Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις


Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts



επειδή ξέρω τι μπορώ να δώσω σου κάνω και μια έκπτωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό για να με προτιμήσεις.. Μαγκιά και ηθική εγω αυτό βλέπω στα τωρινά δεδομένα! 

Ακριβως γιαυτο φετος εδωσε 2+1 στην καλοκαιρινη προσφορα ωστε να εχει κατι καλυτερο απο την πρασινη προσφορα..

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος συλλογισμός, που συμφέρει και τους εκάστοτε κυβερνώντες... Για όλα φταίει ο λαός... Μάλιστα.

 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για ποια ακριβώς φορολογία μιλάς? Επειδή έδωσε το τυράκι στους κάτω των 29? Οι υπόλοιποι απο εκεί που είχαμε το φθηνότερο πακέτο 10€ και με φόρο 1.12% μας έμεναν στην κάρτα 10.71€ και μετά την ενεργοποίηση του πακέτου είχαμε 0,71 υπόλοιπο, τώρα με το φόρο στο 1,10% μας μένουν μεν 10,91€ οπότε κερδίσαμε 0,20€ αλλά και οι 3 μεγάλες καρτοκινητές πάνε τα πακέτα τους με αύξηση ώστε απο τα 10,91€ πλέον μας μένουν 0,01.. Και το πακέτο του wu που έμεινε στα 10€ θέμα χρόνου είναι λογικά να πάει στα 10,90 με μια μικρή αύξηση παροχών ώστε να χρυσώσουμε το χάπι..

Γιαυτή την φορολογία μιλάμε?

Εγω προσωπικά προτιμώ φθηνό ιντερνετ και χωρίς κόφτες

Link to comment
Share on other sites

Άνθρακες ο θησαυρός, τα ίδια και με το επίδομα βενζίνης, αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για κάθε έναν τέτοιο άνθρωπο που σκέφτεται έτσι θα υπάρχει μια Cosmote να κερδίζει τους τριπλάσιους συνδρομητές την ίδια στιγμή... Καλά πάει και αυτό! 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, blizard said:

Κάντο πιο συγκεκριμένο , γιαυτό έβαλα αριθμούς .... θές το 2 , για να ριμάζεις το δίκτυο ελέυθερα και ας πληρώνεις 17 ευρώ , ενω ο φτωχός ογκοχρέωση ? θές το 3 γιατι αυτό θεωρείς φτηνό λόγο συμφέρουσας ταχύτητας και κατεβάσματος ? ή είσαι του 4 που θα περιμένεις 5 χρόνια για να σου δώσουν 500mbps φτηνά και ως τοτε θα τους ταράξεις στην ογκοχρέωση ?

 

Ιδανικά θέλω τα 9.90€ του απεριόριστου που δίνει η cosmote στις "ειδικές περιόδους" και όσο το έχω δοκιμάσει λειτουργεί με όσο πιάνει το δίκτυο χωρίς κρυφούς ή φανερούς κόφτες (για να προλάβω μερικούς θεωρώ ότι αυτό που συνέβη πρόσφατα με τις ip 5.x ήταν λάθος και διορθώθηκε) να το έχω μόνιμα και όλο τον χρόνο. Τίποτε λιγότερο απο αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Παίρνω ένα burger πχ 6€ μου πιστώνουν 30€ βάζω αλλά 10€ από τη τσέπη μου και κάνω απεριόριστο συμβόλαιο στη cosmote χωρίς κοφτες

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν θέλουμε κόφτη λέμε 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, blizard said:
Με 6 ευρώ burger παίρνεις 6 ευρώ πίστωση , και αλλα 2 φτάνουν για το πακέτο με κόφτη ...  ασε τις εταιρίες 

Να στο δώσω αλλιώς? Περισυ τον Απρίλιο κέρδισα σε διαγωνισμό του cu απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο και μέχρι τον Απρίλιο 2022 ειχα δωρεάν απεριόριστα data. Για την διασκέδαση μου καλά ήταν και η ταχύτητα δε με απασχόλησε ποτέ. Όταν όμως ήθελα να κάνω δουλειά-τηλεργασια αν η ώρα δεν ήταν 0100-0900 πλήρωνα cosmote γιατί καλό το φθηνό δίκτυο, ναι δεν είμαι μαζόχας να πληρώνω 30αρι όταν ο άλλος μου το υπόσχεται και το δίνει στο 8αρι αλλά... τι να το κανω στα 8€ όταν δε με καλύπτει για σοβαρή δουλειά?

Η vodafone τα τελευταία 2 χρόνια έχει δώσει τις περισσότερους από όλους φορές πολλά ή απεριόριστα δεδομένα με διάφορα τρικ πχ το παιχνίδι ή τα απεριόριστα με νέα σιμ για χ μήνες κτλ. Πλέον έφτασαν να δίνουν 2+1 δώρο.. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μαζικές αποχωρήσεις-φορητότητες απο wu και f2g σε cu και ούτε πιέστηκε η cosmote να κάνει κάτι ανάλογο..Συνέχισε να επιβιώνει κανονικά με τα απεριόριστα σε γιορτές και καλοκαίρι και  πακέτα 8,5€-->2gb που σχετικά πρόσφατα έγιναν 4 και μόλις έγινε αυτό το cu που ήδη έδινε περισσότερα έσπευσε να ρίξει την τιμή του δικού του πακέτου 10€-->3gb σε 8,5€-->4gb..!! Αντιθέτως όταν η wind έδωσε στο f2g απεριόριστη ομιλία,τότε πιέστηκε το wu και έδωσε. Πως το εξηγείς αυτό?

Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ξέρω πως θα το εξηγήσεις. Θα το ρίξεις στην μλκ που μας δέρνει ως έλληνες ε?

Edited by bbbb
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που παρατηρώ με τον κόφτη στο streaming είναι ότι μπαίνει πάντα μετά από συγκεκριμένη κατανάλωση. Για παράδειγμα μπορεί να βλέπεις χωρίς κολλήματα για 20 λεπτά και να μπει μετά ο κόφτης, με buffering και κολλήματα.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, blizard said:

α 😉

 

Φαντάσου η cosmote να διαφημίσει χρονοχρέωση με μόλις 10 λεπτά την ώρα και 5G ταχύτητες 300mbps !!! και ογκοχρέωση φυσικά στο γρήγορο δίκτυο και οι Ελληνες θα προσκυνάνε !!! Συν απεριόριστα στα 80 ευρω αλλά όταν έχεις 900mbps αξίζει.

Τι να σου κλάσουν τα 10 mbps με 8 ευρώ και περιορισμους ... και όμως μόνο έτσι με φτηνό ιντερνέτ έρχεται όλος ο κόσμος και πετάνε μετά και οι ταχύτητες , πρέπει να γίνει η αρχή και αν δεν πιέζουμε εμεις ελπίζω οτι το εχει κανει το κράτος

 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, blizard said:

 

 

Φαντάσου η cosmote να διαφημίσει χρονοχρέωση με μόλις 10 λεπτά την ώρα και 5G ταχύτητες 300mbps !!! και ογκοχρέωση φυσικά για να επιλέγεις ότι θές στο γρήγορο δίκτυο και οι Ελληνες θα προσκυνάνε !!! Συν απεριόριστα στα 80 ευρω αλλά όταν έχεις 200 mbps αξίζει.

 

Δεν γίνονται αυτά που γράφεις..Η cosmote έδωσε πρώτη απεριόριστο συμβόλαιο στα 150€ επί εποχής 4g και πλέον έφτασε να το δίνει στα 37€ με 5g και χωρίς κόφτες. Η vodafone πάντα ζορίζεται απο τον ανταγωνισμό της πράσινης και επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια το δίκτυο,πάντα δίνει κάτι καλύτερο σε προσφορές πχ 28€ απεριόριστα αλλά και πάλι δεν έφυγε μαζικά κόσμος απο την cosmote για την vodafone.

Χρονοχρέωση στα δεδομένα σε κινητό? ουτε καν.. Ξεκίνησε να δίνει πρώτη στην καρτοκινητή το πακέτο Playnow για να έχεις έξτρα δεδομένα για streaming υπηρεσίες με το ανάλογο φυσικά κόστος. Αρχικά με κόφτη στα 1,5mbps (αλλα έβγαιναν φανερά και το έλεγαν όχι σαν τους κρυψίνους της vodafone) και έβλεπες μέχρι 480p και σύντομα το άφησαν ελεύθερο και βλέπεις και 4k. Σε αντίθεση με την vodafone που και καλά δεν έχει κόφτη αλλά ώρες-ωρες και στο 480p αγκομαχάει

Εκει που παραδέχομαι την vodafone είναι ότι στο cu με τον ένα ή άλλο τρόπο όλο τον χρόνο θα έχεις πολύ περισσότερα δεδομένα απο το wu. Αν φέρει και κάτι σαν του f2g το "μόνιμο" ημερήσιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και χωρίς κόφτες (αλλωστε το δίκτυο όταν υπερφορτώνεται βάζει "κόφτη") θα αξίζει

Edited by bbbb
Link to comment
Share on other sites

Η vodafone ηταν η μονη που ειχε οριο ορθης χρησης (αλλο που οσοι ηξεραν πως, το παρεκαμπταν) και αναγκαστηκε να το καταργησει και εσυ το θες παλι πισω;

Link to comment
Share on other sites

Επένδυση δικτύου λέγεται η κατάσταση...όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.Κάποιος θέλει 2Gb το μήνα,κάποιος 20GB το μήνα κάποιος απεριόριστα κλπ κλπ κλπ.Ο καθένας πληρώνει το ανάλογο τίμημα και χαίρεται πλοήγηση με τις μέγιστες ταχύτητες του δικτύου και καλύπτει την ανάγκη του ο καθένας..2-5-10mbps κόφτες κλπ είναι για αυτούς που δεν μπορούν να το προσφέρουν αλλιώς λόγω δικτύου..Παλι θα προτιμήσουν δηλαδή να μην επενδύσουν σε μια κεραία που σηκώνει τα πάντα και να βολέψουν με τέτοιους τρόπους την ανικανότητα.. Καλό..Αν είναι ας πάνε και στην ΕΕΤΤ να το απαιτήσουν κιόλας,μαθημενοι είναι σε αυτό.Εχω 2ο αριθμό στη Vodafone και δεν θα τον αλλάξω,αλλά περιορισμούς δεν ψήνομαι να δεχτώ,ας επενδύσουν να σηκώνουν τα πάντα. 

Edited by George6633
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, blizard said:

Αυτός που έχει επενδύσει στο δίκτυο πραγματικά και τα θέλει όλα κάνει επίθεση .. 

θα σου πει μπορώ να δώσω 5 ευρω απεριόριστα μάγκες και ελάτε όλοι ... θα σας βάλω κάποια όρια τον πρώτο καιρό αλλά σε λίγο θα φύγουν όλα .  εμενα μου φτάνουν τα 5 ευρω για ρέυμα νερο συντήριση δικτύου , και θα εχω και κερδος και όσο έρχεται κόσμος θα επενδύω και αλλο.

Οι μικροί τον κοιτάνε και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , πουλάνε πολυτέλεια ή μπαινουν  με επενδύσεις  ... βέβαια αυτό δεν θα γίνει ποτέ έτσι απότομα αλλά ο πιο μάγκας είναι αυτός που ρίχνει τις τιμές και δεν έχει κόμπλεξ με τους κόφτες , σε λίγο με τα απεριόριστα θα δούμε την αλήθεια

Δηλαδή θεωρείς ότι υπάρχει η ελευθερία σε έναν πάροχο να το κάνει αυτό;Διπλασιασμό ταχύτητας πήγε να κάνει η πράσινη ακόμα και σε συμβόλαια που είχαν ξεκινήσει πριν λίγο καιρό και όχι όσα ήταν στη λήξη τους και ακόμα τους κυνηγάει η Vodafone. 

Link to comment
Share on other sites

Ρε παίδες γιατί μπαίνετε στη διαδικασία συζήτησης με τον blizard. Χαλάμε το thread και δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση κιόλας.

Τεσπά, καλό είναι να υπάρξει οργάνωση και οι αντίστοιχες καταγγέλιες προς ΕΕΤΤ για το data cap της voda.

Αν και από καταλαβαίνω δεν έχει μείνει και πολύς κόσμος στη vf που να τον πολύ νοιάζει.

Link to comment
Share on other sites

6 ώρες πριν, blizard said:

Ασε απάντησε ο τυπος ... θα έκανε καταγγελία γιατι τα 5 gb πρέπει να τελειώνουν στα 5, να μην έχει ορθη χρήση καθόλου

 

Εδω προφανώς είναι για χαζούς να συμφωνούν μεταξύ τους και να  βλέπουν 1080p στο κινητό της voda  !!! στην εποχή της ογκοχρέωσης 

Πως σου φαινεται τα 5GB  με ΦΟΥΛ ταχυτητα και μετα τα 5GB, 64kbps? 

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Χανουμε τον χρονο μας εδω ωρες ωρες.  

Δειτε το δάσος και όχι μονο το δέντρο.

Δεν ειναι πρόβλημα εαν υπάρχουν φθηνότερα πακετα με περιορισμένη ταχύτητα. 

ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ( Vodafone ) ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΉΣΗΣ. 

 

Δεν μπορεις να έχεις Vodafone Unlimited Plus με κρυφο περιορισμο στα Video κια με τέτοιο τρόπο!!! 

Δεν μπορεις να πηγαινεις εξωτερικό με Roaming και ο default παροχος που σου δινει η καρτα SIM σε Γερμανια Γαλλία Βελγιο Λουξεμβούργο Ολλανδό Αυστρία και πολλες άλλες χώρες να σου δινει 3G μονο !  ( πρεπει να κανεις χειροκίνητη αναζήτηση για ΜΗ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΑΡΟΧΟ και ΑΝ σε αφησει αναλογα με τα policies στα interconnection fees και τους " τσακωμούς " μεταξυ τους)

 

Απλα , απαράδεκτη και ύπουλη συμπεριφορά μιας μεγάλης εταιρείας χωρίς Ethics Department

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

Link to comment
Share on other sites

10 ώρες πριν, CptBill said:

Ρε παίδες γιατί μπαίνετε στη διαδικασία συζήτησης με τον blizard. Χαλάμε το thread και δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση κιόλας.

Τεσπά, καλό είναι να υπάρξει οργάνωση και οι αντίστοιχες καταγγέλιες προς ΕΕΤΤ για το data cap της voda.

Αν και από καταλαβαίνω δεν έχει μείνει και πολύς κόσμος στη vf που να τον πολύ νοιάζει.

Όλοι φεύγουν προς COSMOTE και NOVA/WIND

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι να φέυγουν όσοι θέλουν να βλέπουν 2κ ταινίες στο κινητό τους, για να μπορέσει η voda να ρίξει ακόμα περισσότερο τις τιμές σε εμάς... 
Οσοι μάλιστα το κάνουν και με ογκοχρέωση είναι τρομερό έσοδο σε wind/cosmote που κρίμα να πάει χαμένο από την αγορα όσο έχουμε ακόμα τέτοιους 
Δεν είναι μόνο το κινητό που θα δεις ταινίες υπάρχουν και τα box που δίνουν οι εταιρείες κ όπου έχει ίντερνετ παίζουν ,όταν είμαι στο χωριό τι να το κάνω το 2g που πιάνει σε 3 σημεία μόνο. Όταν και οι 3 εταιρείες έχουν ισάξιο δίκτυο φυσικά και θα προτιμούσα την καλύτερη προσφορά ΑΛΛΑ μέχρι τότε έχουμε δουλειά ακόμα. Επειδή πρόλαβα τις ασπρόμαυρες tv με τα κουμπιά κ εσωτερική κεραία προτιμώ το τηλεκοντρόλ και να ξεχωρίζω τον παίκτη με την φανέλα 8 από τον παίκτη με την φανέλα 10!

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Αν οι πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ειχαν την σκεψη σου θα είχαν χρεοκοπησει το 2008 το 2012 και ...το 2021 ξανα και ξανα.

Ο πάροχος αναπτύσει έσοδα απο ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ και κατα συνέπεια με ανάπτυξη χωρητικότητας και ethical network resources control / optimization.  

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παροχών τους τελευταίους μηνες ( μργαλυτερες ταχύτητες 4G 5G ) δείχνει ποιός άλλαξε πολιτική και ποιός οχι. 

Οσο αφορα το 4G της Vodafone , εχει μπει η 2100 MHz σε πολλούς σταθμούς βασης ομως δεν αρκει πλέον ακομα και αν γίνει 20 Mhz. 

Μακάρι σε ολες αυτες τις εργατοώρες που ξοδευτηκαν για 2100 Mhz να εκαναν την ιδια στιγμή και κατι παραπανω.

Το πρόβλημα τους ειναι οτι δεν αγοράζουν εξοπλισμό.  

Φανταστείτε , αν την στιγμη που εβαζαν 2100 στους σταθμους βασης τοποθετουσαν basebands 4CA ready τουλάχιστον .

1800 2100 2600 700 800 ( ακομα και 4G 900 !!) ...και 3500 ? 

Τοσο φασμα και δεν το αξιοποιούν διοτι ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ hardware σε αντίθεση με την Cosmote που αξιοποιεί ολο το φασμα συχνοτήτων της.

Στην Γερμανία παιζουν Carrier Aggregation μεχρι και με τα 900 Mhz στο 4G !!

Οτι έχουν και δεν έχουν το αξιοποιούν.

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, HORGRAP said:

Αν οι πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ειχαν την σκεψη σου θα είχαν χρεοκοπησει το 2008 το 2012 και ...το 2021 ξανα και ξανα.

Ο πάροχος αναπτύσει έσοδα απο ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ και κατα συνέπεια με ανάπτυξη χωρητικότητας και ethical network resources control / optimization.  

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παροχών τους τελευταίους μηνες ( μργαλυτερες ταχύτητες 4G 5G ) δείχνει ποιός άλλαξε πολιτική και ποιός οχι. 

Οσο αφορα το 4G της Vodafone , εχει μπει η 2100 MHz σε πολλούς σταθμούς βασης ομως δεν αρκει πλέον ακομα και αν γίνει 20 Mhz. 

Μακάρι σε ολες αυτες τις εργατοώρες που ξοδευτηκαν για 2100 Mhz να εκαναν την ιδια στιγμή και κατι παραπανω.

Το πρόβλημα τους ειναι οτι δεν αγοράζουν εξοπλισμό.  

Φανταστείτε , αν την στιγμη που εβαζαν 2100 στους σταθμους βασης τοποθετουσαν basebands 4CA ready τουλάχιστον .

1800 2100 2600 700 800 ( ακομα και 4G 900 !!) ...και 3500 ? 

Τοσο φασμα και δεν το αξιοποιούν διοτι ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ hardware σε αντίθεση με την Cosmote που αξιοποιεί ολο το φασμα συχνοτήτων της.

Στην Γερμανία παιζουν Carrier Aggregation μεχρι και με τα 900 Mhz στο 4G !!

Οτι έχουν και δεν έχουν το αξιοποιούν.

Τώρα θα λάβεις απάντηση ότι καλά κάνει η Vodafone και δεν αξιοποιεί το φάσμα που έχει και κλείνει και το 5G το βράδυ, για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, που οδηγεί σε χαμηλότερες τιμές και πιο "πράσινο" δίκτυο. 🤣

Υ.Γ. Ξανά στα 4 ο κόφτης. Να υποθέσω ότι φταίνε τα unlimited data που έδωσε με 10€. Τα ίδια έδωσε και η πράσινη βέβαια. 😇

Screenshot_2022-06-05-14-22-55-068_com.opera.browser.jpg

Edited by MitsosDaBest13
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...