psilos28 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Eχω Sony Ericsson Live with Walkman με ICS 4.0.4. και αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587 εκανα τα βηματα για root αλλα το κινητο δεν ανοιγει,μου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο σε τριγωνακι,πως διορθωνεται; Edited May 22, 2013 by psilos28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλησπέρα... Αν προβώ στην αναβάθμιση του λογισμικού 4.1.Β.0.587 θα χάσω επαφές ή αρχεία που υπάρχουν στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλημέρα.... Καμιά ιδέα, κανείς στο παραπάνω ερώτημά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπέρα... Αν προβώ στην αναβάθμιση του λογισμικού 4.1.Β.0.587 θα χάσω επαφές ή αρχεία που υπάρχουν στο κινητό? Δεν θα χαθούν ούτε οι επαφές σου ούτε όσα αρχεία έχεις στην κάρτα SD. Μετά την αναβάθμιση στην συγκεκριμένη έκδοση όμως να ξέρεις ότι το κινητό σου θα ψιλοσέρνεται. Εγώ θα σου πρότεινα την εγκατάσταση μιας custom ROM που απογειώνει το περιορισμένων δυνατοτήτων κινητό μας. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις σε αυτήν την διαδικασία μείνε στην έκδοση 2.3 που είναι η τελευταία αποδεκτή επίσημη έκδοση και λειτουργεί αρκετά καλά. Διάβασε ολόκληρο το topic (τις τελευταίες σελίδες τουλάχιστον) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δεν θα χαθούν ούτε οι επαφές σου ούτε όσα αρχεία έχεις στην κάρτα SD. Μετά την αναβάθμιση στην συγκεκριμένη έκδοση όμως να ξέρεις ότι το κινητό σου θα ψιλοσέρνεται. Εγώ θα σου πρότεινα την εγκατάσταση μιας custom ROM που απογειώνει το περιορισμένων δυνατοτήτων κινητό μας. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις σε αυτήν την διαδικασία μείνε στην έκδοση 2.3 που είναι η τελευταία αποδεκτή επίσημη έκδοση και λειτουργεί αρκετά καλά. Διάβασε ολόκληρο το topic (τις τελευταίες σελίδες τουλάχιστον) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τι είναι το "custom ROM" και ποια η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τι είναι το "custom ROM" και ποια η διαδικασία? Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Έγινε... Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Τον τελευταίο καιρό, εγώ και η σύζυγος (έχουμε ίδιο κινητό) αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα. Και με τους 2 φορτιστές που έχουμε ΔΕΝ μπορούμε να φορτίσουμε τα κινητά μας. Αναγκαζόμαστε να φορτίζουμε τις εφεδρικές μπαταρίες μας με εξωτερικό φορτιστή και να να είμαστε σε συνεχή αλλαγή μπαταριών. Καμιά ιδέα? Το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και κανείς άλλος? Edited July 6, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τον τελευταίο καιρό, εγώ και η σύζυγος (έχουμε ίδιο κινητό) αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα. Και με τους 2 φορτιστές που έχουμε ΔΕΝ μπορούμε να φορτίσουμε τα κινητά μας. Αναγκαζόμαστε να φορτίζουμε τις εφεδρικές μπαταρίες μας με εξωτερικό φορτιστή και να να είμαστε σε συνεχή αλλαγή μπαταριών. Καμιά ιδέα? Το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και κανείς άλλος? Πρωτή φορά διαβάζω κάτι τέτοιο..!! Οι φορτιστές που έχετε είναι του κινητού έτσι;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πρωτή φορά διαβάζω κάτι τέτοιο..!! Οι φορτιστές που έχετε είναι του κινητού έτσι;;; Το "Live With Walkman" έχουμε και οι δύο. Λευκό εγώ, μαύρο η σύζυγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Το "Live With Walkman" έχουμε και οι δύο. Λευκό εγώ, μαύρο η σύζυγος. Τι να πω.. να 'ναι και οι δυο φορτιστές χαλασμένοι είναι λίγο κουλό... πάντως για κάθε ενδεχόμενο δοκίμασε να το φορτίσεις με το καλώδιο USB στο λάπτοπ σου έχοντας το ανοιχτό... μήπως και φταίει ο φορτιστής.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τι να πω.. να 'ναι και οι δυο φορτιστές χαλασμένοι είναι λίγο κουλό... πάντως για κάθε ενδεχόμενο δοκίμασε να το φορτίσεις με το καλώδιο USB στο λάπτοπ σου έχοντας το ανοιχτό... μήπως και φταίει ο φορτιστής.. Αυτό κάνω τώρα, χεχε. Πότε "βλέπει" το κινητό και πότε όχι. Πάντως φόρτιση δεν κάνει. Αύριο θα δοκιμάσω με τον δικό μου φορτιστή να φορτίσει ξένο κινητό και με ξένο φορτιστή να φορτίσω το δικό μου κινητό. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μήπως έχουν πρόβλημα τα καλώδια? Δοκίμασε στον ίδιο φορτιστή κάποιο άλλο καλώδιο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έγινε... Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Τον τελευταίο καιρό, εγώ και η σύζυγος (έχουμε ίδιο κινητό) αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα. Και με τους 2 φορτιστές που έχουμε ΔΕΝ μπορούμε να φορτίσουμε τα κινητά μας. Αναγκαζόμαστε να φορτίζουμε τις εφεδρικές μπαταρίες μας με εξωτερικό φορτιστή και να να είμαστε σε συνεχή αλλαγή μπαταριών. Καμιά ιδέα? Το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και κανείς άλλος? φιλε ο φορτιστης δεν εχει προβλημα.εγω αλλαξα το καλωδιο με ενα δανεικο αοπο nokia που ειχα και δουλευει περιφημα.κανε κι εσυ το διο και θα με θυμηθεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Παίδες έχω ένα πρόβλημα τώρα τελευταία.... Πολλές φορές πηγαίνω στην κατάσταση του τηλεφώνου για να κοιτάξω την ισχύ του σήματος αλλά και τον τύπο κινητού δικτύου.. Πολλές φορές λοιπόν αντι να μου εμφανίσει edge:2 ή Hspa:11 μου βγάζει το unknown:0 ... αυτό διορθώνεται μόνο όταν αλλάξω τον τύπο κινητού δικτύου... δλδ απο Μονο GSM ---> Μονο WCDMA ή και το αντίστροφο... μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί να παίζει;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Πιθανότα να σου το βγάζει επειδή κάποιες στιγμές το κινητό χάνει το σήμα του. Το σήμα του 3G δεν είναι και το πιο σταθερό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) παίδες ποια custom rom προτείνετε για το κινητάκι; ευχαριστώ!!!!!!! Σκέφτομαι γι' αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155803 την έχει δοκιμάσει κανείς; ή να βάλω κάποια άλλη; Edited July 20, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν που αναπτύσσεται από Έλληνα developer και βασίζεται σε Kernel που σχεδίασε επίσης Έλληνας. Ο kernel αυτός έχει σημαντικές δυνατότητες και για αυτό τον λόγο τον χρησιμοποιούν πλέον οι περισσότερες custom ROM 4.2 εκδόσεις για τις συσκευές Xperia του 2011. Η ROM τρέχει πολύ γρήγορα αλλά έχει κάποια θέματα για την ώρα όπως η διάρκεια της μπαταρίας και η αποσύνδεση από το δίκτυο wi-fi αλλά θα λυθούν πολύ σύντομα αφού νέες nightly εκδόσεις με βελτιώσεις δίνονται δυο φορές την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) παίδες ποια custom rom προτείνετε για το κινητάκι; ευχαριστώ!!!!!!! Σκέφτομαι γι' αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155803 την έχει δοκιμάσει κανείς; ή να βάλω κάποια άλλη; Απ' όσο μελέτησα το θέμα, δείχνει να είναι πολύ σταθερή και με συνεχή βελτίωση. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αν έχει την Ελληνική γλώσσα. Αν την έχει κανείς, μπορεί να μ' ενημερώσει; Edit: Ρε παιδιά, παρατήρησε κανείς ότι αφαίρεσαν την αναβάθμιση σε ICS από το PC Companion; Δοκίμασα να αναβαθμίσω τη συσκευή σε 4.0.4 για να περάσω την παραπάνω ROM και μου ξαναπέρασε την 2.3.4!!! Ούτε μέσω της ενσωματωμένης ενημέρωσης δεν μου εμφανίζει κάτι! Τι συμβαίνει άραγε, πήραν χαμπάρι ότι η όλη ιστορία ήταν μια πατάτα; Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω την ICS; Edited July 21, 2013 by othon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 οπως ξερετε ειμαι κι εγω κατοχος του εν λογο κινητου (εστω καποιοι) :D επειδη σκεφτομαι να αλλαξω κινητο για να εχω και μεγαλυτερη μνημη ξερει κανενα παλικαρι μηπως θα βγαλει η sony κανενα καινουργιο walkman????????? το μονο που βρηκα με διπλα ηχεια ειναι αν θυμαμαι καλα ενα μοτορολα που το ειδα στο mediamarcht η καπως ετσι, κατα καιρους ειχα σχεδων ολα τα walkman και μου αρεσε η αισθηση οτι δεν εχανα κληση γιατι το κινητο ακουγοταν ακομα και σε θορυβωδες περιβαλλον, και ενας λογος (μαλλον ο μοναδικος λογος) που κραταω αυτο το τηλεφωνο ειναι η απιστευτη ενταση που εχουν τα ηχεια σε σημειο που τρομαζουν καποιοι οταν αρχιζει να χτυπα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 οπως ξερετε ειμαι κι εγω κατοχος του εν λογο κινητου (εστω καποιοι) :D επειδη σκεφτομαι να αλλαξω κινητο για να εχω και μεγαλυτερη μνημη ξερει κανενα παλικαρι μηπως θα βγαλει η sony κανενα καινουργιο walkman????????? το μονο που βρηκα με διπλα ηχεια ειναι αν θυμαμαι καλα ενα μοτορολα που το ειδα στο mediamarcht η καπως ετσι, κατα καιρους ειχα σχεδων ολα τα walkman και μου αρεσε η αισθηση οτι δεν εχανα κληση γιατι το κινητο ακουγοταν ακομα και σε θορυβωδες περιβαλλον, και ενας λογος (μαλλον ο μοναδικος λογος) που κραταω αυτο το τηλεφωνο ειναι η απιστευτη ενταση που εχουν τα ηχεια σε σημειο που τρομαζουν καποιοι οταν αρχιζει να χτυπα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όσο και αν έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι καινούριο... ένα SONY walkman ας πουμε ... τέλος πάντων σε 5 μήνες θα κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας η SONY και έχω αρχίσει να πιστεύω ό,τι δεν θα πετάξει άλλο walkman πια... ΥΓ. Για την ιστορία το δικό μας κινητάκι ήταν το τελευταίο Sony ericsson που κατασκευάστηκε.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Όσο και αν έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι καινούριο... ένα SONY walkman ας πουμε ... τέλος πάντων σε 5 μήνες θα κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας η SONY και έχω αρχίσει να πιστεύω ό,τι δεν θα πετάξει άλλο walkman πια... ΥΓ. Για την ιστορία το δικό μας κινητάκι ήταν το τελευταίο Sony ericsson που κατασκευάστηκε.. κριμα θα ηθελα ενα καινουργιο walkman phone :(:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 βεβαια ποτε δεν ξερεις! η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Για να πάρω bacκup έκανα εγκατάσταση το CWM 5.0.2.7_R2 με τι τρόπο μπαίνουμε στην αρχική οθόνη για να πάρουμε backup,γιατί με πάτημα στην οθόνη που κάνω δεν μπαίνει στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Χωρίς να είμαι σίγουρος για το τι θέλεις να κάνεις, κατά την έναρξη του τηλεφώνου πίεζε διαδοχικά τα πλήκτρα έντασης που βρίσκονται στο πλάι της συσκευής για να μπεις στο recovery και να κάνεις το backup. Edited August 27, 2013 by stelakis1914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Τελικά ούτε με τα πλήκτρα έντασης δεν μπαίνει στο recovery. Edited August 28, 2013 by papg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts