα εχω παρει. Παρολα αυτα αν ολα πανε στραβα μπορει να κολλησει το τηλεφωνο εντελως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Μια και κάνουμε χάρες :-) στην προηγούμενη σελίδα εχω ανεβάσει ένα phone.apk για jw1 που έχει non increasing ringtone. Είναι λέει για deodexed rom. Αν την βάλω στην στοκ που είναι odexed θα εχω πρόβλημα ε; γίνεται να το κάνουμε κάπως odexed το αρχείο; Σωστος mindfield!Κι εγω το χρειαζομαι αυτο. Δεν θα έχεις πρόβλημα, αν έχω καταλάβει σωστά το πως λειτουργεί το όλο θέμα με τα odex και deodex, αρκεί να σβήσεις το phone.odex. Για σιγουριά περίμενε απάντηση από τον Tyxerakia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Μια και κάνουμε χάρες :-) στην προηγούμενη σελίδα εχω ανεβάσει ένα phone.apk για jw1 που έχει non increasing ringtone. Είναι λέει για deodexed rom. Αν την βάλω στην στοκ που είναι odexed θα εχω πρόβλημα ε; γίνεται να το κάνουμε κάπως odexed το αρχείο; Αν σβήσεις το phone.odex από το /system/app, δε δουλεύει; (μπορεί και να μη δουλεύει ειδικά για το Phone.apk γιατί είναι συνδεμένο με άλλα αρχεία). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Αν σβήσεις το phone.odex από το /system/app, δε δουλεύει; (μπορεί και να μη δουλεύει ειδικά για το Phone.apk γιατί είναι συνδεμένο με άλλα αρχεία). Έτσι πίστευα και εγώ αλεξ αλλά ο τύπος που το έφτιαξε ισχυρίζεται ότι δεν δουλεύει σε odexed Rom. Βέβαια κάποιος λίγο πιο κάτω του λέει ότι το δοκίμασε σε στοκ jvt και δούλεψε οπότε δεν ξέρω τι να πω. Είναι μπελας να γίνει ένα deodex αρχείο odex? Επειδή για την ώρα είμαι σε jvt και για να παω σε jw1 είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εχω το συγκεκριμένο mod, κάποιος που είναι ήδη σε jw1 και ξέρει τι κάνει αν θέλει ας δοκιμάσει το phone.apk που αναφέρω να μας πει αν δούλεψε η όχι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited December 17, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Odex είναι οι stock roms και deodex οι περισσότερες custom roms (έχει να κάνει με τα αρχεία). Το πως από odex γίνεται deodex μία rom δεν νομίζω ότι μπορούμε να το αναλύσουμε εδώ (μπορείς να το ψάξεις στο xda). Το BLN δεν υποστηρίζεται από καμία stock rom και πρέπει να περάσεις έναν kernel που να το υποστηρίζει. Το BLN σου ανάβει τα κουμπιά αφής όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα. Thanks. Άρα deodex είναι και μια Rom βασισμένη στην official με καμία hacks? Δεν δοκίμασα ακόμα cm7 αλλά και miui λίγο που τι δοκίμασα δε με ενθουσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Παιδια χιλια συγνωμη που ζητησα για JVW.Για JW1 ηθελα κι απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα λαθος. Ελπιζω να το χρειαζεται καποιος αλλος και να μην το κανατε τσαμπα... Χιλια συγνωμη και παλι παιδια. Για JW1 υπαρχει CRT-off; Υγ.Οκ ξερω θα ακουσω μπινελικια και θα εχετε και δικιο... :( Δε με πειράζει που το έφτιαξα, απλά τώρα είμαι περίεργος να μου πει κάποιος αν δουλεύει!!! :lol: Ερωτηση για jw1 θελω να αλλαξω τα εικονιδια και πηγα στο kitchen να δοκιμασω στη σελιδα αυτη http://uot.dakra.lt/kitchen/ πρεπει να αλλαξω κατι? θεωρητικα εχω επιλεξει αυτα που θελω (λιγα) στο summary ειναι ολα πρασινα----αν τελικα κατεβασω το αρχειο πως κανω εγκατασταση? back up θα εχω παρει. Παρολα αυτα αν ολα πανε στραβα μπορει να κολλησει το τηλεφωνο εντελως? Κράτα nandroid backup και αν πάει στραβά κάτι το πολύ πολύ να έχεις bootloops οπότε βγάζεις μπαταρία την ξαναβάζεις, μπαίνεις recovery και επαναφέρεις το backup. Thanks. Άρα deodex είναι και μια Rom βασισμένη στην official με καμία hacks? Δεν δοκίμασα ακόμα cm7 αλλά και miui λίγο που τι δοκίμασα δε με ενθουσίασε. Θα σου αρέσει η cm7. Deodex μπορείς να κάνεις και μία επίσημη (JVZ για παράδειγμα) αλλά μετά θα λέγεται custom :p Δε σημαίνει όμως ότι επειδή είναι custom θα είναι και deodexed. Εγώ ας πούμε έχω custom JVT η οποία είναι odex. Edited December 17, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) nikospot στην σελιδα δεν αλλαζω κατι? εγκατσταση πως κανω? * σορυ αν σας επρηξα σημερα... ειδα οτι πρεπει να κανω upload τα Gingerbread rom: framework-res.apk and SystemUI.apk πως τα βρισκω στο κινητο? Edited December 17, 2011 by gup_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Thanks. Άρα deodex είναι και μια Rom βασισμένη στην official με καμία hacks? Δεν δοκίμασα ακόμα cm7 αλλά και miui λίγο που τι δοκίμασα δε με ενθουσίασε. Διάβασε αυτό για να πάρεις μια ιδέα για το τι είναι odex και deodex. Τα πάντα είναι θέμα γούστου στις roms όπως και σε πολλά άλλα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 τωρα θυμηθηκα ενα live wallpaper που ειχα καποτε. υπηρχε προεγκατεστημενο σε eclair,στο froyo οχι αλλα δουλευε,σε οποιαδηποτε 2.3.χ δεν δουλευει με τιποτα.. τι μπορει να συμβαινει (ρε Αλεξ)?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Έτσι πίστευα και εγώ αλεξ αλλά ο τύπος που το έφτιαξε ισχυρίζεται ότι δεν δουλεύει σε odexed Rom. Βέβαια κάποιος λίγο πιο κάτω του λέει ότι το δοκίμασε σε στοκ jvt και δούλεψε οπότε δεν ξέρω τι να πω. Είναι μπελας να γίνει ένα deodex αρχείο odex? Επειδή για την ώρα είμαι σε jvt και για να παω σε jw1 είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εχω το συγκεκριμένο mod, κάποιος που είναι ήδη σε jw1 και ξέρει τι κάνει αν θέλει ας δοκιμάσει το phone.apk που αναφέρω να μας πει αν δούλεψε η όχι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Nαι, είναι λίγο μπελάς να κάνεις odex κάτι που δεν είναι πια... καλύτερα να σιγουρέψεις ότι δουλεύει αυτό. τωρα θυμηθηκα ενα live wallpaper που ειχα καποτε. υπηρχε προεγκατεστημενο σε eclair,στο froyo οχι αλλα δουλευε,σε οποιαδηποτε 2.3.χ δεν δουλευει με τιποτα.. τι μπορει να συμβαινει (ρε Αλεξ)?! Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά τα TW wallpapers είναι σε ένα apk μέσα, και το συγκεκριμένο το βγάλανε μετά την eclair όπως είπες... δεν το'χω ψάξει πολύ το θέμα, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει... σόρρυ :) Edited December 17, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 nikospot στην σελιδα δεν αλλαζω κατι? εγκατσταση πως κανω? * σορυ αν σας επρηξα σημερα... ειδα οτι πρεπει να κανω upload τα Gingerbread rom: framework-res.apk and SystemUI.apk πως τα βρισκω στο κινητο? Δεν μπορώ να δω τι αλλαγές έχεις κάνει από το λινκ που δίνεις. Το λινκ είναι το κεντρικό site της UOT Kitchen. Τα αρχεία μπορείς να τα πάρεις με root explorer ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα που βλέπει αρχεία συστήματος. (ES File explorer στις επιλογές τσεκάρεις root και mount system και μετά πας στο αστερακι και επιλεγεις Τηλέφωνο και βλέπεις τα αρχεία συστήματος) Νομίζω θέλει και το twframework. Μόλις φτιαχτεί το αρχείο θα είναι zip το οποίο το φλασάρεις από cwm recovery. @Άλεξ :lol: ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει δηλαδή αν δε ξέρεις εσύ? χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 ευχαριστω αλλα λεω να το παρατησω, γιατι μου φαινεται πολυπλοκο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο το ειχα και ποιο πριν αλλα δεν μπορω να το φτιαξω δεν συνδεετε το κινητο με τον υπολογιστη και με F1 V14 που ειχα και με την Saurom που εβλα τωρα το kies μου λεει η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζετε απο το kies και οταν παω στον υπολογιστη μου το βρισκει αλλα οταν παταω διπλο κλικ να ανοιξει συνεχει δειχνει να φορτωνει, στη οθονη του κινητου εχει κανονικα το σημα του usb και λεει Συνδεθηκε.. τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο το ειχα και ποιο πριν αλλα δεν μπορω να το φτιαξω δεν συνδεετε το κινητο με τον υπολογιστη και με F1 V14 που ειχα και με την Saurom που εβλα τωρα το kies μου λεει η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζετε απο το kies και οταν παω στον υπολογιστη μου το βρισκει αλλα οταν παταω διπλο κλικ να ανοιξει συνεχει δειχνει να φορτωνει, στη οθονη του κινητου εχει κανονικα το σημα του usb και λεει Συνδεθηκε.. τι μπορω να κανω?? να βαλεις στοκ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 και μετα τι θα μεινω με την stock?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Στο Kies συνδέεσαι μόνο με stock rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 και μετα τι θα μεινω με την stock?? την απαντηση την εδωσε ο Νικος πανω. για ποιο λογο χρειαζεσαι το kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts