memoriesradio Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) Καλησπέρα από Princess & Flamingo στην Γευγελή. Μόλις τώρα παρατήρησα (έπειτα από κλείδωμα σε 2G only λόγω δοκιμής μέσα σε κλειστό χώρο), ότι ο ήχος αν και σε 2G ήταν full HD κρύσταλλο, σε κλήση προς Vodafone... Edited October 11, 2025 by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 hour ago, memoriesradio said: Καλησπέρα από Princess & Flamingo στην Γευγελή. Μόλις τώρα παρατήρησα (έπειτα από κλείδωμα σε 2G only λόγω δοκιμής μέσα σε κλειστό χώρο), ότι ο ήχος αν και σε 2G ήταν full HD κρύσταλλο, σε κλήση προς Vodafone... Καμπάνα πιάνει η Vodafone εκεί; 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Μήπως έχουν καμία micro εκεί? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Καμπάνα πιάνει η Vodafone εκεί; Στο Flamingo μέσα τίποτα. Στο Princess 2G full και 5G χαμηλό με 10-50Mbps. Micro δεν έχει. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 16 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλησπέρα από Princess & Flamingo στην Γευγελή. Μόλις τώρα παρατήρησα (έπειτα από κλείδωμα σε 2G only λόγω δοκιμής μέσα σε κλειστό χώρο), ότι ο ήχος αν και σε 2G ήταν full HD κρύσταλλο, σε κλήση προς Vodafone... Από πότε υποστηρίζει HD/wideband codec το 2G/GSM; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 (edited) 32 minutes ago, bedazzled said: Από πότε υποστηρίζει HD/wideband codec το 2G/GSM; Έλα ντε; Ανέφερα τι άκουσε το αυτί μου. Πεντακάθαρος ήχος, ανώτερος του κλασσικού 2G, ή αντίστοιχος του VoLTE. Και σε 2G, Vodafone και Cosmote είχαν άθλιο ήχο με narrow band codec 4-5KHz και αν... Edited October 12, 2025 by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 21 minutes ago, memoriesradio said: Έλα ντε; Ανέφερα τι άκουσε το αυτί μου. Πεντακάθαρος ήχος, αντίστοιχος του VoLTE. Και σε 2G, Vodafone και Cosmote είχαν άθλιο ήχο με narrow band codec 4-5KHz και αν... Έκανα μια δοκιμή χθες στα καλά νερά με 2g (δεν έπιανε και κάτι άλλο) κι έπαθα πλάκα! Πολύ καλή ποιότητα κλήσης. Για 1η φορά στο 2g της vf ο άλλος δεν ακουγόταν λες και είναι μέσα σε πηγάδι. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 (edited) Έτσι! Μπρίκια κολλάμε; Edited October 12, 2025 by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο. Όταν είναι με μηδέν γραμμές σε 5G περνάει η κλήση απλά Όταν το σηκώνεις αντί να λέει τον χρόνο της συνομιλίας γράφει Εισερχόμενη κλήση και δεν ακούς τον συνομιλητή και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα γυρνάει σε EDGE 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 On 12/10/2025 at 8:01 ΜΜ, aektzhs 1 said: Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο. Όταν είναι με μηδέν γραμμές σε 5G περνάει η κλήση απλά Όταν το σηκώνεις αντί να λέει τον χρόνο της συνομιλίας γράφει Εισερχόμενη κλήση και δεν ακούς τον συνομιλητή και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα γυρνάει σε EDGE Ετζ παουερ 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) καλησπερα σας, speedtest στο δασκαλειο κερατεας στο τριτο λιμανακι , πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη upload , με συσκευη huawei y550 , μοντελο του 2014 απλη μονο 4g , και ειναι επαρκεστατη. Εψαχνα τροπο να παρω ethernet , και το εκανα hotspot , και μετα απο access point το επελεξα και εβγαλα erhernet και δουλεψε αλλα δεν δινει τις ιδιες ταχυτητες οπως με wifi. 'O οτε μας εχει βαλει φραγη,λογ ανεξοφλητου λογαριασμου ενω το εχουμε πληρωσει κανονικα , προβλημα συστηματος λενε , και το ιντερνετ βυθιζεται συνεχεια μου εχει λυσει τα χερια αυτην την στιγμη αυτο το παλιο κινητακι μου . Εχτες με το p20 lite με 4g+ που εχει , και με συνδεση με usb tethering και κολλαγε λιγο. Δεν ξερω τι παιζει καλυτερο ειναι το wifi hotspot απο το ethernet tethering ; ή παιζει ρολο η θεση η συσκευης ; . Τελικα ειναι καλυτερο το απλο 4g ; απο το 4g+ αυτο βλεπω. μακαρι να μπορουσαμε να κλειδωσουμε σε band στο κινητο οπως στο tip link mr 600 v2 m με συσκευη samsung 4g+ https://www.speedtest.net/my-result/d/b5b1b7a4-c0fa-41e9-8bd0-2e08abcbfb6b 134mbs down και 8,14 upload. Edited October 18, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 6 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε καθόλου εικόνα για σήμα αλλά και ταχύτητες στην πλατεία ανεξαρτησίας Αργυρούπολη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 (edited) Πάτρα - Σκλαβενίτης (Γλαύκο) Εσωτερικός χώρος (εστιατόριο) Τεκνολότζια φόρουμ απλόαντινγκ φωτογκραφίκ! Και μιλάμε για απλά screenshot... Edited October 31, 2025 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 31 minutes ago, memoriesradio said: Πάτρα - Σκλαβενίτης (Γλαύκο) Εσωτερικός χώρος (εστιατόριο) Τεκνολότζια φόρουμ απλόαντινγκ φωτογκραφίκ! Και μιλάμε για απλά screenshot... Μαυρίλα. Καλύτερα να τα ανεβάζεις με imgbb ή postimages ή κάτι αντίστοιχο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 17 minutes ago, elkons said: Μαυρίλα. Καλύτερα να τα ανεβάζεις με imgbb ή postimages ή κάτι αντίστοιχο Γιατί; Η εδώ PHP παρεξηγήθηκε με τις φωτογραφίες; Πάτρα στον Σκλαβενίτη στο Γλαύκο, μέσα και έξω (5G) δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ανοίγουν σελίδες. Κάτω από 1Mbps. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 (edited) 19 ώρες πριν, memoriesradio said: Γιατί; Η εδώ PHP παρεξηγήθηκε με τις φωτογραφίες; Πάτρα στον Σκλαβενίτη στο Γλαύκο, μέσα και έξω (5G) δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ανοίγουν σελίδες. Κάτω από 1Mbps. Εκεί Περιβόλα, ο, τι πιάσει από Αρόη κυρίως νομίζω, αλλιώς αχταρμά κάργα εναλλαγές άμα δεν προσέξουν την ένταση Edited November 1, 2025 by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Μια χαρα 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Τελικά 2 μήνες τώρα που έχω το κύριο νούμερο κοσμοτε μπορώ να πω με σιγουριά ότι η βονταφον σχεδόν σε όλες τις περιοχές εχει αναβαθμίσει και έχει φουλ σήμα παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Αντίθετα η Cosmote υποφέρει παντού σε εσωτερικούς χώρους ακόμα και στο κέντρο που μένω δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πάνω απο 2 γραμμές σημα. Σε ταχύτητες η Cosmote έχει πενταπλάσιες ταχύτητες σχεδόν παντού δεν έχω δει κάτω από 300-400 Mbps σχεδόν πουθενά. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 4G Έπαυλη Μαρόκου 5G Έπαυλη Μαρόκου 4G Βουλγαρη, περιοχή Λατέρνα 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 On 15/11/2025 at 10:31 ΜΜ, zerokill said: Τελικά 2 μήνες τώρα που έχω το κύριο νούμερο κοσμοτε μπορώ να πω με σιγουριά ότι η βονταφον σχεδόν σε όλες τις περιοχές εχει αναβαθμίσει και έχει φουλ σήμα παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Αντίθετα η Cosmote υποφέρει παντού σε εσωτερικούς χώρους ακόμα και στο κέντρο που μένω δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πάνω απο 2 γραμμές σημα. Σε ταχύτητες η Cosmote έχει πενταπλάσιες ταχύτητες σχεδόν παντού δεν έχω δει κάτω από 300-400 Mbps σχεδόν πουθενά. Διαφορετικός σχεδιασμός και λογική. Η κοσμοτε δίνει βάρος στις υψηλές συχνότητες. Και όπως είναι φυσικό αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο EIRP. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Κάποιος μετρήσεις από Θεσσαλονίκη 3ης Σεπτεμβρίου με Γρηγορίου Λαμπράκη Επί της Εγνατίας, από Αγίας Σοφίας μέχρι Καμάρα, το rsrq χθες ήταν πολύ χάλια, ανάμεσα από -17 και -20. Το SNR επίσης υπερβολικά χαμηλό. ~ Εγνατία με Βενιζέλου Μέσα στο campus του ΑΠΘ, κοντά στη φιλοσοφική Κοντά στη στάση λεωφορείων ΑΧΕΠΑ Καυτατζόγλου με Εγνατία Όπου έχει καλό σήμα (καλύτερο από -90 dbm θα έλεγα) πάει αρκετά καλά. Μόλις απομακρυνθείς όμως απ'την κεραία η απόδοση πέφτει αρκετά, συχνά δίνει μόνο 30-40 Mbps. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 (edited) Παλικάρια μπορείτε να μου πειτε τι συμβαίνει με αυτή την κεραία απο προχτές δεν έχουμε σήμα το enb της είναι 2265 δεν ότι μόνο η Vodafone δεν έχει σήμα Είναι και Η NOVA που δεν έχει σήμα σε αυτη την κεραία αλλά με enb 10498 Edited December 11, 2025 by Dimitris_15 1 4 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 P.S έχει διορθωθεί θέλει ενημέρωση όμως το CELLMAPPER γιατί προστέθηκε Β28 στην 2265 Στην κεραία EGALEO-CEMETERY.L και έχει ανοίξει B8 στην 11615 που ειναι η EGALEO-IRINIS.SQ.L με συνδέει και στην κεραία ME enb 337 που και αυτή έχει B8 ME ονομασία GR.LABRAKI.L και με συνδέει με περίεργα enb που έχουν B8 όπως η 513 και η 4231 Νομίζω ότι και η 2265 θέλει σύντομα Β8 για να μην με συνδέει σε περίεργα enb τώρα αυτά με κάρτα vodafone CU σε redmi 9 που έχω Το ίδιο συμβαίνει και με την 10498 της NOVA θέλει αναβάθμιση το cell mapper γιατί έχει μπει και εκεί Β28 αν δεν κάνω λάθος θα το κοιταξω 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) Αν μπόρεί κάποιος να βοηθήσει, ψάχνω να βρω σε ποια κεραία συνδέεται το router που έχω βάλει μέσα μια sim CU με την προσφορά απεριόριστα από το ινστα που δόθηκε την άνοιξη. Μου δίνει Cell id 12BC01. Στη μετατροπή σε δεκαδικό σύστημα μου δίνει 1227777. Δεν την βρίσκω κοντά στη περιοχή μου που είναι η οδός Αναπαύσεως κοντα στο 1ο Νεκροταφείο στο κέντρο της Αθήνας. ΥΓ. Γενικά έχω απαράδεκτο σήμα... Δεν είναι μόνο οι ταχύτητες αλλα αργεί πάρα πολύ να φορτώσει κιόλας. Δυσφήμηση για την εταιρεία. Δεν μπορώ να συστήσω Vf σε κανέναν. Το ρούτερ είναι τοποθετημένο κοντά σε παράθυρο, στο 2ο όροφο σε στενό. Edit: eNB ID 4796 αλλά πάλι δεν την βρίσκω Edited December 18, 2025 by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 2 ώρες πριν, opmgls said: Αν μπόρεί κάποιος να βοηθήσει, ψάχνω να βρω σε ποια κεραία συνδέεται το router που έχω βάλει μέσα μια sim CU με την προσφορά απεριόριστα από το ινστα που δόθηκε την άνοιξη. Μου δίνει Cell id 12BC01. Στη μετατροπή σε δεκαδικό σύστημα μου δίνει 1227777. Δεν την βρίσκω κοντά στη περιοχή μου που είναι η οδός Αναπαύσεως κοντα στο 1ο Νεκροταφείο στο κέντρο της Αθήνας. ΥΓ. Γενικά έχω απαράδεκτο σήμα... Δεν είναι μόνο οι ταχύτητες αλλα αργεί πάρα πολύ να φορτώσει κιόλας. Δυσφήμηση για την εταιρεία. Δεν μπορώ να συστήσω Vf σε κανέναν. Το ρούτερ είναι τοποθετημένο κοντά σε παράθυρο, στο 2ο όροφο σε στενό. Edit: eNB ID 4796 αλλά πάλι δεν την βρίσκω 2 στα 2 cell id και enb, αγνώστου προελεύσεως; Λιγάκι περίεργο... Εξοπλισμός; Μάρκα; Μοντέλο; Δοκίμασες με άλλη εταιρεία (πάροχο κινητής) αλλά με τον ίδιο εξοπλισμό, ώστε να είσαι ευχαριστημένος; Τόσο απλά... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts