Jump to content

Θα καθυστερήσει ξανά η Nokia να μπει στο παιχνίδι;


k8alpha
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/nokia.png[/imgalign]Σεπτέμβριος. Ο μήνας που φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνισή του το νέο iPhone. Επιπλέον, βιομηχανικές πηγές αναφέρουν ότι τον ίδιο μήνα κατασκευαστές όπως η Samsung, η HTC και η LG θα διαθέσουν τις πρώτες συσκευές με λειτουργικό Windows Mango. Ο CEO της Nokia S. Elop στοχεύει και αυτός στην κυκλοφορία της πρώτης Nokia συσκευής με Windows το τρέχον έτος. Παρόλα αυτά, οι φίλοι της Nokia υποθέτουν ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του 2011 καθώς η Nokia είναι πραγματικά αργή στις κινήσεις της τον τελευταίο καιρό. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα καθυστέρησης αποτελεί το γεγονός πως ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Ν8 το QWERTY πληκτρολόγιο με κάθετο προσανατολισμό δεν έχει ακόμα γίνει διαθέσιμο.

 

Στην ιστοσελίδα της Digitimes αναφέρεται ότι η αποκάλυψη των πρώτων συσκευών της Nokia με Windows θα γίνει τον Οκτώβριο στο Nokia World 2011. Στο Nokia blog αναρωτιούνται μήπως αυτό σημαίνει ότι θα μπει στο παιχνίδι για μία ακόμη φορά με καθυστέρηση. Αντιθέτως, οι πηγές της Digitimes θεωρούν πως η κίνηση αυτή είναι στρατηγικά σωστή καθώς τον Οκτώβριο η Nokia θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί προς όφελός της το momentum (την ορμή) των Mango συσκευών των άλλων κατασκευαστών που θα έχουν ήδη αποκτήσει από το Σεπτέμβριο.

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

H Nokia έχει καταντήσει μια αργόσχολη, ξεπερασμένη και αναξιόπιστη εταιρία! Της αξίζει οτιδήποτε της συμβαίνει μέχρι σήμερα!

Εγώ είχα ευχηθεί τον προηγούμενο μήνα ότι πρέπει να καταρρεύσει πλήρως αυτή η εταιρία για να ξαναβρεί τον δρόμο της! Εάν τον βρει ξανά δλδ!

 

Δόξα το θεό υπάρχουν άλλες που την αντικατέστησαν και θεωρείται απλά obsolete!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δε βλέπω προκοπή στην εταιρεία αυτή. Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μοιραία θα έκανε τον κύκλο της, αλλά βοήθησαν σ' αυτή την κατάσταση και οι λάθος πολιτικές και η αλλαζονική νοοτροπία. Σ' αυτό το τελευταίο ας παραδειγματιστούν οι τωρινές βασίλισσες του χώρου (ονόματα δε λέμε... :whistle: ) για μην πάθουν τα ίδια και χειρότερα. Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Την Nokia την αυτοκτονήσανε. Μή τα ξαναλέμε...

Αν ακολουθούσε το προκαθορισμένο πρόγραμμα, τώρα οι κάτοχοι Symbian 3 θα περίμεναν την Belle, το N9 θα κυκλοφορούσε ήδη και τα καινούρια smartphone θα ήταν Meego - που σε off line mode μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το wp7...

Θα μπορούσε να είχε πάρει μία πορεία που αν μή τι άλλο θα ήταν αξιοπρεπής και για την ίδια και για τους πελάτες της.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Μπειτε στο gsmarena να δειτε ενα βιντεακι που "διερευσε",δειχνοντας το symbian belle. Ωραιοτατες αλλαγες,ο καθενας μας θα το πει. Ειδικα η λεπτομερεια με τα notifications τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει...α ναι,Android !

Ξεκινησε ο μιμητισμος ειναι ο εταιρος ανταγωνισμος παει να κανει αλλα πιο τρελα. Συνεπως η nokia παει να δωσει στην αγορα μερικες συσκευες με Anna και προς το τελος του χρονου μερικες με WP7,μπας και προλαβει τις εντυπωσεις. Και τα δυο λειτουργικα ειναι "λιγα" ομως,κακα τα ψεματα,κι ενω η αναβαθμιση Belle επρεπε να ειναι ηδη εδω,η Nokia θα την παραδωσει λογικα του χρονου,κανεις δεν ξερει ποτε. Συνεπως δεν υπαρχει πλεον σωστο management,αρα το μεριδιο στην αγορα ακομα μικροτερο,το μελλον δε,μαλλον μαυρο (καπως ετσι ειδα την siemens να εξαφανιζεται,εβγαλε προς το τελος 2-3 εντυπωσιακες συσκευες,ετοιμαζε δικο της λειτουργικο και τελικα "πεθανε")

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...