Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, CamuCamu said:

Λογικα στην συγκεκριμενη περιοχη θα λαμβανεις απο καμια ξεχασμενη κεραια χαιρετα την λιαν συντομως παντως 

Εμενα η 131 του Σκλαβενιτη που ερχεται πολυ συχνα σπιτι μου το εχει προσθεσει εδω και καιρο στο φασμα του 4g

Στο 3g οπως σου ειπα επιανα απο μια που εγραφε αυτο πανω και ηταν η μονη ουσιαστικα τριγυρω ενεργη

Αυτοί έχουν πει ότι μέχρι τις 21 Μαρτίου θα έχουν κλείσει όλες τις κεραίες. Θα δω μέχρι τότε. Σήμερα θα πάω στο σπίτι φίλου μου στην Κινέτα πάνω στο βουνό. Εκεί η vf έπαιζε με EDGE ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους ενώ η τότε WIND με B7 γύρω στα 70 mbps.  Ελπίζω να δω βελτίωση από vf και 5G από Nova

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Πολύωρη περπατημένη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παντού μονοψήφιο down και διψήφιο up, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Αριστοτέλους με Τσιμισκή, Άγιος Δημήτριος, η νέα αγορά στο Καπάνη, κτλ).

Εγνατία (Αριστοτέλους μέχρι Ίωνος Δραγούμη), Τσιμισκή, Εγνατία, στενά, απόστενα, αδιέξοδα, παντού μονοψήφιο down στο 4G.

Μπορεί το 5G να πετάει, αλλά δεν παρατάς και το 4G στην μοίρα του...

Για τους άπιστους, nPerf και αποθηκευμένα speedtest.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Παντού μονοψήφιο down και διψήφιο up, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Αριστοτέλους με Τσιμισκή, Άγιος Δημήτριος, η νέα αγορά στο Καπάνη, κτλ).
Εγνατία (Αριστοτέλους μέχρι Ίωνος Δραγούμη), Τσιμισκή, Εγνατία, στενά, απόστενα, παντού μονοψήφιο down στο 4G.

Νομίζω οτι παντού εχουν παρατήσει το 4G.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 ώρα πριν, memoriesradio said:

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Εγνατία (Αριστοτέλους μέχρι Ίωνος Δραγούμη), Τσιμισκή, Εγνατία, στενά, απόστενα, παντού μονοψήφιο down στο 4G.

Ο λόγος που έφυγα, σε 5G μόνο ήταν πλήρως λειτουργικά τα δεδομένα,σε 4G ήταν οκ για τα βασικα και εναλλαγές σε 3G που δεν είχες δεδομένα. Edge δεν βλέπεις συχνά αλλά προτιμάει το 3G στα 900.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU

Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps 

2 ώρες πριν, bedazzled said:

Τελικά το 3G δεν σταμάτησε να εκπέμπει στην Αθήνα στις 15 Μαρτίου;

Ακόμα με γυρίζει σε HSPA...

Το πανε απο περιοχη σε περιοχη και απο σταθμο σε σταθμο απο οτι καταλαβαινω Πειραια στο σπιτι δεν εχω πια 3g ενω πριν καμια εβδομαδα επιανα κανονικα και οταν παω λιγο πιο περα σε αλλο στενο πιανει απο μια αλλη π εχει κανονικα οτι ναναι αυτη και η συνεργατιδα 

Παντως στο σημειο μου παρατηρω μια σταθεροτητα πλεον σε αντιθεση με πριν με τις σπαστικες εναλλαγες για να δουμε... 

Edited by CamuCamu

3 ώρες πριν, bedazzled said:

Τελικά το 3G δεν σταμάτησε να εκπέμπει στην Αθήνα στις 15 Μαρτίου;

Ακόμα με γυρίζει σε HSPA...

1η Απριλίου λένε πλέον.

5 ώρες πριν, pluss said:

1η Απριλίου λένε πλέον.

Θα παίρνεις εκείνη την ημέρα στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σου λένε «την πάτησες! Πρωταπριλιά! Δεν κλείνει το 3G σήμερα!».

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρατηρω πως το δικτυο ειναι ασταθες. Και εξηγούμαι: 

Αρκετες φορες βγαζω το κινητο να δω κατι, να φορτωση σελιδα κτλ, αλλα ενω εχει σημα, δεν κανει τιποτα. Πρεπει να κλεισω data πχ και να ξανα ανοιξω για να παρει μπρος. Επισης αλλες φορες, στο ίδιο σημείο κάνεις speedtest πετάει και στο καπάκι αν κάνεις και άλλη φορά, σέρνετε. Αν συνεχισεις να το κανεις πολλες φορες, καποια φορα θα κανει οτι και στην πρωτη περιπτωση, δεν θα μπορει να ξεκινησει το τεστ.... 

Samsung S21 Ultra

Καλημέρα σας.

Βέροια.

3G μόνο από Vodafone για την ώρα.

On 20/3/2023 at 9:20 ΠΜ, doganos said:

Αρκετες φορες βγαζω το κινητο να δω κατι, να φορτωση σελιδα κτλ, αλλα ενω εχει σημα, δεν κανει τιποτα. Πρεπει να κλεισω data πχ και να ξανα ανοιξω για να παρει μπρος. Επισης αλλες φορες, στο ίδιο σημείο κάνεις speedtest πετάει και στο καπάκι αν κάνεις και άλλη φορά, σέρνετε. Αν συνεχισεις να το κανεις πολλες φορες, καποια φορα θα κανει οτι και στην πρωτη περιπτωση, δεν θα μπορει να ξεκινησει το τεστ.... 

Εγώ το αντιμετωπίζω καθημερινά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική τουλάχιστον.... Την κρατάω μόνο γιατί έχει τα φθηνότερα πακέτα και εξελιγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες π.χ. esim και άλλα...

Και νόμιζα εγώ έχω πρόβλημα…πραγματικά έχω απογοητεύει με τη Vodafone σε όλα τα επίπεδα. Θέλει βελτίωση σε αυτό το θέμα. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU

Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps 

Θα συμφωνησω φουλ με αυτο θελει αυξηση bandwidth σε ωρες αιχμης ακομα και το 5G με 800αρια μοιαζει για λιγοτερο λογω μπουκωματος

Για πλοηγηση και φορτωμα βιντεο πχ

Το εχουν παρακανει λιγο με τα φθηνα και αρκετα δεδομενα και το δικτυο προφανως να ζοριζεται

Καλημέρα

έχω προσφορά από vodafon για σταθερο internet με ρουτερ 4G και κάρτα sim γιατί τους είπα ότι οι υποδομές ADSL στην περιοχή είναι κατεστραμενες και η κεραία κινητής τηλ είναι πολύ κοντά.  μου λένε για απεριόριστα GB αλλά στην vodafone βλέπω κάτι για μετά τα 300GB ισχύουν κάτι άλλα πακέτα....γενικά πολύ μπέρδεμα.  Η προσφορά λέει για 20 ευρώ + 2 μήνες και ήταν από συνεργάτη της VODAFONE

Γιατί λέει Νονα;

Για iPhone ποια εφαρμογή χρειάζεται επιπλέον με το speed test. Έχω το net analyzer

BBCE84D4-0E44-493D-95AC-F675AE76128A.png

Καλησπέρα σας.

Σήμερα το πρωί-μεσημέρι στην διαδρομή από Εγνατία οδό (πέρασε και δεν κόλλησε) Βέροια-Θεσσαλονίκη μετά τα διόδια, αλλά και στο κέντρο της πόλης, δεν υπήρχε καθόλου CA παρά μόνο η 2600, όπου κι αν κινήθηκα.

Αργότερα επανήλθαν κανονικά όλες οι μπάντες.

Κάτι θα "μαγείρευαν"...

On 23/3/2023 at 8:55 ΜΜ, hercoulis said:

Γιατί λέει Νονα;

BBCE84D4-0E44-493D-95AC-F675AE76128A.png

2 minutes ago, hercoulis said:

Λέει Νονα γιατί είχα την περιαγωγή ανοιχτή. Την έκλεισα και άλλαξε.

03C23A5B-147D-4A90-ADE8-6062663ED6D9.png

Edited by hercoulis

Ανάλογα την περιοχή πάντα. Ενώ είχα τεράστια προβλήματα με την Cosmote, κάνοντας υπομονή για μήνες μήπως και φτιάξουν τα πράγματα και τελικά μου είπαν πως στην πόλη μου υπάρχει "κακός σχεδιασμός δικτύου".

Πήγα σε Vodafone (με 28 ευρώ από τα 41+ που είχα για πάγιο στην Cosmote) και τώρα βλέπω, τις ώρες που είχα 1mbps με 3mbps με Cosmote (7 το απόγευμα περίπου και μετά - αν και ξεκινούσε η πτώση της ταχύτητας μετά το μεσημέρι), να τρέχει με 50mbps μέσο όρο εκείνες τις ώρες. Πάει πολύ περισσότερο τις υπόλοιπες ώρες.

Οπότε, επιλέγουμε αυτό που μας βολεύει την εκάστοτε περίοδο. Εξάλλου αναγράφεται και στο συμβόλαιο πως αν δεν δοθεί λύση από την εταιρία μέσα σε 30 ημέρες για συγκεκριμένο πρόβλημα, μπορείς να φύγεις χωρίς "πέναλτι".

Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

33 minutes ago, Nickchris36 said:

Μάλιστα...🫠🤔😜🤣

20230325_222414.jpg

Πες μας επιτέλους, τον μυστικό συνδυασμό πλήκτρων για τα συγκεκριμένα screenshots!

1 minute ago, memoriesradio said:

Πες μας επιτέλους, τον μυστικό συνδυασμό πλήκτρων για τα συγκεκριμένα screenshots!

Είναι μυστικά αυτά.. 

Δε λέγονται!🤣

Pocophone F3 5G