pythagoras_7 Δημοσιεύτηκε July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2011 αγόρασα το ποντίκι x5 tech απ'τα λατρευτά jumbo.το πρόβλημα είναι πως δεν μου είχαν drivers εγκατάστασης και ο υπολογιστής λέει πως δεν τους έχει.οπότε το ποντίκι δε λειτουργεί.έχω φάει όλο το βράδυ για να βρω μέσω ίντερνετ τους drivers αλλά τζίφος. μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τους βρω? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Εψαξες με το Vendor και Device ID να βρεις? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Για μπες εδώ http://www.giveawayoftheday.com/x5tech+mouse+driver/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 και πες μας αν έχει λυθεί το πρόβλημά σου... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 αγόρασα το ποντίκι x5 tech απ'τα λατρευτά jumbo.το πρόβλημα είναι πως δεν μου είχαν drivers εγκατάστασης και ο υπολογιστής λέει πως δεν τους έχει.οπότε το ποντίκι δε λειτουργεί.έχω φάει όλο το βράδυ για να βρω μέσω ίντερνετ τους drivers αλλά τζίφος. μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τους βρω? Εχω το ιδιο ποντικι και απλα το εβαλα στην θυρα usb και δουλεψε. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 δυστυχώς δεν έχω γνώσεις οπότε δυσκολεύτηκα πολύ με Vendor και Device ID και τελικά δε βρήκα άκρη.όσο για την ιστοσελίδα έχει του κόσμου τους drivers και δε ξέρω ποιος είναι ο κατάλληλος.δεν έχει πάντως κάποιον με το ανάλογο όνομα... όσο για τον φίλο που λέει πως λειτούργησε κατευθείαν μακάρι να μου γινόταν το ίδιο.... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 pythagoras_7 ποιό λειτουργικό φοράει το pc σου; η ίδια ερώτηση ισχύει και στον mitsos1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 pythagoras_7 ποιό λειτουργικό φοράει το pc σου; η ίδια ερώτηση ισχύει και στον mitsos1 :) το δοκίμασα σε ένα netbook που έχω και φοράει xp και σε notebook που φοράει τα 7.και τα 2 το βλέπουν σαν άγνωστη συσκευή.ααα και να αναφέρω πως ακολούθησα όλες τις οδηγίες επίλυσης προβλημάτων και δε βρήκα άκρη. Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 το δοκίμασα σε ένα netbook που έχω και φοράει xp και σε notebook που φοράει τα 7.και τα 2 το βλέπουν σαν άγνωστη συσκευή.ααα και να αναφέρω πως ακολούθησα όλες τις οδηγίες επίλυσης προβλημάτων και δε βρήκα άκρη. τότε δε κατάφερα να βρω λύση στο πρόβλημά μου.δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν είμαι σε θέση να πάρω καινούργιο ποντίκι και επίσης αυτό με βολεύει για το μικρό του μέγεθος. θα ήμουν χαρούμενος αν είχα κάποια βοήθεια...ευχαριστώ!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts