Jump to content

Το μεγαλύτερο ψέμα από όλα. 9/11


vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω, δεν ήμουν εκεί είναι η αλήθεια :( ! Δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Πάντως στην εποχή μας και ειδικά σε τέτοιες χώρες που ο καθένας είναι δύσκολο να μην διαρρεύσει κάτι το οποίο ξέρουν περισσότεροι από ένας. Εδώ βρέθηκαν άνθρωποι και μάλιστα κυβερνητικοί υπάλληλοι που τα έβαλαν με τους Bush και Blair και τους χαρακτήριζαν ψεύτες για τα "όπλα" του Ιράκ. Είναι πολλές οι ερωτήσεις...
Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 427
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (12 Σεπ. 2004 , 17:41)

 

Αν διαβάσεις και τα βιβλία του Moore τα οποία έχουν γενικότερα θέματα αλλά πάντα για τους Αμερικανούς θα δεις οτι πάντα σε αυτό το πνεύμα κινείται. Ασχολείται αποκλειστικά με τα εσωτερικά των ΗΠΑ και με τους υπόλοιπους μόνο σε ότι έχει σχέση. Πάντα όμως αμερικανοκεντρικά αφού απευθύνεται βασικά στους συμπατριώτες του.

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αντικειμενικότητας αν έρθετε στη θέση τους. Ετσι θα μιλούσε κι ένας έλληνας νομίζω εν επρόκειτο για την ελλάδα.

Επίσης στα βιβλία του φαίνεται και η τοποθέτησή του ως προς τα δύο κόμματα. Τουλάχιστον όσον αφορά τις προηγούμενες εκλογές θεωρούσε τους δημοκρατικούς χειρότερους από τους Ρεπουμπλικάνους γιατί φάνηκαν εντελώς ανίκανοι να κερδίσουν και γιατί "οι Ρεπ. τουλάχιστον σου λένε ότι θα σε γ... ενώ οι άλλοι λένε ότι θα σε σώσουν και τελικά σε γ..."

 

 

Σε συνέχεια του δικού μου post...

Εστειλε ο ίδιος o Moore mail πριν λίγες μέρες που είναι χαρακτηριστικό της πολιτικής του στάσης:

..."No, it is not. If I hear one more person tell me how lousy a candidate Kerry is and how he can't win... Dammit, of COURSE he's a lousy candidate -- he's a Democrat, for heavens sake! That party is so pathetic, they even lose the elections they win! What were you expecting, Bruce Springsteen heading up the ticket? Bruce would make a helluva president, but guys like him don't run -- and neither do you or I. People like Kerry run.

 

Yes, OF COURSE any of us would have run a better, smarter, kick-ass campaign. Of course we would have smacked each and every one of those phony swifty boaty bastards down. But WE are not running for president -- Kerry is. So quit complaining and work with what we have."...

 

Αν θέλει κανείς ολόκληρο το mail ας στείλει PM ή ακόμη καλύτερα ας γραφτεί στην mailing list. :D

KCB
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (11 Σεπ. 2004 , 16:05)

Εφ'όσον το θέτεις έτσι, θα σε ξαναρωτήσω: Ότι αφορμή (αληθινή ή ψεύτικη) και να είχαν, πιστεύεις ότι θα είχε καμιά σημασία? Πιστεύεις δηλαδή πως ότι και να γινόταν, ο Αμερικάνος δεν θα βάραγε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν? Δεν νομίζω πως η αμερικάνικη πολιτική καθορίζεται "εν ψυχρώ". Απεναντίας, αυτά τα πράγματα σχεδιάζονται πολύ καιρό πριν.

 

Για 'μένα ΝΑΙ, θα είχε σημασία αν η αφορμή ήταν αληθινή

γιατί θα κατανοούσα το μένος των Αμερικάνων κατά του Αφγανιστάν.

 

Τώρα δεν το κατανοώ.

 

ΝΑΙ πιστεύω ότι εάν είχε την στάση μου όλη η υφήλιος τότε ΔΕΝ θα χτυπούσαν οι Αμερικάνοι.

 

Ο λόγος είναι ότι πριν να ξεκινήσουν οτιδήποτε χρειάζονται την "έγκριση" της κοινής γνώμης, διαφορετικά σε λίγο δεν θα βρίσκουν στρατιώτες, έστω και πληρωμένους. Χρειάζονται ένα πατριωτικό κίνητρο την ώρα που παραλαμβάνουν τα φέρετρα.

Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με ψέματα μέσω media.

 

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ MEDIA

ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

 

Επιπροσθέτως εφόσον δεν με έπεισαν μπορώ να συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός ήταν αυτός που τόλμησε να χτυπήσε τον uncle sam. Σε αντίθεση με όλους αυτούς που έφαγαν την καραμελίτσα του μπιν λάντεν.

Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε...
Link to comment
Share on other sites

Να μαστε παλι εδω......

Πρωτα θελω να συμφωνησω με τον Vampyre σε οσα γραφει...και δευτερον δεν ξερω αν αναφερθηκε η ακριβης γωνια σκοπευσης που ειχαν τα αεροπλανα(απο πτυχιουχους ψεκαστικων αεροπλανων!)οταν επεσαν στους πυργους με αποτελεσμα την καταρευση τους!

Οσο για τον Μαικλ Μουρ ο τυπος ειναι καταπληκτικος .Ειδα το ντοκυμαντερ Ακηρυχτος Πολεμος το οποιο αναφερεται στην οπλοκατοχη και οπλοχρησια στις ΗΠΑ.Μαλιστα ξεκινα(για οσους δεν το εχουν δει το συνηστω θα καταλαβουν πολλα! ;) ) οπου μια τραπεζα με το ανοιγμα λογαριασμου σου κανει δωρο και ενα οπλο! :!:

Μετα την <συμπλοκη> στο γυμνασιο Colompine οπου μαθητες αρχισαν να πυροβολουν αδιακριτως η ζητηση για οπλα εφτασε στην Αμερικη στο 36%...φανταστητε μετα την 9/11 :worry:

Οσο για τους μη υποψιασμενους φιλους καλο θα ηταν να σκεφτουν την οικονομικη υφεση που υπαρχει τις ΗΠΑ.

Ολη η οικονομια τους στηριζεται στην βιομηχανια οπλων και στην τεχνολογια!Αρα πως την προωθουν....Αιματοκυλουν τον κοσμο και δημιουργουν τον τρομο με αποτελεσμα να αυξανεται η ζητηση σε οπλικα συστηματα και υψηλη τεχνολογια!

Για πειτε μου σε πια πολεμικη εμπλοκη στον κοσμο δεν ειναι αναμεμειγμενοι; γιατι αραγε; ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (25 Σεπ. 2004 , 18:06)

 

 

Ολη η οικονομια τους στηριζεται στην βιομηχανια οπλων και στην τεχνολογια!

 

 

O isxirismos sou aytos den eystathei.I oikonomia tis USA einai poly wrimi kai aneptigmeni kai ennoeitai pws den stirizetai mono stin polemiki viomixania.Epipleon na sou thimisw pws i stratiwtiki texnologia einai ena poly mikro meros tou tomea twn epixirisewn pou asxolountai me tin texnologia genika.Parakalw na eiste pio prosektikoi se ayta pou lete.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα κυριολεκτικα μας ανοιγει τα ματια, οσοι μπορειτε δειτε και το Φαρενάιτ 9/11 που συμπληρωνει οσα εχουν αναφερθει παραπανω!
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jd0e (26 Σεπ. 2004 , 14:02)

 

O isxirismos sou aytos den eystathei.I oikonomia tis USA einai poly wrimi kai aneptigmeni kai ennoeitai pws den stirizetai mono stin polemiki viomixania.Epipleon na sou thimisw pws i stratiwtiki texnologia einai ena poly mikro meros tou tomea twn epixirisewn pou asxolountai me tin texnologia genika.

Και που δηλαδη στηριζεται; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jd0e (26 Σεπ. 2004 , 14:02)

 

Parakalw na eiste pio prosektikoi se ayta pou lete.

Την επομενη φορα θα στελνω pm και αν το εγκρινεις θα το γραφω! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jd0e (26 Σεπ. 2004 , 16:02)

 

O isxirismos sou aytos den eystathei.I oikonomia tis USA einai poly wrimi kai aneptigmeni kai ennoeitai pws den stirizetai mono stin polemiki viomixania.

 

:eek: :confused:

δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που να έχει τόσο μεγάλο έλλειμα και τόση άσχημη οικονομία... απλά λόγω δολλαρίου, εκδίδει συνεχώς νόμισμα χωρίς το ανάλογο αντίκρυσμα... και η ζωή συνεχίζεται... :worry:

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός ότι η αμερικανική οικονομία είναι ελλειματική δεν σημαίνει πως δεν είναι ισχυρή. Λάβετε υπόψη σας ότι όλες οι οικονομίες του κόσμου στην σύγχρονη επόχη της νέας οικονομίας είναι ελλειματικές. Η αμερικανίκη οικονομία είναι η πιο ισχυρή παγκοσμίως και εννοείται πως δεν βασίζεται μόνο στην πολεμική βιομηχανία.Θα μου πείτε όμως γιατί κάνει η αμερική τους πολέμους. Εκτος από τον προφανή λόγο [βλ.πετρέλαια] η αμερικανική οικονομία έχει ανάγκη αυτούς τους πολέμους. Όχι γιατί θα φέρει χρήματα στις πολεμικές βιομηχανίες, αλλα γιατί η ανάμειξη της σε ένα γρήγορο και εύκολο πόλεμο θα βγάλει την οικονομία της από την ύφεση.Να ξέρετε και κάτι άλλο:η επιχείρηση για την αμερίκη είναι ενας σημαντικότατος θεσμός που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία. Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ είναι αυτή που ελέγχει την αμερική, ούτε το lobby των εβραίων,ούτε οι πολεμικές βιομηχανίες, ούτε μυστικά ανώτατα συμβούλια, ούτε, ούτε..

 

Παρακάτω παραθέτω ένα σύνδεσμο:

 

http://www.forbes.com/forbes/2002/0722/world50.html

 

Έκει βρίσκεται ενας κατάλογος με τις 25 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο.Εσείς λοιπον που υποστηρίζεται ότι όλη η αμερικανική οικονομία βασίζεται στην πολεμική βιομηχανία μπορείτε να μου βρείτε μία επιχείρηση που δραστηροποιείται στα οπλικα συστήματα??????

Παρακάλω αντικρούστε τα παραπάνω με ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με τον προλαλήσαντα. Πραγματικά θεωρώ πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και όχι στις γενικεύσεις στο που στηρίζεται ή δεν στηρίζεται η οικονομία των ΗΠΑ.

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Link to comment
Share on other sites

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

Ασχετα ποιος κινει τα νηματα της οικονομιας των ΗΠΑ, υπαρχει ενας λογος-προφαση για να κανουν πολεμο: Το πετρελαιο και οι συμφωνιες με τους Αραβες, που οι επενδυσεις τους και οι καταθεσεις τους στις ΗΠΑ αποτελουν το 7% της οικονομιας της!

Οσο για τις πολεμικες βιομηχανιες της χωρας μπροστα στις 7 (εκ των οποιων οι 5 ειναι κρατικες) που ελεγχουν τα πετρελαια της Ανατολης, λογικο ειναι να μην ειναι μεσα στην 25 του Forbes, ενω BP, ESSO, TEXACO, SHELL κλπ εχουν περιλαμπρες θεσεις!

Αυτα για να συμπληρωσω τον φιλο jd0e και αυτα που πολυ σωστα ειπε!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
αχ παιδιά παιδιά, επίσεις, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ εβραίος δεν ήτανε στο WTC??? τυχαίο? όχι.. Ξέρατε φαντάζομαι οτι ο Bin Landen δούλευε στις μυστικές υπυρεσίες της αμέρικας, ε?
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!
Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να είδατε απόψε (τελείωσε πριν λίγο) το Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα. Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. ;) :twisted:
KCB
Link to comment
Share on other sites

οντως,απιθανη η εκπομπη...

πολυ συνωμοσια τελικα παιζει...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα αυτή η εκπομπή δεν μου αρέσει. Είναι σκέτη προπαγάνδα.

 

Σε κάθε θέμα που παρουσιάζει, απλά έχει υιοθετήσει την μία ή άλλη άποψη και προσπαθεί να πείσει τους τηλεθεατές.

 

Ποτέ δεν έχει παρουσιάσει και την άλλη άποψη. Από τις χειρότερες και πλέον αναξιόπιστες εκπομπές, ακριβώς επειδή καλύπτεται από ένα μανδύα σοβαρότητας.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

 

 

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Link to comment
Share on other sites

Αν πάντως ισχύει αυτό που υπονόησε εχθές η εκπομπή ότι δηλαδή το γνώριζαν η ακόμα χειρότερα το προκάλεσαν οι ίδιοι οι αμερικάνοι θα είναι πραγματικά τρομερό.Πάρα ταύτα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επανεκλεγεί ο μπ-ουστ.Πόσο μ@λaκισμένος λαός είναι τελικά :worry:
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (12 Οκτ. 2004 , 09:55)

 

Αν πάντως ισχύει αυτό που υπονόησε εχθές η εκπομπή ότι δηλαδή το γνώριζαν η ακόμα χειρότερα το προκάλεσαν οι ίδιοι οι αμερικάνοι θα είναι πραγματικά τρομερό.

 

 

Αυτό αποδηκνείεται και από το έργο του Μουρ.

 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (12 Οκτ. 2004 , 09:55)

 

Πάρα ταύτα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επανεκλεγεί ο μπ-ουστ.Πόσο μ@λaκισμένος λαός είναι τελικά :worry:

 

 

Μηλάμε πάντα σύμφωνα με τα γκάλοπ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν ψηφίζουν τα γκάλοπ. (Όλοι θυμώμαστε τις χαζομάρες με τα γκάλοπ στις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου)

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (12 Οκτ. 2004 , 09:55)

 

Αν πάντως ισχύει αυτό που υπονόησε εχθές η εκπομπή ότι δηλαδή το γνώριζαν η ακόμα χειρότερα το προκάλεσαν οι ίδιοι οι αμερικάνοι θα είναι πραγματικά τρομερό.Πάρα ταύτα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επανεκλεγεί ο μπ-ουστ.Πόσο μ@λaκισμένος λαός είναι τελικά :worry:

 

 

...δυστυχώς, για την υφήλιο, πάρα πολύ...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (12 Οκτ. 2004 , 11:15)

 

Μηλάμε πάντα σύμφωνα με τα γκάλοπ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν ψηφίζουν τα γκάλοπ. (Όλοι θυμώμαστε τις χαζομάρες με τα γκάλοπ στις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου)

 

 

Στις τελευταίες εκλογές μια χαρά τα πήγαν τα γκάλοπ. Στις προηγούμενες τα καναν μαντάρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Όλοι Ξέρουμε το Ατύχημα που έγινε στην Αμερική 9/11/2001.Κλασσικά όπως πάντα μάθαμε οτι φταίνε οι τρομοκράτες,κλπ

Αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω σε διάφορα φορουμ οτι λένε οτι υπάρχει μια "κρυμένη αλήθεια" στο δυστήχημα αυτό...

Μπορει κανείς να με αναφέρει ή να μου εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα?Μιας εκείνα τα χρόνια δεν πολυκαταλάβενα?:O

----------

btw Ξερω πως ακόμα στα Αμερικάνικο Δολλάριο των 20 Bucks($) φένεται μια εικόνα απτο δυστήχημα αλλά πρέπει να το διπλώσεις με έναν μοναδικό τρόπο

Link to comment
Share on other sites

το μοναδικο πραγμα που σε βαζει σε σκεψεις ειναι οτι 3000 εβραιοι δεν πηγαν στην δουλεια τους τοτε...

πραγματι,κατι αλλο τωρα,υπηρχε ενα σχετικο θεμα αλλα εχει κλειδωθει νομίζω,αν δεν υπαρχει πρόβλημα απο τους mod μπορουμε να συνεχισουμε εδω.

Link to comment
Share on other sites

το μοναδικο πραγμα που σε βαζει σε σκεψεις ειναι οτι 3000 εβραιοι δεν πηγαν στην δουλεια τους τοτε...

Σωστός! Γιατί άραγε? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...