nikospot Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Είναι πολύ δύσκολο... μιλάμε για τρελή επιστήμη! Πιο εύκολα μπορείς να φτιάξεις πυραύλους παρά αυτό που λες!:lol: Αφού θα δώσουν και 2.3.4 πάλι καλά να λες! Εγώ περίμενα την JVT :p Πάντως δεν μου είπε πότε αναμένεται.... Μπορεί μετά από 2 μήνες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Για το πρώτο που λες δεν ξέρω δεν το έχω συναντήσει, αλλά για το δεύτερο, πριν χάσει το σήμα μήπως σου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής android.phone κλπ κλπ? Αν ναι, τότε λύνεται με αυτό που βρήκες. Κατεβάζεις το σωστό αρχείο ανάλογα με την έκδοση που έχεις, το βάζεις στην εσωτερική sd card και μπαίνεις στοcwm recovery, από κει μέσα επιλέγεις install zip from sd card και βρίσκεις το αρχείο. Υπάρχει κάποιο αντιστοιχο αρχείο και για jvt? Γιατί μου το έχει κάνει μέχρι στιγμής κάμποσες φορές και εμένα αυτό. Είμαι με jvt+supercurio kernel Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Υπάρχει κάποιο αντιστοιχο αρχείο και για jvt? Γιατί μου το έχει κάνει μέχρι στιγμής κάμποσες φορές και εμένα αυτό. Είμαι με jvt+supercurio kernel Βρήκα αυτό δεν ξέρω αν δουλεύει όμως κάνε ένα backup πρώτα καλού κακού http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18233030&postcount=83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Έβαλα το nitrality και όταν προσπαθώ να το ανοίξω δεν το βρίσκει, μου λέει το "αντικείμενο δεν υπάρχει". Έχω 2.2.1 rooted, καμιά ιδέα? Κανείς? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Βρήκα αυτό δεν ξέρω αν δουλεύει όμως κάνε ένα backup πρώτα καλού κακού http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18233030&postcount=83 Δούλεψε κανονικότα και είπε και ένα τραγουδάκι..Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αυτή την απάντηση έλαβα πριν λίγο καθώς ρώτησα κάτι στην Samsung Hellas... Δηλαδή πάλι ένα βήμα πίσω από τους υπόλοιπους... Μα τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Ελληνικό csc και ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο? :confused: Για εμένα το θέμα είναι να βγει μία σωστή ρομ από την Samsung και όχι να βγει η όποια τελευταία ρομ στα ελληνικά. Προσωπικά θεωρώ την ελληνική JVN πιο απροβλημάτιστη από τις 2.3.4 και 2.3.5 και τις έχω δοκιμάσει όλες . Τουλάχιστον αυτή έχει ένα bug (battery drain) το οποίο δεν εμφανίζεται και συχνα , ενώ οι πιο καινούργιες έχουν περισσότερα με σημαντικότερο για μένα αυτό της προβληματικής λειτουργείας του bluetooth. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Για εμένα το θέμα είναι να βγει μία σωστή ρομ από την Samsung και όχι να βγει η όποια τελευταία ρομ στα ελληνικά. Προσωπικά θεωρώ την ελληνική JVN πιο απροβλημάτιστη από τις 2.3.4 και 2.3.5 και τις έχω δοκιμάσει όλες . Τουλάχιστον αυτή έχει ένα bug (battery drain) το οποίο δεν εμφανίζεται και συχνα , ενώ οι πιο καινούργιες έχουν περισσότερα με σημαντικότερο για μένα αυτό της προβληματικής λειτουργείας του bluetooth. Ναι σωστό κι αυτό... H JVN είναι ίδια με την JVI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Σχεδόν ίδια πρέπει να είναι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ναι σωστό κι αυτό... H JVN είναι ίδια με την JVI? Σχεδόν ίδια πρέπει να είναι. Η JVN είναι πιο καινούργια από την JVI η οποία JVI είναι η ίδια με αυτή που δόθηκε στην Γερμανία πρώτα. Μετά από 3 και κάτι μήνες της βάλανε Ελληνικό CSC και την δώσανε και σε εμάς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Η JVN είναι πιο καινούργια από την JVI η οποία JVI είναι η ίδια με αυτή που δόθηκε στην Γερμανία πρώτα. Μετά από 3 και κάτι μήνες της βάλανε Ελληνικό CSC και την δώσανε και σε εμάς! Όντως και αλφαβητικά το N είναι μετά το I, αλλά η JVI δεν κυκλοφόρησε τελευταία στην Ελλάδα? Αφού λέγανε πως το EUR ήρθε τελευταίο. :wacko: μπάχαλο... Εγώ βέβαια μάλλον από σήμερα θα σταματήσω να ασχολούμε με τις stock μιάς και έβαλα την cm7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Όντως και αλφαβητικά το N είναι μετά το I, αλλά η JVI δεν κυκλοφόρησε τελευταία στην Ελλάδα? Αφού λέγανε πως το EUR ήρθε τελευταίο. :wacko: μπάχαλο... Εγώ βέβαια μάλλον από σήμερα θα σταματήσω να ασχολούμε με τις stock μιάς και έβαλα την cm7! Ναι, η JVI κυκλοφόρησε τελευταία στην Ελλάδα αλλά η JVN είναι πιο καινούργια...! Samsung Hellas είναι αυτή... τι να κάνεις; Καλοφόρετη η cm7. Ελπίζω να βρεις ότι δεν βρήκες στις stock.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ναι, η JVI κυκλοφόρησε τελευταία στην Ελλάδα αλλά η JVN είναι πιο καινούργια...! Samsung Hellas είναι αυτή... τι να κάνεις; Καλοφόρετη η cm7. Ελπίζω να βρεις ότι δεν βρήκες στις stock.:) Ευχαριστώ! Δεν είχα πρόβλημα με τις στοκ, πειραματιζόμουν απλα, αλλά ακόμα και στα 5 πρώτα λεπτά μου έκανε το κλικ η cm7! Θα την αφήσω και βλέπουμε. Λες και πήρα άλλο κινητό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Για εμένα το θέμα είναι να βγει μία σωστή ρομ από την Samsung.... ενώ οι πιο καινούργιες έχουν περισσότερα με σημαντικότερο για μένα αυτό της προβληματικής λειτουργείας του bluetooth.Προσωπικα,το προβλημα του bluetooth (και διαφορα αλλα κουλα) που με απασχολουσε αφανταστα σε ολες τις 2.3.Χ γιατι το χρησιμοποιω πολυ,το ελυσα..εβαλα cm7 :up: ..αλλη φαση!! Ευχαριστώ! Δεν είχα πρόβλημα με τις στοκ, πειραματιζόμουν απλα, αλλά ακόμα και στα 5 πρώτα λεπτά μου έκανε το κλικ η cm7! Θα την αφήσω και βλέπουμε. Λες και πήρα άλλο κινητό είναι. +1000 Edited October 14, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Γεια σας παιδια, καποιο οδηγο εχουμε για τo voodoo control ωστε να εχουμε τις σωστες ρυθμισεις? Και κατι ακομα ποιο πολυ για τον Στρατο, γινεται να φτιαχτει το tethering γιατι σε οποια εκδοση του semaphore εχω δοκιμασει βγαζει σφαλμα, ενω με αλλους κερνελ ειναι ok. Παντως οποιος μπορει ας δοκιμασει την Amestris V5.1 JVT με semaphore, ειναι τουμπανο και εχει πολλες ρυθμισεις για status bar, lock screen, power menu και αλλα πολλα! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Γεια σας παιδια, καποιο οδηγο εχουμε για τo voodoo control ωστε να εχουμε τις σωστες ρυθμισεις? Και κατι ακομα ποιο πολυ για τον Στρατο, γινεται να φτιαχτει το tethering γιατι σε οποια εκδοση του semaphore εχω δοκιμασει βγαζει σφαλμα, ενω με αλλους κερνελ ειναι ok. Παντως οποιος μπορει ας δοκιμασει την Amestris V5.1 JVT με semaphore, ειναι τουμπανο και εχει πολλες ρυθμισεις για status bar, lock screen, power menu και αλλα πολλα! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καλησπέρα, Για το tethering θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το netfilter. Μπορείς να το κάνεις εύκολα με την εφαρμογή Semaphore Script Manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλησπέρα, Για το tethering θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το netfilter. Μπορείς να το κάνεις εύκολα με την εφαρμογή Semaphore Script Manager. Ευχαριστώ να σαι καλα Στρατο, ηταν το μονο που μου έλλειπε και ηταν τελικα πολυ απλο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ξερετε απο που μπορουμε να βρουμε γνησιους kernel?εχω jvq με cf-root και θελω να δω αν το root θα παραμεινει αν περασω απο πανω γνησιο kernel Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ξερετε απο που μπορουμε να βρουμε γνησιους kernel?εχω jvq με cf-root και θελω να δω αν το root θα παραμεινει αν περασω απο πανω γνησιο kernel Στo sticky θεμα του tyxerakia για root εχει τους stock kernels στην μεθοδο με fuguroot. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ξερετε απο που μπορουμε να βρουμε γνησιους kernel?εχω jvq με cf-root και θελω να δω αν το root θα παραμεινει αν περασω απο πανω γνησιο kernel Ναι το root θα παραμείνει, αλλά θα χάσεις τα έξτρα του CF-root, πχ το cwm recovery. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τοτε μαλλον θα μεινω με cf-root,αν και την καλυτερη αποδοση την ειχα με semaphore αλλα με το voodoo color ηταν καταστροφη τα χρωματα.ειδικα οταν εβαζα να δω καποιο βιντεο παντου εβλεπα πρασινα pixels Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τοτε μαλλον θα μεινω με cf-root,αν και την καλυτερη αποδοση την ειχα με semaphore αλλα με το voodoo color ηταν καταστροφη τα χρωματα.ειδικα οταν εβαζα να δω καποιο βιντεο παντου εβλεπα πρασινα pixels Αν διάβαζες το πρώτο ποστ στο θρεντ του semaphore θα έβλεπες πως βγάζεις το voodoo color :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Περίεργο, εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα χωρίς να πειράξω το voodoo color. Απλά από το voodoo control είχα πειράξει μία ρύθμιση και είχαν γυρίσει τα χρώματα στα default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Περίεργο, εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα χωρίς να πειράξω το voodoo color. Απλά από το voodoo control είχα πειράξει μία ρύθμιση και είχαν γυρίσει τα χρώματα στα default. Δεν γίνονται τα χρώματα default.μόνο όταν περάσεις το σκριπτ για να βάλεις speedmod color fix. Το γάμα έκανες default. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Αν διάβαζες το πρώτο ποστ στο θρεντ του semaphore θα έβλεπες πως βγάζεις το voodoo color :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk επειδη βλεπω καποια script μονο για speedmod colour fix,μια μικρη βοηθεια αν γινεται?υπαρχει script για αφαιρεση του voodoo color καπου?:confused: Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 επειδη βλεπω καποια script μονο για speedmod colour fix,μια μικρη βοηθεια αν γινεται?υπαρχει script για αφαιρεση του voodoo color καπου?:confused: Από το voodoo color application γύρισε τις ρυθμίσεις gamma και RGB στις default τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts