Jump to content

App Review @ myphone.gr: Οι πρώτες εντυπώσεις από το Google+ για Android


TonyK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό φήμες ήθελαν την Google να κινείται προς την δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού Social Network και πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε επίσημα πλέον ότι η εταιρία αποφάσισε να εισέλθει ενεργά στο χώρο αυτό, δημιουργώντας τον δικό της χώρο κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Google+ ή αλλιώς Google Plus.

 

Μετά την πρώτη προσπάθεια της εταιρίας με την υπηρεσία Buzz, η οποία δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, η Google επέστρεψε ξανά για δεύτερη φορά και αυτή την φορά φαίνεται ότι κινείται πολύ πιο δυναμικά. Η Google θέλοντας να παρουσιάσει κάτι ολοκληρωμένο και λειτουργικό, αποφάσισε να ξεκινήσει την λειτουργία του Google+ σε δοκιμαστικό στάδιο (beta), ώστε τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες να διορθωθούν προτού δοθεί επίσημα στο ευρύ κοινό. Εδώ και μερικές μέρες ο νέος χώρος κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί δοκιμαστικά λοιπόν, από χρήστες οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση από την ίδια την Google εντελώς τυχαία, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι η εταιρία να αποφασίσει να δώσει την τελική έγκριση ώστε να δοθεί επισήμως στους χρήστες του διαδικτύου.

 

Μέσα στους τυχερούς στους οποίους έφτασε η πρόσκληση της Google, ήμασταν και εμείς και τις τελευταίες μέρες έχουμε ξοδέψει αρκετές ώρες δοκιμάζοντας όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και υπηρεσίες του Google+. Η εταιρία έχει δώσει επίσης σε κυκλοφορία εφαρμογή του Google+ για συσκευές Αndroid, την οποία δοκιμάσαμε, και παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας τόσο για την εφαρμογή, όσο και για το ίδιο το Google+. Εδώ να διευκρινίσουμε ότι προς το παρόν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Android Market για την Ελλάδα, και για να την αποκτήσει κάποιος, θα πρέπει να εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή market enabler, η οποία προϋποθέτει ότι η συσκευή σας είναι root.

 

1. Αρχική οθόνη

 

http://db.tt/hv6ibZ7 http://db.tt/mDyke3q

 

Ξεκινώντας την mobile εφαρμογή του Google+ ο χρήστης έρχεται σε επαφή με την αρχική οθόνη της εφαρμογής, η οποία έχει λευκό φόντο, περιέχει το λογότυπο του Google+ στο επάνω μέρος και αποτελείται από 5 εικονίδια. Στο κάτω μέρος της ίδιας οθόνης υπάρχει η μπάρα ειδοποιήσεων η οποία έχει λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, τα οποία όμως μεταμορφώνονται σε κόκκινα όταν υπάρχει κάποια νέα ειδοποίηση. Η μπάρα ειδοποιήσεων είναι Scrollable, δηλαδή έχει την ίδια συμπεριφορά με την κλασσική notification bar που συναντάμε στο Android, όπου μπορούμε με το δάχτυλό μας να πατήσουμε και να σύρουμε προς τα πάνω φέρνοντας την στο προσκήνιο. Να αναφέρουμε εδώ ότι και η αρχική οθόνη έχει την δυνατότητα να γίνει scroll, πράγμα που δείχνει ότι μελλοντικά η εταιρία θα προσθέσει περισσότερες επιλογές στην αρχική οθόνη.

 

2. Notification Bar

 

http://db.tt/tFgvmFR

 

Ας δούμε λίγο ένα ένα τα κομμάτια της εφαρμογής ξεκινώντας από την μπάρα ειδοποιήσεων, η οποία είναι παρόμοια με εκείνη του facebook, και μας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο υπάρχει από τους φίλους και τους γνωστούς μας, όπως νέα σχόλια, νέα αιτήματα φιλίας, κ.τ.λ. Η εφαρμογή διαθέτει επιλογή στις ρυθμίσεις, όπου μπορούμε να ενεργοποιήσουμε να μας ενημερώνει για νέες ειδοποιήσεις ή όχι, μέσω ηχητικής ειδοποίησης ή/και δόνησης.

 

http://db.tt/2wsLUmk

Εδώ να αναφέρουμε ότι μας άρεσε πολύ η αμεσότητα με την οποία μας ενημερώνει η εφαρμογή για κάθε νέα ειδοποίηση, καθώς τα push notifications λειτουργούν άψογα, και δεν παρατηρήσαμε καμιά αξιοσημείωτη αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας.

 

3. Circles

Τα Circles, ή οι κύκλοι όπως ονομάζονται στα Ελληνικά, είναι η καρδιά του Google+. Όλο το δίκτυο είναι δομημένο πάνω στους κύκλους, και είναι αυτό που κάνει το Google+ να διαφέρει από το facebook. Ο χρήστης θα πρέπει υποχρεωτικά να ταξινομεί το κάθε άτομο σε κάποιον ή κάποιους κύκλους, όπως τις αντίστοιχες λίστες του facebook. Εξ’ ορισμού η εφαρμογή έχει 4 διαθέσιμους κύκλους, και συγκεκριμένα τους κύκλους «Γνωστοί», «Φίλοι», «Οικογένεια», «παρακολούθηση», φυσικά όμως ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε στιγμή τους δικούς του κύκλους, ανεξαρτήτου αριθμού, στους οποίους μπορεί να δώσει οποιαδήποτε ονομασία.

 

http://db.tt/1cLsIl1

 

Όταν ο χρήστης αποφασίσει να κάνει οποιαδήποτε κοινοποίηση, όπως να γράψει κάποιο σχόλιο, να ενημερώσει το status του, να ανεβάσει μια φωτογραφία, επιλέγει ποιος ακριβώς θα έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση στην κοινοποίηση αυτή, κάτι το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε ακριβώς τους αποδέκτες οποιασδήποτε κίνησης μας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να στείλει κοινοποίηση σε έναν ή περισσότερους κύκλους, ή ακόμα και να επιλέξει μεμονωμένα κάποιο άτομο η κάποια άτομα από έναν ή περισσοτέρους κύκλους, κάτι το οποίο ολοκληρώνει την δυνατότητα της επιλεκτικής κοινοποίησης. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή «δημόσια» όπου επιλέγουμε η κοινοποίησή μας να είναι ορατή από όλους.

 

4. Photos

 

http://db.tt/kTx6yVK

 

Στο κομμάτι αυτό εμφανίζονται στον χρήστη 4 επιλογές για φωτογραφίες. Η πρώτη εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες τις οποίες έχουν ανεβάσει τα άτομα από όλους τους κύκλους, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να τις εμφανίσει, να διαβάσει τα σχόλια για κάθε φωτογραφία αλλά και να γράψει το δικό του σχόλιο αν το επιθυμεί. Εδώ να αναφέρουμε επίσης ότι στον χρήστη δίνεται η επιλογή να κάνει “report abuse” δηλαδή να αναφέρει οποιαδήποτε φωτογραφία για λόγους δυσφήμησης, προσβολής προσωπικών δικαιωμάτων, κ.τ.λ.

 

http://db.tt/vrsllSa

 

Η δεύτερη επιλογή εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ τα οποία ο χρήστης έχει κάνει upload στον χώρο του Google+. Η Google εκτός από την δυνατότητα διαγραφής μιας φωτογραφίας, δίνει πρόσθετες επιλογές στον χρήστη, όπως διαγραφή συγκεκριμένων σχολίων άλλων ατόμων, καθώς και αναφορά για προσβλητικό σχόλιο, όπως αναφέραμε και παραπάνω (report abuse).

 

http://db.tt/AjzfUeW

 

Η τρίτη επιλογή εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες στις οποίες ο χρήστης έχει γίνει Tag είτε σε δική του φωτογραφία είτε σε κάποια φωτογραφία κάποιου ατόμου από τους κύκλους του.

 

Η τέταρτη και τελευταία επιλογή είναι αρκετά ξεχωριστή, και συγκεκριμένα εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες τις οποίες έχει ο χρήστης στην συσκευή του (στην εσωτερική και εξωτερική μνήμη της συσκευής), δίνοντας την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να ανεβάσει και να κοινοποιήσει όποια φωτογραφία έχει στην συσκευή του, χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στο άλμπουμ της συσκευής. Η επιλογή αυτή μας έκανε αρκετή εντύπωση (θετική), μιας και εμφανίζει τις φωτογραφίες ταξινομημένες ανά ημερομηνία που τις έχουμε τραβήξει, κάτι το οποίο διευκολύνει και αυξάνει την διαδικασία εύρεσης, επιλογής και κοινοποίησης μίας ή περισσοτέρων φωτογραφιών.

 

http://db.tt/i2dXiIs

 

 

5. Huddle

 

Η λέξη huddle σημαίνει πλήθος, συνωστισμός, συμβούλιο. Όπως καταλαβαίνεται, το huddle δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εφαρμογή συνομιλίας (Chat), το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους κύκλους που αναφέραμε παραπάνω. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα δικό του δωμάτιο συνομιλίας (ή και περισσότερα), και να προσκαλέσει οποιαδήποτε άτομα από οποιονδήποτε κύκλο, ή ακόμα και όλα τα άτομα από έναν η περισσοτέρους κύκλους. Επιπροσθέτως σ’ ένα δωμάτιο συνομιλίας μπορεί οποιοσδήποτε να προσκαλέσει οποιοδήποτε άλλο άτομο από τους δικούς του κύκλους.

 

http://db.tt/zXIUppc

 

Για αρχή το huddle λειτουργεί μόνο με ανταλλαγή κειμένου, σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει από την Google, στο μέλλον θα μπορούν οι χρήστες να συνομιλούν στο huddle ακόμα και με αποστολή εικόνας (βιντεοκλήση δηλαδή), ενοποιώντας το huddle με την υπηρεσία Hangouts η οποία υπάρχει ήδη διαθέσιμη στην Desktop έκδοση του Google+ από υπολογιστή.

 

Τέλος να αναφέρουμε ότι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, υπάρχει ξεχωριστή επιλογή για να ενεργοποιήσουμε να μας ειδοποιεί όταν κάποιος μας προσκαλέσει σε κάποιο δωμάτιο συνομιλίας (huddle) ή όταν κάποιος γράψει κάτι σε ένα ήδη ανοικτό δωμάτιο το οποίο συμμετέχουμε από πριν.

 

6. Stream

 

http://db.tt/lG6JUbT

 

Το Stream είναι η επιλογή την οποία θα χρησιμοποιούμε τις περισσότερες φορές. Είναι η κεντρική σελίδα όπου εμφανίζονται όλες οι κοινοποιήσεις από τα άτομα που έχουμε στους κύκλους μας. Χωρίζεται σε 3 διαφορετικές οθόνες δίνοντας μας μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση. Η πρώτη οθόνη μας εμφανίζει όλες τις κοινοποιήσεις από όλα τα άτομα των κύκλων μας, και φυσικά τις δικές μας κοινοποιήσεις. Μπορούμε να διαβάσουμε οποιαδήποτε κοινοποίηση, να κάνουμε +1 (είναι το αντίστοιχο like του facebook), να διαβάσουμε τα σχόλια των άλλων, να γράψουμε το δικό μας σχόλιο, καθώς και να αναφέρουμε μια κοινοποίηση ως προσβλητική (report).

 

Η δεύτερη οθόνη εμφανίζει όλες τις κοινοποιήσεις που έκαναν άτομα από τους κύκλους σας, τα οποία όμως είχαν μόνο εσάς για αποδέκτη.

 

http://db.tt/EKLZIjW http://db.tt/2jJwGgJ

 

Στην τρίτη οθόνη η εφαρμογή βρίσκει την τοποθεσία που βρίσκεστε εκείνη την στιγμή (μέσω του δικτύου, μέσω wifi ή μέσω του δέκτη gps) και σας εμφανίζει μόνο τις κοινοποιήσεις που έγιναν από άτομα τα οποία υπάρχουν στους κύκλους σας, και τα οποία βρίσκονται σε κοντινή τοποθεσία με την δική σας. Στην πραγματικότητα η τρίτη οθόνη είναι κάτι σαν το αντίστοιχο Buzz της ίδιας της Google.

 

7. Profile

 

http://db.tt/zdb97xP

 

Εδώ ο χρήστης έχει 3 διαθέσιμες οθόνες οι οποίες επικεντρώνονται στο προφίλ του. Η πρώτη οθόνη εμφανίζει όλες τις πληροφορίες όπως την φωτογραφία μας, το email, την τοποθεσία, το φύλο, κ.τ.λ., και μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε πολλές ακόμα, όπως σχολείο, μέρη που έχουμε πάει, με τι ασχολούμαστε, κ.τ.λ.

 

Η δεύτερη οθόνη μας εμφανίζει όλες τις δικές μας κοινοποιήσεις που έχουμε κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή, και μπορούμε να διαγράψουμε κάποια κοινοποίηση όπως επίσης να διαγράψουμε συγκεκριμένα σχόλια άλλων ατόμων σε κάποια κοινοποίηση, καθώς και αναφορά για προσβλητικό σχόλιο, όπως αναφέραμε και παραπάνω (report abuse).

 

Η τρίτη οθόνη μας εμφανίζει όλα τα άλμπουμ και τις φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει στο Google+, δίνοντας μας την δυνατότητα να ανεβάσουμε περισσότερες είτε από το άλμπουμ της συσκευής μας είτε τραβώντας μια φωτογραφία εκείνη την στιγμή από την κάμερα του κινητού.

 

8. Settings

 

http://db.tt/vEajHLX http://db.tt/RKM7MM5

 

Κλείνουμε με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, οι οποίες κρύβουν ακόμα μια ξεχωριστή δυνατότητα που έχει προσθέσει η Google. Εδώ θα βρούμε 3 επιλογές. Υπάρχει δυνατότητα για ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων όσο αφορά το Stream, επιλέγοντας ηχητική ειδοποίηση ή/και δόνηση, καθώς και ξεχωριστή επιλογή για ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για το huddle όπως αναφέραμε και παραπάνω.

 

http://db.tt/Gkqkada

 

Εκτός των δύο παραπάνω, η Google έχει προσθέσει και την δυνατότητα Instant upload η οποία μας δίνει την δυνατότητα όταν τραβάμε μια φωτογραφία από την κάμερα της συσκευής, η φωτογραφία αυτή να ανεβαίνει αυτόματα και στον λογαριασμό μας στο Google+. Η υπηρεσία αυτή ξεχωρίζει γιατί οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στον λογαριασμό μας δεν κοινοποιούνται, αλλά μεταφέρονται σε ένα προσωπικό ιδιωτικό μας άλμπουμ στο οποίο έχουμε μόνο εμείς πρόσβαση. Αυτό γίνεται ώστε οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουμε να κοινοποιήσουμε μια φωτογραφία, να μπορούμε να την βρίσκουμε αμέσως στον λογαριασμό μας, εφόσον διαθέτουμε πρόσβαση στο ίντερνετ φυσικά.

 

Επίλογος

 

Η αίσθηση και η εμπειρία χρήσης που μας άφησε αυτές τις μέρες είναι αρκετά θετική, και φαίνεται ότι στην Google έχουν πάρει πολύ σοβαρά το Google+. Σίγουρα υπάρχουν μικρές ελλείψεις και η εταιρία θα το βελτιώσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Μας άρεσε πολύ η δομή με τους κύκλους, και η όλη λειτουργία τόσο του Stream όσο και του Huddle. Μας άρεσε επίσης η αμεσότητα και η σωστή λειτουργία των push notifications και σίγουρα είναι αξιοσημείωτο ότι δεν παρατηρήσαμε κάποια αλλαγή στην αυτονομία της συσκευής, καθώς η εφαρμογή τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο.

 

Τέλος, όπως αναφέραμε αυτές τις μέρες η λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και δυστυχώς δεν έχει αναφερθεί πιθανή ημερομηνία που θα δοθεί επισήμως στο ευρύ κοινό. Όσοι από εσάς είχατε την τύχη να λάβετε μια από τις διαθέσιμες προσκλήσεις, θα χαρούμε πολύ να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας παρακάτω.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 87
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αντωναρε...χιλια μπραβο ρε προπονηταρα μου:D:lol:

φοβερο...αντε να μας ερθει και σε μας προσκληση....:D

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη ούτε ανυπομονώ να φτιάξω από την αρχή άλλο ένα προφίλ σε άλλο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε έχω όρεξη να έχω να ενημερώνω και να τσεκάρω άλλο ένα προφίλ, ούτε και να μου καταπατήσουν τα προσωπικά δεδομένα για άλλη μια φορά.

 

Θα επιμείνω και θα μείνω μόνο στο facebook και αν η μόδα του περάσει θα το παρατήσω κι αυτό. Υποτίθεται τα social networks είναι ένα μέσο για να οργανώσει την καθημερινότητά μας και να μας φέρει πιο κοντά, αλλά όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει έχει γίνει πλέον (αυτο)σκοπός και όχι μέσο. Ευχαριστούμε κυρία Google (που σε λίγο θα ελέγχεις με τις ευλογίες μας όλες τις πτυχές της ζωής μας) δε θα πάρουμε.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη ούτε ανυπομονώ να φτιάξω από την αρχή άλλο ένα προφίλ σε άλλο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε έχω όρεξη να έχω να ενημερώνω και να τσεκάρω άλλο ένα προφίλ, ούτε και να μου καταπατήσουν τα προσωπικά δεδομένα για άλλη μια φορά.

 

Θα επιμείνω και θα μείνω μόνο στο facebook και αν η μόδα του περάσει θα το παρατήσω κι αυτό. Υποτίθεται τα social networks είναι ένα μέσο για να οργανώσει την καθημερινότητά μας και να μας φέρει πιο κοντά, αλλά όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει έχει γίνει πλέον (αυτο)σκοπός και όχι μέσο. Ευχαριστούμε κυρία Google (που σε λίγο θα ελέγχεις με τις ευλογίες μας όλες τις πτυχές της ζωής μας) δε θα πάρουμε.

 

ενώ με το facebook κανείς δέν μας ελέγχει...Φαυλος κύκλος φίλε μου και φυσικά η επιλογή ανήκει στο καθένα μας.Απ τη άλλη η google καλώς η κακώς έχει κάνει πολλά...και προς τη λάθος άλλα και προς την σωστη κατευθηνση...προσωπικά και σε επαγγελματικό επίπεδο η google έχει ανεβάσει τη δική μου δουλειά...οπότε δεν μπορούμε απλά βα βλέπουμε τα στραβα(τα οποία φυσικά και θα υπάρχουν)

...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...
Link to comment
Share on other sites

Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολυ social networks (άντε για κανα chat), απλά κάθε φορά όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλω να το δοκιμάζω....

 

Αυτό που μου αρέσει στο google plus είναι όλη η ιδέα του sharing μέσω των circles....

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα και υλοποίηση....

Κατά τη γνώμη μου καλύτερη από του facebook (στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντα.... των circles-friends)....

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα μαζέψει κόσμο....

Δύσκολο αφού οι "φανατικοί" του facebook σιγά μην κοιτάξουν δυνατότητες και τέτοια....

Edited by ShevaGR
Link to comment
Share on other sites

Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολυ social networks (άντε για κανα chat), απλά κάθε φορά όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλω να το δοκιμάζω....

 

Αυτό που μου αρέσει στο google plus είναι όλη η ιδέα του sharing μέσω των circles....

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα και υλοποίηση....

Κατά τη γνώμη μου καλύτερη από του facebook (στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντα.... των circles-friends)....

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα μαζέψει κόσμο....

Δύσκολο αφού οι "φανατικοί" του facebook σιγά μην κοιτάξουν δυνατότητες και τέτοια....

 

 

όταν αρχίσει να γίνεται διαφήμιση και να ανοίγουν σελίδες στο fb που θα παραπέμπουν στο g+ και θα τις κάνουν και like τότε κάτι μου λέει ότι θα πάρει αρκετά τα πάνω της η υπηρεσία. επίσης ίσως έχει ή ενσωματώσουν στο μέλλον κάποια επιλογή να κάνεις import τους friends σου από το fb έτσι ώστε η διαδικασία δημιουργίας ενός προφίλ στη νέα αυτή υπηρεσία να γίνει λιγότερο βαρετή και πιο γρήγορη. Η google έχει όντως κάνει αρκετά καλά αλλά και κακά πράγματα κι επιλογές. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλες οι εταιρείες. Το ζήτημα είναι αν έμαθε από το buzz ώστε αυτή τη φορά να δημιουργήσει μια πιο ανταγωνιστική υπηρεσία. Όσο για τους φανατικούς του fb, κάτι μου λέει ότι θα καταντήσουν σαν τους φανατικούς του myspace και του hi5, αν τελικά πάει καλά το g+, που τους μίλαγες για fb κι έλεγαν: εγώ; σιγά μην κάνω fb, το myspace είναι καλύτερο! κι είχαν κρυφά και μια σελίδα στο fb έτσι για να μη μένουν εκτός μόδας! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

_______________________________________

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό review!!!Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά και κατά πόσο θα αποτελέσει αντίπαλο του facebook!!
Link to comment
Share on other sites

Από το Lifehacker.com οδηγίες σχετικά με το πως να μας δώσετε προσκλήσεις παρακαλώ πολύ θα ήθελα μια kostas.manousis@gmail.com

 

Να αναφέρω ότι το review απίθανο πολύ καλή δουλειά μπράβο σας

 

If you happen to know someone who's already got a Google Plus invite, you do have another option, which I tested and which worked for me. Keep in mind that Google could always change this, so you mileage may vary.

■First, I created a new Circle called "Test", then I added a new friend to that circle—the person I wanted to try inviting to Google Plus.

■Then I posted to my stream and mentioned my friend in that post.

■Several hours later, I received an email from Google notifying me of my friends' post and inviting me to join Google Plus.

Link to comment
Share on other sites

αντωναρε...χιλια μπραβο ρε προπονηταρα μου:D:lol:

φοβερο...αντε να μας ερθει και σε μας προσκληση....:D

Σ'ευχαριστω φιλε μουρινιο :D

Να'σαι καλα !!!!

Διαβασε πιο κατω που γραφω για τις προσκλησεις μηπως σε ενδιαφερει.

 

Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολυ social networks (άντε για κανα chat), απλά κάθε φορά όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλω να το δοκιμάζω....

 

Αυτό που μου αρέσει στο google plus είναι όλη η ιδέα του sharing μέσω των circles....

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα και υλοποίηση....

Κατά τη γνώμη μου καλύτερη από του facebook (στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντα.... των circles-friends)....

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα μαζέψει κόσμο....

Δύσκολο αφού οι "φανατικοί" του facebook σιγά μην κοιτάξουν δυνατότητες και τέτοια....

Οπως εχω γραψει και στο αρθρο παραπανω, μου αρεσε κι'εμενα η φιλοσοφια των circles και ολη η λειτουργεια πανω σε αυτους. πραγματικα σου δινει τον πληρη ελεγχο ωστε να ξερεις τι κοινοποιεις και ποιος μπορει να το διαβασει. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο αυτο !!!!

 

Απο εκει και περα, προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ανταγωνιστει το facebook, η αν παρει κοσμο απο εκει. με ενδιαφερει να λειτουργει σωστα, να ειναι ασφαλες, και να μπορεσει η google να το απαλαξει απο τυχον τρυπες που θα εχουν spam,trojans, κ.τ.λ., οπως υπαρχουν στο facebook.

Εκτος αυτου εγω προσωπικα προτιμω στο Google+ Να ερθει κοσμος με σωστη νοοτροπια, και οχι ολη η πασαρελα του facebook με τα 15χρονα κοριτσακια, τα δεκαδες fake profiles, και ενα timeline το οποιο ειναι γεματο συνεχως με video & τραγουδια απο το youtube, κατι που εχει καταντησει το facebook απο social network σε video/music sharing page.

 

ενώ με το facebook κανείς δέν μας ελέγχει...Φαυλος κύκλος φίλε μου και φυσικά η επιλογή ανήκει στο καθένα μας.Απ τη άλλη η google καλώς η κακώς έχει κάνει πολλά...και προς τη λάθος άλλα και προς την σωστη κατευθηνση...προσωπικά και σε επαγγελματικό επίπεδο η google έχει ανεβάσει τη δική μου δουλειά...οπότε δεν μπορούμε απλά βα βλέπουμε τα στραβα(τα οποία φυσικά και θα υπάρχουν)

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου. μην ξεχναμε οτι το gmail ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη, και οταν επιτελους προστεσουν και το video call μεσω gtalk τοτε θα απογειωθει η επικοινωνια πιστευω.

Φαινεται οτι και στο google+ εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και αρκετα προσεγμενη. σιγουρα χωρανε βελτιωσεις και προσθηκες, ομως η αρχη ειναι πολυ καλη και ειναι θετικο σημαδι αυτο.

Πιστευω οτι η google εχει σαν πρωταρχικο στοχο να γεμισει το google+ με τους χρηστες του android, και αν το δουμε απο αυτη την σκοπια, ειναι πολυ καλη κινηση.

 

Μπράβο φίλε!!!

Πάρα πολύ καλό review !!!

Σ'ευχαριστω Ευριπιδη. ενα ευχαριστω σε σενα και δημοσια γιατι με βοηθησες στην προσκληση :).

 

πολυ καλο review...μπραβο παιδια...

προσοχη για τους υπολοιπους....κυκλοφορουν προσκλησεις spam....

Υπαρχει θεμα spam με προσκλησεις ?

αν σου ειναι ευκολο να μας ενημερωσεις με καποιο Link για το συγκεκριμενο θεμα ?

ευχαριστω εκ' των προτερων.

 

που θα βρουμε το myphone.gr στο +?? ανοιξατε σελιδα??

Εχω ανοιξει εγω προσωπικα προφιλ, οπως και καποια παιδια απο το φορουμ εδω. το myphone δεν εχει ανοιξει δικο του ξεχωριστο προφιλ.

Αν εχεις φτιαξει προφιλ, μπορεις να με προσθεσεις αν θελεις να δοκιμασεις οτιδηποτε. στειλε μου pm για λεπτομερειες :).

 

Πολύ καλό review!!!Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά και κατά πόσο θα αποτελέσει αντίπαλο του facebook!!

οπως εγραψα και παραπανω, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα αντιπαλου. στην θεωρια ναι ισχυει, αλλα στην πραξη η Google θα προσπαθησει κατα κυριο λογο να μαζεψει τους χρηστες και fan του λειτουργικου της.

 

Από το Lifehacker.com οδηγίες σχετικά με το πως να μας δώσετε προσκλήσεις παρακαλώ πολύ θα ήθελα μια kostas.manousis@gmail.com

 

Να αναφέρω ότι το review απίθανο πολύ καλή δουλειά μπράβο σας

 

If you happen to know someone who's already got a Google Plus invite, you do have another option, which I tested and which worked for me. Keep in mind that Google could always change this, so you mileage may vary.

■First, I created a new Circle called "Test", then I added a new friend to that circle—the person I wanted to try inviting to Google Plus.

■Then I posted to my stream and mentioned my friend in that post.

■Several hours later, I received an email from Google notifying me of my friends' post and inviting me to join Google Plus.

Καλησπερα φιλε,

αυτος ο τροπος λειτουργησε για μια μερα περιπου αλλα μετα εχω την εντυπωση οτι το καταλαβαν απο την Google Και την κλειδωσαν την...τρυπα.

 

Επειδη ομως δεν ειμαστε σιγουροι αν ισχυει ακομα η οχι, αυτο που μπορω να κανω εγω ειναι να μου δωσετε οσοι θελετε το email σας και να κανω την διαδικασια αυτη, και αν σε καποιους ερθει εχει καλως :).

Για να μην γεμισουμε εδω το θεμα με τα email σας, οποιος θελει να δοκιμασω να του στειλω προσκληση με αυτο τον τροπο, ας μου στειλει ενα pm εδω με το email του και οτι καταφερουμε καλο ειναι :).

 

Καλησπερα σε ολους !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Το facebook ανακοίνωσε ήδη υπηρεσία βιντεοκλήσεων σε συνεργασία με το Skype. Όσο για τα άλλα που ακούστηκαν περί scams και fake profiles θέμα χρόνου είναι να εμφανιστούν και στο δίκτυο της Google όταν και αν γίνει ποτέ δημοφιλές, αλλά και σε κάθε άλλο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα potential target group κάτι σαν του ιούς σε Windows και ΜacOS :p
Link to comment
Share on other sites

Το facebook ανακοίνωσε ήδη υπηρεσία βιντεοκλήσεων σε συνεργασία με το Skype. Όσο για τα άλλα που ακούστηκαν περί scams και fake profiles θέμα χρόνου είναι να εμφανιστούν και στο δίκτυο της Google όταν και αν γίνει ποτέ δημοφιλές, αλλά και σε κάθε άλλο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα potential target group κάτι σαν του ιούς σε Windows και ΜacOS :p

δεν ειναι απολυτο οτι θα υπαρξουν ιοι, trojans, spams, κ.τ.λ. στο google+ οταν γεμισει με κοσμο, αλλα ουτε και απιθανο.

κρινοντας απο το ποσο καλα εχουν προσεξει το gmail σε θεματα ασφαλειας, spam, κ.τ.λ. ευελπιστω και πιστευω οτι το Google+ Θα ειναι σε πολυ υψηλοτερο και ασφαλεστερο επιπεδο απο το facebook. Το target group οπσδηποτε ομως παιζει και αυτο ρολο. συμφωνουμε και εδω :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο που πρόσεξα αμέσως από τα screenshots είναι το άψογα σχεδιασμένο GUI. Μπράβο στην Google!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστω φιλε μουρινιο :D

Να'σαι καλα !!!!

Διαβασε πιο κατω που γραφω για τις προσκλησεις μηπως σε ενδιαφερει.

 

να σαι καλα φιλε:D:D

 

Οπως εχω γραψει και στο αρθρο παραπανω, μου αρεσε κι'εμενα η φιλοσοφια των circles και ολη η λειτουργεια πανω σε αυτους. πραγματικα σου δινει τον πληρη ελεγχο ωστε να ξερεις τι κοινοποιεις και ποιος μπορει να το διαβασει. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο αυτο !!!!

 

ελπιζω να μην γινει η ασφαλεια οπως στο facebook αν και στην αρχη του social network θα υπαρξουν καποια κενα

 

 

Απο εκει και περα, προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα ανταγωνιστει το facebook, η αν παρει κοσμο απο εκει. με ενδιαφερει να λειτουργει σωστα, να ειναι ασφαλες, και να μπορεσει η google να το απαλαξει απο τυχον τρυπες που θα εχουν spam,trojans, κ.τ.λ., οπως υπαρχουν στο facebook.

εγω που ειμαι φανατικος facebookακιας θα το χρησημοποιω οπως χρησημοποιω και twitter

 

φαινεται οτι και στο google+ εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και αρκετα προσεγμενη. σιγουρα χωρανε βελτιωσεις και προσθηκες, ομως η αρχη ειναι πολυ καλη και ειναι θετικο σημαδι αυτο.

Πιστευω οτι η google εχει σαν πρωταρχικο στοχο να γεμισει το google+ με τους χρηστες του android, και αν το δουμε απο αυτη την σκοπια, ειναι πολυ καλη κινηση.

 

 

οχι μονο android...θα παει σε ολα τα λειτουργικα με τον χρονο

Εχω ανοιξει εγω προσωπικα προφιλ, οπως και καποια παιδια απο το φορουμ εδω. το myphone δεν εχει ανοιξει δικο του ξεχωριστο προφιλ.

 

οπως εγραψα και παραπανω, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα αντιπαλου. στην θεωρια ναι ισχυει, αλλα στην πραξη η Google θα προσπαθησει κατα κυριο λογο να μαζεψει τους χρηστες και fan του λειτουργικου της.

 

συμφωνω...και ετσι θα εξαπλωθει...αμα παει σιγα σιγα με σωστη δουλεια θα καταφερει..

 

 

Επειδη ομως δεν ειμαστε σιγουροι αν ισχυει ακομα η οχι, αυτο που μπορω να κανω εγω ειναι να μου δωσετε οσοι θελετε το email σας και να κανω την διαδικασια αυτη, και αν σε καποιους ερθει εχει καλως :).

Για να μην γεμισουμε εδω το θεμα με τα email σας, οποιος θελει να δοκιμασω να του στειλω προσκληση με αυτο τον τροπο, ας μου στειλει ενα pm εδω με το email του και οτι καταφερουμε καλο ειναι :)

 

οι bold απαντησεις ειναι οι δικες μου

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

ωραια παρουσιαση αντωνη. τωρα με την βιντεοκληση που παρουσιασε το facebook δεν ξερω ποσες πιθανοτητες εχει να κανει το google+ κατι. Edited by geo_1983petra
Link to comment
Share on other sites

ωραια παρουσιασει αντωνη. τωρα με την βιντεοκληση που παρουσιασε το facebook δεν ξερω ποσες πιθανοτητες εχει να κανει το google+ κατι.

 

δεν θα ειναι παντως διαθεσιμη για τηλεφωνα η βιντεοκληση ακομα...την δοκιμασες στον υπολογιστη?

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

Aψογα σχεδιασμένο ναι αλλα ακόμη και η ίδια η google δεν ξέρει τι εμφανίζεται που όταν βάζεις κύκλους κ κανεις share. To όλο σύστημα είναι μπερδεμένο και αρκετά πολύπλοκο για τον μέσο χρήστη του fb ο οποίος έχει συνηθήσει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. άλλωστε το fb δεν φτιάχτηκε γι αυτό το λόγο των group και όσοι έχετε δεί την ταινία θα καταλαβαίνεται τι εννοώ.
Link to comment
Share on other sites

Όμορφη παρουσίαση TonyK που με παρακίνησε να σπθ ζητήσω την πρόσκληση, την οποία έλαβα μόλις τώρα και σε ευχαριστώ. Εγώ πιστεύω ότι το Google+ μπορεί να φτάσει σε χρόνο dt φοβερή λειτουργικότητα, με intergation όλων των υπηρεσιών της (google voice, search κλπ) υπό μια ομπρέλα.

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Xiaomi Redmi Note5 AI -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX 3 5G -> Motorola Edge20

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τον tonyk έλαβα την πρόσκληση που μου στείλατε οπότε δουλεύουν τα Invites το θέμα είναι ότι κάνω login και μου λέει ότι (Έχετε ήδη λάβει πρόσκληση; Έχουμε ξεπεράσει προσωρινά τη χωρητικότητά μας. Δοκιμάστε ξανά σύντομα.)
Link to comment
Share on other sites

σε ολους ετσι ειναι.και εγω ελαβα προσκληση και βγαζει ακριβως αυτο γιατι η google προς το παρον εχει κλειδωσει τις προσκλησεις
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους,

διαβασα καπου οτι εχει "τιγκαρει" προς το παρον το Google+ και ανοιγει σιγα σιγα θεσεις, οποτε δοκιμαζετε που και που να μπειτε απο την προσκληση που σας εστειλα γιατι καποια στιγμη θα σας αφησει.

το καλο ειναι οτι εχετε προτεραιοτητα εσεις που εχετε προσκληση, σε σχεση με καποιον που παει να κανει sign up χωρις να εχει προσκληση.

Αντε να μαζευτουμε και στο google+ σιγα σιγα :).

 

Edit :

Συγκεκριμενα, απο σημερα, μολις μπαινω στο google+ απο τον υπολογιστη, στην πρωτη οθονη μου γραφει το εξης με κοκκινα γραμματα :

 

– Μια σημαντική σημείωση για τη φάση δοκιμής –

Είστε μέλος μιας μικρής ομάδας ατόμων που βοηθούν στον έλεγχο του Google+. Σε περίπτωση που μοιραστείτε περιεχόμενο με άτομα που δεν μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το Google+, θα λάβουν το περιεχόμενο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν θα μπορούν να σχολιάσουν ή να πραγματοποιήσουν σχετικές ενέργειες όπως οι χρήστες του Google+. Θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Google+ αργότερα, όταν θα αρχίσουμε να δεχόμαστε περισσότερους χρήστες.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...